Találatok a következő kifejezésre: Mitől nő a (274 db)

Cicije van, és nem olyanja, mint a fiúknak.
én azért nem érzem nnõnek magam mert nincs nagy cicim tehát ezért egy kislánynak érzem magam.hiába 21 éves vagyok elég szar érzés .
Mitõl nõ a nõ? A szomatotropin hormontól.
amugy igen abban van ilyen kérdés
De biztos vagyok benne, hogy olvastad a Nõ címû könyvét :D
A kérdező hozzászólása: Nem :D
Attól nõ egy nõ számomra, ha képviseli a szeretet leggyengédebb vonásait, az érzékenység nem hisztiben mutatkozik meg, hanem kifinomultságban, a gyakorlati dolgokban otthon van, otthonteremtõ hozzáállással, odaadó légkörrel vár engem haza, és nem hiányzik belõle a szenvedélyesség. Az igazmondás, egyenes beszéd nagyon fontos, ettõl is nõ egy nõ nekem, hogy kimondja, amit érez, gondol, nem csak pozitív értelemben. Reggelig sorolhatnám.
Csak nem Dr. Csernushoz van szerencsénk? :D
A kérdező hozzászólása: Hogy látja a világot?
Én attól, ahogy a világot látja..
Egy 22 eves aranyos baba vagyok a szep kis ruhaimban... meg a csinosabbakban is. Olyan aki ha nem elne teapartyt tartanal vele... barna klasszikus haj, barna nagy szemek, fekete tussal szepen kihuzva, oriasi pillak, csak az ajkam lehetne dusabb. A telitalpu cipoket is nagyon szeretem mint vmi pin-up lany rovidnadraggal. De van amikor kertvarosi felesegnek oltozok - mintha a Szuletett felesegekbol lepnek ki: oriasi bezs magassarku, szuk farmer, szep feher bluz, aranyszegely gombos blezer, arany nyaklanc, kis gyongy fulbevalo, ov... a testem ugy nez ki mint egy noe de az arcom akkor is gyerek... Mellem sincs sok... Az alakom mondjuk eleg noies. Keskeny derek szeles csipo, kerek feszes fenek (valami amit legalabb nagyon szeretek magamban) Talan ez a kettosseg ami tetszik a ferfiaknak... Talan ezert vonzoodnak hozzam... neha kicsit perverznek is talalom, mert tudom milyen gyermeteg fejem (es mellem) van. Mi az amitol no leszek? A fehernemu a ruhaim alatt. Az ahogyan hozzaerek. Amit az agyban muvelek vele! Az ahogyan az en karjaimban nyugszik. Ahogyan megcsokol es megcsokolom! Hogy felnottkent gondolkodom es tervezek: karriert, karriert a csaladomert! Hogy sikeres no, feleseg es anya akarok lenni! Hogy nevess ki, de a 14 eves lusta kislany aki 3 tanyert nem mosogatott volna el most rendben tartja az egesz hazat: mos, foz, takarit! No vagyok es nem lany mert mar most szeretem a leendo gyermekeimet. No vagyok mert el tudom csavarni mas ferfiak fejet akaratlanul is - de ha kell akarva... No vagyok mert megneztek as utcan, mert kitekeredik a nyakatok bringazas kozben mikor a havernak szoltok hogy odanezz. No vagyok, mert igenyes vagyok magamra: rendezett a hajam, tiszta a kormom, feherek a fogaim, kellemes az illatom, kifinomultan viselkedem tarsasagban - az agyban meg as O titkos kis ribije vagyok! No kezdtem lenni amikor a Paralian majdnem kozleksdesi balesetet okoztam egy bikinis korzozassal 16 evesen - mert nokenr vonultam. Lehet nem volt meg ennyi mellem se, lehet rozsaszin Mayo Chid bikini volt rajtam Hello Kitty nyaklanccal xD es rozsaszin papucs meg Mangos legyszemuveg es kicsszett Paris Hiltonnak gondoltam magam es a nyaralas majdnem minden kepen idiotan pozolok - de no voltam ahogy vegiglejtettem ott a parton! Mert magabiztos voltam, mert sugaroztam! Es ha nem lettem volna erkolcsos szuzlany gorog felisteneket kapok magamnak hofeher BMW-vel... De nekem mar csak O kell. Az O noje vagyok!

Mitől érzitek magatokat nőnek? Vagyis mitől nő a nő?

Legjobb válasz: Én akkor ,amikor a külsõm és a belsõm összhangban van. Hány kis fiatal lány tipeg magassarkúban, kivágott felsõben és tapadós naciban vagy kis szoknyában, de egyszerûen nem tud járni a cipõben, nem tud viselkedni a szoknyában és korán sem elõnyös számára a ruha. Egy nõ akkor igazán jó nõ szerintem, ha bájos, kedves, finom és tud viselkedni. Az mindegy,hogy szõke hosszú haja van vagy barna rövid, magas sarkúban van vagy topánkában, ha van egy kisugárzása, jól érzi magát a bõrében és ez látszik rajta, csinos, ápolt. 22l

Én akkor , amikor a külsõm és a belsõm összhangban van. Hány kis fiatal lány tipeg magassarkúban, kivágott felsõben és tapadós naciban vagy kis szoknyában, de egyszerûen nem tud járni a cipõben, nem tud viselkedni a szoknyában és korán sem elõnyös számára a ruha. Egy nõ akkor igazán jó nõ szerintem, ha bájos, kedves, finom és tud viselkedni. Az mindegy, hogy szõke hosszú haja van vagy barna rövid, magas sarkúban van vagy topánkában, ha van egy kisugárzása, jól érzi magát a bõrében és ez látszik rajta, csinos, ápolt. 22l
én pl akkor amikor csinosan vagyok felöltözve egy szép ruha + magassarkú, egy kis smink..ilyesmi :)
Én akármilyen csinos ruhába lehetek, akármilyen szép sminkem lehet, ha belül nem vagyok teljesen rendben nem értemmagam igazán nõnek. Nekem a nõiesség nem csupán ruhákban, kiegészítõkben mutatkozik meg, persze ez is nagyon fontos, de ez mind hiába a belsõm nincs összhangban. Amikor jó napom van, jól érzem a bõrömben, mosolygok, akkor érzem magam igazán nõnek. És ilyenkor akár egy egyszerû farmerban és pólóban vagy melegítõben is nõnek érzem magam. De kétség kívül a legjobb az, amikor meg van a belsõ összhang, jól érzem magam, mosolygok, és csinosan is vagyok felöltözve, van egy kis szolid smink. Ilyenkor már nem csak lánynak, nõnek, hanem jó lánynak, jó nõnek érzem magam:) 16/L
Akkor jó nõ a nõ, ha igazán férfinak érzi magát mellette a férfi.:)

Szerintetek mitől nő a nő? És mitől lesz jó nő?

Legjobb válasz: az biztos, hogy nem attól, hogy mellette van egy férfi, és nem is a gyerekeitõl (azért mondom pont ezeket, mert ezeket az indokokat szokták a nõk elõszeretettel használni). saját magának kell maga mellet lenni:D. úgy értem, legyen önbecsülése, tartása, és ne legyen kolonc bárkinek a nyakán. egy nõ nem a férfitól kéne hogy nõ legyen, mert ha nincs férfi, akkor kiszolgáló személyzet lesz? próbáljon egyenrangú lenni.

az biztos, hogy nem attól, hogy mellette van egy férfi, és nem is a gyerekeitõl (azért mondom pont ezeket, mert ezeket az indokokat szokták a nõk elõszeretettel használni). saját magának kell maga mellet lenni:D. úgy értem, legyen önbecsülése, tartása, és ne legyen kolonc bárkinek a nyakán. egy nõ nem a férfitól kéne hogy nõ legyen, mert ha nincs férfi, akkor kiszolgáló személyzet lesz? próbáljon egyenrangú lenni.
Egy nõ akkor nõ, és akkor jó nõ, ha kellõképp független, saját maga támasza, ugyanakkor partnerként viselkedik a párkapcsolatában. Nem fölényeskedik, de legfõképp nem rendelõdik alá. Akkor nõ, a nõ, ha valóban azért van a párjával, mert szereti, és nem azért, mert csak valakire támaszkodnia kell, mert roncsolt érzelmileg, vagy anyagilag, és ezért bemeséli magának az igaz szerelmet. Ha nem futamodik meg az elsõ defektnél, kerékcsere után újra a pályára vonul, és harcol tovább az életéért, a karrierjéért, a szerelméért, de kellõ hidegfejûséggel látja be, ha veszített. Szerintem ettõl NÕ egy nõ. 20/L
attól lesz jó hogy pl - nem cigizik , nem iszik , nem k*rva , nem plázacica , nem dagadt , hanem átlagos szép lány
"tegnap 23:21" üdv. a csapatban! ;) 23/L

Mitől férfi a férfi? És mitől nő a nő?

A kérdés adott. A ti véleményetek, értékrendetek szerint mit?l lesz valaki férfi, illetve n? (saját nemének megfelel?en)?

Legjobb válasz: pasiknál XY kromoszómapár van a 23. kromoszómahelyen, nõknél XX

pasiknál XY kromoszómapár van a 23. kromoszómahelyen, nõknél XX
Ül az ember egy szobában egy széken, az ajtó bezárva. De ha belép egy Nõ, az ember megszûnik csak embernek lenni, és azonnal Férfi lesz. És éppen annyira lesz férfi, mint amennyire Nõ volt az, aki belépett. Karinthy Frigyes
Attól hogy annak születik, pont. Minden más vélemény hülyeség vagy elmaradott.
Gondolom a kérdés a férfi ill. a nõi "szerepre" vonatkozik... Amúgy az elsõ két válaszolóval értek egyet, mert a szerepek erõsen a kultúrától és egyebektõl függenek.
Vitatkoznék az elsõ két válaszolóval, ugyanis szerintemm attól lesz valaki férfi illetve nõ, hogy azzá nevelik. Ahogy az egyik válaszban is szerepel kultúránként más lehet a férfi illetve nõi szerep, ezt pedig gyermekkorban kell megtanulni, ugyanis a kultúra ismerete nem tartozik hozzá a genetikai állományunkhoz.
Hát nézd, ha mindenki azt vinné tovább, amit otthon lát, akkor nem nagyon fejlõdne a világ. (azt a Karinthy-idézetet én is imádom :)
Úgy értettem, hogy szerintem a 21. században nyugodtan éljen úgy az ember, nemtõl függetlenül, ahogyan szeretne. Pl én nem akarok gyereket, házasságot és fõzni is utálok, amíg egyedül laktam a konyhám is egy hûtõbõl és egy mosogatóból állt. Lassan megint egyedül lakom, kétlem hogy havi 1-2 alkalomnál többet fõzök majd. A takarítást meg csinálja az akinek az a dolga - a takarítónõ. Szabadidõmben meg hagy foglalkozzam saját magammal. És nem érzem magam attól kevésbé nõnek, hogy nem olyan életet élek amilyet mások szerint kellene. Nõies vagyok külsõre, nem káromkodom agyba-fõbe, ápolt vagyok, stb, elégedjen meg mindenki ennyivel.
Aragog: Én pl megelégszem. Csak az is biztos, hogy nekem ilyen nõ soha nem kéne. De ez már nem az én bajom :D Mindenki úgy él, ahogy neki jó. De aztán semmi panaszkodás!
De nekem sem kell semmilyen férfi (nõ se, mielõtt..), tehát.. Csak vannak az ilyen megmondóemberek, akik szerint ha nõ vagy akkor kapcsolat, házasság, gyerekszülés KELL.. Szerintem meg semmi sem kötelezõ, vagyis nem ezektõl lesz valaki nõ vagy férfi.

Mitől férfi, a férfi és mitől nő, a nő?

Sziasztok.

Legjobb válasz: Az emberiséget vesszük. (9. osztály) Hétfõre kell.

A kérdező hozzászólása: Az emberiséget vesszük. (9. osztály) Hétfõre kell.
Hát, nekem egybõl az X és Y kromószóma ugrott be, de érvelhetsz a viselkedés, testfelépítés, kínézet, stb. mellett is.
Én a helyedben írnék a külsõ jegyekrõl, amik megkülönböztetik õket, a belsõ tulajdonságokról, szokásokról, tipikusan nõi és férfi munkákról.
Hát igen, írd bele a testi jegyeket, pl. hogy általában a férfit mondják az erõsebb nemnek. A biológiai feladatuk is különbözõ. És ha már itt tartunk szerintem a gondolkodásunk is más. De azt nem írnám bele, hogy milyen nõi és férfi munkák vannak, mert láttam én már nõ autószerelõt és mégsem lett tõle férfi :P Szóval az nem szempontjából lényegtelen szerintem, hogy milyen munkát végez.
elõttem szólónak: persze autószerelõ oké nõ is, de pl. mozdonyvezetõ nem lehet nõ, még tanfolyamra se vesznek fel, nemhogy dolgozni, szóval van olyan munka, ami csak férfi o.O
Nem értem egy nõ miért ne lehetne mozdonyvezetõ amúgy, ha az az álma. De én elhiszem Neked. Mindazontáltal szerintem ez a munkahelyes megkülönböztetés azért nem jó, mert nem kéne hogy legyen. Persze vannak olyan szakmák, amelyek (nõ-férfi)természetbeli okokból vannak választva, de egy férfi is lehet ugyanúgy fodrász, virágkötõ meg minden hasonló. A nõknek is megvan ehhez minden joguk és képességük. Inkább társadalmi problémának vélem, hogy pl. nem lehet mozdonyvezetõ valaki. Engem az nem tesz nõvé vagy férfivé, hogy lehetek -e mozdonyvezetõ vagy sem :)
Jah utolsó vagyok és most hogy utánanéztem Magyarországon tényleg nincsenek nõi mozdonyvezetõk, DE Németországban, Ausztriában és Luxemburgban pl. vannak :) Ott nem ilyen a férfi társadalom mint itt.
Azért vegyük figyelembe hogy Ausztriában is inkább motorvonatot meg a legmodernebb mozdonyokat tekerik nõk. De azért megnéznék 1-2 60 kilós tyúkbél nõt, amikor kényszerkapcsolást kell csinálnia két kocsi között. Még egy kigyúrt állat férfi is nekirugaszkodik a csavarkapocsnak, a nõt meg 1:1-ben elrántaná. De mondhatnám azt is hogy amikor végig kell vezetni egy Nyugati-Záhony utat ami 6 óra, mit csinálna a nehéz napjain? Nem lehet óránként betétet cserélni... Meg nem is higénikus, olajsárban szutyokban dolgozunk sokszor, el sem tudom képzelni egy nõvel. Najó a FLIRT vagy Talent motorvonatainkon inkább elképzelem õket nálunk is. De itt egyik mozdonyvezetõ kivájja a másik szemét, ha épp az aznap jobb mozdonyt kap. Képzeljétek el mi lenne, ha egy nõ csak és kizárólag a kényelmes klímás, jó vezetésû motrovonatot kapná? Sírva menekülne el...

Mitől nő a leggyorsabban a haj?

ha masszírozom minden este, az segít? és mennyit n? a legjobb esetben havonta? köszi:)

Legjobb válasz: Állítólag a melegollós hajvágástól gyorsabban nö.

Állítólag a melegollós hajvágástól gyorsabban nö.
Pista bácsi az nem úgy van:D A meleg ollós hajvágás arra jó, hogy állítólag elzárja a hajszál végét, és nem fog törni. A masszírozás jó, a ricinus olajos hajpakolás, meg a szépségvitaminok szedése is segít:)

Mitől Nő a Nő? Ha valaki olvasta Csernus könyvét érti ezt a kérdést. Kinek mi a véleménye erröl?

Legjobb válasz: az, hogy az csak Csernus véleménye! kifejezetten az õ nézetei alapján írta meg az állításait. kb 1000 ember írhatná meg amit õ, csak a saját gondolkodása élet-látásmódja, párkapcsolati-látásmódja alapján.

az, hogy az csak Csernus véleménye! kifejezetten az õ nézetei alapján írta meg az állításait. kb 1000 ember írhatná meg amit õ, csak a saját gondolkodása élet-látásmódja, párkapcsolati-látásmódja alapján.
A könyvet nem tartom rossznak, de két dologgal mellélõtt szerintem: 1. bár létezõ és nagyon is gyakori problémát ostoroz, nem ártott volna egyértelmûbbé tenni, hogy természetesen ez az egy probléma nem fedi le az egész társadalmat és 2. igazából arról írt, hogy mi segít ezen probléma esetén igazán õszintén megélni a nemiséget, meg az egész Nagybetûs Életet - nemtõl függetlenül. Nem pedig arról, hogy mitõl nõ a nõ. Ezt utólag a férfi-könyvvel próbálta korrigálni, de egyben, nem-nem-specifikusan értelmesebb lett volna megírni. Persze úgy kevésbé lett volna provokatív. Talán direkt lõtt mellé ezekben, van ilyen, hogy egy író inkább nem is próbálja korrekten megfogalmazni a mondandóját, hanem szándékosan addig "radikalizálja" azt, amíg már az utolsó fogyatékos is bele tud kötni - mert ezzel eléri, hogy arról vitatkozzanak, amit õ fontosnak tart. (Esther Villar...)
Mitõl nõ? A kromoszómáitól. Ezen felül van egy elõregyártott séma (az ún. társadalmi szerep), amely már születése elõtt készen áll, hogy belenyomorítsák, de amelyet egy értelmes nõ úgy ráz le magáról, mint kutya a vizet.
- a nõ szépség - a nõ a puhaság - a nõ a megértés - a nõ keserû élet méze - a nõ egy templom a megfáradt zarándoknak - a nõ a család szíve, az otthon melege Ez mind egy személyben
Õ szépen leírta egyébként, de õ csak a kapcsolatok alapján írta meg nagyrészt...
Én olvastam. Vannak benne jó dolgok, szépen leír mindent, de szerintem távol áll a valóságtól! Biztos vannak olyan nõk, akik rá hallgattak, és utána jobb lett nekik, de Dr. Csernus minden, de minden párkapcsolati problémára a válást ajánlja, hogy a nõ hagyja ott a férjét. Vannak rendes férfiak, akikben szinte semmi hiba nincs, (nõkbõl is kb. ugyanannyi a normális, nem a nemeket akarom szídni most) de ha minden nõ elválna, akik olyan problémákkal küszködnek, ami a könyvben le van írva, akkor nagyon sok ember egyedül maradna. Mert a kínálatban nincs annyi "tökéletes férfi", mint amennyirõl Dr. Csernus ír. Hát ez a baj vele! Nem beszélve arról, hogy a nõ is lehet ugyanolyan hibás egy rossz kapcsolatban, pl. ha a férfi alkoholista, lehet a nõ, aki elment hozzá, egy házisárkány. Nyilván ezt nem fogja bevallani az orvosnak. Ez a véleményem. Idea szintjén jó könyv, gyakorlatban nem nagyon alkalmazható.
Az a baj, hogy amint fentebb is írta valaki, sok pasi csak azokat a hölgyeket tartja nõnek, akik ebbe a puha, meleg soviniszta sémába beleillenek. Persze lehet valaki puha, érzékeny, konyhatüntér, a családi tûzhely õrzõje stb. De nem mindeki ilyen és ez szerintem így van jól! :) Szerintem attól igazán nõ egy nõ, hogy: 1. Felnõtt ember és akként is viselkedik (felelõsségel, stb) 2. Van egyénisége és õszintén azt adja ami: lehet szende, õzikeszemû törékeny virágszál, vagy "dilis" bohém, vagy határozott, szúrós szemû vadmacska, tökmindegy, csak legyen egyénisége és õszintén adja magát. Szerintem. Lehet, hogy közhelyes... én így gondolom. :) Bár az is igaz, hogy mivel különfélék a nõk, különfélék a pasik is és nekik is az a lényeg, hogy az õ NÕképükbe a párjuk beleilleszkedjen. :)

Mitől nő a nő? Mi jellemez egy igazi nőt?

Milyen legyen egy n? küls?leg-bels?leg? pl. legyen mindig finom illata, legyen kisminkelve ... Szeretnék igazi n? lenni, és a páromat mindig elkápráztatni, de sajnos nem tudom hogy induljak neki. Segítenél azzal, hogy leírod milyen egy igazi n?? el?re is köszi 19/L

Legjobb válasz: az igazi nõ mindig természetes, önmagát adja nem attól nõ a nõ mert illatos vagy sminkelve van a természetes szépséged add neki. ez az én véleményem de a smink meg ezek sincsenek az utolsó sorban.

az igazi nõ mindig természetes, önmagát adja nem attól nõ a nõ mert illatos vagy sminkelve van a természetes szépséged add neki. ez az én véleményem de a smink meg ezek sincsenek az utolsó sorban.
a nõ belsõleg nõ, nemes lelkû, büszke, kedves, aranyos és nem paraszt...
van tartása, nõiesen öltözködik, ad a külsejére, és a viselkedés az a legfontosabb
Igazi nõk már nem léteznek. Az igazi nõknek volt tartások, ami ma már egyetlen lánynak/nõnek sincs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat

Mitől nő a NÕ és mitől férfi a FÉRFI?

Számotokra a párotok/ ideálotok milyen külsö/bels? tulajdonságokkal rendelkezik/ kell, hogy rendelkezzen, hogy igazán n?ként/férfiként tudjatok rá tekinteni?

Legjobb válasz: olvasd el CSernus könyvét : " a nõ" pont abban ad erre a kérdésre választ

olvasd el CSernus könyvét : " a nõ" pont abban ad erre a kérdésre választ
A férfi nekem azért férfi, mert erõs, meg tudja védeni a családját, ki tud értük állni. Meg tudja becsülni azt a munkát is ami nem annyira észrevehetõ (pl. kimosott ruhák , rendes lakás, meleg étel). A nõ attól nõ, hogy oltalmazott. Az oltalmazó a férfi. Cserébe a nõ, kedvességet, melegséget, szeretett ad. Õ a lelki biztonságért felel. Együtt alkotják a harmóniát. Egymáshoz kell szokniuk, ki kell egészíteniük egymást. Mind kettõnek tisztában kell lennie a családban vagy párkapcsolatban betöltött szerepével és annak fontosságával. Ez csapatmunka. Máshogy nem mûködik.
Sok féle szerep létezik, de elsõsorban magaddal kell tisztában lenni amitõl nõnek/férfinek érzed magad ill. mit kaptál az útra a szülõktõl. Illetve pontosan attól amit az ellenkezõ nemtõl kaphatsz párként. Mert igazából csillogni egy pár akkor fog ha midegyik segíti a másikat, és elégedettek, boldogok. Ez érvényes az egyénre is. Hosszú téma, de egy kicsit konkretizálhatnád.
Én is Csernus doki könyveit tudom ajánlani.
Férfias testalkat, férfias külsõ. Belülrõl pedig egy értelmes, okos, határozott férfi, aki mindent megtenne a családjáért, akárcsak én. Akire mindig fel tudok nézni és büszke lehetek rá, tudom tisztelni.
A nõ, a férfitól nõ, és fordítva. Önmagában senki nem tud sem nõ, sem férfi lenni.:) Annyira nõ egy nõ, amennyire férfi az a férfi aki mellette van, mert csak egymáshoz képest tudnak nõiesek ill. férfiasak lenni. A magassarkú, a hosszú haj, a hajfestés, csak külsõségek. Ha ezektõl lenne egy nõ nõ, akkor egy hosszú festett hajú férfi magas sarkú cipõben nõvé válna mindenki szemében :) Gondolj bele, egy férfi aki nõi ruhákba van öltözve ( itt jegyzem meg, hogy nem homoszexuális, nem transzvesztita, csak egy férfi ), nõnek látnád?...nem....csak egy férfit látnál akin jelmez van :)
Nekem egy férfi, attól férfi hogy: külsõleg: férfias testalkattal rendelkezik (széles hát, nem 50 kilo) rövid haj, nem ez a mai divatb*zis öltözet belsõleg: szeretem ha egy férfi kedveli a férfias dolgokat (foci, meccsre járás, barkácsolás stb) Ezek azok, amik számomra férfiassá tesznek egy férfit.
Nõ: igazi anyatigris, magassarkú cipõben topog, ápolt, jó illatú, néha hisztis, de akiket szeret azokért mindent megtesz. Összefoglalva: *urva az ágyban, mester a konyhában és úrinõ a társaságban! Férfi: magas, szõrös, kellemes mély hangja van, jó hozzá bújni, mert biztonságérzetet ad, határozott, mindig tud önállóan dönteni, és ne legyen nagy a kukaca:) )
Érdekes ismerõseid lehetnek... Persze, jó, ha valaki csinosan öltözködik és valóban nõiesebb egy tûsarkú cipõ, mint egy futócipõ, de nem ezektõl lesz (vagy nem lesz) valaki igazi nõ. Egy rövid hajú nõ is lehet nagyon szexi, ott van pl. Halle Berry, bár aláírom, hogy kevés nõnek áll jól az igazán rövid haj. A hajfestés no comment...Végülis tényleg sok értelme van egy egészséges, szép hajat festéssel összebarmolni. Számomra egy igazi nõ kedves, gyengéd, igényes, talpraesett, nem káromkodik, humoros, szenvedélyes és nem hanyagolja el magát.
Kedves 23 éves lány! Téged valamilyen sérelem ért? Vagy miért vagy ilyen harapós? A legtöbb férfi a legtöbb férfi... Igen biztos sokat ezt teszik. Kb ugyan ennyi nõ hagyja el a férjét :) szerintem. Igen, egy 23 éves fiatal nõ biztos szebb és feszesebb (mert fiatalabb) mint egy 43 éves. Viszont, ha csak a fiatalságból állna egy házasság, akkor ott nagy gond lenne.
Nekem a férfi: biztonságban érzem magam mellette, felnézek rá mert pl. intelligens, tisztelettudó, õszinte. A nõket egyenlõ félként kezeli, ki tud állni önmagáért és akár értem is. Becsüli mások munkáját, szorgalmas. Nem ítél el embereket ok nélkül. (Csernus könyvvel kapcsolatban csak annyit ajánlok, h aki könnyen befolyásolható ne olvassa el, sztem nagyon lesarkítja a dolgokat ) Ismerõseim közül volt olyan aki utána totál bedepizett tõle :/ 25/N
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 08:21 A számból vetted ki a szót.
"Csak savanyú a szõlõ, hagyd rá." 23 éves vagyok, ápolt és csinos, úgyhogy nem savanyú a szõlõ. Csak sok férfi lelép 10-20 év házasság után, ha a felesége már nem olyan fiatal vagy nem olyan feszes a teste mint huszonéves korában. Ezért tettem fel a kérdést.
Csak savanyú a szõlõ, hagyd rá.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 20:59 :) Miért ne lenne az? Én azt írtam le, amilyen most. Most még csak 23 éves. Ha 33 lesz vagy 63 sztem akkor is gyönyörû lesz..
Egymástól.
"Õ egy gyönyörû, fiatal nõ, csodás kisugárzással" És ha már nem lesz fiatal, nem lesz számodra tökéletes nõ?
A kérdező hozzászólása: Onnan vetõdött bennem fel ez a kérdés, hogy ma 3 dolgot is hallottam ami számomra furcsa volt. Elsõ, hogy egy nõ akkor nõ ha magassarkút hord, második csak hosszú hajjal nõ egy nõ, harmadik pedig, hogy csak az a nõ igényes aki festi a haját. Ezt teljesen véletlen 3 különbözõ ember mondta és most ezen gondolkodtam kinek mitõl nõ egy nõ illetve férfi egy férfi:)
És én még kiegészíteném a kiegészítést :) Mindkét félnek legyen tartása. Ne áldozzák fel magukat a kapcsolat oltárán, mert az megöli az egészet. Pl: ha a nõ szeret táncolni járni (pl: társastánc, hip-hop) akkor ne hagyja abba csak azért mert pasija lett... szerintem. De ez ugyanúgy érvényes a pasikra is. Nem kell mindig egymás (bocsi a kifejezésért) se_ggébe lenni. (a fene, akkor már ezek szerint én sem vagyok nõ, mert káromkodom XDDDDD ááá dehogy direkt volt. HA finomabban írom a dolgokat akkor nem érem el a kívánt hatást: hogy ténylegesen átmenjen az üzenet)

Fiúk! Milyen számotokra "A NÕ"? Mitől nő a nő?

Küls? és bels? tulajdonságokra egyaránt kíváncsi vagyok!!!

Legjobb válasz: Küldõre az ideálom. Ezt fölösleges leírni mindenkinek más. Belsõre. Szeretem ha tisztában van a képességeivel, nyugodtan lehet egósabb, de ne nézzen le másokat. Évezze az életet, sokat mosolyogjon.Építse az életét és teremtsen maga körül értéket, ne legyen naplopó, de szarjon le mindent. Ne az anyagi világban megszerzett dolgok okozzák a boldogságát. Hanem a lét öröme. Szeressen, én is õt. Legyen az én másik felem ami kiegészít.

Küldõre az ideálom. Ezt fölösleges leírni mindenkinek más. Belsõre. Szeretem ha tisztában van a képességeivel, nyugodtan lehet egósabb, de ne nézzen le másokat. Évezze az életet, sokat mosolyogjon.Építse az életét és teremtsen maga körül értéket, ne legyen naplopó, de szarjon le mindent. Ne az anyagi világban megszerzett dolgok okozzák a boldogságát. Hanem a lét öröme. Szeressen, én is õt. Legyen az én másik felem ami kiegészít.
Utolsónak írom, h ha kiegészít, szal a másik feled akkor az már nem csak egy szimpla Nõ:) Legalábbis jól néznénk ki ha minden Nõ ilyen tuti lenne, h megtalálod benne a másik feled:D
Amíg kicsi magától nõ, de már lehet kapni növekedési hormonokat és tovább attól is nõ.
Jah, kicsit lehet máshogy értelmeztem a kérdést. Ez nem csak szimpla nõ lett, hanem az ideális nõ. De a másik kérdésnek nincs értelme. Mitõl nõ? Attól, hogy p1nája van. :D
A kérdező hozzászólása: Végre valaki, aki normálisan tud válaszolni:) és a 0:06 -os válasz normális volt (fel is pontoztam)..., de többi nem:D
Belülrõl, amik számomra fontosak, és plusz pontot érnek: Plusz pont azért jár, ha vki nem cigizik, nem iszik, nem füvezik, és sorolhatnám a sok káros szenvedélyt. Amik fontosak, hogy kedves legyen, szeresse, hogy vki szereti, tiszteli és megbecsüli. Amit kap, azt vissza is tudja adni, önzetlen. Szeret mosolyogni, szenvedélyes. Minden feltétel egy másik emberrel szemben nem valósul meg, de az nem baj. Tudni kell az emberi hibákkal együtt élni. Nem kell keresni, majd jön magától, éppen, amikor nem is várnánk, ránk talál. Mindenkinek van ideálja. Mind külsõre, mind belsõre.
Mi nem volt normális a 00:06-os hozzászólásomban?
inkább lásd be, hogy ez nem egy normális kérdés.
A kérdező hozzászólása: Inkább te vagy a gyökér, mert egy normális kérdésre nem tudsz válaszolni...takarodj már innen, a [email protected] se mondta, hogy te itt írosgálj... Bazz ha ennyi az érzelmi intelligenciád, akkor ne írj ide...!!
Te meg fogyatékos...
A kérdező hozzászólása: hûû de marha vicces vagy -.-"
12:35 Ha nem látod az iróniát a 2. hozzászólásomban, akkor nézd meg az elsõt. Vááá, de nem szeretem az ilyen lassú felfogást.
A kérdező hozzászólása: idióták kíméljenek...!
a nõ az a fajta ember, akinek hüvelye van. magasságra kalciumtól és fehérjétõl, szélességre zsírtól nõ a nõ. remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: Én úgy gondolom, hogy egy nõ, nem attól nõ, hogy vaginája van... Tehát én nem külsõre gondolam... A nõt, mint szót...filozófikus síkon értettem:D De úgy látszik, hogy veletek nem nagyon lehet ilyenrõl beszélni... Szóval szerinted/szerintetek egy undorító, igénytelen, aki úgy beszél, mint a kocsis...és nincs benne semmi nõiesség, az ugyanúgy nõ...hát nem tudom...
Én szeretem a dundi csajokat, de kiröhögnének a haverok, ha ezt tudnák. Várok az érettségiig. Szeretem, ha gondoskodó, anyáskodó. Természetes, nem festett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!