Találatok a következő kifejezésre: Mitől ment hőm az (2 db)

Mitől ment le a hőm? Tudna segíteni valaki. Talán most lehetett az ovum?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cee3c7b8a9b8d72c2bb935..

Legjobb válasz: Ovu után a hõ FELmegy, nem le. Elég hosszú a ciklusod, és nem igazán látok benne hullámot, görbét. Magyarán: nem látok rajta egyértelmûen ovulációt. Mióta próbálkoztok? Minden görbéd ilyen? Mert én ezzel a görbével bekopogtatnék a nõgyógyászomhoz, és hormonvizsgálatot kérnék.

Ovu után a hõ FELmegy, nem le. Elég hosszú a ciklusod, és nem igazán látok benne hullámot, görbét. Magyarán: nem látok rajta egyértelmûen ovulációt. Mióta próbálkoztok? Minden görbéd ilyen? Mert én ezzel a görbével bekopogtatnék a nõgyógyászomhoz, és hormonvizsgálatot kérnék.
A kérdező hozzászólása: Mi már 6 éve próbálkozunk de eddig még nem sikerült, a hõm nem szokott ilyen lenni ez a hónap ilyen furán sikerült és nem tudom, hogy miért?Most kezdtem újra hõmérõzni tavaly nem is mértem mert belefáradtam ebbe az egész dologba!

Mitől ment fel hőm az eddigiekhez képest 0, 2 fokkal, most 37?

Ma van a ciklusom 19. napja. Szerdán volt peteérésem (akkor volt egy csepp vér is), és két napos hasszurka és utána két napos mensis görcsöm volt. Mellem nem feszül, de lusta vagyok. Nagyon szeretnénk már babát. Jöv? vasárnap (13-án) NEM kellene megjönnie. Mi lehet??

Legjobb válasz: nemtudni még de reménykedhetsz. hátha most a hõd jo

nemtudni még de reménykedhetsz. hátha most a hõd jo
Szia! Peteérés után a hõmérséklet 37 C v. afeletti és csak mensi elõtt szokott 12-24 órával leesni. A mellfeszülés nekem a mensi elõtt kb 1 héttel kezdödött és a fáradékonyság is. Aztán kiderült, hogy babát várok. Szóval még bármi lehet. Biztosat csak 13-a után lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A 2. válaszolótól kérdezem, h. hasszurkája, görcse nem volt? Sajnos nekem mensi elõtt eddig mindig volt hasfájásom, de mindig 1 héttel mensi elõtt, most viszont hamarabb jelentkezett 3 nappal+1 hét. A mellem (inkább külsõ oldala) ma kezdett fájdogálni, hasgörcsöm minimális, viszont egyfolytában aludnék és ennék... Remélem, nem hiába bizakodom!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!