Találatok a következő kifejezésre: Mitől ment a hőm (4 db)

Mitől ment fel mára a hőm ennyire, ez jót jelent? Mióta próbálkozunk még ilyen nem volt.37-ig még nem ment fel eddig.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/104bc7c9158e4b3626ddb2..

Legjobb válasz: Persze hogy jót jelent! Ha csak nem vagy/leszel beteg!? Az mindig jó ha ciklus elsõ felében lefele megy és az is jó ha ciklus második felében felfele megy. Csak maradjon is fent.

Persze hogy jót jelent! Ha csak nem vagy/leszel beteg!? Az mindig jó ha ciklus elsõ felében lefele megy és az is jó ha ciklus második felében felfele megy. Csak maradjon is fent.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, remélem igazad lesz. Csak furcsa volt, hogy most ment fel ennyire a hõm.
Szia! Bocsi ha hülyeséget írok de együttvoltatok ti pé környékén?Csak mert a diagrammodon nem látszik.
Szia! Bizony jó jel lehet, mert beágyazódáskor is felugrik a hõ:) , privát véleményem:márc.7-e környékén volt peteérés és a márc.10-i együttlét sikeres is lehetett, 6 nap alatt a kis zigóta eljuthatott a helyére és beágyazódhatott.Most az a lényeg, hogy a hõd fent maradjon.Nekem, ha a zöld csík alá ment akkor már tuti megjött és nem volt babóka.Én pont ezért nem is veszek sosem tesztet, mert a hõm rendesen jelez, megbízhatóbb, mint a teszt.Eddig nekem nem jött a babóka, de nem adom fel.Tuti össze fog jönni és neked is!!!.Drukkolok, hogy fent maradjon a hõd!!!!
A kérdező hozzászólása: Szia 2.válaszoló. Én is drukkolok mindkettõnknek, bízom benne, hogy összejön. Nekem még az is furcsa volt, hogy múlthéten pár napig olyan érzésem volt mint amikor megjön. Ma meg érzem hogy érintésre fáj a mellem, pedig nekem nem igazán szokott. De vasárnapra nem várom, ugyhogy ez még lehet, hogy korai érzés.
2. vagyok Sajnos könnyen össze lehet keverni a menzesz jeleket a terhesség jeleivel.Nekem a próbálkozás is produkál terhességre utaló jeleket, ráadásul a ciklusomat is összekeverte egy kicsit, mert elõbb jött meg 2 nappal, mint kellett volna, de a hõgörbémbõl tudtam, hogy meg fog jönni, szóval nem ért váratlanul.Én annak tudom be, hogy próbálkozik a szervezetem és szokja a párom spermiumát.Sikerülni fog:D!!!Hamarosan anyai örömök elé nézünk, csak lazán és ne görcsölj.Nem ússzuk meg a gyerek csínyeket:D
A kérdező hozzászólása: Ok, nem fogok görcsölni. Azért majd írd meg, hogy mi lett ha gondolod privátba is írhatsz, én is írok hétvégén, hogy mi a helyzet.

Mitől ment fel a hőm? Vasárnap (13-án) nem kellene megjönnie, és most 3. napja, h. folyamatosan 37, 0 a hőm. Peteérésen már túl vagyok.

Folyásom nincs, a nyálkám viszont krémes, s?r?, fehér. Lehet reménykednem? NAgyon szeretnénk már babát!

Legjobb válasz: A hõnek fel kell mennie peteérés után, és menszeszkor +/- 2nap megy le. Ha baba van, akkor nem csökken, hanem fenn marad. Tehát rendben van így a hõd. Csak lazán, ne görcsölj rá.

A hõnek fel kell mennie peteérés után, és menszeszkor +/- 2nap megy le. Ha baba van, akkor nem csökken, hanem fenn marad. Tehát rendben van így a hõd. Csak lazán, ne görcsölj rá.
nem tudtad, hogy a pé után a hõ felmegy? Mióta méred? Gondolom most kezdted el, ezért nincsen tapasztalatod ezzel kapcsiban. Tehát a hõ pé után mindig magasabb, mint a ciklus elsõ felében, mert ez jelzi, hogy túl vagy a pé-n. Jobb az ovu teszt, mert azzal azt tudod meg, hogy mikor lesz, és nem azt, hogy mikor volt péd-d. Ja és ha késik a mensid, és a hõd is fent marad akkor elkezdhetsz gyanakodni!

Mitől ment le a hőm? Tudna segíteni valaki. Talán most lehetett az ovum?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cee3c7b8a9b8d72c2bb935..

Legjobb válasz: Ovu után a hõ FELmegy, nem le. Elég hosszú a ciklusod, és nem igazán látok benne hullámot, görbét. Magyarán: nem látok rajta egyértelmûen ovulációt. Mióta próbálkoztok? Minden görbéd ilyen? Mert én ezzel a görbével bekopogtatnék a nõgyógyászomhoz, és hormonvizsgálatot kérnék.

Ovu után a hõ FELmegy, nem le. Elég hosszú a ciklusod, és nem igazán látok benne hullámot, görbét. Magyarán: nem látok rajta egyértelmûen ovulációt. Mióta próbálkoztok? Minden görbéd ilyen? Mert én ezzel a görbével bekopogtatnék a nõgyógyászomhoz, és hormonvizsgálatot kérnék.
A kérdező hozzászólása: Mi már 6 éve próbálkozunk de eddig még nem sikerült, a hõm nem szokott ilyen lenni ez a hónap ilyen furán sikerült és nem tudom, hogy miért?Most kezdtem újra hõmérõzni tavaly nem is mértem mert belefáradtam ebbe az egész dologba!


igen, és amikor leesik a hõd akkor reped meg!! akkor mindent bele
szia nekem ilyen a clostis görbém !!! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/897f23b57ec56e9521db29..
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs ilyen görbém, mensim se volt.Azért köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!