Találatok a következő kifejezésre: Mitől ment a (139 db)

Mitől ment össze a mellem?

15 éves vagyok, eddig se volt nagy mellem, 70A-s melltartót hordtam, de nemrégiben észrevettem h összement a mellem. Szerintetek normális dolog? Egyátalán mit?l lehet?

Legjobb válasz: nekem is összement, mert lefogytam, nyilván neked is lecsúszott pár kiló és ezért ment össze

nekem is összement, mert lefogytam, nyilván neked is lecsúszott pár kiló és ezért ment össze
A kérdező hozzászólása: 172 centi vagyok és 50 kiló.. nem fogytam semmit.. ha híznék akkor megnõne picit? vagy mit csináljak? az összes melltartóm nagy rám és nagyon zavar..
Ha még 10 kilót felszednél, se lenne sok. Valami baj ért, hogy ennyire lefogytál?
A kérdező hozzászólása: nem fogytam le.. 51 kiló volt a maximum amennyi voltam.. ilyen az alkatom, dédnagyanyámra ütöttem.. nagyon nehezen hízom, igaz keveset is eszek.. ha meghíznák akkor nõne a mellem?
Igen, ha felszedsz egy 6-8 kg-t (amúgy sem árt, nagyon vékony vagy), akkor a melleden is jobbesetben meg fog látszani;)
A kérdező hozzászólása: tudtok adni vmi tanácsot, hogyan hízzak, mit egyek?
A magasságodhoz képest kicsit sovány vagy. Ha 60 kiló lennél, akkor lenne ideális a súlyod. Akkor lehet, hogy nõne a melled is, de ne aggódj a melled mérete miatt, mert nem azon múlik egy lány szépsége!
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Hogy hízz? :D Olvass el pár fogyizós cikket - és mindennek csináld az ellentétjét... Bár valaki egyszerûen képtelen hízni... Mindenesetre ha lefekvés elõtt megeszel két nagykaréj nutellával alaposan megpakolt fehér kenyeret, az csak a javadra válhat... :D Egyszerûen egyél sokat, és minden étkezéskor lakj nagyon jól :) Remélem jó az étvágyad :D

Mitől ment fel mára a hőm ennyire, ez jót jelent? Mióta próbálkozunk még ilyen nem volt.37-ig még nem ment fel eddig.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/104bc7c9158e4b3626ddb2..

Legjobb válasz: Persze hogy jót jelent! Ha csak nem vagy/leszel beteg!? Az mindig jó ha ciklus elsõ felében lefele megy és az is jó ha ciklus második felében felfele megy. Csak maradjon is fent.

Persze hogy jót jelent! Ha csak nem vagy/leszel beteg!? Az mindig jó ha ciklus elsõ felében lefele megy és az is jó ha ciklus második felében felfele megy. Csak maradjon is fent.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, remélem igazad lesz. Csak furcsa volt, hogy most ment fel ennyire a hõm.
Szia! Bocsi ha hülyeséget írok de együttvoltatok ti pé környékén?Csak mert a diagrammodon nem látszik.
Szia! Bizony jó jel lehet, mert beágyazódáskor is felugrik a hõ:) , privát véleményem:márc.7-e környékén volt peteérés és a márc.10-i együttlét sikeres is lehetett, 6 nap alatt a kis zigóta eljuthatott a helyére és beágyazódhatott.Most az a lényeg, hogy a hõd fent maradjon.Nekem, ha a zöld csík alá ment akkor már tuti megjött és nem volt babóka.Én pont ezért nem is veszek sosem tesztet, mert a hõm rendesen jelez, megbízhatóbb, mint a teszt.Eddig nekem nem jött a babóka, de nem adom fel.Tuti össze fog jönni és neked is!!!.Drukkolok, hogy fent maradjon a hõd!!!!
A kérdező hozzászólása: Szia 2.válaszoló. Én is drukkolok mindkettõnknek, bízom benne, hogy összejön. Nekem még az is furcsa volt, hogy múlthéten pár napig olyan érzésem volt mint amikor megjön. Ma meg érzem hogy érintésre fáj a mellem, pedig nekem nem igazán szokott. De vasárnapra nem várom, ugyhogy ez még lehet, hogy korai érzés.
2. vagyok Sajnos könnyen össze lehet keverni a menzesz jeleket a terhesség jeleivel.Nekem a próbálkozás is produkál terhességre utaló jeleket, ráadásul a ciklusomat is összekeverte egy kicsit, mert elõbb jött meg 2 nappal, mint kellett volna, de a hõgörbémbõl tudtam, hogy meg fog jönni, szóval nem ért váratlanul.Én annak tudom be, hogy próbálkozik a szervezetem és szokja a párom spermiumát.Sikerülni fog:D!!!Hamarosan anyai örömök elé nézünk, csak lazán és ne görcsölj.Nem ússzuk meg a gyerek csínyeket:D
A kérdező hozzászólása: Ok, nem fogok görcsölni. Azért majd írd meg, hogy mi lett ha gondolod privátba is írhatsz, én is írok hétvégén, hogy mi a helyzet.

Mitől mennek össze a ruhák?

Találtam itthon egy ruhát, ami tetszik, viszont kicsit nagy rám. Mit csináljak vele, hogy egy kicsit összemenjen? Egyáltalán meg lehet oldani?

Legjobb válasz: Attól mennek össze, hogy magasabb hõfokon mosod, mint amennyit elbír az anyaga. Meg lehet próbálni, hogy mondjuk kimosod 60 vagy 90 fokon, de a végeredmény kiszámíthatatlan. Lehet,hogy jó lesz, de lehet, hogy nem!

Attól mennek össze, hogy magasabb hõfokon mosod, mint amennyit elbír az anyaga. Meg lehet próbálni, hogy mondjuk kimosod 60 vagy 90 fokon, de a végeredmény kiszámíthatatlan. Lehet, hogy jó lesz, de lehet, hogy nem!
Jó is lenne, ha csak összemenne. Roncsolódik a szerkezete, illetve a szín is kifakul. Bár ez olcsóbb ruháknál van leginkább.
Nem lehet bevenni belõle ott, ahol bõ? A hosszán biztos tudsz változtatni felhajtással. Egy jó varrónõ biztos tud segiteni.Jobb, mintha ott megy össze, ahol nem kellene.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) Hát, nekem bonyolult a szabása, szóval nem mernék hozzányúlni, de annyit meg talán nem ér meg, hogy elvigyem varrónõhöz. Elég rugalmas anyagú, ezért gondoltam, hogy talán jó ötlet lenne úgy kimosni, hogy összemenjen, bár, ha az anyag tönkremegy, akkor meg ez sem jó. Na jó, azért megpróbálom, aztán lesz, ami lesz.
Csak a gyapjú anyagok mennek össze! Ha rugalmas, akkor nem fog összemenni.
A kérdező hozzászólása: Áh, pedig már kezdtem reménykedni :D Hát, akkor ennyi.
A timsó-tol is össze megy!
lehet hogy vmilyen virus megtámadta és most beteg... nyugi a tablatták 98%-osan védenek:)
nyílván akkor is. a tabletta sem jelent 100%-os védelmet
A kérdező hozzászólása: Minden szemet pontosan bevesz.
de tabletta mellett is lehet teherbe esni... errõl még nem hallottál?
A kérdező hozzászólása: Am meg mára már semmi baja sincs, nem megy a hasa sem és nem érez semmi rosszat.
A kérdező hozzászólása: Jó de van védekezés.
nekem igy kezdõdött a terhességem.hasmenés, hasfájás, hányinger, és a többi tünet.
Ha megy a hasa a kkor nem tuti hogy felszívódika bogyó..és akkor gond lehet..én állandóan ezen görcsölök:S
A kérdező hozzászólása: Lehet ettõl is?
A kérdező hozzászólása: Ahha. Amúgy meg a jövõhétvégén fog neki megjönni.
szedjen tablettát, de ne túl sokat, vagy 100-szor rosszabb lesz!!!!!

Mitől van, hogy a gépemen egyszer ultrán mennek a játékok, egyszer meg csak ultra low-on?

nos az a helyzet, hogy van egy Acer Aspire 5742G laposom 8 GB RAM-al, egy nVidia GeForce 520M + egy Inteles VGA-val, amiről többet így nem tudok, és ezek mellett van egy 4 magos 2,4 gHz-es Intel proci.

Legjobb válasz: Hát gondolom h néha fellépsz egy szeróra ahol van 4 player, máshol meg 24+. Közbe mennek a háttérben folyamatok? Letiltottad az integrált karit BIOS-BA? core2 procid van?

Hát gondolom h néha fellépsz egy szeróra ahol van 4 player, máshol meg 24+. Közbe mennek a háttérben folyamatok? Letiltottad az integrált karit BIOS-BA? core2 procid van?
Ja és még annyi, hogy mennyi szokott lenni a ping-ed? mert ugye az is számít.
A kérdező hozzászólása: a BIOS-ban nem jártam, és a nettel elvileg nincsen semmi gond, hiszen más játékokat simán visz

Mitől van az, hogy régen a minecraft ment a gépement, elvittük újbatetetni mikro vissza kaptam nem ment?

Egy ismerősőm azt mondta azért van mert nincs fel insallálva a videókátyám, amit kiír az "Bad video card", a videó kártyám Intel(R) 82945g express chipset family (224 mb)

Legjobb válasz: Kifelejtetem: Valaki tudna linkelni, hogy honnan töltsem le?

A kérdező hozzászólása: Kifelejtetem: Valaki tudna linkelni, hogy honnan töltsem le?
https://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&.. KIválasztod az op rendszert és hogy "driver" és a legújabbat felrakod

Miért nem bírja? Több mint 4 éve vagyok együtt a párommal. Az elején nagyon jól ment a szex köztünk (most is jó), de az utóbbi években nagyon hamar elmegy. Max 1 percig bírja. Szerintetek ez mitől lehet. ő erre azt mondja hogy túl jó vagyok neki.

Legjobb válasz: Hát van benne valami, hogy ennyi idõ alatt annyira kiismerted a legkényesebb pontjait és pózokat, hogy nem bírja tovább. Dugjatok gyakrabban, akkor nem fog olyan hamar elmenni, illetve meg lehet próbálkozni, hogy az egyperces után újabb menet kis szünet után. Ha semmilyen trükk nem segít akkor korai magömléssel el kell bizony menni orvoshoz. Amúgy meg örülj neki hogy 4 év után is ennyire izgatod. :)

Hát van benne valami, hogy ennyi idõ alatt annyira kiismerted a legkényesebb pontjait és pózokat, hogy nem bírja tovább. Dugjatok gyakrabban, akkor nem fog olyan hamar elmenni, illetve meg lehet próbálkozni, hogy az egyperces után újabb menet kis szünet után. Ha semmilyen trükk nem segít akkor korai magömléssel el kell bizony menni orvoshoz. Amúgy meg örülj neki hogy 4 év után is ennyire izgatod. :)
ugyanez a szitu.... :S énse tudom mit kellene tenni... :S
Esetleg kérd meg, hogy maszturbáljon és ha úgy érzi, meglesz neki, hagyja kicsit abba. A lényeg, hogy húzza el minél tovább...
1. Ha elmegy egy perc után miért nem lehet folytatni? Simán bírja még egy kanyarig, csak dobjátok fel a dolgokat. Tapasztalatból beszélek. 2. Nyissatok egy üveg bort...csodákra képes ( igyatok is belõle..:) Sok sikert! 27/F

Mitől lesz menő egy lány? Mitől lesz a figyelem közeppontba?

Legjobb válasz: Ha egy mai tinédzserre gondolsz: 5 kg vakolat alapozó formájában, undorítóan összeragadt szempillák a szempillaspiráltól, a legújabb divat szerinti cipõ, ruha stb, ami nem illik a stílusához (ja, az nincs is), valamint legyél überböszme...de mégis 'jóóófej', szólogass be mindenkinek, rázd a segged úgy, hogy csípõficamod legyen minden lépésnél és köszönj a fiúnak elõre a folyosón, vagy akárhol. :DDD Itt ettõl vagy a figyelem középpontjába.

Ha egy mai tinédzserre gondolsz: 5 kg vakolat alapozó formájában, undorítóan összeragadt szempillák a szempillaspiráltól, a legújabb divat szerinti cipõ, ruha stb, ami nem illik a stílusához (ja, az nincs is), valamint legyél überböszme...de mégis 'jóóófej', szólogass be mindenkinek, rázd a segged úgy, hogy csípõficamod legyen minden lépésnél és köszönj a fiúnak elõre a folyosón, vagy akárhol. :DDD Itt ettõl vagy a figyelem középpontjába.
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon Szoktam magam festeni senem miniszoknyak meg semmi ilyesmi....
17 vagyok és én soha..:) (elsõ voltam)

Szerintetek mit szeretnek a lányokban a fiúk? Mitől menő valaki? Mitől hevernek a csajok lábai előtt a pasik? Õszinte válaszokat kérek.

Legjobb válasz: Ez csak attól függ, hogy milyen tíusú pasiról illetve csajról van szó. A tapló gerinctelen pasik hevernek az olyan lányok elõtt, akik szétteszik nekik a lábukat, a normális pasik nem hevernek senki elé, mert van tartásuk, és a normális csajok ezt nem is várják el. A felnõtt kapcsolatokban az az ideális, ha a partnerek egyenrangú felek, és nem várnak semmi féle nyálcsorgatást.

Ez csak attól függ, hogy milyen tíusú pasiról illetve csajról van szó. A tapló gerinctelen pasik hevernek az olyan lányok elõtt, akik szétteszik nekik a lábukat, a normális pasik nem hevernek senki elé, mert van tartásuk, és a normális csajok ezt nem is várják el. A felnõtt kapcsolatokban az az ideális, ha a partnerek egyenrangú felek, és nem várnak semmi féle nyálcsorgatást.
azok hevernek a csaj lábai elõtt, amikor a csaj elérhetetlen, de páran mégis megpróbálják felpróbálni. én speciel nem heverek a nõk lába elõtt... attól menõ a nõ, ha nem hagyja, hogy úton-útfélen kefél pl. szerintem.
azok hevernek a csaj lábai elõtt, amikor a csaj elérhetetlen, de páran mégis megpróbálják felpróbálni. én speciel nem heverek a nõk lába elõtt... attól menõ a nõ, ha nem hagyja, hogy úton-útfélen keféljék pl. szerintem.
Azok elõtt hevernek, akik játszanak a srácokkal. Nem kaphatóak könnyen, de flörtölnek. Persze utálni is fogják a srácok õket, pont azért, mert nem hagyják magukat.

Az mitöl lehet hogy a doki azt mondta hogy elöre haladott terhességem van de a terhességi teszt meg azt mutatta hogy nem vagyok terhes! Rossz volt a teszt? Vagy a bevérzésem miatt el ment a baba?

Legjobb válasz: rossz volt a teszt.mert ha el is ment volna a baba,attól még a teszt kimutatná mert a hcg még benne van a szervezetedben.csinálj újabb tesztet.de ha doki mondta,akkor úgy is van.uhg volt,vagy sima vizsgálat?vérvételre nem küldtek?a vérvételbõl tuti kiderülne.

rossz volt a teszt.mert ha el is ment volna a baba, attól még a teszt kimutatná mert a hcg még benne van a szervezetedben.csinálj újabb tesztet.de ha doki mondta, akkor úgy is van.uhg volt, vagy sima vizsgálat?vérvételre nem küldtek?a vérvételbõl tuti kiderülne.
A kérdező hozzászólása: uktrahanggal vizsgált meg !köszi a választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!