Találatok a következő kifejezésre: Mitől ment úgy az (3 db)

Mitől ment tönkre úgy az msnem hogy egyik verzió sem működik, sem újratelepíteni sem lehet rendesen se semmi?

Ment, nem ment. Fogalmam sincs mit?l lehet. próbáltam 9, 8.5, 7.5-ös verziókat de egyik se m?ködik... Vírusírtót lefutattam, nem m?ködött.

Legjobb válasz: Próbáld meg mindenhonnan kitörölni az msn maradék fájljait.Más ötletem nincs.A dvd-ket nem kell újra megírni.Kérj kölcsön egy vinyót,ha neked nincs és mentsd rá addig,míg újratelepíted. Már ha szükséges.

Próbáld meg mindenhonnan kitörölni az msn maradék fájljait.Más ötletem nincs.A dvd-ket nem kell újra megírni.Kérj kölcsön egy vinyót, ha neked nincs és mentsd rá addig, míg újratelepíted. Már ha szükséges.
az msn fájlok kitörlése önmagában nem valószínû, hogy használ, a rendszerleíró adatbázisból kell kitakarítani, ha valami rondaság van vele. a régi fájlokat telepítésnél az újak egyszerûen felülírják, azok vajmi keveset árthatnak. kérdés: mi az, hogy "tönkre ment" az msn? nem indul? elindul, de nem jelentkezik be? és mi az, hogy nem lehet "rendesen" újratelepíteni? hogy lehet máshogy újratelepíteni? rendetlenül? :) korrekt választ csak korrekt kérdésre lehet adni. ha az újratelepítés nem gyógyítja meg, akkor valszeg nem maga a progi nyekkent meg, hanem valami blokkolja. tûzfal, vagy vírusírtó beállításait nézted már? olyan is van, hogy az msn szervereit hegesztik, és azért marad ki a szolgáltatás, ez éjjel szokott elõfordulni. kétmillió dvd-nyi anyag pedig csak nagy vinyóra fér rá, amit particionálni szoktak. ez esetben elég csak a rendszerparticiót legyalulni, a többin semmi nem nyúl az adatokhoz

Úgy éreztem bepisilek szex közben, amikor a barátom belémhatolt. Elég nehezen ment be és amikor mozogni kezdett, egyre erősebb lett ez az érzés. Többször volt már ilyen, mitől múlhatna ez el?

Voltam el?tte WC-n és azt is tudom, hogy az orgazmus jele lehet, de ilyenkor annyira begörcsölök, hogy mi lesz, ha egyszer bepisilek, hogy gondolni sem tudok arra hogy jó lesz, nemhogyélvezni merném.

Legjobb válasz: Ne görcsölj, mással is van így, inkább próbáld meg élvezni! A leírásod alapján meg arra tippelek, hogy ez bizony a G-pont. :) Ez a normális, hidd el, egyre jobb lesz! :)

Ne görcsölj, mással is van így, inkább próbáld meg élvezni! A leírásod alapján meg arra tippelek, hogy ez bizony a G-pont. :) Ez a normális, hidd el, egyre jobb lesz! :)
úgy, hogy fizikailag vagy képtelen rá abban az állapotban, hogy bepisilj. tényleg, engedd el magad egyszerûen! hidd el csodálatos lesz
ha bepisilsz akkor se lenne semmi, én élvezném ha összehú. magad miközben .szlak
Igen. Az nekem is növelné az egóm. :-)
A kérdező hozzászólása: Fõleg akkor van, amikor õ van felül, de legutóbb pl. lovaglópóznál volt.
Engedd csak el magad. Ne izgulj. :)
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy ilyenkor fizikailag is görcsösebb leszek és mivel amúgy is elég szûk vagyok, fáj idõnként, de ilyenkor meg mégjobban:( Hogy tudnék nem erre gondolni?
Vagy nyolcszor volt már a kérdés. Olvasni szoktál? Amúgy: pisilj elõtte! Ha így se megy: irány a fürdõszoba! Ott engedd el magad, és menni fog.
A kérdező hozzászólása: Te szoktál olvasni? Fent írtam, hogy voltam elõtte WC-n.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat akkor minél elõbb meg is nézetem:)
Az 1.2-es Skodák egyébként is hangosabbak a három henger miatt. Jobban búgnak, fõleg húzatásnál, mint négy hengeres társaik. Ettõl persze nagyon jó autók. Ha furcsállod a hangot és eddig nem hallottad, mindenképp érdemes megnézetni.
Ez elsõsorban abból származik, hogy forog a motor. Ha állna, nem hallanád :-) Na de a viccet félretéve: mint elõttem is írták, a VW-kosnzern 1.2-es Otto-motorjai háromhengeresek, ezért jobban rezegnek, mint a nagyobb négyhengeresek. Érdemes körbenézni a motortérben, nem lazult-e le valamelyik burkolóelem. Ez leggyakrabban a motor fölé csavarozott mûanyag, a motor alatti takarólemez (fejbõl nem tudom, ezekre is szerelik-e vagy csak a nagyobbakra) vagy a motortértetõ szigetelése szokott lenni. Ha minden csavart a helyén találsz, meghúzva és nem múlik el, akkor más jellegû a probléma, de ez a leggyakoribb.
Elsõ vagyok: 1.2-es Fabian nincs motorvédõ lemez, hacsak nem külön kérésre meg lett rá rendelve. Szériában nem szerelik rá. Ez teljesen biztos. Ha rendellenesnek hallod nagyon a hangot érdemes megnézetni. Mennyi kilométer van benne? Esetleg a vezérmûlánc is csöröghet egy picit.
Motorháztetõ szigetelés sincs gyárilag rajta.
Az 1, 2es Fabián takaró mûanyag (ami a motortérbe van) pattintós ami 10 esetõl 10 szer a helyén van!A motorvédõ mûanyag nincs rajta csak a lökhárító után egy 15 cm-es légterelõ mûanyag amit egy marék torx csavar fog.Ez sem szokott probléma lenni már csak azért sem, mert hogyha ezek az alkatrészek fellazulnak akkor magas sebességnél dübögnek nem búgnak!Én megnézetném a kerék csapágyakat!Már 2002-es Fábiába cseréltem elsõ kerékcsapágyat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!