Találatok a következő kifejezésre: Mitől maradhat vagy késhet (3 db)

Menstruáció mitől késhet vagy mitől maradhat ki?

2 és fél hete kellett volna megjönnie. Szokott késni mindig, de ennyit nem... Terhes biztos nem vagyok, de idegesít hogy miért nem menstruálok félek hogy baj van (orvoshoz csak 2 hét múlva tudok menni addigra kaptam időpontot)

Legjobb válasz: stressz

stressz
Stressz, meleg miatt esetleg, antibiotikumos (v. egyéb gyógyszeres) kezelés, felfázás, nátha stb.

Mitől maradhat ki, vagy késhet 14 napot? Kezdjek félni?

Terhes nem vagyok, tuti. Anorexiás sem. Lelki trauma sem ért igazán nagy, bár a lelki életem elég zaklatott - de az nem lehet ok. Akkor mi?

Legjobb válasz: fogyó- vagy hízókúra esetén is, amikor nincs felkészülve rá a szervezeted. egy ismerõsöm elkezdett edzeni fogyás céljából, és 7 hónapig nem jött meg neki!

fogyó- vagy hízókúra esetén is, amikor nincs felkészülve rá a szervezeted. egy ismerõsöm elkezdett edzeni fogyás céljából, és 7 hónapig nem jött meg neki!
Szerintem nem kell aggódnod. Egy barátnõmnek háromhavonta jött csak meg, igaz gyógyszert kapott rá. Ha nagyon aggódsz mégis, max keress fel egy orvost. Õ megnyugtathat:)
Lehet egy kis hormonzavar is. Mindenképpen keressfel egy orvost, õ meg tudja mondani majd pontosan.

Menstruáció mitől késhet vagy maradhat ki? Terhességen kívül?

Legjobb válasz: Bármitõl, ha nem rendszeres, csak most van, akkor pl. a melegtõl is. Hormonális gond is lehet. Fogyókúra is okozhatja. Meg rondább dolgok is. Ha nagy ritkán (több év alatt) 1 kimarad, más panasz nincs, az nem baj. Ha gyakran nem jön meg vagy fáj a hasad vagy bármi, vagy a következõ sem jön meg, akkor doki.

Bármitõl, ha nem rendszeres, csak most van, akkor pl. a melegtõl is. Hormonális gond is lehet. Fogyókúra is okozhatja. Meg rondább dolgok is. Ha nagy ritkán (több év alatt) 1 kimarad, más panasz nincs, az nem baj. Ha gyakran nem jön meg vagy fáj a hasad vagy bármi, vagy a következõ sem jön meg, akkor doki.
hormonzavar, ciszta
stresszes élet

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!