Találatok a következő kifejezésre: Mitől magas hőm (8 db)

Baba . tesztelj!
A kérdező hozzászólása: holnapot várom a reggelt. nem voltam még terhes és folyásom sem volt ezért kérdeztem meg...
Teszteltél??? Én is hasonlókat tapasztaltam, mint te, ezért is érdekel nagyon, hogy mi lett a teszt eredménye. Remélem +. :)
Gratulálok!!!!!! Jó egészséget és szép babavárást kívánok neked. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:) :) :)

Mitől magas a hőm? Lehetséges, hogy a gyulladás meg a fájdalomcsillapítók miatt van hőemelkedésem? Vagy mégis baba lenne? Még nem tervezzük, de az se nagy baj, ha jön.

Múlt héten megjött rendesen, ahogy szokott, a h?m mégis még mindig 37,3. Viszont kb 1 hete fájdalomcsillapítókat szedek, mert be van gyulladva egy fogam, a fogorvosom meg szabin van. Teszteltem azóta 2-szer is, mindkett? -.

Legjobb válasz: A vérnyomásosm is magasabb, min szokott lenni

A kérdező hozzászólása: A vérnyomásosm is magasabb, min szokott lenni
Ha magasabb a vérnyomásod, akkor az inkább sima láz, mert terhességnél a vérnyomás inkább alacsony.

Mitől lehet ilyen magas a hőm?

Ma vok. a 13. ciklusnapon.A h?m 37. Az elmúlt napokban 36.9,37 volt. Több,mint 1 éve h?mér?zök,de ilyenkor 36.7- nél magasabb sosem volt?????

Legjobb válasz: Valoszínû hamarabb volt ovud,örülj a magas hõnek!Babára még ne következtess belõle,majd ha menszi napján is magas vagy utána akkor gyanus.Egyébként az elsõ magas hõjû naptol 14napra egy tesztet csinálhatsz:-)

Valoszínû hamarabb volt ovud, örülj a magas hõnek!Babára még ne következtess belõle, majd ha menszi napján is magas vagy utána akkor gyanus.Egyébként az elsõ magas hõjû naptol 14napra egy tesztet csinálhatsz:-)
A kérdező hozzászólása: Csak azért nem tudok örülni, mert így valószínû hogy akkor volt ovum, amikor pihenni voltam a szüleimnél-a barátom nélkül:(. Szóval lehet, hogy lekéstünk az ovuról...
A pajzsmirigyed rendben van?
A kérdező hozzászólása: Minden rendben velem. Már több, mint 1 éve mérem a hõm. Mindig nagyon szép görbéim vannak-a dokim szerint is:) . Szóval ilyen még nem volt. Minden hóban a 16. cn volt pé.

Mitől ilyen magas a hőm?

3 nap múlva nem várom, az alaphőm 36,6 körüli, mensi előtt fel szokott menni 37ig is de most 5 napja 37,3-37,5 (estére feljebb is megy). NApok óta rosszul vagyok de ez nem lehet betegség mert az általános levertségen és a lázon kívül nem érzek mást. Mit gondoltok? Lehet terhesség korai jele?

Legjobb válasz: nekem az ébredési hõm 37.2.és vasárnapra nem várom.a napközbeni hõ mindenkinek felmegy,így azt ne vedd figyelembe.csak az ébredési hõ számít.tudom nem segítettem sokat.

nekem az ébredési hõm 37.2.és vasárnapra nem várom.a napközbeni hõ mindenkinek felmegy, így azt ne vedd figyelembe.csak az ébredési hõ számít.tudom nem segítettem sokat.
A kérdező hozzászólása: Helyesbítek: a mensi elõtt szokásos magas hõmhöz képest is magas a mostani. SZóval még elõtte sem szokott ennyire felmenni
tesztelj egyet.
Vezetsz görbét?

Lehet hogy ebben a hónapban nincs peteérésem? Mitől maradt ilyen magasan a hőm? Segít valaki?

Csatolnám a havi, és a múlt havi görbém. Segítenétek benne hogy mi lehet a baj?

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e42069d11e37bba8dacf07..

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e42069d11e37bba8dacf07..
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e42069d11e37bba8dacf07..
Azóta csináltál tesztet? Lehet hogy terhes vagy.
Múlt hónapban is 36, 7 felett volt az alaphõd, úgyhogy magasság szempontjából nem hiszem, hogy kiugróan magas a hõd, viszont ez már a sokadik kérdés mostanában, hogy sokunknak magas a hõje, és eddig azt mondtam volna, hogy nincs köze az idõjáráshoz, de már kezdek kételkedni....viszont szerintem csinálj egy tesztet, sose lehet tudni:) Viszont annyi még érdekes lehet, hogy nézték-e már a pajzsmirigymûködésed, ha az túlmûködik, az okozhat magasabb alaphõt, de persze ez nem jelenti azt, hogy valami gond van vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ. Még nem voltam kivizsgáláson, de nekem furcsa hogy nem megy le a hõm, mert nem szokott ilyen magas lenni.36, 4-36, 5 általában.Ezért nem tudom hogy most akkor volt vagy nem peteérésem. El fogok menni oroshoz, megnézetem magam. További szép napot.
A hormonvizsgálaton, amire a nõgyógyász küldött engem, ott nézik a pajzsmirigyet is, mert én attól féltem, hogy az rendetlenkedik, nekem nem volt ciklusom régen, de kiderült, hogy rendben van. Ekkor olvastam arról, hogy a túlmûködés okozhat magasabb alaphõt, de mondom, az nem feltétlen jelenti azt, hogy gond van a pajzsmirigyeddel. Nekem sem bír most lemenni a hõm a szokásosra...

Menstruáció után egy nappal 36.9 a hőm. Mitől lehet ilyen magas?

Legjobb válasz: 2 héttel késöbb jött meg,és élénk piros szine volt. Egyébként rendesen megvolt 5 napig,ahogy szokott...

A kérdező hozzászólása: 2 héttel késöbb jött meg, és élénk piros szine volt. Egyébként rendesen megvolt 5 napig, ahogy szokott...
Ilyenkor általában a babával van a baj, nem az anyával. Koraterhességben a vetélések fõ oka a baba betegsége.
1. Van akinek késõbb esik le. 2. hormonprobléma 3. baba esetleg (??) már ha nem rendes volt a menzi
A kérdező hozzászólása: Ja, és 37.2-rõl esett le, de csak ennyire.
Lehet hogy terhes voltál és elment a baba. Én erre tudnék tippelni 2 hét késés után...
A kérdező hozzászólása: Igen, sajnos én is erre tippeltem, de mitõl mehetett el a baba? Annyira vigyáztam magamra.

Mitől lehetséges olyan, hogy a vérzéseim kedetén mdig magas a hőm? Kinél, hogyan vált be a cickafark és palástfű tea?

Ebben a ciklusban szeretném kipróbálni a cickafark és palástf? teákat,hátha javítanak valamennyit a dolgon.

Legjobb válasz: Nekem volt,hogy mielõtt megjött elõtte napon és az elsõ kettõn 39 fokos lázam volt:( Én premens bogyót kaptam,az segített valamit.

Nekem volt, hogy mielõtt megjött elõtte napon és az elsõ kettõn 39 fokos lázam volt:( Én premens bogyót kaptam, az segített valamit.

Már vasárnap óta késik (és nem is szeretném, ha megjönne). A hőm is magas 37 és 37, 2 között van. Csináltam már tesztet, de negatív lett. Mitől lehet ez a késés akkor?

Mindig 28 napos ciklusaim vannak, és mindig nagyon pontos szokott lenni. Mikor teszteljek újra? Vagy nem is vagyok kismami?

Legjobb válasz: Ne keseredj el még lehetsz babás mert én kb 4db tesztet csináltam amire kiderûlt hogy baba lesz.Ekkor mér 6hetes voltam csak nagyon kevés volt a hcg a vizeletemben.Remélem nektek is ilyen szerencsétek lesz.

Ne keseredj el még lehetsz babás mert én kb 4db tesztet csináltam amire kiderûlt hogy baba lesz.Ekkor mér 6hetes voltam csak nagyon kevés volt a hcg a vizeletemben.Remélem nektek is ilyen szerencsétek lesz.
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyos vagy, hogy így szorítasz nekem. Még azért remélek, de ez a várakozás egy kicsit rossz. Tényleg azért fura ez az egész, mert nagyon pontos ciklusaim vannak, soha egy napot sem késett még. Neked nagyon gratulálok a picihez. Most hány hetes vagy?
Már megszületett a kislányom de már rajta vagyunk a következõ babán. Sok sikert remélem összejött.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, nektek is minden jót.
50-50%, hogy babás vagy.Novemberben nekem is késett pár napot, már reménykedtem, hányingerem volt, görcsölt a hasam, szerintem beképzeltem a terhességet, mivel utána meg is jött.szomorú voltam, de aztán januárban már elsõ mensi napon már + lett a teszt.És akkor nem is volt hányinger, csak görcsölt a hasam, mellem feszült.Sok sikert!!12 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: szia köszi a bíztatást. Igazából én semmiféle tüneteket nem képzelek be magamnak, egy picit feszül a mellem, ami elhanyagolható. De nekem a mensi elõtt nem szokott a mellem fájni, még a hasam sem, hanem csak a derekam. Most mondom csak a hõm magas, egy isi picit feszül a mellem és néha szúrkál a petefészkem ennyi. Reménykedni azért lehet, meg pozitívan gondolkodni!
Szióka! Elmesélem a saját storymat!Nekem mindig percre pontosan 29 naposak voltak a ciklusaim, soha nem késett 16 éves korom óta(most 24 vagyok).A múlt hónapban viszont eljött az "idõ"és semmi!Minden áldott nap teszteltem és persze mindig nega lett, ami nagyon elkeserített, de reménykedtem hisz "nekem soha nem késik" !Gondoltam biztos kevés a hcg a szervezetemben(másfél éve várunk babára).Minden menzi mentes nappal boldogabbak voltunk a párommal!Aztán 11 nap késéssel megjött!Azt hittem belehalok a csalódásba!Olyan volt mintha egy nem létezõ babát veszítettem volna el!Borzasztó volt!Utólag kiderült, hogy az influenza lappangott bennem és ezért késett!Senkinek nem kívánom ezt!Remélem veled nem ez fog történni!Szurkolok neked!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!