Találatok a következő kifejezésre: Mitől működik 90 (2 db)

Mitől működik a 90 napos diéta?

Legjobb válasz: A szétválasztástól. Minden nap más tipusó élelmiszert viszel be a szervezetedbe így a testnek könnyebb feldolgozni! Az anyagcsere felgyorsul és így megindul a fogyás!

A szétválasztástól. Minden nap más tipusó élelmiszert viszel be a szervezetedbe így a testnek könnyebb feldolgozni! Az anyagcsere felgyorsul és így megindul a fogyás!
Nem minden a szétválasztás! A menyniség is számít, hisz, aki fogyni akar, minden bizonnyal van rajta felesleg. Ez pedig úgy lehetséges, hogy többet eszik a kelleténél, nagy mennyiségû szénhidrátot juttat a szervezetébe. A 90 napos diétával ez a probléma orvosolható, hisz 4 naponta eszünk csak tésztafélét, amit a diéta elõtt szerintem mindenki evett naponta. Igaz fehérje és keményítõ napra engedett 1-1 szelet kenyér, de azt hiszem diéta elõtt jóval többet is elfogyasztott az ember egy nap. (én a diéta során teljesen elhagytam a kenyeret, rájöttem a fehér liszt nem igazán jó a szervezetemnek)

Az mitől lehet, hogy a processzor alapállapotban is 50-60%-on működik, de ha elkezdek internetezni ez felugrik akár 90-100%-ra is? !

A gép specifikációja nem indokolná ezt. Processzor: Intel Core 2 duo E7400 2,8Ghz, 4gb RAM. Ja és ma telepítettem újra a windowst és nincsenek láthatóan alkalmazások, amelyek ennyire tudnák húzni. Egyedül egy vírusírtó fut. Fontos lenne, mert nem netezni használom alapvet?en, hanem dolgozni, képfeldolgozásra.

Legjobb válasz: Feladatkezelõben megnézted mi eszi a procit?

Feladatkezelõben megnézted mi eszi a procit?
A kérdező hozzászólása: Igen, és ez a rossz, mert alapállapotban összesen 7-8 folyamat fut, amelyeknél a feladatkezelõ sokszor 0 processzorhasználatot ír, viszont alul állandóan 70-80 között ugrál. Ha megnyitom a chrome-ot, akkor az látszik, hogy a feladatkezelõben 4-5x szerepel a chrome.
Ne mfut a háttérben pl idõzített víruskeresés, vagy nem vírusos a gép? Tudom hogy újratelepítetted, de másik partícióról visszamászhatott ha elõtte is az volt. Valami biztos hogy fut a háttérben, nekem is E7400 van, és most netezés közben pár százalékon ugrál.
A kérdező hozzászólása: Nem fut semmi...Tudom, hogy olyannak kellene lennie, de már jó ideje szenvedek vele. Két merevlemez van benne, de egyik vírusirtó sem mutat semmit sem. A másikat pedig nem formázhatom, mert azon van az összes adatom. Vagy erre van valamilyen módszer? A fájlok másolásával valószínûleg a vírusok is másolódnának, nem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!