Találatok a következő kifejezésre: Mitől lett az orrom (2 db)

Mostanában az orrom mintha egy nagy bohócorr lenne, feldagadt, piros lett és fáj, nagyon mitesszeres az orrom meg pattanásos. Mitől duzzadhatott fel és pirosodhatott be az orrom?

Legjobb válasz: Menj el kozmetikushoz o segit neked! Tinedzser kezelest kerj, ez egy sima arctisztitas. A tobbit kerdezt tole.

Menj el kozmetikushoz o segit neked! Tinedzser kezelest kerj, ez egy sima arctisztitas. A tobbit kerdezt tole.

Mitől lett nagy az orrom?

úgy kb 4 évvel ezel?tt teljesen normális volt és most meg pár éve nagy lett olyan mint egy zsidóé és a családom többi tagjának pedig teljesen normális...

Legjobb válasz: Sajnos, azt szokták mondani, hogy felnõttkorban már csak egy testrész nõ, és az az orr. Biztosan a génekben volt, hogy ilyen lesz. Max. plasztikáztathatod, mást nem tehetsz.

Sajnos, azt szokták mondani, hogy felnõttkorban már csak egy testrész nõ, és az az orr. Biztosan a génekben volt, hogy ilyen lesz. Max. plasztikáztathatod, mást nem tehetsz.
Pinokkió
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok és 13 évesen kezdett így megnõni de kösz a választ...
Elõre nõtt az orrod, lehet, hogy majd késõbb hozzánõ a fejed is...mármint méretben! :)
Hát nekem is pont ez a bajom... Tizéve skoromban még tök normális volt, most 17 vagyok, és elléggé megnõtt..A fejemnek kéne nõnie hozzá.
A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló takarodj innen!!!
Nem csak az orr nõ életünk végéig hanem a FÜLÜNK is .Az a látványosabb. Nézz meg egy öregembert, nekik nagyon hosszú a fülük. Ez egyébként viccesen hangzik, de azért nõl addig, mert kompenzálja az öregkori süketülés egy részét, tehát javítja a hallást(bizonyos fokig). Persze úgy érzékeljük, hogy csökken öregkorra a hallás.
nekem is 13 éves koromban kezdett nõni, most 18 vagyok, de már megszoktam. majd plasztika, ha mégsem sikerül a megszokás annyira.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!