Találatok a következő kifejezésre: Mitől lett az (200 db)

Mitől lett az emberek nagy része szexorientált?

Legjobb válasz: Szerintem mindig is azok voltunk, csak most ebben a liberális korban jobban ki tud teljesedni a dolog.

Szerintem mindig is azok voltunk, csak most ebben a liberális korban jobban ki tud teljesedni a dolog.
6-os, elõbb inkább meg kellene tanulni írni és fogalmazni, és utána megkérdõjelezni a nõk intelligenciáját.
Szerintem nem lettek, hiszen mindig is azok voltak. Ez az ösztön szinte minden állatban(és emberben) megvan. Az már más kérdés, hogy sokan nem keresik a tényleges boldogságot, nekik elég az is, hogy pillanatnyi örömöket élnek át, ezért keresnek alkalmi kapcsolatok igénykielégítéshez.
Erre én is kíváncsi vagyok! Nem találok már egy normális palit, mind csak dugni akar. :(
Amúgy meg miért ne lehetne több is egy dugásból? Nem tudom miért kell ilyen sorrendet felállítani, hogy majd nagy kegyesen megkapjuk a szexet de elõbb szeresd meg a lelkem? Nálam pont fordítva tud kiteljesedni a dolog. Ha jó az ágytorna, és érdekes-értékes a lány/nõ, akkor elindulhat több is. Az ilyen hónapokat váratós ego-hercegnõk meg fõjjenek a saját levükben nyugodtan. 36 ffi
Tulajdonképpen csak ti tehettek róla lányok. Akiben van annyi érték, hogy a dugáson kívül mást is képes adni, azzal gond nélkül komoly kapcsolatba kezdene bárki.
midnig azok voltak cska a regi szp idokbe a noknek nem volt joga semihez szerencsere ezert nem tudtak kihasznalni a ferfiakat vagyis de mert a penzuket igyis lenyultak de leglabb nem tudtak annyit csalni oket meg nem lephettel el kedvuk szerint barmikor ha talaltak egy kicsit is jobbat.
78nak igaza van!!! mi mast akarnank veletek csinalni ?? felszinesek vagytok hazugok es undokok es elegedetlenek es orokke nyavajogtok meg megsertodtok. gondolkozni se tudtok altalban sokat. beszelegetni nem lehet nokkel mert semirol nem tudnak semit csak amit a tvben hallanak.
Az élet kimondatlan célja az élvezetek maximalizálása. A szexualitás a legmagasabb rendû elérhetõ élvezet az átlagemberek számára. Ha létezne a szexnél jobb dolog, akkor mindenki azzal foglalkozna. Tehát az emberek azért szexorientáltak, mert nem ismernek jobb dolgot. De az is lehet, hogy létezik ennél is jobb dolog. Ki tudja mit hoz az emberiség jövõje.
A kérdező hozzászólása: Nem így van, de mind1. Nem is errõl szólt a kérdés, csak egyszerûen vannak olyanok körülöttem is akiknek más nem számít.
Hagyjuk már ezt az "általánosításozást" mindig. Ha eddig az összes férfinak csak szexre kellettél, akkor általánosítás ide, vagy oda, de van egy rossz hírem számodra...
A kérdező hozzászólása: Igaz, hogy vannak olyanok akik nem tudnak mást adni, de ez általánosításba nem igaz...
hagyatok mar az irast ki nem xarja keresztbe h irok ??? erted amit mondok ??? igen ??? akkor nem tokmind1. inteligenciarol meg anyit h tobbet keresek egy honapba mint te egy ev alatt szoval lehet kusolni.
Nem tudom érdekes kérdés én nem tartom annnak magam, nálam harmadrangú de nagyon sok embernél tényleg központi szerepet játszik :)
Az a baj 10-es, hogy hülyeségeket is írsz, nem csak a helyesírásoddal vannak gondok. Komoly komplexusaid lehetnek, eleve a fizetéseddel próbálsz tiszteletet kivívni, fölénybe kerülni, ami persze lehet akármennyi, de a stílusod, a "magvas" gondolataid árulkodóak sajnos. Egyébként régen is fontos volt a szex, de akkor még ezt nem lehetett ennyire nyíltan felvállalni, illetve erkölcsi hanyatlás van jelenleg, sokkal könnyebb csak szimplán szexpartnerekre találni.

A Kuroko No Basketban Akashinak, mitől lett az egyik szeme sárga?

Mikor még a Teikoban voltak, akkor Akashinak mindkét szeme piros volt még. De azt észre vettem, hogy az egyik szemén, kicsit halványabb meg kisebb volt a pupillája, pont azon amelyiken most sárga.

Legjobb válasz: sztem csak mostanába fog kiderülni a mangába.. de ha tippelni kéne,akkor azt mondanám hogy túl sokat használta a képességét,ezért felemás a szeme színe

sztem csak mostanába fog kiderülni a mangába.. de ha tippelni kéne, akkor azt mondanám hogy túl sokat használta a képességét, ezért felemás a szeme színe
A kérdező hozzászólása: mi a képessége? O.o
oké, instant hülyeséget írtam (az elsõ vagyok.) a képessége annyi h elõre látja a jövõt. a szeme meg azért felemás mert: (nagy spoiler jön: a teiko arcba Murasakibara gyarkolatilag kihívta Akashit egy meccsre, itt még nomrálisan nézett ki, nem volt felemás a szeme. és amikor Akashi felismerte hogy totálisan ki fog kapni Murasakibarától, besokkolt és jött a jövõbelátó képessége. kb. úgy képzeld el ezt mintha sharinganja lenne)
A kérdező hozzászólása: értelek^^

Aki net és számítógép függő mitől lett az? Milyen oldalakon időz el olyan sokat és azok miért olyan jók?

Még talán annyit, hogy a számítógépnek mik azok a beállításai amiket, hogy ha kiaknázik az ember, csodákra képes lesz a masina? A torrentekhez,hogyan lehet csatlakozni?

Legjobb válasz: életkor és nemfüggõ, ha nõ és fiatal akkor "csak" chatszobákon lóg és randi meg social network oldalakon lóg, ha férfi akkor ezek mellett még torrent oldalakon nézi milyen filmeket és játékokat akar letölteni, ha online játék függõ akkor szinte nem is kapcsolja ki a gépét hetekig, ha idõsebb elvált vagy özvegy férfi vagy csak nincs éppen senki akkor meg netes pornó oldak is bejönnek még neki a social network oldalak mellé. Hogy valaki miért lesz net függõ mert it nem csalódik nem kell megfelelni senkinek és áltathatja magát avval hogy rengeteg barátja van a social site-okon. Torrentekhez vannak keresõ oldalak ahonnan mikor letöltesz egy torrent file-t a torrent kliens programod elkezdi a tényleges tartalmat a többiektõl letölteni, mialatt tölti újabb emberek tudnak tõled is tölteni már a meglévõ részeket. Gépeden csodákat tudsz mûvelni ha letiltod a feleslegesen futó szolgáltatásokat, windowsnál a services.msc linuxnál az rcconf-fal, xp-nél pl sokat jelent ha felrakod az EventID 4226-ot legalábbis ha torrent-ezel akkor a maximális kapcsolatok számát jelentõsen megnöveli.

életkor és nemfüggõ, ha nõ és fiatal akkor "csak" chatszobákon lóg és randi meg social network oldalakon lóg, ha férfi akkor ezek mellett még torrent oldalakon nézi milyen filmeket és játékokat akar letölteni, ha online játék függõ akkor szinte nem is kapcsolja ki a gépét hetekig, ha idõsebb elvált vagy özvegy férfi vagy csak nincs éppen senki akkor meg netes pornó oldak is bejönnek még neki a social network oldalak mellé. Hogy valaki miért lesz net függõ mert it nem csalódik nem kell megfelelni senkinek és áltathatja magát avval hogy rengeteg barátja van a social site-okon. Torrentekhez vannak keresõ oldalak ahonnan mikor letöltesz egy torrent file-t a torrent kliens programod elkezdi a tényleges tartalmat a többiektõl letölteni, mialatt tölti újabb emberek tudnak tõled is tölteni már a meglévõ részeket. Gépeden csodákat tudsz mûvelni ha letiltod a feleslegesen futó szolgáltatásokat, windowsnál a services.msc linuxnál az rcconf-fal, xp-nél pl sokat jelent ha felrakod az EventID 4226-ot legalábbis ha torrent-ezel akkor a maximális kapcsolatok számát jelentõsen megnöveli.
A kérdező hozzászólása: Áltathatja magát. Ez szerintem nem csak a social nw. oldalakra érvényes, hanem általában a számítógépezésre. Az viszont nagyon nagy igazság, hogy nincsen megfelelési kényszer.

Mitől lett az utoljára ősszel hordott átmeneti cipőm talpa nagyon csúszós?

A talp szintetikus anyagból van, nem túlságosan kopott. Természetesen megpróbáltam letisztítva is, ugyanolyan veszélyes volt. Az ?szi szezonban semmi probléma volt vele, nem csúszott.

Szerintetek az mitől lehet hogy egy gyertya csere után lomhább lett az autó? 1.3 as suzuki 96 os eddig ngk volt benne most pedig bosch került bele de érezhetően lomhább lett pedig elvileg ugyan azt tudja a gyertya.

Legjobb válasz: Hát sok oka lehet. ÉN arra tippelek, hogy nem jó a gyertya menete, vagy túl lett húzva és sérült a menet, vagy nem lett rendesen meghúzva és ezek valamelyike miatt elvész a kompresszió.

Hát sok oka lehet. ÉN arra tippelek, hogy nem jó a gyertya menete, vagy túl lett húzva és sérült a menet, vagy nem lett rendesen meghúzva és ezek valamelyike miatt elvész a kompresszió.
Szelephézagokat átnézetted, kábeleken szakadás ilyesmi nincs?
A kérdező hozzászólása: Szelephézag rendben nem rég állítottam után. Gyújtás fasza:) Kabelek újjak
A kérdező hozzászólása: Ja elfelejtettem kompresszió is rendben.
Ismerõs a dolog. Gyertyapipába kukkants bele, nézd meg milyen stabilan áll a gyertyán, ha szükséges, kicsit (tényleg kicsit, csak amennyire kell) nyomd össze a "kupakot" a pipában.
Jó kérdés de lehet hogy maga a gyertya nem tetszik az autónak pl nekem Escortban csak a gyári Motorcraft gyertyákkal mûködik rendesen.
Gyári NGK-t kell bele tenni gyári elõírt elektróda hézaggal, és jó lesz.

Mitől lett piros a tévén a kép? Nézhetetelen lett, szinte az egész képernyő pirosban pompázik.

Legjobb válasz: Zárlatos lett a színvégfok piros csatorna tranzisztora. Csere.

Zárlatos lett a színvégfok piros csatorna tranzisztora. Csere.
A kérdező hozzászólása: Kaptuk:/ De szerintem sem blokk, se semmi nincs meg hozzá:/
Na, így már más. Sajnos mivel ez LCD tv, ebben az esetben nem a szívégfok, hanem szaturáció hiba lehet. De ahogy írtad, a fekete helyett is piros, így az sem túl valószínû. Ha az ALDi-ban vetted és még nem múlt el egy éves akkor vidd vissza. Kicserélik vagy visszaadják az árát.
A kérdező hozzászólása: :-D NÕ vagyok!Nekem a tipus márka egyre megy...Medion a márkája, a típus az valami szám? Ha szám akkor ez: MD 30272 A És bocs:-)
" A kérdező hozzászólása: MEDION a típusa " Medion a márkája. A típust kérdeztem.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam. Ki-be dugtam, én is arra gondoltam, hogy csak a kábel, mert egyszer ezer éve jártam így egy monitorral. De ezt hiába mozgatom...semmi. Ami eddig fekete volt a tévén, az most szinte mind tûzpiros.
Azért a kábelt is kicsit mozgasd meg, lehet, hogy csak kontaktos.
A kérdező hozzászólása: MEDION a típusa Már majdnem kibobtam a tévét! :-D
Nem, a hibás alkatrész csere. TV pontos típusa?
A kérdező hozzászólása: Tévé csere?
A kérdező hozzászólása: Csere lesz. Ezt meg kidobom olyan messze, hogy ne is lássam többé. Köszönöm a segítségedet!:-)
Jelenleg ezt kutatják - és még nem tudjuk, hogyan és miért történt így.
A fizikatanárom elmondott errõl egy érdekes elméletet. Ami szerint van egy világ, a mi világunk, a pozitív energia világa. És van egy másik, a "negatív energia világa", ahol az elektron pozitív töltésû és a proton negatív. Ebben a világban pedig csak különleges körülmények között van "átjárás", csak akkor jelenik meg antianyag, ha teljes vákuumot nagy energiájú besugárzás ér. Ha pedig az anyag és az antianyag találkozik, felrobbannak.

Mitől lett ilyen az egyik gyerekem?

Van négy felnőttkorú gyermekünk. Közölök hárman úgyszintén elég szépen boldogulnak az életben. A legidősebb fiunk pénzügyi területen diplomázott és jelenleg egy banknál dolgozik. Mára már elég magas beosztásban. A középső fiunk most szerzi második mérnöki diplomáját. Jelenleg Svájcban tanul Európa talán legjobb műszaki egyetemén. Mellette távmunkában dolgozik egy mérnöki irodának. A lányunk a továbbtanulás helyett inkább a munkát választotta. Fodrásznak tanult majd vállalkozóként kezdett bele a szakmájába. Mára saját szalonja van és egyre jobb híre a szakmában. Szépen halad előre és jól keres. Ezzel szemben a legkisebb fiunk a teljes ellentétük. Épp, hogy leérettségizett. Úgy kellet azon is átrugdosni. Azóta pedig nem csinál semmit. Nem dolgozik, nem akar tanulni. Semmi akaraterő nincs benne. 21 éves és egész nap csak itthon van életcélok és kilátások nélkül. Egyszerűen nem értem, hogy lett ilyen. Az összes gyerekünknek egyenlő feltételeket biztosítottunk. Próbáltuk mindannyiukat ugyanúgy nevelni. Hárman vitték is valamire, csak a legkisebb... Azt se tudom mit kezdjünk már vele. Azt már elfogadtuk, hogy tanulni nem fog. De egyszerűen dolgozni sem akar. Mondtuk már neki szépen, mondtuk már veszekedve. Már mindent megpróbáltunk, de egyszerűen nem hajlandó magával mit kezdeni. Nagyon elvagyok keseredve miatta! Ti mire tippelnétek mitől lett Õ ilyen? Illetve lenne valami tippetek, hogyan zökkentsük ebből az életformából?

Legjobb válasz: Ennek nem sok közé lehet a neveléshez, ha a többi három ennyire agilis. Bár legkisebbként talán el lett kényeztetve..? Én a helyedben legalább egy OKJ tanfolyamra beíratnám, aztán bekísérném az órára, hogy most ott marad. Vagy legalább otthon told a kezébe a fûnyírót! Nem nagy dolog de valahol el kell kezdeni. Mert ugye mi lesz vele késõbb ha ti már nem lesztek..? Egy rokonomnak volt egy örökölt lakása. Hasonló helyzet volt a fiával. Átvitte az összes holmiját az örökölt lakásba, adott neki egy hónapra elegendõ pénzt, és egy címet ahol kezdhet dolgozni következõ héten. Megmondta neki hogy a pénz amit adott egy hónapra elég, ha nem akar éhen halni vállalja el a munkát. Tudom ez szélsõséges, és nem is mindenki tudja külön lakásba tenni a fiát, de nekik bevált..

Szerintem ez elég egyértelmû. 1. gyermek: Megpróbálom kihozni magamból a legtöbbet. 2. gyermek: A bátyám sokra vitte, igyekszem, hogy nekem is sikerüljön. 3. gyermek: Elõttem ketten sokra vitték, így nekem is biztos sikerülni fog. 4. gyermek(1. verzió): Ebben a családban mindenki zseni, nekem is muszáj lesz gazdagnak és sikeresnek lennem. És ez stessz. 4. gyermek(2. verzió): Ebben a családban mindenki egy stréber kocka, én csakazért is belázadok, és semmirekellõ naplopó leszek. Én legalább élem az életem, és nem egésznap melózok és robotolok.
Ennek nem sok közé lehet a neveléshez, ha a többi három ennyire agilis. Bár legkisebbként talán el lett kényeztetve..? Én a helyedben legalább egy OKJ tanfolyamra beíratnám, aztán bekísérném az órára, hogy most ott marad. Vagy legalább otthon told a kezébe a fûnyírót! Nem nagy dolog de valahol el kell kezdeni. Mert ugye mi lesz vele késõbb ha ti már nem lesztek..? Egy rokonomnak volt egy örökölt lakása. Hasonló helyzet volt a fiával. Átvitte az összes holmiját az örökölt lakásba, adott neki egy hónapra elegendõ pénzt, és egy címet ahol kezdhet dolgozni következõ héten. Megmondta neki hogy a pénz amit adott egy hónapra elég, ha nem akar éhen halni vállalja el a munkát. Tudom ez szélsõséges, és nem is mindenki tudja külön lakásba tenni a fiát, de nekik bevált..
Az utolsó pont jó tippet adott, én magam is ezt csináltam a 24 éves lányommal, aki érettségi óta csak meresztette otthon.. kifizettem neki 6 hónapra elõre egy albérltet, megmondtam, hogy akkor van 6 hónapja felnõni, minden vasárnap várom ebédre, de vissza nem költözhet. Öröm volt látni, hogyan kapta össze magát.
Az nem lehet, hogy úgy érezte/érzi, hogy túl nagyok az elvárásaitok vele szemben, mert ugye a 3 testvére "vitte valamire", õrá meg nagy nyomás nehezedett emiatt? Az egyik volt osztálytársam nem volt rossz tanuló, ilyen 4-5-ös között volt mindig, de nem különösebben érdekelte, hogy nem mindenbõl kitûnõ. A testvére viszont szinte mindig mindenbõl 5-ös volt, orvos lett. Az apja mindig is kivételezett vele, az osztálytársamat nem igazán fogadta el, ki tudja miért... emiatt nagy volt rajta mindig a nyomás, hogy megfeleljen, de soha nem tudott. Akármit csinált, az apját teljesen hidegen hagyta. Persze lehet, hogy teljesen rosszfelé járok és simán csak ilyen jellemû a fiatok. Nem minden testvér egyforma. Sajnos nem nagyon tudok segíteni :/
Lehet pont azért lázad úgymond, mert mindig a fejéhez lett vágva, hogy bezzeg a testvéreid..bezzeg õk tanulnak, sokat keresnek, te meg egy semmirekellõ leszel, nem viszed semmire. Belegondolva ebbe a helyzetbe lehet, hogy olyannyira csökkent az önbizalma a gyerekednek, hogy már csak azért sem mozdul semerre, hogy bosszantson titeket. Gondolom rátok szorul anyagilag, mi lenne, ha csak kaját adnátok neki, semmi külön zsebpénz? Gondolom, mint minden embernek olykor-olykor vannak igényei pl. borotvahab, tusfürdõ, elmenni haverokkal sörözni...ha erre nem kap pénzt talán rászánja magát, hogy munkát keressen....
Biztos ugy gondolja van mar 3esz a csaladban! :D Egyebkent pedig ez sokmindentol kialakulhat, valoszinu a masik 3sosem osztonozte peldaul, ahogy ti sem igazan.
Szia! Szerintem lelki oka lehet a dolognak. NEm gondolom, hogy a testvérei miatt ilyen.AZt sem gondolom, hogy Önök miatt. Lehet, hogy bántotta valaki.Lehet, hogy családtag.Vagy egy család barátja.Vagy idegen. Azt írtad, hogy tanulni sem nagyon akart.Gondolom esze lenne hozzá. NEm véletlenül [email protected] a világra. Ha valaki bántotta, attól lehet depresziós. Szerintem rá kellene kérdezni a dologra, hogy lelkileg, hogyan van. De nem támadni, inkább segítõkészen. Ha tényleg gond van és letámadják bezárkózik. Milyen gondolkodású a fiúk?Barátkozik?Eljár bulizni?VAn barátnõje?
Szerintem az a probléma, hogy egyformán neveltétek õket. Mindegyik külön egypéniség, mésra van szükségük. A negyediknek nem arra lett volna szüksége amit az elsõ háromnak nyomatattok. Amúgy meg örtökké csak nem tarthatjátok el. Ha leveszitek róla kezeteket hátha észhez tér egy kicsit.
Nem tudom, miért lett ilyen, de remélem, nem találja meg ezt a kérdést soha az interneten, egy sima keresõn keresztül sem...
Lehet, hogy õ gyengébb jellemnek született, mint a többiek. Ha valaki így elhagyja magát, arra más magyarázat nincs. Valami problémája van, lehet, hogy segítség is kell neki. Talán depresszió...el se tudom képzelni, hogy tud valaki így élni. Ez nem normális.
Szerintem nem tudsz mit csinalni vele. Nem kepes felelosseget vallalni. Ez a "kicsik" keresztje nagy atlagban. A kicsik talpraesettek, ugyesek, batrak(a felszinen), de nem vallalnak felelosseget. Olyan kis Gigolok. Penzt nehezen lehet pl rajuk bizni. De a hatarokat nagyon szivesen tesztelik. Talan ilyen iranyba kellene elinditani, ahol nem olyan hatalmas a felelosseg, de van munka mogotte. (En rendszeresen veszekszem a felesegemmel, mert allandoan vedi a kicsit. Nala egy érv az, hogy "dehat kicsi".)
Eszembe jutott! Szineszkedes esetleg? (Stohl Buci, Hujber Feri, Szabo Gyozo) Mind ontorvenyu de kivalo szinesz. Abban tudna sikereket elerni talan...
Szerintem nagy a nyomás rajta, mert úgy érzi nem képes megfelelni az elvárásoknak, úgy érzi õ nem olyan jó, mint a testvérei. Ha össze lett hasonlítva velük, akkor attól valószínüleg frusztrált. Meg kell találnia azt, hogy mit akar az élettõl. Ha érzi, hogy a szülei minden esetben szeretik, bármit is dolgozik, és ha dolgozik büszkék rá, akkor rendben lesz. Szerintem nagyon sokat kellene vele beszélgetni, emellett anyagi okokra hivatkozva nem kellene adni neki zsebpénzt, de semmire. Még a telefonszámlájára sem. Felnõtt ember, ha akar telefont, ha akar közlekedni, ha akar a barátokkal szórakozni menni, akkor keresse meg rá a pénzt. Mindemellett biztosítani kell arról, hogy szeretve van és mindent õszintén megbeszélhet otthon. Szerintem egy idõ után rá fog jönni, hogy munka nélkül nem lehet élni. Ha ráveszi magát, hogy elmenjen dolgozni, akkor meg fogja érezni, mekkora ereje van annak ha saját pénzzel rendelkezik. Lehet belõle tervezni, beosztani, elkölteni stb. Ha van munkája, akkor bátorítanám, hogy keressen albérletet, hogy ténylegesen tanulja meg, miért fontos a pénz. (rezsi, lakásköltség, háztartás, ennivaló stb.) drukkolok, hogy sikerüljön :)
Nekem 13 hetesen lett eloszor pozitiv a teszt!
A kérdező hozzászólása: Jaj köszönöm hogy írtál. Megnyugtattal egy kicsit. Mert papiromra azt írta 6, 15mm-es petezsáknak imponáló képlet látható
Hát ez nagyon furcsa.Én még ilyenrõl nem hallottam
olyan nálam is volt, hogy látott petezsáknak látszó képletet. bár ez még nagyon korai volt (nemvárt elõtt), mondta is hogy még lehet bármi. a "bármivel" már a második trimeszterben vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondta szinte biztos benne hogy baba lesz. Folsavat írt
4. vagyok. "a bármi lehet még" olyan értelemben, hogy nem volt biztos, hogy meg is marad, mivel korán láttuk. ha a doki már látja, akkor ott van a baba és nálad már elég kicsi az esélye bármi bajnak!
A kérdező hozzászólása: Hát remélem. Azt mondta még nagyon korai de szerinte az lesz.

Mitől lehet az hogy ilyen savanyú szagú a folyásom? Most lett kb 2 napja ennek köze lehet ahhoz hogy megvoltam fázva eléggé és még most is egy kicsit?

Legjobb válasz: Sztem nincs köze a megfázásodnak a folyásod szagával.Hüvelyi fertõzésed van és épp most lett ahogy van a megfázás is.

Sztem nincs köze a megfázásodnak a folyásod szagával.Hüvelyi fertõzésed van és épp most lett ahogy van a megfázás is.
Menj el orvoshoz!
a savanyú szag egyáltalán nem utal fertõzésre. a hüvely ugyanis savas, ez eléggé általános h a folyás is savanyú szagú, fõleg ha éppen peteérés közelében vagy. ha fertõzésed van akkor döglötthal szagú lesz a folyásod, és a mennyisége is megnõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!