Találatok a következő kifejezésre: Mitől lesz nő (55 db)

Egy 18 éves csaj nézhet ki már nöként? Mitöl lesz nö egy nö?

A hülye válaszoktol légyszi kíméljetek!!

Legjobb válasz: jajistenem..:D egyébként ha valaki kiírja hogy milyen válaszokat is vár, és milyeneket nem, egybõl jönnek az ilyenek:DD hát hogy a viharba ne nézhetne ki nõként? embertõl függ. van aki 14 évesen igen fejlett példány, van aki 20 éves korában lesz úgymond 'nõ'. szerintem pl az alak, ami nõiessé teszi (úgyértem, egy fadarab alakból valami formásabb lesz). nem sok mindent tudok még mondani. mert a hosszú haj, miniszoknya, magassarkú, smink nem minden nõnél figyel be, pl egy farmer és topánka is nézhet ki jól valakin, ízlésekrõl meg ne is beszéljünk. szóval erre nincs egyértelmû válasz:)

jajistenem..:D egyébként ha valaki kiírja hogy milyen válaszokat is vár, és milyeneket nem, egybõl jönnek az ilyenek:DD hát hogy a viharba ne nézhetne ki nõként? embertõl függ. van aki 14 évesen igen fejlett példány, van aki 20 éves korában lesz úgymond 'nõ'. szerintem pl az alak, ami nõiessé teszi (úgyértem, egy fadarab alakból valami formásabb lesz). nem sok mindent tudok még mondani. mert a hosszú haj, miniszoknya, magassarkú, smink nem minden nõnél figyel be, pl egy farmer és topánka is nézhet ki jól valakin, ízlésekrõl meg ne is beszéljünk. szóval erre nincs egyértelmû válasz:)
Onnantõl "nõ" a nõ, hogy már "kifejlõdött mindene. Pl.: növése lelassul, mellei, feneke kiformálódott. Belsõ: gondolkodása érett, fenn tudja tartani magát (elvileg) maga hozza a döntéseit, felelõséget vállal értük.
Nézhet ki annak, de a nõiség az agyi felnõttségnél kezdõdik. Hiába néz ki nõnek, ha tiniként viselkedik, el van szállva magától, riheröhög, felelõtlen... Attól lesz nõ, hogy teljesen önálló, önellátó, felelõsségteljes életet él, kedves, szerény és képes egy hímnemût kitartóan szeretni.
Egy 18 éves csaj az NÖ!!! Lehet felelötlen, lehet gyerekes viselkedésü, lehet, hogy nem tudja eltartani magát, lehet, hogy kibujik a felelösség alol, stb. DE AKKOR IS NÖ!! Ez lehet, hogy nem tetszik neki, vagy a környezetében valakinek, valakiknek, de a lényegen nem változtat. Olyan nö, amilyen, de nö.( Természetesen az egészségi, vagy szellemi deformáltakra nem érvényes.)
Ha megnõ!
Attól, hogy nõként viselkedik.
ha magadra gondolsz, valószínûleg még nem vagy az. mert egy nõ nem agyal ilyeneken, tudja hogy milyen érzés annak lenni, ami, tudja, hogyan legyen nõ, és mitõl nõ ö.
Szerintem meg attól lesz nõ egy lányból hogy megtudja egyedül oldani a problémáit és nem az anyját vagy az apját hívja mindenért.És önálló
Igen, de a kulcsszó a 'nézHET'. Van aki még igencsak fejletlen ilyenkor. A nõlét definíciója meg elég egyértelmû, csak lapozz fel egy biológiai könyvet. Attól nõ a nõ, amit ott találsz. Az már más kérdés, hogy nõIES vagy felnõtt mitõl lesz, te nem erre voltál kíváncsi.

Szerintetek mitől nő a nő? És mitől lesz jó nő?

Legjobb válasz: az biztos, hogy nem attól, hogy mellette van egy férfi, és nem is a gyerekeitõl (azért mondom pont ezeket, mert ezeket az indokokat szokták a nõk elõszeretettel használni). saját magának kell maga mellet lenni:D. úgy értem, legyen önbecsülése, tartása, és ne legyen kolonc bárkinek a nyakán. egy nõ nem a férfitól kéne hogy nõ legyen, mert ha nincs férfi, akkor kiszolgáló személyzet lesz? próbáljon egyenrangú lenni.

az biztos, hogy nem attól, hogy mellette van egy férfi, és nem is a gyerekeitõl (azért mondom pont ezeket, mert ezeket az indokokat szokták a nõk elõszeretettel használni). saját magának kell maga mellet lenni:D. úgy értem, legyen önbecsülése, tartása, és ne legyen kolonc bárkinek a nyakán. egy nõ nem a férfitól kéne hogy nõ legyen, mert ha nincs férfi, akkor kiszolgáló személyzet lesz? próbáljon egyenrangú lenni.
Egy nõ akkor nõ, és akkor jó nõ, ha kellõképp független, saját maga támasza, ugyanakkor partnerként viselkedik a párkapcsolatában. Nem fölényeskedik, de legfõképp nem rendelõdik alá. Akkor nõ, a nõ, ha valóban azért van a párjával, mert szereti, és nem azért, mert csak valakire támaszkodnia kell, mert roncsolt érzelmileg, vagy anyagilag, és ezért bemeséli magának az igaz szerelmet. Ha nem futamodik meg az elsõ defektnél, kerékcsere után újra a pályára vonul, és harcol tovább az életéért, a karrierjéért, a szerelméért, de kellõ hidegfejûséggel látja be, ha veszített. Szerintem ettõl NÕ egy nõ. 20/L
attól lesz jó hogy pl - nem cigizik , nem iszik , nem k*rva , nem plázacica , nem dagadt , hanem átlagos szép lány
"tegnap 23:21" üdv. a csapatban! ;) 23/L

Szerintetek, mitől lesz a nő nő?

Általános véleménykutatást végzek arról, hogy manapság mi határozza meg azt, hogy valaki a "n?". Elég lenne annak születni? Vagy a "n?" fogalom nem egyszer?en a n?i nemet, hanem azon belül bizonyos kategóriát jelöl? Mit?l lesz valaki n?? Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie, hogy a férfiak/n?k szemében valaki annak számítson? Szerintetek?

Legjobb válasz: Attól , hogy valaki szexin csinosan öltözködik attól még nem lesz nõ. Attól csak nõies lesz. Nem mindegy a 2 fogalom! Egy nõ az fûnyíróval a kezében és gumicsizmában is nõ. ÉS úgy is lehet vonzó. Persze nem mindenki. És nem attól nõ valaki mert õ már diplomával rendelkezik meg külön lakással, meg jó fizetéssel. Sõt vannak olyanok is akikre sosem lehet nõként tekinteni max azt mondani h "jó csaj de meg dugnám"---> az ilyen az nem nõ. Ahhoz h nõ legyen valaki ahhoz fel kell nõnie, mint egy fiúnak is ahhoz h férfi legyen. Legyen határozott tudja azt h mit akar, ne magát akarja gyõzködni, de ne is másokat. ÉS vállalja fel önmagát. Nem a külsõ elvárásoknak akar megfelelni és nem az éppen tv-ben menõ dolgoknak hanem magának, a saját elképzeléseinek. Nem befolyásolható másnak a "cuki" szavaival. ÉS nem is lehet teljesen irányítani sem. ÉS ez gyakorlatilag fordítva is adott arra, amitõl férfi egy férfi. és ezt még lehetne 20 oldalon keresztül folytatni :) de ahhoz most nincs türelmem...

Attól , hogy valaki szexin csinosan öltözködik attól még nem lesz nõ. Attól csak nõies lesz. Nem mindegy a 2 fogalom! Egy nõ az fûnyíróval a kezében és gumicsizmában is nõ. ÉS úgy is lehet vonzó. Persze nem mindenki. És nem attól nõ valaki mert õ már diplomával rendelkezik meg külön lakással, meg jó fizetéssel. Sõt vannak olyanok is akikre sosem lehet nõként tekinteni max azt mondani h "jó csaj de meg dugnám"---> az ilyen az nem nõ. Ahhoz h nõ legyen valaki ahhoz fel kell nõnie, mint egy fiúnak is ahhoz h férfi legyen. Legyen határozott tudja azt h mit akar, ne magát akarja gyõzködni, de ne is másokat. ÉS vállalja fel önmagát. Nem a külsõ elvárásoknak akar megfelelni és nem az éppen tv-ben menõ dolgoknak hanem magának, a saját elképzeléseinek. Nem befolyásolható másnak a "cuki" szavaival. ÉS nem is lehet teljesen irányítani sem. ÉS ez gyakorlatilag fordítva is adott arra, amitõl férfi egy férfi. és ezt még lehetne 20 oldalon keresztül folytatni :) de ahhoz most nincs türelmem...
Ha megfoganáskor XX kromoszómapár alakul ki, akkor nõnemû lesz a gyermek. Ennyi. A filozófiai szeparációt nem tartom helytállónak, mert minden nõ nõ. És minden nõ valamelyik férfi szemében A nõ, ezért találhat mindenki párt magának.
Elõször is én úgy gondolnám, hogy a nõ 25, vagy inkább 30 évnél kezdõdik. Nyilván a kellem a legfontosabb, hogy leríjon róla, ezt aztán nõ. Mindig ápolt és igényes, szépen beszél. Álmában sem venne fel sportcipõt, hacsak éppen nem futni megy. De hogy konkrétabb legyen, nekem az idealizált nõ az 50-es évek nõje, a dús, vörös ajkaival és a szipkás cigarettájával, ahogy mély hangon énekel egy vörös flitteres ruhában a zongora mellett... Érdemes nézni róluk pár képet neten, vagy megfigyelni egy-egy korabeli filmben. Csak egy képet megnézek róluk és látom, hogy ezek aztán nõk voltak, kár, hogy nem nagyon néz már így ki senki.
Nem minden nõt tartok nõiesnek és egyúttal nõnek sem. Vannak olyan erotikus kisugárzással rendelkezõ nõk, akik nem is tudnak róla, de csupán a jelenlétük már felkavarja az állóvizet. Nem kell helyesnek lennie, de legyen nõ a javából és legyen kisugárzása, emiatt is elkülönül az átlagtól.
A pinától.
Tudom ajánlani Dr. Csernus Imrétõl a Nõ cimü könyvet. Ö pont ezekre a kérdésekre adja meg a választ
van egy biológiai része, plusz megjelenés, ki hogy néz ki, van ki jobban, van ki kevésbé plusz van egy lelki része, ez a nõi szerep, ki milyen szinten ûzi de lehet ezt bonyolítani azzal, h vannak férfiak, akiknek a kicsit fiúsabb lányok tetszenek, szóval egyéni ízlés kérdése most tulajdonságokat nem sorolok, ezek meg már inkább az adott személyre jellemzõ dolgok
A kérdező hozzászólása: 14:33-as igen, ismerem a könyvet. itt tulajdonképpen mások véleményére vagyok kíváncsi, hogy ti hogy látjátok ezeket a dolgokat. van egy lány ismerõsöm, aki nagyon erõlködik azon, hogy nõ legyen, de valami nem éppen úgy alakul, ahogy kellene neki, és a viselkedés/megjelenése egyre inkább a közönséges felé tolódik. a kérdés is így merült bennem fel.

Más kultúrában követelik, ki a férfi és ki a nő. Nálunk meg se tanították, mitől lesz férfi és nő valaki?

Pl. Ázsiai, Arad, Afrikai kultúrákban rituális szertartások vannak ilyen felnőtté avatásokra. Nálunk pedig egy torta, ami semmit nem szimbolizál. Ezért lesz ilyen sok pasi egy ilyen nyálas valaki aki csak fut a lányok után, de nem tesz érte semmit hogy FEL lehessen nézni rá, mint egy FÉRFIRE?

Legjobb válasz: pont a fent felsorolt kultúrákban a férfire nem lehet fenézni max késõbb. Mivel a legtöbb esetben megmondják a lánynak, hogy ehõ hozzá kell menni, vita nincs. Kész. Aztán késõbb elválik milyen férj lesz.

pont a fent felsorolt kultúrákban a férfire nem lehet fenézni max késõbb. Mivel a legtöbb esetben megmondják a lánynak, hogy ehõ hozzá kell menni, vita nincs. Kész. Aztán késõbb elválik milyen férj lesz.
A hajam befonom ezektõl az értelmes válaszoktól... Te kérdezõ, kicsit gondolkozz logikusan: 1. Egy rituális szertartástól lennék felnõtt ember/vennéd fel a biológiai nemedhez társított viselkedési formákat? Az ilyesmi nevelés kérdése. 2. A nem "nyálas valakik" sem esnek át semmilyen rituális szertartáson errefelé, azt pedig igazán nem állíthatod, hogy Magyarország összes férfi lakosa egy nyálas valaki lenne.
Tök furcsa, önálló felnõtt nõ vagyok, normális értékrenddel és önképpel, lehet ezért találkozom mindig normális férfiakkal. Ha valaki nincs tisztában magával, ne várja, hogy a külvilág a helyén kezelje.
Na, akkor kedves kérdezõ itt az alkalom, hogy kifejtsd mitõl lesz férfi a férfi és nõ a nõ? Az én véleményem errõl: A férfiak többsége megmaradt férfinak, a nõk viszont nem maradtak meg nõnek, hanem kezdenek elférfiasodni. Ennek oka az emancipáció. Mivel már alig töltik be a nõi szerepeket, így lehetetlen megfelelni nekik. Sokan azt hiszik, hogy akkor inkább nyálas fiúként több szerencséjük lesz, és van is, hiszen rájuk buknak a nõk, a nyallerekre.
Üdv Magyarországon.
Én úgy látom hogy a mostani oktatási rendszer pont arra épül hogy nehogy a fiúkat férfiasra neveljék.Lehet hogy a emanciknak így lesznek szépen kényelmesen kezelhetõk. Általános iskolákban pl. a fiúkat fõzni, varrni tanítják.De egy szerszámot se tudnak rendesen használni...
Számomra az ember max. annyiból különíthetõ már el nõre és férfire, hogy mi van a lába között. Személyiségben mindenki olyan, amilyen, nemétõl függetlenül.

Mindig azt érzem sosem leszek jó nő. Hiába telnek el az évek nem tudok talpraesett lenni. Pasik! Szerintetek mitől lesz vki jó nő?

Legjobb válasz: Legyél szexi, de ne k.rvás! Legyen önbizalmad, de közben legyél egy törékeny nõ, akire lehet vigyázni! Legfontosabb a jó alak (popó fõleg). Utána arc és mell. Ezek, amiken nehéz változtatni. A hajon, ruhán lehet, nem tudok mondani semmi konkrétumot hogy milyen legyen, a célkorosztálytól függ. Ha felkelted valakinek a figyelmét, utána nincs semmi probléma! Ha van önbizalmad (nem egoista vagy!), az rengeteg elõnyt jelent!

Legyél szexi, de ne k.rvás! Legyen önbizalmad, de közben legyél egy törékeny nõ, akire lehet vigyázni! Legfontosabb a jó alak (popó fõleg). Utána arc és mell. Ezek, amiken nehéz változtatni. A hajon, ruhán lehet, nem tudok mondani semmi konkrétumot hogy milyen legyen, a célkorosztálytól függ. Ha felkelted valakinek a figyelmét, utána nincs semmi probléma! Ha van önbizalmad (nem egoista vagy!), az rengeteg elõnyt jelent!
Az önbizalom nálam nem nagyon meghatározó, csak legyél nevetõs, csipkelõdõs, törékeny nõ:) Én mindig az arcot nézem elõször, az alkat legyen normális, nem muszáj a hatalmas s*gg és mell, legyen egészséges méret

Számodra mitől lesz jó nő egy nő?

lány, attól függ milyen korosztályba gondolkodsz ( írd le azt is ) :)

Legjobb válasz: nagy legyen a csöcse

nagy legyen a csöcse
Külsõre akkor tudom megmondani hogy jó e ha látom. Belsõre pedig akkor ha megismertem. Leírni nehezen tudom.
Normális, nem buta, igényes, ápolt, megértõ, tág látókör, érdeklõdõ, nyitott, vicces. Tegyen a külsejéért, és vagy megtetszik vagy nem.Egyénfüggõ.
A fentieket leszámítva, nem kritizál és egyenlõ félként kezel feltétel nélkül elfogad. Nekem ennyi elég. 24 F
Ha szemlátomást a csöcsei közé tudom tenni a kis farkincám.
Elsõsorban attól hogy barátságos, aranyos és kedves, ha ezek nincsenek meg egy csajban, onnantól kezdve lehet akármilyen, kívül-belül.
Azt lefelejtettem, hogy nyilván kell hogy a külseje is megfogjon, (leginkább az arca) ha az megvan, akkor már lényegtelen a csaj magassága, vagy az hogy vékony, vagy hogy van rajta 10-20 kiló, a mellek mérete egyáltalán nem számít (vagy mondjuk azt hogy majdnem teljesen lényegtelen mert ne olyanok legyenek mint egy fiúnak, de az úgyis nagyon ritka) a formássága az már inkább, a popsi picit még jobban, meg még amit a 6. kommentben leírtam, az már megint más, hogy nem az a fajta ember vagyok, aki mindenkit megszeretne dugni, csak azért mert jó csajnak gondol. Másfelõl ez a "mitõl" dolog is kissé relatív, mert külsõ és belsõ tulajdonságokat értve is, mindenki más, meg mindenki írhatja azt hogy, tetsszen az arca/külseje, akármije :-), meg legyen jó fej, csak nem biztos hogy ezalatt mindenki ugyan arra/azokra a csajos kinézetekre gondol vagy/meg stílusra/természetre, de ahogy elnézem a lányokat/nõket tízes/húszas/harmincas korosztályból, elég sokan vannak tényleg, akik abszolút nagyon csinosak és simán a jó nõ kategóriába sorolnám õket, sõt, sokakat sokkal inkább, mint az ilyen mûmellû, rideg arcú modelleket, a szépségversenyeknek én nem is látom értelmét, hogy ott van néhány zsûritag, azok csak azt döntik el hogy nekik ki tetszik abból a 20, vagy 50 lányból, nem tudnak az összes srác nevében beszélni, másfelõl van ott 20 csaj, aztán "válasszunk ki valakit" miközben csomó csajt látok akik jobban tetszenek külsõre, mint a "tipikus" magas vékony csajok, abszolút számomra átlagos arccal, valakinek attól még tetszhetnek nagyon, hiszen nem mindenkinek az arc számít annyira, vagy egyszerûen csak más az ízlése, de hogy ki mennyire számít jó nõnek, mennyi srác szemében, az sokkal összetettebb dolog annál, mint hogy mi van a tévében, meg régebben volt olyan, nem tudom hogy most is, hogy 100 bombanõ..... azokat is mind az ismertebb emberek közül választották ki nem pedig, nézték végig az összes élõ s lélegzõ csajt és úgy.... tehát, mindegy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Mikor nevezhető egy nő szexmániásnak? Mitől lesz egy nő szexmániás?

Legjobb válasz: ha bemész a zöldségeshez banánt venni és megkérdezed hogy van-e próbafülke?...

ha bemész a zöldségeshez banánt venni és megkérdezed hogy van-e próbafülke?...
Amikor minden szüntelen szexelni akar, más dolgok helyett is.
De ez vonatkozik pasikra is.
ha nem száll le a [email protected]ól 20
én egy szexmániás pasi vagyok, ha te egy szexmánis nõ vagy, akkor épp összeillünk ^^

Egy nő mitől lesz mű nő?

Nem csak a plasztikára gondolok.

Legjobb válasz: Természetellenes hajszín, tetovált szemöldök, nagyon hosszú mûszempilla, nagyon hosszú, csicsás mûköröm, agyonszolizott bõr. õõ hirtelen ennyi jutott eszembe.

Természetellenes hajszín, tetovált szemöldök, nagyon hosszú mûszempilla, nagyon hosszú, csicsás mûköröm, agyonszolizott bõr. õõ hirtelen ennyi jutott eszembe.
Szerintem ha túlzásba viszi a sminket, állandóan manikûr pedikúr, a haját kiszõkítteti (vagy legalábbis állandóan festve van), ha mûmellei vannak és a szája is fel van fújva, meg ha vannak egyéb látványosan kitûnõ plasztikai mûtéte, akkor hívom mûnõnek. Ha nagyon elégedetlen bizonyos testrészével(pl punci, orr, fül csúnya nagyon) akkor nem számít annak. Szerintem. Na meg ez viselkedésen is látszik, kényes, bankkártyára hajt, folyton shoppingol, ilyenek.
Szerintem a jól ápoltság a legszebb, persze kell használni bizonyos termékeket, de az igazi szépség belülrõl jön. Ja és nagyon fontosnak tartom a vitaminok szedését, többet ér, mint néhány réteg vakolat az arcra.
Szilikon mellem van és a szám is az.A szemöldököm is tetovált.De senki meg nem mondaná egyiket se.Olyan természetesre sikerültek.Minden héten shoppingolok(a saját pénzembõl).Én nem érzem magam mûnõnek.
Szerinted virágocska tud olvasni azzal a bolhafingnyi "agyával"? XDDDDDD Mondjuk neked sem lehet túl sok eszed, ha egyrészt zoofil vagy másrészt nem jut el az agyadig, hogy az emberek azért piszkálják, mert randa mint a bûn, nem azért, mert irigyek arra a kupac hányásra ami a nevét viseli :D
Én vagyok az, aki megemlítette a Virágot. Hát undorítóan ronda. Én esküdni mernék rá hogy egy pasi, csak átoperáltatta magát!
Szemét Virág egyértelmûen nõ nem is akármilye!!
nem akármilyen...hát igen...ilyen rondát nehéz találni:D
A mai világba(tapasztalataim szerint) a legtöbb férfi a , , mûnõket" kedveli..Sajnos...Nagyon kevés az a férfi aki a természetes nõket keresi.Nagy mell...tökéletes fenék, hibátlan arcbõr..nekik csak ez számít, akinek ez nincsen levan ejtve...:(
Plasztika, mûhaj, mûszempilla tetovált szemöldök otromba 25 cm-s mûköröm...háát olyan vv szandika vagy ki a fene stílus..:D Nem tagadom nekem is van mûkörmöm én is szolizom, festve van a hajam DE(!!!) a körmöm egy kocka alakú pici kis francia, semmi mintával, a hajamat havonta festem hogy ne legyen igénytelenül lenõve és barnából lettem sötétbarna szinte majdnem feketés... és szoliba is csak azért járok mert picit foltosan barnultam le a nyáron, egyébként nem szoktam soha!! Szóval szerintem az az általánosítás hogy szimplán ezektõl valaki mû szerintem hülyeség...utálom én is a mû dolgokat de inkább mint foltos bõrû lenõtt hajú tövig visszavágott körmû legyek...ha minden rendbe jön visszatérek a lakkozott körömre és elhagyom a szolit...ennyi.
Egyes emberek kezdenek megvakukni valamék vak kitalálta a csúfolódást és megy utána mindegyik hülye Virág SZEXI vagy!!!!
Elõzõ, szívembõl szóltál:-DDD
Akinek a voksán virág nevezetû kacsacsõrû emlõs szexinek számít, annak már tuti valamiféle állatfétise van...
Geronyyzo mûnõ Kelemenn Anna pont átlépte Voksán Virág pedig nem az hogy valaki jól néz ki és meg van mûtve és szexi kiegészítõi vannak attól nem biztos hogy mû nõ.Ez Voksán Virágra pont igaz!
Pl. Kelemen Anna és Voksán Virág ilyen. Alap a szopós száj, a csicsás hosszú mûköröm, szolis bõr, szilikon mellek, tetovált szemöldök, mûszempilla, természetellenes hajszín:pl. fekete, fehér, platinaszõke, piros +póthaj, túlságosan trendi cica ruházat, túl giccses kiegészítõk. Azért a lányok, nõk nagy része nem így szokott kinézni.
Szerintem ha valaki kicsinek gondolja a mellét és plasztikáztatja belefér szája kicsi megnagyobítatja.Viszont ha olyan testrészét mûteti meg amit sportolással ledolgozhat na az már mû nõ de ebbe beletarozik a tulzásba vitt plasztikázás is.
"Egy scene sosem fogja bevallani, hogy az."=> Ez csak azért jutott eszembe, mert ugyanez vonatkozik a mûnõkre is. Amúgy szavak nélkül... ezek teljesen magába foglalják ezt a fogalmat: http://w829.dobd.hu/image/zoomin/aHpOP0rLGmz http://www.myspace.com/hypercica/photos/22446105#{%22ImageId..
Ja igen, mûszempilla és feleleges kontaktlencse (nem látászavar javítására, hanem mindenféle debil szemszínek elérésére)
Természetellenes hajszín, felesleges plasztikai mûtétek (ezalatt azt értem, ha pl. szülés után lóg a melle és felvarratja, hát lelkem rajta, ettõl számomra még nem lesz mû, de ha mondjuk kicsinek érzi a mellét és ezért palsztikáztatja 3 számmal nagyobbra, na az már gáz), mûköröm, póthaj, tetovált száj/szemöldök, túl sok smink, ronda smink, sok esetben a szolárium is rásegít a mûnõségi státuszra. Az agyszintet gondolom nem kell említenem a külsõségek mellé.
Aki megjátssza magát, nem önmagát adva...

Mitol no gyorsabban a haj? Mit kellene ennem vagy szednem? Esetleg mitol lesz szep suru hajam?

Legjobb válasz: Ha beírod ide a keresõbe, hogy Vitanol C, akkor kihoz róla kérdéseket, azt olvastam, hogy az nagyon jó.

Ha beírod ide a keresõbe, hogy Vitanol C, akkor kihoz róla kérdéseket, azt olvastam, hogy az nagyon jó.

Mik a legfontosabb vitaminok egy nő számára és mitől lesz szép a bőr, haj?

Legjobb válasz: A bõr szépsége a hidratáltságtól függ leginkább. Én mióta megiszok naponta legalább 1 , vagy 2 Litert azóta sokkal szebb a bõröm, puhább is. PLusz naponta 2 narancsot megeszek- ettõl is mintha szebb lett volna. Még úgy hallottam, hogy az élesztõ az nagyon jó a bõrre is meg a hajra is, egészségesebb lesz. A gabonáktól is egészségesebb lesz a haj. Ha teszel a hajadra pakolásokat az is jót tesz a hajnak. (pl almaecetes öblítés, diófalevélbõl készült teával leöblíted a hajad az is nagyon jó; vagy mézes pakolás.) MOndjuk ezeket én még nem próbáltam ki, de szerintem biztos ,hogy nagyon jók.

A bõr szépsége a hidratáltságtól függ leginkább. Én mióta megiszok naponta legalább 1 , vagy 2 Litert azóta sokkal szebb a bõröm, puhább is. PLusz naponta 2 narancsot megeszek- ettõl is mintha szebb lett volna. Még úgy hallottam, hogy az élesztõ az nagyon jó a bõrre is meg a hajra is, egészségesebb lesz. A gabonáktól is egészségesebb lesz a haj. Ha teszel a hajadra pakolásokat az is jót tesz a hajnak. (pl almaecetes öblítés, diófalevélbõl készült teával leöblíted a hajad az is nagyon jó; vagy mézes pakolás.) MOndjuk ezeket én még nem próbáltam ki, de szerintem biztos , hogy nagyon jók.
Ja, azt nem írtam , hogy szénsavmentes ásványvizet, vagy forrásvizet szoktam inni. Fontos, hogy ne szénsavas legyen. Amúgy szerintem, ha egészségesen étkezel, akkor biztos, hogy a bõröd is sokkal szebb és friss lesz. Sok sok zöldség, és gyümölcs, víz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de tényleg vitaminokra lettem volna kíváncsi..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!