Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehetséges hogy az (52 db)

Megfázás vagy fertõzés! Jobb ha elmész dokihoz, õ többet tud mondani!

Mitől lehetséges hogy az esti hőm alacsonyabb mint a reggeli? Vannak ennek jelentősége?

Legjobb válasz: Szia! Erre én is kiváncsi vagyok, mert ez nálam is így van! Már akartam is kérdezni! Te hol méred?

Szia! Erre én is kiváncsi vagyok, mert ez nálam is így van! Már akartam is kérdezni! Te hol méred?
A kérdező hozzászólása: De nálam alacsonyabb...
Elsõ válaszoló vagyok! Azt jó tudni, hogy a csipogás után még várni kell, mert én egybõl megnézem. Miért olyankor még mehet feljebb? Én hüvelyben mérem, de hónaljban én is még az elején kipróbáltam, de kevesebbet mért mindig.
Ja és nálam is alacsonyabb az esti most a napokban csak!
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget! Én csak most próbáltam és teljesen meglepõdtem.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Én is csak méricskélek, de remélem már csak egy hétig max:) Nektek is boldog babavárást!
Én vagyok a másik kiváncsiskodó, neked boldog babavárást! Mi meg méricskélünk még, remélem csak a nem vártig, mert utána már nem kell többet. A kérdezõnek is sok sikert!
Szívesen. Legalább tudom, hogy nem én vagyok egyedül ilyen "dili", hogy méricskéltem reggel-este. De aztán magamtól rájöttem, hogy semmi értelme :-) Eredményes méricskélést ;-)
Igen, van jelentõsége a csipogásnak, utána még mehet akár két tizedet is! Én értem, hogy nektek alacsonyabb, csak példaképp mondtam, hogy van, akinek meg magasabb, ennek nincs jelentõsége. Ha meg az én példámat nézem, azt tudom mondani, hogy ciklus elsõ felében este 0.5-tel magasabbat mértem mindig, a pé után meg rendszerint alacsonyabbat. Mióta meg terhes vagyok, reggel 37, du-este meg csak 36.7. Mivel napközben sok minden befolyásolja ( kinti hõmérséklet, mozgás, stressz ) valószínûleg azért találták ki, hogy reggel mérjük.
Nem tudom, mitõl van, de nincs jelentõsége. Ezért kell reggel mérni, de a hónaljban mérés nem jó. Testüregben ( száj, hüvely vagy végbél ) kell mérni, mindig ugyanabban az ip-ban, ugyanazzal a hõmérõvel, ugyanott. Ha digitálisat használsz, várj a csipogás után egy percet mindig, mert akkor mér pontosan. Amúgy meg van, akinek az esti hõje 0.5-del magasabb, mint a reggeli.
A kérdező hozzászólása: Reggel hónaljban, és általában megmérem szájban is, de ugyan annyi szokott lenni.Hüvelyben talán 2szer ha mértem és ott minidg magasabb egy kicsit.
Az esti hõt minek méred? Reggelit kell nézni, az a mérvadó!

Mitől van, hogy az LH teszt mindig negatív? Lehetséges, hogy ha volt már pé, és esetleg baba van, akkor negatívot mutat? (bár azt nem érzem még, hogy az lenne).12. napon vagyok és picit se akar látszódni, ja és kétnaponta tesztelek az jó?

Legjobb válasz: szia, úgy tudom, hogy az LH tesztet szokták jóstesztnek is hívni, de ez is csak 1-2 nappal elõbb mutatja a babát, mint a rendes terhességi teszt (és akkor pozitív ez is) a másik, hogy volt-e pé-d, azt úgy tudhatod meg,hogy a ciklus közepén, akkor amikor a legvalószínübb a peteérésed, akkor naponta kétszer (reggel és este is) tesztelsz sok sikert!

szia, úgy tudom, hogy az LH tesztet szokták jóstesztnek is hívni, de ez is csak 1-2 nappal elõbb mutatja a babát, mint a rendes terhességi teszt (és akkor pozitív ez is) a másik, hogy volt-e pé-d, azt úgy tudhatod meg, hogy a ciklus közepén, akkor amikor a legvalószínübb a peteérésed, akkor naponta kétszer (reggel és este is) tesztelsz sok sikert!
Valamit nem értek. Ha a 12. napon vagy akkor valószínûleg azért neg. a teszt mert még nem volt pé. Akkor még baba sem lehet. Szerintem még most lesz pé-d, bár nem tudom hány napos a ciklusod.
Szia!Lh tesztet 28 napos ciklusnál a 13. naptól csinálunk. Ha ennél hosszabb a ciklusod, kezdheted a 14., vagy 15. naptól is. Elõbb nem érdemes. Minden nap délután végezzük el, elõtte 2-3 órán keresztül nem iszunk, nem pisilünk. Az LH hormon délután, kora este a legmagasabb a szervezetünkben peteérés idején, ezért délután tesztelünk. Addig tesztelünk napi egyet, amíg pozitív nem lesz. Én még pozitív utáni napon is szoktam nézni, hátha 2 napon is poziív, mert ez elõfordulhat. A pozitív, és az utána következõ elsõ negatív napon érdemes együtt lenni, mert ekkor a legnagyobb az esély a babára. Sok sikert, remélem segítettem!
nézd ha az lh teszt nega akkor az nem babát jelent mert egyértelmüen rávan irva hogy peteérést nézi nem a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Bocs, ha értetlenkedtem, de az tesztre az volt írva, hogy a 9.napom el lehet kezdeni. meg van akinek hamarabb van a pé. mint a 14.nap.
A kérdező hozzászólása: ja, és a ma délutáni teszten picit halvány volt.:) 13.napon vagyok.

Mitől lehetséges, hogy egy asztalra lerakott, látszólag stabil tárgy 20 perccel az asztalra helyezése után teljesen indokolatlanul leesik?

Nem el?ször fordul el? velem, hogy bizonyos dolgokat leteszek valahova.Stabilan állnak a helyükön. Egy bizonyos id? után - 10, 15 perc- anélkül, hogy bármi küls? hatás (szél, elmozdítás) érné ?ket,leesnek, leborulnak.

Legjobb válasz: Ez nem anomália. Az, hogy a könyvek megvetemednek, vagy, hogy egy tárgy nagyon lassan csúszik lefele, és a holtpontot elérve leesik.

Ez nem anomália. Az, hogy a könyvek megvetemednek, vagy, hogy egy tárgy nagyon lassan csúszik lefele, és a holtpontot elérve leesik.
Vetemedés, vagy egyszerûen a felület, ahová leraktad, nem vízszintes. Nézd csak meg. Lehet, hogy szabad szemmel nem látszik, és akár napokig is képes látszólag egy helyben állni, de ez valójában lassú csúszás. Ahogy elõttem is mondták, ha átbillen a holtponton, esik. Panelekben egészen gyakori, hogy ha az elsóbb emeleteknél valamit nem tökéletesen vízszintben raktak le, felfelé haladva ez számottevõ hibává nõhet (hiszen mindig van egy pici elcsúszás, kicsivel lejjebb van az egyik sarok stb.). Így a hetediken egy látszólag vízszintes asztalon már gurulhatnak az üveggolyók. Nekem az örödiken az egész szobám ferde, minden észrevehetetlenül csúszik a sarok felé. Gondolom ez a jelenség bármilyen más házban is felléphet.
Valamint még az is bele játszik hogy megtudja e párával szívni magát vagy ki tud e száradni. Mert a súlya változni fog. Azonkívül a föld apró remegései akár geológiailag akár fizikai hatásoktól is bekövetkezhet. Pl elmegy a gyorsvonat vagy csak a napi forgalom. Az se biztos hogy a padló egyenes. Attól nem biztos hogy az mert annak tûnik. Pláne egy jó maga megsüllyedt toronyház aminek ha alul 2 fok eltérése van felül 2 méter. Amúgy a csúszós újságok meg a hosszúkás trágyak hajlamosabbak a leesésre. Pl a mûhelyben a polcról sose estek még le a festékesdobozok.
úgy hívják, hogy gravitáció...
Velem is történt már hasonló, de nem ilyen kis idõ alatt. Pl a szekrény tetejére tettem valamit, napokig ott áll, majd éjszaka egyszer csak hallom hogy leesik. Szerintem valamiféle energia-anomália lehet a magyarázat ezekre a különös jelenségekre. De nem tudom, azok hogyan jönnek létre.
Az hogy kifelejtettél valamit az egyhatás biztos egyenletbõl. Valamilyen fizikai hatás biztos érte. Különben nem esett volna le. Ha te ennek ellenére úgy gondolod, hogy nem, akkor az ezotéria rovatban kapsz választ.
Szellem! Ha semmi külsõ hatás nem éri õket akkor nyilvánvalóan csak szellem lehet, nemigaz? A fizika lényege, hogy a dolgok valami erõhatás következtében változtatnak a sebességükön csak. Vagy pedig, nem külsõ, hanem belsõ erõhatás, és ez a tárgy egy rakéta, ami úgy volt idõzítve, hogy 20 perc múlva induljon be.
A kérdező hozzászólása: Igen-igen...pont én is ilyenekre gondolok....amikor pl. könyvek napokig állnak egymás tetején a szekrény tetején, majd egy nappal/ éjszaka minden elõzmény nélkül leborulnak...:)

11 hónapos babáim mostanában olyan fáradtak és aluszékonyak, de mitől? Lehetséges hogy a totyogás ennyire leszívja az energiájukat, mindig csak pihennének, mennek egy kicsit majd lefekszenek majd megint mennek megint lefekszenek

...másnál is így csinálja járni most kezd? kicsikéje???

Legjobb válasz: 10 hónaposan tanult meg a lánykám járni, nála nem így volt, de tény, hogy még 1 évesen is 2x aludt a sok járkálás miatt. Eleinte nagyon lefárasztja még õket. Késõbb már egyre kevésbé.

10 hónaposan tanult meg a lánykám járni, nála nem így volt, de tény, hogy még 1 évesen is 2x aludt a sok járkálás miatt. Eleinte nagyon lefárasztja még õket. Késõbb már egyre kevésbé.
Enyém is 11 hós és egész nap jár kel, mégsem bírom elaltatni. Délután alszik egy órát és annyi. Vagy a lefekvésnél nem az alvásra gondoltál? Mert persze, az normális hogy pihennek közben, bár az enyém olyankor ücsörög.
lányom 15 hónapos. kicsit már magától jár. (korababa). nos õt nem fárasztotta le a menés. õ napközben 1-1, 5 órát alszik max. nem lehet hogy vérszegények? bõrük nem fehérebb a megszokottnál? annak idején a lányomnál ez volt a fõ tünet és hogy csak enni kelt fel. igaz 7 hetes volt csak.
A kérdező hozzászólása: nem a lefekvésnél arra gondoltam hogy kicsit megpihennek ott ahol épp gondolják vagy ráteszik a párnára a fejüket vagy a matracra, alvás az nálunk is kétszer van 1-1, 5 órásak szoktak lenni...csak ezek a le-ledõlések mostanság nekem olyan furák...

A karomat ahogy borotválom, egyre nagyobbak lesznek az anyajegyek rajta. úgy veszem észre. Mi lehet az oka? Mitől lehetséges, hogy nőnek? El is rákosodhat emiatt?

Legjobb válasz: ne borotváld!!! menjél el dokihoz hogy nézze meg ! vagy szedesd le, ha annyirta szõrteleníteni akarsz borotvánál sokkal finomabb módszerek is vannak.

ne borotváld!!! menjél el dokihoz hogy nézze meg ! vagy szedesd le, ha annyirta szõrteleníteni akarsz borotvánál sokkal finomabb módszerek is vannak.
Anyajegyek nagyon könnyen végzetessé váló (áttétes) rákot okozhatnak. Egy ismerõs levetette a hátáról, fél évvel késõbb temettük. Menj orvoshoz, kérj kivizsgálást, ez nem játék.
A kérdező hozzászólása: Hát látta már és nem volt vele semmi gond.. .de mindig nõ úgy veszem észre. nem olyan nagy.meg hát a bõrömben van benne nem , , dudorodik ki".xd értitek.. de hát..mindegy.. sztem lehet h a penge nem tesz neki jót. nem?!

Lehetséges hogy az aranyhöriktől vagyok beteg? Tegnap kaptam őket és most lázas vagyok. Tavaly is beteg lettem mikor megkaptam. ő a 8. hörim és szinte mindnél lázas voltam és beteg. De mitől? Bővebben lent.

Kaptam 2 arany hörcsögöt tegnap. Akkor még jól voltam de ma már beteg vagyok és lázas.Tavaly is beteg lettem mikor hozzám kerültek a kis állatok.Ugyan ugy lázas lettem. Lehet hogy az aranyhörcsögökt?l vagyok beteg? Igaz akkor hogy betegséget terjesztenek fiatal korukban? Vagy ez csak a véletlen ?És nem t?lük van a bajom? Vagy alergiás vagyok rájuk ? (de akkor utánna miért nincs semmi bajom , csak az elején mikor hozzámkerülnek.) Nem tudom mi van kb 1 hétig beteg voltam tavaly és utánna semmi baj nemvolt.

Legjobb válasz: Lehet, hogy attól az izgalomtól lázasodsz be, hogy új kis állat érkezik hozzád.

Lehet, hogy attól az izgalomtól lázasodsz be, hogy új kis állat érkezik hozzád.
Szerintem csak véletlen.
Az aranyhörcsögök nem terjesztenek semmiféle emberi betegséget. Képesek õk is elkapni dolgokat, de nem olyasmit, amit te is elkaphatsz. Egyedül az atkás fertõzéseket tudják továbbadni neked, de ez nem okoz lázat, és amúgy egyszerûen kikezelhetõ. Allergiás viszont lehetsz rájuk, nem példa nélküli.
A kérdező hozzászólása: kösszii :D:D de azt nem értem hogy mindig az elsõ napokba. utánna semmi bajom
Van egy barátnõm, aki minden vizsga meg egyéb nagy esemény elõtt belázasodik pár napra. Lehet hogy csak te is ilyen izgulós típus vagy.
A kérdező hozzászólása: igen az lehet :D nagyon az vagyok :D gondolom izgultam nehogy verekedjenek meg ilyesmik

4hónapja szültem most óvszerrel védekezünk. Mitől lehet az hogy kb.4-5 naponta nagyon nyúlós, nyálkás, gumi szagú ürül belőlem (olyan mint a nyák dugó csak ezt nem lehet szét szedni. Nagyon sok jön ki)! . Lehetséges hogy az óvszerről a vazelin?

Normális ez???

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy mi lehet ez, de erre mondják szerintem azt, hogy jobbb kint, mint bent. Volt olyan ismerõsöm, akinek pl: a menstruációs vér nem jött ki rendesen és baj lett belõle. Megbízható választ, szerintem, csak orvostól kaphatsz.

Nem tudom, hogy mi lehet ez, de erre mondják szerintem azt, hogy jobbb kint, mint bent. Volt olyan ismerõsöm, akinek pl: a menstruációs vér nem jött ki rendesen és baj lett belõle. Megbízható választ, szerintem, csak orvostól kaphatsz.
Egyetlen egyszer én is tapasztaltam hasonlót egyik szex elõtt, de letöröltem és annyi. Én akkor arra gondoltam, hogy a nevdesség vhogy ilyen sûrû formában ürült ki (nem szültem még és szex elõtt tapasztaltam. Baromira fel lettem izgatva, lehet azért, nemtudom). Szerintem ha sûrûn elõfordul érdemes dokit megkérdezni.

Azt mondta a dokim hogy hüvelyi ultrahangon sem tudja tutira hogy van e pé-sem. Ez igaz? Mitöl lehetséges hogy egyik honapba van másikba nincs?

Legjobb válasz: lehet hogy a hormonjaid nemjol müködnej. és ha minden honapban mész ultrahang vizsgálatra a 12 napon akkor tudja csak megmondani a doki hogy van e peteérés. igy nem ha csak egysszer megvizsagá.

lehet hogy a hormonjaid nemjol müködnej. és ha minden honapban mész ultrahang vizsgálatra a 12 napon akkor tudja csak megmondani a doki hogy van e peteérés. igy nem ha csak egysszer megvizsagá.
A kérdező hozzászólása: nem voltam többször is mindeig volt és már 1 éve nem esek teherbe, és a párommal is minden tuti.Nem Értem?Ovus tesztet probáltál?
én nemprobáltam semilyen ovus tesztete. én dokihoz jártam a 12 napon. és ö igymegtudta mondani. nekem bisztosabb . én megmondtam a dokimnak hogy nekem fontos hogy minél elõbb teherbe essek , és onantol kezdve komolyabban vett. addig csak mosolygott, meg még ö mondta hogy ráérsz te még:) )) szerintem te is mond a dokidnak hogy te már sürgösen gyereket akarsz.a párod volt spermium vizsgálaton?
Nekem se tudta megmondani hogy volt-e peteérésem, pedig egy nagyon tapasztalt és nagytudású orvosról van szó. :-) Viszont visszamaradt cisztaszerû fullicolus tüszõket nem látott, ezáltal lehet arra következtetni hogy az elmúlt hónapokban volt peteérés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!