Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehetséges hogy a (93 db)

11 hónapos babáim mostanában olyan fáradtak és aluszékonyak, de mitől? Lehetséges hogy a totyogás ennyire leszívja az energiájukat, mindig csak pihennének, mennek egy kicsit majd lefekszenek majd megint mennek megint lefekszenek

...másnál is így csinálja járni most kezd? kicsikéje???

Legjobb válasz: 10 hónaposan tanult meg a lánykám járni, nála nem így volt, de tény, hogy még 1 évesen is 2x aludt a sok járkálás miatt. Eleinte nagyon lefárasztja még õket. Késõbb már egyre kevésbé.

10 hónaposan tanult meg a lánykám járni, nála nem így volt, de tény, hogy még 1 évesen is 2x aludt a sok járkálás miatt. Eleinte nagyon lefárasztja még õket. Késõbb már egyre kevésbé.
Enyém is 11 hós és egész nap jár kel, mégsem bírom elaltatni. Délután alszik egy órát és annyi. Vagy a lefekvésnél nem az alvásra gondoltál? Mert persze, az normális hogy pihennek közben, bár az enyém olyankor ücsörög.
lányom 15 hónapos. kicsit már magától jár. (korababa). nos õt nem fárasztotta le a menés. õ napközben 1-1, 5 órát alszik max. nem lehet hogy vérszegények? bõrük nem fehérebb a megszokottnál? annak idején a lányomnál ez volt a fõ tünet és hogy csak enni kelt fel. igaz 7 hetes volt csak.
A kérdező hozzászólása: nem a lefekvésnél arra gondoltam hogy kicsit megpihennek ott ahol épp gondolják vagy ráteszik a párnára a fejüket vagy a matracra, alvás az nálunk is kétszer van 1-1, 5 órásak szoktak lenni...csak ezek a le-ledõlések mostanság nekem olyan furák...

Mitől van ez? Lehetséges hogy a tampon az oka?

2 napja barna folyásom van és ilyen nem szokott lenni...tampont használok majdnem fél éve...de az utolsó menstruációmnál nem hagytam bent a tampont...tudom hogy nem, mert pl.: nincs zsinór és nem érzek semmit szóval biztosan nem hagytam bent...de mit?l lehet ez?És ha tampont helyezek fel akkor megakad valamiben!!:O o.O ...bár ez elég furán hangzott...segítsetek!

Legjobb válasz: Lehetséges, és az elég nagy baj, mert a megalvadt vérben rengeteg baktérium elszaporodik. Azonnal menj el nõgyógyászhoz, ilyennel nem szabad viccelni! Most még biztos fogadnak.

Lehetséges, és az elég nagy baj, mert a megalvadt vérben rengeteg baktérium elszaporodik. Azonnal menj el nõgyógyászhoz, ilyennel nem szabad viccelni! Most még biztos fogadnak.
Ha most nincs meg, akkor minek a tampon? Persze, hogy nem megy fel, ha nem menstruálsz. A barna folyással viszont irány az orvos. Nem a tampontól van.
A kérdező hozzászólása: De most kellene megjönnie...
ha most kellene megjönnie, akkor megjött, csak kevés a vér ;) nem kell pánikolni
A kérdező hozzászólása: Jó, de kevés van és ha felhelyezem a tampont "van" ott valami...de mi az?:O
Próbáld meg kivenni. Ha nem sikerül, azért ajánlottam a dokit. Õk ugyanis fel vannak készülve arra, hogy mindenféle érdekes benn szorult tárgyat kiszedjenek.
A kérdező hozzászólása: De tampon nem lehet.Más meg mi lenne?szóval nem lehet hogy természetes dolog van "ott bent"?
SZtem annyira rágörcsölsz, hogy összehúzódnak az ottani izamid is, azért nem megy fel. Plusz ha még nem vérzel normálisan, nem fog felmenni a tampon, mivel pont azért csúszik fel menzeszkor olyan könnyen, mert belül nedves vagy a vértõl.

Lehetseges, hogy a kismamanaci miatt jottek ki ezek a foltok? Vagy mitol lehetseges meg ilyen kiutes?

Tegnap este a pocakomon egy tenyernyi foltban kiuteses lett. Piros, majdnem osszeero foltok vannak rajta, amik nem viszketnek, nem fajnak, csak vannak.Eddig nem nagyon hordtam kismama nacit, max fel napig,de most egesz nap rajtam volt. A foltok meg ma is latszanak, de sokkal halvanyabbak. A naci pantja amugy pamut.

Legjobb válasz: Ez mindenkébb allergiás foltokra jellemzõ tünet , de nem hiszem hogy a pamutra , mert akkor nem csak a hasadon lenne, mivel láboddal is érintkezik a pamut, szerintem ha nem mulik el hétföig mindenkébb keress fel börgyogyászt, vagy a nögyógyászodat.

Ez mindenkébb allergiás foltokra jellemzõ tünet , de nem hiszem hogy a pamutra , mert akkor nem csak a hasadon lenne, mivel láboddal is érintkezik a pamut, szerintem ha nem mulik el hétföig mindenkébb keress fel börgyogyászt, vagy a nögyógyászodat.
Nekem is szoktak kiütéseim lenni a hasamon, függetlenül attól, hogy mi van rajtam.Ezek terhességi kiütések.Maguktól is eltünnek, de én pl. babaolajjal bekenem fürdés után és reggelre már nem is látszik.19 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valszokat!

Lehetséges, hogy a telefont a szivargyújtó töltő kevésbé tölti a telefont, mint a tartóba beépített töltő? Ez mitől függhet?

Legjobb válasz: mármint a tartó is az autóban van ugye? lehetséges.. Én pl használok egy motorola töltõt is a samsungomhoz, gondolná az ember, hogy az USB az szabvány és ugyanakkora a leadott teljesítménye a töltõknek de nem.. Dupla annyi ideig tölti...

mármint a tartó is az autóban van ugye? lehetséges.. Én pl használok egy motorola töltõt is a samsungomhoz, gondolná az ember, hogy az USB az szabvány és ugyanakkora a leadott teljesítménye a töltõknek de nem.. Dupla annyi ideig tölti...
A kérdező hozzászólása: igen, igen, a tartó is az autóban van! Köszi a választ! Örülök, hogy ezt más is megfigyelte! :)
A feszültség az szabvány 5 volt, de az áram nem. Tehát nem azt jelenti hogy valami baja van, hanem a kapcsolóüzemû hálózati töltõk jobban terhelhetõek.

Tegnap szexeltünk és aznap jött meg. Vagyis egy kicsi volt még csak (nemteljesen piros). Gyógyszerrel szoktunk védekezni. De ma nincs semmi. Mitől lehet ez? Lehetséges hogy a szextől?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy attol lenne. Ne aggódj, megfog jönni. Ha tabit szedsz nincs gond. Lehet, hogy csak valami elõvérzés volt és azt jelezte, hogy 1 vagy 2 nap és megjön.

Nem hiszem, hogy attol lenne. Ne aggódj, megfog jönni. Ha tabit szedsz nincs gond. Lehet, hogy csak valami elõvérzés volt és azt jelezte, hogy 1 vagy 2 nap és megjön.

A karomat ahogy borotválom, egyre nagyobbak lesznek az anyajegyek rajta. úgy veszem észre. Mi lehet az oka? Mitől lehetséges, hogy nőnek? El is rákosodhat emiatt?

Legjobb válasz: ne borotváld!!! menjél el dokihoz hogy nézze meg ! vagy szedesd le, ha annyirta szõrteleníteni akarsz borotvánál sokkal finomabb módszerek is vannak.

ne borotváld!!! menjél el dokihoz hogy nézze meg ! vagy szedesd le, ha annyirta szõrteleníteni akarsz borotvánál sokkal finomabb módszerek is vannak.
Anyajegyek nagyon könnyen végzetessé váló (áttétes) rákot okozhatnak. Egy ismerõs levetette a hátáról, fél évvel késõbb temettük. Menj orvoshoz, kérj kivizsgálást, ez nem játék.
A kérdező hozzászólása: Hát látta már és nem volt vele semmi gond.. .de mindig nõ úgy veszem észre. nem olyan nagy.meg hát a bõrömben van benne nem , , dudorodik ki".xd értitek.. de hát..mindegy.. sztem lehet h a penge nem tesz neki jót. nem?!

Mitől lehetséges hogy az esti hőm alacsonyabb mint a reggeli? Vannak ennek jelentősége?

Legjobb válasz: Szia! Erre én is kiváncsi vagyok, mert ez nálam is így van! Már akartam is kérdezni! Te hol méred?

Szia! Erre én is kiváncsi vagyok, mert ez nálam is így van! Már akartam is kérdezni! Te hol méred?
A kérdező hozzászólása: De nálam alacsonyabb...
Elsõ válaszoló vagyok! Azt jó tudni, hogy a csipogás után még várni kell, mert én egybõl megnézem. Miért olyankor még mehet feljebb? Én hüvelyben mérem, de hónaljban én is még az elején kipróbáltam, de kevesebbet mért mindig.
Ja és nálam is alacsonyabb az esti most a napokban csak!
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget! Én csak most próbáltam és teljesen meglepõdtem.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Én is csak méricskélek, de remélem már csak egy hétig max:) Nektek is boldog babavárást!
Én vagyok a másik kiváncsiskodó, neked boldog babavárást! Mi meg méricskélünk még, remélem csak a nem vártig, mert utána már nem kell többet. A kérdezõnek is sok sikert!
Szívesen. Legalább tudom, hogy nem én vagyok egyedül ilyen "dili", hogy méricskéltem reggel-este. De aztán magamtól rájöttem, hogy semmi értelme :-) Eredményes méricskélést ;-)
Igen, van jelentõsége a csipogásnak, utána még mehet akár két tizedet is! Én értem, hogy nektek alacsonyabb, csak példaképp mondtam, hogy van, akinek meg magasabb, ennek nincs jelentõsége. Ha meg az én példámat nézem, azt tudom mondani, hogy ciklus elsõ felében este 0.5-tel magasabbat mértem mindig, a pé után meg rendszerint alacsonyabbat. Mióta meg terhes vagyok, reggel 37, du-este meg csak 36.7. Mivel napközben sok minden befolyásolja ( kinti hõmérséklet, mozgás, stressz ) valószínûleg azért találták ki, hogy reggel mérjük.
Nem tudom, mitõl van, de nincs jelentõsége. Ezért kell reggel mérni, de a hónaljban mérés nem jó. Testüregben ( száj, hüvely vagy végbél ) kell mérni, mindig ugyanabban az ip-ban, ugyanazzal a hõmérõvel, ugyanott. Ha digitálisat használsz, várj a csipogás után egy percet mindig, mert akkor mér pontosan. Amúgy meg van, akinek az esti hõje 0.5-del magasabb, mint a reggeli.
A kérdező hozzászólása: Reggel hónaljban, és általában megmérem szájban is, de ugyan annyi szokott lenni.Hüvelyben talán 2szer ha mértem és ott minidg magasabb egy kicsit.
Az esti hõt minek méred? Reggelit kell nézni, az a mérvadó!

Mitől lehet, hogy a jobb oldali mellem fáj és duzzadt a bal oldalinál meg semmi változás? Lehetséges ilyesmi terhességtől? Vagy valami más okozza?

Már több mint egy hete szurkálgat a petefészkem meg görcsölgetek is. Most pénteken 27-én kéne megjönnie.

Legjobb válasz: Minden nõ más jeleket érez, sõt még két terhesség is teljesen más tünetekkel járhat. Így biztosra senki nem mondhatja neked, hogy igen terhességtõl van, de azt sem hogy nem attól van. Így tudom nem lettél okosabb! 27.én ha nem jön meg csinálj egy tesztet, de mint mostanában olvasom, ha nemvárt napján negatív attól még 3 nap múlva lehet még pozitív. Amíg nem jön meg addig van remény.

Minden nõ más jeleket érez, sõt még két terhesség is teljesen más tünetekkel járhat. Így biztosra senki nem mondhatja neked, hogy igen terhességtõl van, de azt sem hogy nem attól van. Így tudom nem lettél okosabb! 27.én ha nem jön meg csinálj egy tesztet, de mint mostanában olvasom, ha nemvárt napján negatív attól még 3 nap múlva lehet még pozitív. Amíg nem jön meg addig van remény.

Mitől lehetséges, hogy nem tudok CMS-t telepíteni? Konkrétan a MySql szerverrel vannak bajaim, ki tud segíteni?

Arról van szó, hogy többféle CMS-t is próbáltam több tárhelyre, de mindig ott akadok el, hogy a telepítő kidob Database server not available hibával (akár a telepítőnél dok meg adatokat, akár cpanelen, nem jó sehogy). A 3owl.com supportja azt állítja, biztonsági okokból van tiltva a távoli hozzáférés... na de az összes többinél? Valakinek van ötlete?

Legjobb válasz: Távoli kapcsolat minden tárhelyen tiltva van. Használd a helyi adatbázist, és ne valami külsõ SQL -t.

Távoli kapcsolat minden tárhelyen tiltva van. Használd a helyi adatbázist, és ne valami külsõ SQL -t.
a c panelon csináltál adatbázist?
A kérdező hozzászólása: Úgy is próbáltam, hogy cpanelon csináltam adatbázist, és annak az adatait adtam meg a confignak, és úgy is, hogy a configgal csináltattam volna. De mindig visszatért hibával.
melyik cms-t és hova akarod telepíteni
A kérdező hozzászólása: Próbáltam az osclass-t a 3owl tárhelyére, a yupage tárhelyére, meg a fene tudja mg, hova, próbáltam az openclassifieds-t szintén a 3owl-ra, a yupage-ra, meg a fene tudja még hova. De megoldottam, az osclass-t sikerült a 000webhost-nál, még ha nem is elsõre. Mindenütt ez a database server not available kísért utamon, még a 000webhost-nál is párszor eljátszotta. Azért ha valakinek van ötlete, oldjuk meg ezt a feladványt, hogy más ne szenvedjen négy napot egy nyomorult GNU cms telepítésével.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!