Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehetséges, üldöz egy szám (1 db)

Mitől lehetséges, hogy "üldöz" egy szám? Vagy számmisztikában mit jelent a 67?

Állandóan ezt a számot látom. bármikor bárhol vagyok bármit csinálok. mindig megjelenik. Babonás vagyok, hiszek mindenben. Valamit jelenteni akar? utalni? vagy mit? Már kezdek begolyózni. A számmisztikában mitjelent?

Legjobb válasz: hát szerintem te is tudod, mit jelent a 67 a számmisztikában... csak add össze a számjegyeket. jobban örülnél a 69-nek, mi?;)

hát szerintem te is tudod, mit jelent a 67 a számmisztikában... csak add össze a számjegyeket. jobban örülnél a 69-nek, mi?;)
Én a 13- as számmal vagyok így. 13. voltam az osztálynaplóban, 13- as tételt húztam a vizsgán, ezen a napon álltam munkába. legutóbb összevesztem a barátnõmmel, az utcán találkoztunk, hogy átadjon nekem valamit, úgy gondoltam elé megyek. Megtörtént az átadás, köszönt és sarkon fordult, ( ekkor láttam utoljára ), elfordultam és akkor veszem észre, hogy a 13- as házszám elõtt állok stb. Tegnap utána néztem a volt barátnõm nevének mi a jelentése, helyette csak elemzést adott ki: Ha megvizsgáljuk a XY név karaktereit, meglátjuk hogy nevében összesen tizenhárom karakter található. Nagyon kezdem unni ezt a számot. Nagyon jól indul minden, utána , mintha a pokolban lennék.Nem hiszek a babonás dolgokban!!! Kezdem úgy gondolni, hogy jelenthet valamit.
Milyen épeszû választ akarsz? Üldöz egy szám, JAJ ne. Ebbõl forgatják a Fûrész következõ részét is. a 7. et, ami közvetlen a 6. után jön!! ÉS 67! Igazad van...szerintem ne menj ki a lakásból.
nyilván ha mindenhol azt akarod észrevenni sokkal több helyen találod meg, mintha nem keresnéd alapból, és akkor nem is hinnéd, hogy üldöz. Szard le, és megoldódott az összes problémád. Sõt, kezdd el keresni a 96-et helyette, mert annak legalább ismeretes a jelentése. Phys!cs G33k & Ph03niX
1+3=4. Csak óvatosan a négyessel! Japánban balszerencsés szám, mivel a négyet ugyanazzal a szóval ejtik, mint a halált. Ez a szó a shi.
A 13-as szám jelentése: Felfordulás, pusztulás, megbízhatatlanság, csalfaság, csaló. Másokat és önmagát is pusztítja. Ennek a számnak is van pozitív jelentése, amit úgy tudunk megélni, ha kiváltjuk minden negatív jelentését, pozitívval! Tehát a karma üzenete: CSAK POZITÍVAN! Nekem a keresztnevem összege 13...szóval nekem van egy jó kis karmafeladatom:) !
Valóban összeadva a számmisztikában a 67 az 13. De 1+3=4. A 4-es pedig a STABILÍTÁS, a BIZTONSÁG. Szóval, ne aggódj :)
Szijjaa, én pont így vagyok a 7es meg a 9es számmal, nah de a válasz a te kérdésedre. A 6os az a párkapcsolat száma(tehát szerelem, harmónia, stb). A 7es pedig a mágia, misztikumok, okkultizmus.
Te szerencsétlen, honnan tudhatnánk, hogy pont neked személyre szabottan mit jelenthet 1 nyamvadt szám???
Nem írtad, hogy csak olyan emberek írhatnak akik hisznek benne és fõ hobbijuk vagy szakmájuk a számmisztika. Azt, hogy azt akarod látni, csak annyit tesz, mindig felfigyelsz rá, nem pedig magától jelenik meg. Ennyi. Láthatod, hogy ÁTLAGBAN nem számmisztikusok járnak ide, de nem is biztos, hogy vadbarmok. Te magad írtad utólag, hogy épeszû választ vársz. Nos, szerintem ez az épeszû válasz ami az elõzõ. Én a véleményem írtam, ahogy még páran. És ne írd, hogy tartsd meg magadnak, mert akkor minek írsz nyílvános helyre, akkor tartsd meg magadnak te a kérdést. Várható volt, hogy nem csak azok írnak majd akik hisznek benne, és kenik-vágják a témát, fõleg mivel nem is írtad, hogy ez feltétel. Más idejével pedig csak akkor akarj spórolni, ha már te is tudsz a sajátoddal, pl elfelejted ezt a számot. Ha nem tetszik a válasz menj el valami kuruzslóhoz aki majd bead valami hülye szöveget és jól lehúz pénzzel. Nem az elsõ válaszoló vagyok, de egy ártatlan poén után sem kell mindjárt bunkózni. Vadbarmozni meg plána nem, mivel téged sem hülyézett le senki, pedig megtehetném, mivel szerintem a számmisztika baromság, és ezzel valószínûleg nem vagyok egyedül.
A kérdező hozzászólása: Én olyan emberek válaszára voltam kíváncsiak akik hiszenek benne és tudnak segiteni, hogy mit is jelent. amugy hidd el, mindent próbáltam. Miért akarnám látni? akarok látni sok-sok 20 ezrest a kezemben mégsincs, defurcsa, nem?? amugy gyik nemvagyok...tudom mitjelent a 13. egy számot, ami BÁRMIT jelenthet. van akinek szerencséthoz van akinek nem. ugyhogy nemtom mi a fura abban a számban. Én a 67-re lennék kíváncsi, hogy nállam mitjelent. de ezek szerint is ÁTLAGBAN, vadbarmok vannak. Ha nemtudod a választ, akkor ne is irj, spórold meg magadnak az idõt..
Épeszû választ akarsz? Felejtsd el azt, hogy 67. Te akarod látni mindenhol. Én leszarom a számmisztikát ezért nem is "üldöznek" a számok, vagy konkrét szám, mint téged. És ne higyj mindenben, mint ahogy mondtad, mert nem sok értelme van.
nekem is ez van az 5-ös számmal.. de igazából nem sokat jelent. ha a 11-es számra koncentrálsz, azt is észreveszed mindenhol.. azért van mert ennyire hiszel benne.
Vannak számok, aki nagyobb valószínûséggel fordulnak elõ, mint mások. Ilyen szám az említett 23-as is. Ha te erre a számra figyeltél fel, tudattalanul is ezt keresed, aztán mindig megijedsz, ha meglátod, meghallod. Szerintem próbálj úgy tenni, mintha nem történne semmi, mert tényleg bele lehet õrülni ebbe, fõleg úgy, hogy még babonás is vagy.
én vagyok az elsõ válaszadó. nehogy már annyira gyík legyél, h ne tudd, mit jelent a 13!!
Szia! Az elsõ válaszoló szerintem arra gondolt, hogyha összeadod a két számot 6+7=13 jön ki. Ez a szám lehet szerencsés vagy szerencsétlen is. Én nem értek a számmisztikához, de te ezen az oldalon hátha találsz érdekes dolgokat. http://www.szammisztika.lap.hu Ajánlanék neked esetleg egy filmet is ami a számokkal foglalokozik. Jim Carrey játszik benne. A film címe: A 23-as szám. Érdekes dolgok vannak a filmben! (nem vígjáték!)
A kérdező hozzászólása: Huh, jajj, devicces vagy, úristen, te vagy Fábri utódja... pff. Nem, én inkább jobban örülnék az ÉPESZÛ válaszoknak. És nemértek a számmisztikához, ezért kérdezem bunkókáim. Csak az válaszoljon, aki tud is lécci...
hehe :) )
Azt jelenti, hogy irdatlan sok barom kommentel ide. Törõdjetek bele, az emberi agy asszociatív és kombinatorív készsége határtalan. Ha elkezdtek egy számra figyelni, mindenhol viszontlátjátok. Én a 42-vel voltam így, Douglas Adams 5 részes trilógiájában az élet értelme csak annyi: 42. De már akkor is poénra vettem. Kipróbáltam más számokkal is, mûködik. Ha számokra akartok fixálódni, menjetek könyvvizsgálónak, amúgy meg szokjatok le ezekrõl a szánalmasan primitív, az emberiség gyerekkorából eredezõ babonákról!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Akinek már jósoltak kártyából, és nagyrészt be is váltak a dolgok, hogyan csinálták? Ki választotta ki a lapokat?

Úgy értem, hogy a jós keverte a kártyát és húzta ki a lapokat, vagy nektek kellett megkeverni a paklit, esetleg húzni és emelni is?

5

Mit jelenthet az özvegyember és a szívkirály együttállása a kártyavetésnél (cigánykártyáról van szó)?

A kérdésem az volt egy jó ismerősömmel kapcsolatban:

Vonzódik-e hozzám?

Kérdés lapja: Házasság

Válaszlapok: Üzenet, Gondolat, Veszteség, Özvegyember, Szívkirály (ez a két lap kiemelt szerepet játszik!) és végül a Lelkész

Nagyon félek, hogy beigazolódik a gyanúm, és akkor gondban leszek, mert az ismerősöm katolikus pap...

14

Ezt a lapkombinációt a cigánykártyában hogyan kell értelmezni?

Egy ismerősöm jelenlegi kapcsolatának jövőjére vagyok kíváncsi.
A hét húzott lap sorrendben: örvendezés - levél - szomorúság - betegség - utazás - halál - tolvaj
A halál kártyára húztam 3 további értelmező lapot, ezek kevés pénz - üzenet - szerelem.
A tolvaj kártyára szintén, ezek házasság - katonatiszt - bosszúság.

Én ebből arra tippelek, hogy a kezdeti boldogság után hamar véget ér a dolog, a szerelem meghal, valaki ellopja a nő szívét. Jól gondolom, vagy teljesen fals jelentést magyarázok az egészbe csak azért, mert én ezt akarom látni a lapokban?

2

Ha minden bejött, amit a jósnő a múltamról és a jelenemről elmondott, akkor amit a jövőre nézve jósolt, azt készpénznek kell vennem?

Tegnap voltam nála, cigánykártyából jósolt. Minden bejött, amit a jelenlegi helyzetemről elmondott. Sőt, a múltam olyan részleteit, mint pl hogy volt egy súlyos sérülésem idén januárban. És én semmit sem mondtam neki előzőleg magamról, telefonon jelentkeztem be, de még a nevemet se árultam el. És ott a helyszínen se kérdezett semmit, kirakta a kártyát és sorolta az információkat.

Az egyes lapok jelentéseit én is ismerem, csak összeolvasni nem tudom őket. A jövőmről annyit mondott, hogy nagy valószínűséggel hamarosan meg fogok halni, mert rengeteg bennem a negatív energia. (ez a része igaz is sajnos)
Eléggé beparáztam, mivel tényleg többször is kijött egymás mellett a szerencsétlenség, halál és a levél lap. Szerintetek?

11

Jósok, látók, stb. , ha mondok egy születési évet, akkor jósoltok nekem?

12

Van értelem saját kézzel készített kártyákból jósolni?

Ha igen mire figyeljek oda ?

11

Jártatok már jósnál? Mi történik amikor csak ketten vagytok a szobában?

Még sosem voltam, de kíváncsi lennék,ő beszél,vagy megengedi,hogy kérdezz? Kártyából,tenyérből,miképpen jósol? Kb.mennyi időbe telik? Megengedi, hogy kérdezz tőle?
Ha kíváncsi vagy arra,hogy x és y kapcsolata milyen, mert te szerelmes vagy x-be, arra is választ tud nyújtani, kellenek neki képek,hogy tudd megmutatni kiről van szó?
És a jósnők értenek máshoz is, mármint talizmán készítéshez, hogy jobb anyagi sorsod legyen, rádtaláljon a szerelem, szeressen beléd az akire vágysz, stb.?
Sok buta kérdés, de kíváncs lennék a tapasztalataitokra.

4

Monoron, es kornyeken van egy megbizhato tenyer, kartya jos?

2

Mit jelenthetnek az alábbiakban felsorolt Tarot kártya lapok?

Csak a TAROT KÁRTYÁHOZ ÉRTÕ SZEMÉLYEK ÍRJANAK, akik nem értenek a kártyajósláshoz, kíméljenek.

Nemrég szerelmi jóslást csináltam egy olyan ismerősömre, akivel nemrég békültem ki, és mellesleg egy éve szerelmes vagyok belé, tarot kártya segítségével, mely a következő lapokat dobta:

Szerelmi jóslat

Erről van szó - Botok királynője

Belső mozgatórúgóid - Kardok ásza

A másik fél viszonyulása - Kelyhek hetes

A jóslat tanácsa - Hold

Vajon ez a négy lap mit jelenthet?

11

Az egyik barátnőmnek "látomásai" vannak. Ha kimondja akkor az valamilyen formában teljesül. Ez mit jelenthet?

Tegnap az volt hogy van egy fiú az osztályban aki tetszik neki és mintha azt látta vola (a látomásában) hogy amikor legközelebb belép a terembe látja a fiút egy másik ánnyal smárolni. Addig nyaggattuk amíg el nem mondta.
Ma amikor bejött először a terembe az egyik osztálytársunk azt mondta a fiú padtársának(lány) aki tegnap nem volt hogy: "A Peti (a fiú neve) hiányolt téged."
EZ MOST MIT JELENT??????

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!