Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehetséges, üldöz (1 db)

Mitől lehetséges, hogy "üldöz" egy szám? Vagy számmisztikában mit jelent a 67?

Állandóan ezt a számot látom. bármikor bárhol vagyok bármit csinálok. mindig megjelenik. Babonás vagyok, hiszek mindenben. Valamit jelenteni akar? utalni? vagy mit? Már kezdek begolyózni. A számmisztikában mitjelent?

Legjobb válasz: hát szerintem te is tudod, mit jelent a 67 a számmisztikában... csak add össze a számjegyeket. jobban örülnél a 69-nek, mi?;)

hát szerintem te is tudod, mit jelent a 67 a számmisztikában... csak add össze a számjegyeket. jobban örülnél a 69-nek, mi?;)
Én a 13- as számmal vagyok így. 13. voltam az osztálynaplóban, 13- as tételt húztam a vizsgán, ezen a napon álltam munkába. legutóbb összevesztem a barátnõmmel, az utcán találkoztunk, hogy átadjon nekem valamit, úgy gondoltam elé megyek. Megtörtént az átadás, köszönt és sarkon fordult, ( ekkor láttam utoljára ), elfordultam és akkor veszem észre, hogy a 13- as házszám elõtt állok stb. Tegnap utána néztem a volt barátnõm nevének mi a jelentése, helyette csak elemzést adott ki: Ha megvizsgáljuk a XY név karaktereit, meglátjuk hogy nevében összesen tizenhárom karakter található. Nagyon kezdem unni ezt a számot. Nagyon jól indul minden, utána , mintha a pokolban lennék.Nem hiszek a babonás dolgokban!!! Kezdem úgy gondolni, hogy jelenthet valamit.
Milyen épeszû választ akarsz? Üldöz egy szám, JAJ ne. Ebbõl forgatják a Fûrész következõ részét is. a 7. et, ami közvetlen a 6. után jön!! ÉS 67! Igazad van...szerintem ne menj ki a lakásból.
nyilván ha mindenhol azt akarod észrevenni sokkal több helyen találod meg, mintha nem keresnéd alapból, és akkor nem is hinnéd, hogy üldöz. Szard le, és megoldódott az összes problémád. Sõt, kezdd el keresni a 96-et helyette, mert annak legalább ismeretes a jelentése. Phys!cs G33k & Ph03niX
1+3=4. Csak óvatosan a négyessel! Japánban balszerencsés szám, mivel a négyet ugyanazzal a szóval ejtik, mint a halált. Ez a szó a shi.
A 13-as szám jelentése: Felfordulás, pusztulás, megbízhatatlanság, csalfaság, csaló. Másokat és önmagát is pusztítja. Ennek a számnak is van pozitív jelentése, amit úgy tudunk megélni, ha kiváltjuk minden negatív jelentését, pozitívval! Tehát a karma üzenete: CSAK POZITÍVAN! Nekem a keresztnevem összege 13...szóval nekem van egy jó kis karmafeladatom:) !
Valóban összeadva a számmisztikában a 67 az 13. De 1+3=4. A 4-es pedig a STABILÍTÁS, a BIZTONSÁG. Szóval, ne aggódj :)
Szijjaa, én pont így vagyok a 7es meg a 9es számmal, nah de a válasz a te kérdésedre. A 6os az a párkapcsolat száma(tehát szerelem, harmónia, stb). A 7es pedig a mágia, misztikumok, okkultizmus.
Te szerencsétlen, honnan tudhatnánk, hogy pont neked személyre szabottan mit jelenthet 1 nyamvadt szám???
Nem írtad, hogy csak olyan emberek írhatnak akik hisznek benne és fõ hobbijuk vagy szakmájuk a számmisztika. Azt, hogy azt akarod látni, csak annyit tesz, mindig felfigyelsz rá, nem pedig magától jelenik meg. Ennyi. Láthatod, hogy ÁTLAGBAN nem számmisztikusok járnak ide, de nem is biztos, hogy vadbarmok. Te magad írtad utólag, hogy épeszû választ vársz. Nos, szerintem ez az épeszû válasz ami az elõzõ. Én a véleményem írtam, ahogy még páran. És ne írd, hogy tartsd meg magadnak, mert akkor minek írsz nyílvános helyre, akkor tartsd meg magadnak te a kérdést. Várható volt, hogy nem csak azok írnak majd akik hisznek benne, és kenik-vágják a témát, fõleg mivel nem is írtad, hogy ez feltétel. Más idejével pedig csak akkor akarj spórolni, ha már te is tudsz a sajátoddal, pl elfelejted ezt a számot. Ha nem tetszik a válasz menj el valami kuruzslóhoz aki majd bead valami hülye szöveget és jól lehúz pénzzel. Nem az elsõ válaszoló vagyok, de egy ártatlan poén után sem kell mindjárt bunkózni. Vadbarmozni meg plána nem, mivel téged sem hülyézett le senki, pedig megtehetném, mivel szerintem a számmisztika baromság, és ezzel valószínûleg nem vagyok egyedül.
A kérdező hozzászólása: Én olyan emberek válaszára voltam kíváncsiak akik hiszenek benne és tudnak segiteni, hogy mit is jelent. amugy hidd el, mindent próbáltam. Miért akarnám látni? akarok látni sok-sok 20 ezrest a kezemben mégsincs, defurcsa, nem?? amugy gyik nemvagyok...tudom mitjelent a 13. egy számot, ami BÁRMIT jelenthet. van akinek szerencséthoz van akinek nem. ugyhogy nemtom mi a fura abban a számban. Én a 67-re lennék kíváncsi, hogy nállam mitjelent. de ezek szerint is ÁTLAGBAN, vadbarmok vannak. Ha nemtudod a választ, akkor ne is irj, spórold meg magadnak az idõt..
Épeszû választ akarsz? Felejtsd el azt, hogy 67. Te akarod látni mindenhol. Én leszarom a számmisztikát ezért nem is "üldöznek" a számok, vagy konkrét szám, mint téged. És ne higyj mindenben, mint ahogy mondtad, mert nem sok értelme van.
nekem is ez van az 5-ös számmal.. de igazából nem sokat jelent. ha a 11-es számra koncentrálsz, azt is észreveszed mindenhol.. azért van mert ennyire hiszel benne.
Vannak számok, aki nagyobb valószínûséggel fordulnak elõ, mint mások. Ilyen szám az említett 23-as is. Ha te erre a számra figyeltél fel, tudattalanul is ezt keresed, aztán mindig megijedsz, ha meglátod, meghallod. Szerintem próbálj úgy tenni, mintha nem történne semmi, mert tényleg bele lehet õrülni ebbe, fõleg úgy, hogy még babonás is vagy.
én vagyok az elsõ válaszadó. nehogy már annyira gyík legyél, h ne tudd, mit jelent a 13!!
Szia! Az elsõ válaszoló szerintem arra gondolt, hogyha összeadod a két számot 6+7=13 jön ki. Ez a szám lehet szerencsés vagy szerencsétlen is. Én nem értek a számmisztikához, de te ezen az oldalon hátha találsz érdekes dolgokat. http://www.szammisztika.lap.hu Ajánlanék neked esetleg egy filmet is ami a számokkal foglalokozik. Jim Carrey játszik benne. A film címe: A 23-as szám. Érdekes dolgok vannak a filmben! (nem vígjáték!)
A kérdező hozzászólása: Huh, jajj, devicces vagy, úristen, te vagy Fábri utódja... pff. Nem, én inkább jobban örülnék az ÉPESZÛ válaszoknak. És nemértek a számmisztikához, ezért kérdezem bunkókáim. Csak az válaszoljon, aki tud is lécci...
hehe :) )
Azt jelenti, hogy irdatlan sok barom kommentel ide. Törõdjetek bele, az emberi agy asszociatív és kombinatorív készsége határtalan. Ha elkezdtek egy számra figyelni, mindenhol viszontlátjátok. Én a 42-vel voltam így, Douglas Adams 5 részes trilógiájában az élet értelme csak annyi: 42. De már akkor is poénra vettem. Kipróbáltam más számokkal is, mûködik. Ha számokra akartok fixálódni, menjetek könyvvizsgálónak, amúgy meg szokjatok le ezekrõl a szánalmasan primitív, az emberiség gyerekkorából eredezõ babonákról!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Cigánykártya, 9-es kivetési mód: Mit jelentenek ezek a lapok?

Kérlek benneteket, csak az írjon a témában választ, aki nem oltogatni tud, hanem érti a kivetési mód által feltett jövőképet!

Nemrég kivetettem a kártyákat egy ismerősömet illetően, méghozzá a "Kilences kirakási mód"-dal, és olyan lapok jöttek ki hogy értelmezni nem igazán tudom.

Kérdés: Bízhatok-e szavaiban a közeljövőben?

Kirakáskor kiderült: Ígéretet tett, hogy még keres, ráadásul apukája nagyon beteg.

A kérdés lapja: Házasság (ez jellemzi a belé vetett bizalmamat)

Lapok:

Erre gondolok = Szerencse

Ezt érzem = Ajándék

Motiváció = Örvendezés

Jelenlegi helyzet = Özvegyasszony

Ez a gondolat a cselekedet alapja = Gyermek

Ez a gondolat lesz a cselekedetből = Ellenség

Ez az érzés indította a cselekedetet = Állandóság

Ösztönös jövő = Szerelem

L/24

7

Hol tudnám elolvasni Nostradamus jóslatait magyarul?

Azt hittem, hogy a Google első találatnak kihozza, de nem. Egyfolytában a Nostradamus Hungaricus-ba futok bele, ami viszont teljesen más.

4

Meg tudod jósólni a ma esti Borussia Dortmund-Bayern Münich BL döntő végeredmányét?

11

Hisztek a jóslásban? Hol lehet találni nem csaló jósokat?

Jász-Nagykun-Szolnok megyében érdekelne, hogy találnék-e olyan jósnőt, aki nem csaló.
Mennyiért szoktak jósolni??
Ki hisz ezekben? A jövőmet szeretném megtudni.
Van akinek bevált?
:)

7

Van itt olyan, aki ért a jósláshoz?

Nem olyan, aki csak szórakozásból talál ki dolgokat,mert unatkozik, hanem aki tényleg konyít hozzá, és hajlandó lenne segíteni!

21

Mi ez a palmalevelek.hu?

Ujabb atveres mar megint?
Infoja van valakinek rola?

9

Meg tudod jósólni, mi lesz a ma esti Borussioa Dortmund vs. Bayern Münich meccs végeredménye, BL Döntő?

5

Mit jelenthetnek az alábbi lapok a cigánykártyában?

Kérlek benneteket, csak az válaszoljon a kérdésre, aki érti a lapok jelentését a cigánykártyában!
Aki beszólogatni szándékozik, az keressen más témát oltogatására!

Nemrég cigánykártyát vetettem, mivel nagy "feladat" előtt állok. Egyik ismerősöm nemrég volt 30 éves, és portrét készítettem számára. Feltettem hát egy kérdést, mely így hangzik:

Sikerül-e majd átadnom neki ajándékomat?

Központi lap: Lelkész (mivel káplánatya az említett ismerősöm a városban, ahol lakom)

Válaszlapok: Szerelem-Váratlan öröm-Utazás-Ajándék-Ház-Katonatiszt

Kérlek, segítsetek megfejteni, mit jelenthetnek a lapok! Bár van felőle sejtelmem, mit akarnak mondani, de nem biztos, hogy jól értelmeztem őket, ezért van szükségem nálam jobb személyekre, akik értik is a kártya jelentését... :)

16

Ti is megszoktátok álmodni a jövőt?

Én nem mindig,bár hallottam olyan emberről is,aki minden "nap" megálmodik valamennyit a jövőből,én csak kis eseményeket szoktam pár perces dolgokat,igazából nincs nagy jelentőségük,de nagyon sok embertől hallottam már,hogy szokott az álmaiban jövőbe látni,pedig a nagy okosok azt mondják,csak az elmúlt eseményeket dolgozza fel az agyunk,pedig ez 100%-osan nem igaz! Ki tapaszta már meg a jövőbe álmodást? Ha gondoljátok,le is írhatjátok,hogy mit/miket!:) Köszönöm előre is.

10

Valaki segit nekem hogy ez mit jelent? (lennt konkrét lapok)

Egyszer kikértem a lapokat szintén igy neten keresztül,de a konkrét elemzésre be kell fizetni, amit én sajnos nem birok, igy valaki esetleg tudna nekem segiteni? Minden ott van:

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!