Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehetet hogy reggel (3 db)

Mitől lehetet az, hogy reggel mikor felébredtem olyan meg fog jönni érzésem volt a hasam alján. Talán jóslófájás volt? Az milyen? 35 hetes vagyok

Legjobb válasz: A méh tágulását jelzi, és igen, ilyenkor már tekinthetõ jóslófájásnak is akár, de ez nem azt jelenti, hogy megszülsz napokon belül. Még bõven van idõd, ne félj.-) Nekem végig voltak iylen fájásaim, kisebbek, nagyobbak, ritkábban, sûrûbben.

A méh tágulását jelzi, és igen, ilyenkor már tekinthetõ jóslófájásnak is akár, de ez nem azt jelenti, hogy megszülsz napokon belül. Még bõven van idõd, ne félj.-) Nekem végig voltak iylen fájásaim, kisebbek, nagyobbak, ritkábban, sûrûbben.
Addig nincs gond, amíg idõnként észlelsz ilyet; ha már itt az idõ, akkor ilyesmit fogsz érezni, csak rendszeresen, azonos idõközönként jelentkezik majd :)
ez hanyadik napod?
A kérdező hozzászólása: elsõ
Szerintem sajnos nem vagy babás. A nyálkás-vizes vér már a mensi eleje. Majd a következõ hónapban!
A kérdező hozzászólása: ezt miért mondod jõvõhonapban még enyi eséjemselesz?ugydõntõtem nem trobálkozom tõbbet
Ne add fel!!! Minden clostis hónapot csinálj meg, hiszen az csak 3 hónap, nem? Ha 3 pete is érett, az nagyon jó! Lehet, hogy most mensi lesz, de semmiképp ne add fel! Ha úgy érzed, hogy maminak kell lenned az életben, akkor az is leszel!!!
ne add fel.nekem sem sikerûlt a maásodik clostival sem én is fel akartam adni de majd mikor jõnni akkar majd jõnn.
ha ilyen hamar feladod mi lesz nem is akarod
miota probálkoztok mi már 2 éve és énis dokihoz járok majd 20 kella férjemnek meni sperma vizsgálatra mi sem adjuk fel és légy kitartó a türelem rozsát terem
Elõtte rendszeresen volt mesid? Védekeztetek gumival? Nem volt lyukas? Ellenõrizte?
fogd meg anyu kezét és menj el nõgyógyászhoz, az természetes, hogy a nemi élete kezdetekor megváltozik, megzavarodik a ciklusod. kapitányúr
Nah kislány. Elõször inkább a helyes írást tanultad volna meg mint eszetlenül lefeküdni bárkivel is. Amúgy meg gondolj már bele ha az aktus elõtt 6 nappal kellett volna megjönnie akkor kitõl lehetnél terhes? max a szentlélektõl xD De most már lehet hogy az vagy ha nem védekeztetek :)
Ha leírod majd érthetõen, talán tudunk segíteni :) (de lehet, hogy csak én vagyok ilyen hülye.. )
vegyél terheségi tesztet.
Miért kellene betegnek lenned? Megfertõzött? A vérzésed pedig késhet az esemény miatt is - meg az idegeskedés miatt is. Ha tovább késik, egy hét múlva csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: Elõször is tudok helyesen írni!Na de nem az a lényeg.Igen védekeztünk, nem volt lyukas az óvszer ellenõrizte....Amúgy meg gondoltam én is arra, hogy a miatt késhet és próbálom nem idegesíteni magam s nyugodt maradni!Remélem, hogy megjön, de ha mégsem akkor tesztet veszek mindenképp!Mennyit késhet egy ilyen dolog miatt?
A kérdező hozzászólása: Jaj és igen rendszeres volt, habár volt, hogy ciklusom volt lejárt eltelt 18 nap és újra az lettem!Az nagy gond???És mitõl lehet?
Ha nem lyukadt ki akkor mi a kérdés?
Késhet több hetet is - de, ha elvégzed a tesztet és megnyugszol, hamar jön majd.
betegség = menzesz? xD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!