Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehetet hogy (62 db)

Mitől lehetek a 35. napomon negatív tesztekkel? Mitől van, hogy nem jön meg? Milyen okai lehetnek?

Lejjebb már írtam, most is negatív, de az én 16.-20 napos ciklusaimmal nem értem! Nem szedek semmit!

Legjobb válasz: Legtöbbször ciszta szokott lenni, felfázás vagy hormonzavar. Nekem akkor késett 2 hetet, amikor szakítottam a võlegényemmel. Tiszta frászban voltam, hogy akkor most mi a fenét csinálok egyedül egy babával. Szerintem idegi alapon késett.

Legtöbbször ciszta szokott lenni, felfázás vagy hormonzavar. Nekem akkor késett 2 hetet, amikor szakítottam a võlegényemmel. Tiszta frászban voltam, hogy akkor most mi a fenét csinálok egyedül egy babával. Szerintem idegi alapon késett.
Szia! Hát ez elég érdekes!Vagy egy késõi peteérésbõl terhes lettél és még nem termelõdött elegendõ HCG, vagy csak egy üres petezsákod van, ami idõvel elkezd majd sorvadni és akkor megjön vagy nem jó a teszt, amit használsz!Csinálj egy másik fajtát és ha az is nega, menj el egy UH-ra, az már biztosabb!Sok szerencsét!Azért szurkolok neked, hogy babás legyél!
Nekem volt már ilyen, 47 napos volt a ciklusom.Kiderûlt, hogy semmi bajom, csak megvastagodott a méhnyálkahártyám, és ez okozta.Azóta nem volt ilyen.

Hogyan lehetnék kiemelkedően szép az iskolában? Mitől lehetnék különleges?

Idén nagyon átlagos voltam, olyan akarok lenni, akinek ha megemlítik a nevét, legalább egy arcot tudjanak kötni hozzá. Utálok átlagos, tömeglány lenni, és ennél sokkal több van bennem, amit most mutatok. Mi számít ma különlegesnek? Haj és öltözködés terén? Sminkelni nem igazán szoktam. 17L

Legjobb válasz: A szépség nem jelent sokat... szerintem te népszerû akarsz lenni, nem? Akkor legyél benne mindenben és ragadd meg az irányító szerepet! A kinézeted csak legyen ápolt...

A szépség nem jelent sokat... szerintem te népszerû akarsz lenni, nem? Akkor legyél benne mindenben és ragadd meg az irányító szerepet! A kinézeted csak legyen ápolt...
Inkább az eszeddel tûnjél ki a többiek közül.Épp az a baj hogy te is tömeglány akarsz lenni mint a többi felszínes buta liba akik sminket esznek reggelire
Legyél önmagad, vegyél fel bármit, ami tetszik, találd meg a stílusod. Ha a népszerûség miatt magadra erõltetsz egy maszkot, úgyis lejön majd, hogy erõlködsz, az meg ciki. Ráadásul ha hirtelen változol nagyot, az is hülyén veszi ki magát.

Mitől van hogy vannak olyan magyarok akiknek enyhén húzott szemük van? Kun vagy jász leszármazottak lehetnek vagy mitől van ez?

Olyanra gondolok akinek nem voltak japán kínai mongol stb rokonaik

Legjobb válasz: Elég sok nép keveredett itt össze az utóbbi évezred folyamán. Igen, kunok meg jászok is, meg kisebb mennyiségben minden más is, tatárok, besenyõk, amit akarsz, meg hát Árpádék is mintha Ázsia irányából futottak volna be... kék szeme is sok embernek van, aki nem tudja konkrétan a családfájából megmutatni, hogy hol voltak neki germán vagy szláv õsei.

Elég sok nép keveredett itt össze az utóbbi évezred folyamán. Igen, kunok meg jászok is, meg kisebb mennyiségben minden más is, tatárok, besenyõk, amit akarsz, meg hát Árpádék is mintha Ázsia irányából futottak volna be... kék szeme is sok embernek van, aki nem tudja konkrétan a családfájából megmutatni, hogy hol voltak neki germán vagy szláv õsei.
Amikor a lányom húzott szemére megjegyezte a tanára, hogy látszik rajta a kun származás, meghökkenve jegyezte meg, hogy negyedrészt szlovák eredetû...
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/101216/73715_118027871591272_100..
Õ rajtuk még valamennyire látszódik az ázsiai vonás. Kevesebb szláv, sváb õsük van.
Nekem is ilyen. :S Akkor nem vagyok "vérbeli" magyar?? :(
A kérdező hozzászólása: A kunok és jászok magyarnak nevezhetõk szóval nem értem mire gondolsz :) ha azt nézed hány embernek nincs barna haja és barna szeme egyszerre akkor rájön az ember hogy genetikailag sajnos kevertek vagyunk, sváb vagy szláv vérrel. De nem a külsõ számít hiszen Damjanich János szerb volt és a saját népe ellen harcolt közben pedig magyarnak vallotta magát. Õ magyarnak nevezhetõ! , , Magyar szív magyar vért pumpál, származásod miatt ne aggódjál! ;)
Kösz. ;) amúgy akárhogy néznék ki hazámat le nem tagadnám. :D
A kérdező hozzászólása: Itt kezdõdik a magyarság és a hazaszeretet tetsvérem :)
;)

évek óta tartó gerinc problémáim, mitöl lehetnek? Aki esetleg hasonló tünetekkel és mr eredményel rendelkezik, írja meg hogy milyen gyógyszer esetleg más kezelés vált be, és hogy volt e szükség mütétre a késöbiekben ha semmi nem vált be!

35 éves 6 gyermekes anyuka vagyok,16 éves korom óta kis megszakitásokkal derékfájástól szenvedek,az elmúlt hónapokban szinte már állandósult a fájdalom,már kezdek hozzászokni,hogy igy kell hogy éljek,de ez nem állapot,hisz a legkisebb gyerköc még csak 15 hónapos,jártam már reumatológián 2000-ben ,ott azt mondták szedjek cataflamot,nem használt most áprils óta elég erösek lettek a fájdalmaim,orvoshoz mentem hogy már végleg vizsgálják ki fájdalmam okát,(szedtem xiloxot,miderizont,ezek nem igazán haszáltak)!konzervatív terápiát javasoltak,de hát segítségem nincs,akire a picit hagynám,ezért sajnos nem tudok külömbözö terápiákra járni,ami marad az max.a gyógyszeres kezelés,de már abba se hiszek hogy más félék használnának!idegsebészhez kerültem aki MR vizsgálatra küldött,melynek az eredménye a következő:gerinc mr vizsgálata natív!A lumbalis lordosis megtartott.a conusmedullaris az L.I.csigolya magaságában végzödik.az L.I.-II. csigolyák közötti discus dehydrált,dorsalisan kiegyenesedett.az L.III-IV. csigolyák közötti discus pereme jobb oldalon foraminálisan enyhén elöboltosul,compressiot nem okoz.az L.IV-V. csigolyák közötti discus jobb oldali túlsúllyal centrálisan mérsékelten elöboltosul,a durazsákon kis benyomatot okoz.az L.V.-S.I.segmentumok között discus ugyancsak jobb oldali túlsúllyal elöbolosul,a jobb S.I.gyök eredését eléri.az alsó umbalis kisizületekben mérsékelt fokú arthrosis van.a discus peremek a neuroforameneket kissé szükitik.VÉLEMÉNY:polydiscopathia.jobb oldali mérsékelt centrolateralis protrusio az L.IV.-V.és S.I. segmentumok közötti discusokon!

Legjobb válasz: Bocs, hogy nem tudok szakszerû választ adni, de nem értem igazán, a Cataflam is, meg a Xilox is fájdalomcsillapító (a Xilox ráadásul tényleg nagyon erõs), ez csak tüneti kezelés, ráadásul ha ezek sem hatnak, akkor ez nem gyenge fájdalom lehet. Hogyhogy csak fájdalomcsillapítókat kaptál?

Bocs, hogy nem tudok szakszerû választ adni, de nem értem igazán, a Cataflam is, meg a Xilox is fájdalomcsillapító (a Xilox ráadásul tényleg nagyon erõs), ez csak tüneti kezelés, ráadásul ha ezek sem hatnak, akkor ez nem gyenge fájdalom lehet. Hogyhogy csak fájdalomcsillapítókat kaptál?
Szia! Esetleg érdemes lenne természetes alapú porc és csontépítõket fogyasztanod. Jobbulást!
pff bnõm annyira "kanos(nem találtam jobb szót)" volt hogy 4x élvezett el 1 alkalomkor

Tökösebb szeretnék lenni. És egyben magabiztosabb, azt hiszem a kettő együtt jár. Mitől lehetnék frankóbb csávó? Olyan magabiztos, tökös fajta? Nem is tudom, hogy jó helyen kérdezem-e. Olyan szeretnék lenni, aki nagyon de nagyon frankó.

Legjobb válasz: kérlekszépen, az nem megy úgy, hogy elhatározod maximum megbéklsz magaddal, lazább leszel, és akkor magától javul a dolog másrészt mi a frankó? aki mindenkit lenéz, a lányokon áttapos, a buszon ordít a fülesébõl a zene, aki 10 sört legurít egymás után, aki hangosan röhögve káromkodik az utcán a haverokkal (bazz, g*ci és társai minden 2. szava) ha igen ne akarj tökös lenni, mert csak szánalmas leszel

kérlekszépen, az nem megy úgy, hogy elhatározod maximum megbéklsz magaddal, lazább leszel, és akkor magától javul a dolog másrészt mi a frankó? aki mindenkit lenéz, a lányokon áttapos, a buszon ordít a fülesébõl a zene, aki 10 sört legurít egymás után, aki hangosan röhögve káromkodik az utcán a haverokkal (bazz, g*ci és társai minden 2. szava) ha igen ne akarj tökös lenni, mert csak szánalmas leszel
A kérdező hozzászólása: utsó válaszolónak ezer köszi :)
Egyrészt utánozd - pl. - Clint Eastwood mozdulatait, gesztusait, amikor tudod. Másrészt, amikor nem tudod, amikor csak mész az utcán vagy ülsz valahol, KÉPZELD MAGADAT annak a tökös faszinak, aki lenni akarsz. Nem számít hogy nem vagy az, csak kézeld el minél szinesebben, nézd úgy a dolgokat, mintha, képzeld el a következõ szituációt, napi teendõt úgy mintha már úgy viselkednél. Egy idõ után valóban úgy fogsz.
A kérdező hozzászólása: nem baj, fel a fejjel, remény mindig van, én azt mondom
Te is itt ragadsz velünk még egy ideig xD :D Azért sok szerencsét, hátha sikerül megváltoznod... én is azon vagyok, de nem nagyon megy nekem se :)
A kérdező hozzászólása: látom senkit sem érdekel
A kérdező hozzászólása: értelmes válaszok nincsenek?
A kérdező hozzászólása: Tehát nem tahó akarok lenni, hanem magabiztos.
vegyél egy lovat
A kérdező hozzászólása: Nem, én úgy értettem, hogy úgy tökös mint pl Clint Eastwood a filmeken.
Szia, szerintem kezdj el valamit sportolni.Tûzz kis magadnak egy célt, amit meg tudsz valósítani, de legyen benne kihívás, pl.ma futok tíz percet, és megcsinlod, nõni fog az önbizalmad, ha látod, hogy sikerül, amit elhatározol.Kicsit meg is edzõdsz, és az is adhat egy fajta magabiztosságot :) Csak ne szállj el magadtól.Kell az alázat is :) Sok sikert

Mitől lehetnek terhességi tüneteim, ha szinte 100%osan kizárt, hogy terhes legyek? A teszt is negatív.

A tünetek:

Legjobb válasz: lehet hogy hormonprobléma, jelentkezz be egy nõgyógyászhoz és nézesd meg magad! majd õ továbbküld arra amerre kell

lehet hogy hormonprobléma, jelentkezz be egy nõgyógyászhoz és nézesd meg magad! majd õ továbbküld arra amerre kell
100%-osan nem lehetsz biztos benne, h nem vagy terhes. amúgy ugyanezek a tüneteke nekem is jelentkeztem már, általában akkor, amikor vmiféle gyulladás volt a szervezetemben. kivéve az elõtejet. az már terhességre vagy komoly hormonális diszfunkcióra utal. (a tejtermelés beindulásáért a prolaktin nevû hormon felel a szervezetben, amelyet ilyenkor az átlagostól lényegesen nagyobb mértékben termel.) én a helyedben körüljárnám még egyszer a várandósság kérdését. óvszer mellett is teherbe lehet esni és a terhességet annak korai fázisában még nem mutatja ki a teszt. ha mégsem vagy terhes, menj nõgyógyászhoz és végeztess hormonszint mérést (vérvétel)
attól függ. az egyik barátnõmnél például rendkívül erõs görcsökkel járt a beágyazódás, de ezt csak zárójelben ha nem vagy terhes és mégis elõtejed van, akkkor borítékolható a hormonális probléma, ami simán kialakulhatott tavasz óta. a mellfeszülés, mellduzzanat nagyon is utalhat erre. nekem sosem volt elõtejem, csak mellfeszülés, duzzadt, érzékeny mellek, stb és hiába próbálkoztunk, nem sikerült teherbe esnem. hosszas kivizsgálás után jöttek rá, h nagyon magas a prolaktin szintem. a sors iróniája, h én épp emiatt nem estem teherbe, mivel a szervezetem úgy ítélte meg, h már eleve az vagyok, hiszen a prolaktin szintem olyan magas volt, amilyen magasra csak terhesség idején szökik. magyarul az én szervezetm éveken át folyamatosan azt a visszacsatolást kapta, h épp gyermeket várok, ezért megakadályozta az "újabb" beágyazódást, holott végig volt menzeszem. trükkös dolog, de gyógyszeres kezeléssel rendbehozható, utána pedig csak kontrollra kell járnod, aztán már arra sem, ha nem jelentkeznek a tünetek újra
A kérdező hozzászólása: Beszéltem egy ismerõsömmel, aki egészségügyet végzett és dolgozik is orvos mellett (nem konkrét nõgyógyász), õ azt mondta h inkább hormon a görcsölés miatt. Merthogy beágyazódásnál nem görcsölne ennyit.
A kérdező hozzászólása: Márciusban volt egy hormonvizsgálatom a hajhullás miatt, arra a nõgyógyász azt mondta, hogy normális. Azóta változhatott? És így "egyik napról a másikra" jelleggel? Az elõzõ menstruációig minden rendben volt.
Én hormonzavarra gyanakodnék, a váladékszivárgás is utal erre. Ha terhes lennél, akkor ennyi késésel más bármelyik teszt kimutatná, negatív teszttel szerintem ez nem lehetséges. Minél elõbb menj el orvoshoz, barátnõmnek pl cisztája volt, ami öszezavarta a hormonháztartását is és ugyanilyen tünetei voltak....
elképzelhetõ, h hotmonális probléma áll a háttérben, de ezt a lehetõséget nem arra használd, h kizárd a terhességet. "Igaz, hogy a teszt negatív, de minden más a terhesség mellett szól." Felejtsd el a tesztet! a 33. napban vagy, akkor még mindenképp negatív eredményt kapsz, mert ebben a fázisban még nem tudja kimutatni a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Én is ebben bízom... De az az aprócska szivárgás zavar. És mintha meg is lennének most már duzzadva a melleim. Kissé kétségbe vagyok esve. Igaz, hogy a teszt negatív, de minden más a terhesség mellett szól.
"Hosszabb ideig tartó, nagy felületen történõ használatakor a mind a prednizolon, mind az ösztradiol hatóanyag felszívódhat, és általános, az egész szervezetet érintõ hatást válthat ki. Nagy felületen és/vagy hosszú ideig alkalmazás esetén vesekárosodást okozhat." Szerintem mellékhatás is lehet.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy hajhullásra már lassan 6 hónapja hormontartalmú készítményt használok, de csak a fejbõrömre kenem. Ennek lehet hozzá köze? Ez az: http://www.webbeteg.hu/keresok/gyogyszer/8007/
A kérdező hozzászólása: Ma reggelre megjött, de nagyon erõsen, egybõl sötétvörös színnel. Nekem eddig mindig halványan kezdõdött, aztán megerõsödött. De most úgy fáj a hasam, hogy az hihetetlen... A mellembõl még mindig jön a váladék úgy épphogy, szóval, ha elmúlt, akkor megyek dokihoz. Remélem, nem komoly... Talán még az is lehet, hogy megtermékenyült a petesejt, csak nem tudott beágyazódni. Bár a fene tudja. Majd a doki megmondja. Köszönöm a válaszaitokat!!!

Kiskorom óta vannak álmok amik pont úgy történnek meg a valóságban ahogy megálmodtam. Mitől lehetnek ezek? Jelek akarnak lenni, hogy változtassam meg a történéseket?

Legjobb válasz: Nagyon jó intuitív képességekkel rendelkezel :) Nem merem azt mondani, hogy avatkozz be a dolgokba, de ha te nem hiszel a karmában és egyéb dolgokban akkor rád van bízva.

Nagyon jó intuitív képességekkel rendelkezel :) Nem merem azt mondani, hogy avatkozz be a dolgokba, de ha te nem hiszel a karmában és egyéb dolgokban akkor rád van bízva.
Jajj istenem.. nekem is szokott ilyen lenni, én is elszoktam rajta gondolkodni, de van annyi eszem, hogy rájöjjek magamtól, hogy hülyeség az egész..
A kérdező hozzászólása: hiszek a karmában meg az ilyen dolgokban
A kérdező hozzászólása: intuitív? ezt kifejtenéd bõvebben?
Igen!!! Megjött a mai jövõ megálmodó! Már kezdetek túl sokan lenni, nem gondolod?
Nyugodtan megváltoztathatod az adott történéseket. Semmilyen hatása nem lesz, ha pl. egy párbeszédben megváltoztatod a szöveged vagy valami hasonló.
Prekognícióid vannak, ami egy adottság. Az átlagember 2 másodpercre képes lehet. Abszolúte semmit nem ismerünk abból a világból amiben élünk. Tudunk téziseket, melyeket alátámasztottak és aztán jön egy valami és az egész semmivé foszlik! Ez van, fogadd el és tanulj meg vele együtt élni. Tévedésbõl se , egyen emiatt lelkifurdalásod, mert bár a jövõ az változhat, de nem biztos, hogy ha belenyúlsz jó felé változik.

Mitől vagy hogyan lehetnék termékenyebb? Miben segít az hogyha már terhesség előtt szedek terhességi vitamint?

Legjobb válasz: Nekem az orvos mindig azt mondta hogy nem kell enni semmit ha rendesen változatosan táplálkozom.DE! Nagyon nehezen lettem terhes a fiammal.Sokszor edtem vitamint is most már barátcserjét szedek 2honapja és még semmi.Szerintem mindenkinek egyéni hogy valamit szedjen ugyhogy jobb orvossal konzultálni egy alapos kivizsgálás után.

Nekem az orvos mindig azt mondta hogy nem kell enni semmit ha rendesen változatosan táplálkozom.DE! Nagyon nehezen lettem terhes a fiammal.Sokszor edtem vitamint is most már barátcserjét szedek 2honapja és még semmi.Szerintem mindenkinek egyéni hogy valamit szedjen ugyhogy jobb orvossal konzultálni egy alapos kivizsgálás után.
A kérdező hozzászólása: értem nekem fél évbe telt mire teherbeestem, és erre meg a baba elment ;( én most nagyon szeretnék kisbabát és ezért is kérdeztem...
Nehéz kérdés. Nekem több mint 6 év volt míg összejött a (talán) kislányunk. Szerintem én rágörcsöltem, és ez volt a baj. Azért gondolom ezt, mert abban a pillanatban amikor nem tudtunk babára gondolni egyéb dolgok miatt, összejött.
A kérdező hozzászólása: hát igen, nekem is hírtelen jött ez, pont amikor nem gondoltunk rá.
Ez a vitamin dolog, hogy bár sokan azt hiszik, nem leszel tõle hamarabb terhes. Ha neked már olyan mértékû vitaminhiányod van, hogy nem jön össze a baba, akkor az jelentkezik már máshogy is. A vetélésnél is ez van. Ha nagyon korán elvetélsz, akkor annak oka, és hiába szedsz bármilyen vitamint. Igyekezz megfelelõen táplálkozni, esetleg sportolni és közhely, de ne mindig ezzel foglalkozni!

Mitől lehetnek rajtam kékes, lilás foltok, anélkül, hogy beütöttem volna magam?

Legjobb válasz: Gyenegék az érfalaid. Szedj rá Rutascorbint és azért kérd meg a háziorvosod, hogy csináljon pár vizsgálatot veled.

Gyenegék az érfalaid. Szedj rá Rutascorbint és azért kérd meg a háziorvosod, hogy csináljon pár vizsgálatot veled.
vékonyak az érfalak, könnyen elpattannak, bõr alatti bevérzések a kék foltok.
hidegy? fagy? nekem attól is szokott lenni, sõt, néha narancssárga is! ez komoly, nem poén

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!