Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet terhességi tesz pozitív, ha (3 db)

Mitől lehet egy terhességi tesz pozitív, ha valaki nem terhes?

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy cysta miatt is lehet valamilyen oknál fogva. 33 hetes kismami

Én úgy tudom, hogy cysta miatt is lehet valamilyen oknál fogva. 33 hetes kismami
Én pont ma jártam így... Vagyis besokalltam. Mert már 7db halvány 2. csíkos pozitív tesztem van, és ma voltam UH-on, és semmit nem látott a doki. De nem vagyok vele megelégedve, és a gép sem egy zseni az SZTK-ban..., úgyhogy elmegyek magánhoz... Lényeg a lényeg, utánanéztem, és még méhen kívüli terhesség miatt is lehet + a teszt, ekkor nem látnak semmit a méhben az UH-on. Hazaértem, megint teszteltem, halvány rózsaszín 2. csík, gondolhatod... :( Ha mégis baba van, muszáj mihamarabb kideríteni, hogy hol, mert ilyenkor a mama is veszélyben van, nem csak a baba... Te milyen cipõben jársz? Vagy csak kíváncsiságból kérdezted? Az is lehet, hogy nem lát még semmit a doki, pedig a baba ott van.Ilyenkor elvileg vissza kell, hogy hívjanak késõbb.
Az is lehet, hogy még kicsi a baba, és ezért nem látni UH-n.
ha roszindulatu cysta is mutata pozi tesztet.
A munkatársam 5 hetes terhesen ment el a dokihoz egy rakás halvány pozitív teszt után és nem látott semmit az ultrahangon a doki! De azt mondta neki, ne aggódjon, ha a teszt pozitív, akkor biztosan terhes, csak még nem mutatja az ultrahang, mert annyira pici. Egy héttel késõbb visszament és ott volt a baba!
Lehet cysta miatt, de azt ki tudja tapintani a doki!!! ha nem bízol benne, akkor legjobb, ah elmész másik orvoshoz, és alaposabb kivizsgálást kérj! idõvel meg a pici is nõ!

Mitől lehet a terhességi teszt pozitív, ha nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: cisztától, ez benne is van a használati utsításban

cisztától, ez benne is van a használati utsításban
hormont termelõ cisztától, daganattól vagy csak simán rossz a teszt, csinálj egy másikat, mielõtt pánikba esel ha az is pozitív, akkor irány a doki
Lehet, hogy méhenkivûli terhes vagy. Egy ismerõsöm is így járt, de már akkor vették észre amikor vérzett.Kérdezd meg a nõgyógyászodat!

Normális, ha korai terhesség esetén a reggeli terhességi teszt halványan pozitív, az esti meg teljesen negatív? Mitől lehet ez?

Olvastam hogy a reggel érdemes hcg-t csinálni. Lehet azért lett az esti negatív, mert a vizeletben kevesebb a hcg???

Legjobb válasz: Szia! Igen,ezért.Ha pár nap múlva tesztelsz,akkor már határozottabb lesz a vonalka:-))

Szia! Igen, ezért.Ha pár nap múlva tesztelsz, akkor már határozottabb lesz a vonalka:-))
A kérdező hozzászólása: Nekem nem 19-én volt a PÉ-m. Hanem 19. ciklusnapon volt a peteérés. Amúgy ferbruár 29.-én lehetett.
Ha 19-én volt PÉ és van még néhány napod a mensiig akkor hány naposak a ciklusaid?Csak azért kérdezem mert nekem is 19-én volt a PÉ és rendszertelen a ciklus, de a sok negatív teszt miatt nem merek próbálkozni se.
A kérdező hozzászólása: Én veszprém megyei vagyok. És a Csongrádyhoz szoktam járni. Igazán nem értem miért kérded.
szia melyik dokihoz jársz? én is elszeretnék menni, és hogy most te lehet hogy terhes vagy ezért kérdezem. én szolnok megyében élek
A kérdező hozzászólása: Remélem úgy lesz, azért rendesen izgulok. Mert ahogy nézegettem eléggé ritka hogy valakinek ilyenk korán kimutatná a teszt akármilyen érzékenységû is. Eddig csak ikres kismamáknál láttam ilyet. Persze ez nem feltételezi egyértelmûen azt hogy nálam is ez a helyzet. Persze nem bánnám :)
igen én is éreztem mikor terhes lettem az a bizonyos lelki sugallat nem csalhat!:)
Szerintem babás vagy!:) Én mindenképp szoritok neked!:)
A kérdező hozzászólása: A hõm is ingázott, a 19 cn. után ugrott 37, 0-ra, majd leesett 21 cn.-n 36, 5-re és utána megint felment.
A kérdező hozzászólása: 3 napja már mensisnek érzem a hasam enyhén szurkál. A melleimet ma éreztem elõször. (Hasonlóképpen mint amikor terhes voltam, de sajnos az a baba elmenet 7 hetesen :( ). Lelki sugallat is van bennem. Másrészt az lh eléggé erõs volt PÉ környékén, majdnem 5 napig pozi volt, ebbõl kétszer jóval erõsebb volt a controllnál. A kettõ között volt egy gyengébb napom. Azt mondták lehet két petém érett. Hát nem bánnám ha az egyik megtermékenyült volna. Szóval az lh-k alapján meg a hõm alapján úgy tûnt hogy 19 cn.-n és/vagy 21 cn-en volt a PE. Ha az elsõ az igaz akkor 8 dpo.-n vagyok.
Szerintem pár nap múlva tesztelj megint:) Valószinû hogy babás vagy:) , de van sajnos olyan betegség is ami emeli a hcg szintet!:(Terhességre utaló tüneteid vannak?
A kérdező hozzászólása: A peteérést figyeltem, úgyhogy biztos, hogy még ilyen korán vagyok, mielõtt valaki azt gondolná hogy elõbb eshettem teherbe. Amúgy szeretkezés sem volt elõtte, úgyhogy csak peteérés környékén lehetett, azaz 7-8 nappal ezelõtt.
A kérdező hozzászólása: Kb. 6 nap múlva fog csak megjönni. Én is csodálkoztam, hogy kétcsíkos lett. Az egyik legérzékenyebb tesztet használtam. Annyira nem hittem el hogy néztem egyet este, de az nega. A reggelin viszont jól kivehetõ.
Igen!A reggeli elsõ vizeletbõl érdemes megcsinálni, a beágyazódást követõ /ami 10 nap /3 nap múlva teljes biztonsággal kimutatható a vizeletbõl a pozitiv terhesség a nap bármely szakában!:)
Szia! Nekem még nem volt szerencsém pozitívat tesztelni sajnos. :o( Viszon úgy tudom, hogy valóban a reggeli vizeletbõl kell megcsinálni, mert abban több a hcg. Szerintem két nap múlva REGGEL ismételd meg a tesztet és ha az is pozitív, akkor babás vagy! Szorítok, hogy így legyen. Amúgy mikor kellett volna megjönnie?
A kérdező hozzászólása: Sajnos megjött!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!