Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet száraz a szám (3 db)

Mitől lehet állandóan száraz a szám?

A víz nem segít csak édes italok?

Legjobb válasz: Cukorbetegségtõl például. Menj el szerintem vércukorszint mérésre, mert általában ez egy korai tünet.

Cukorbetegségtõl például. Menj el szerintem vércukorszint mérésre, mert általában ez egy korai tünet.
En semmikeppen nem innam az edes italokat amik televannak tartositoszerrel meg rejtett es kevesbe rejtett cukrokkal. Valoban jo lenne ha elmennel orvoshoz. Azonkivul a viz az, ami a legjobba testednek es az egeszsegednek.
Lehet gyógyszer melékhatása is, de miért nem vizsgáltatod ki
Szerintem is cukorbetegség, én is az vagyok, nekem is elõfordult, de tünet lehet még a sebek lassú gyógyulása is pl. Nekem fejfájás is ha magas a cukor, de a dokik szerint ezzel csodabogár vagyok, mert õk ilyet még nem hallottak.. A cukorszintet patikákban is meg lehet nézetni egyes helyeke.

Nem tudom miért, de állandóan szorítom a fogamat és azon veszem észre magamat, hogy már száraz a szám úgy szoírtom a fogamat. Ez mitől lehet? :O

Legjobb válasz: Feszült vagy. Lazulj el, foglald el magad, kényszeritsd magad, hogy másra gondolj.

Feszült vagy. Lazulj el, foglald el magad, kényszeritsd magad, hogy másra gondolj.
esetleg tegnap nem égett le az arcod?
Nekem is volt már ilyen, egyszerûen ki van száradva. Villám kezelésnek a sertészsír, vagy a margarin a legjobb. Azzal kend be. Komolyan mondom! Hagyd rajta egy kicsit, majd mosd le. Ez helyrehozza. Utána pedig használj minden nap éjszakai krémet :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!