Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet nincs (425 db)

Libidó csökkenés mitől lehet? Nincs kedvem a szexhez már lassan fél éve szenvedünk a párommal.

Legjobb válasz: tabitól megcsömörlöttél a párodtól valami elkezdett viszolygást kelteni benned irányába

tabitól megcsömörlöttél a párodtól valami elkezdett viszolygást kelteni benned irányába
Szia! Elõször is tudtommal van olyan hormonprobléma ami okozhat ilyet, de errõl megkérdezhetsz egy nõgyógyászt is, hogy mivel függhet össze(ha nem akarsz személyesen elmenni, akkor a neten sok ilyen orvos válaszol topik van, írhatsz oda). Szedsz fogamzásgátlót? Nekem pl az okozta, amikor abbahagytam pár hónap múlva már nem volt ilyen gondom! Néha kell egy kis változatosság, ez is megoldást jelenthet, ha nincs semmi a dolgok mögött, de csak ami jólesik!
Lapátolnod kellene fél éve. :-)

Mitől lehet? Nincs semmi baj, ugye?

Tegnap voltam hüvely uh-on. El?tte nap és aznap is csak egy kevés barna folyásom volt a menzesz vége miatt. Viszont az uh óta rózsaszínes inkább. Lehet ez az uh-tól? Kicsit fájt is mikor vizsgált, de nincs semmi baj, se terhesség, se semmi... akkor mit?l van? Eddig soha nem volt ilyenem :O

16 hónapos babámnak minden alkalommal mikor pelusozom, kakis a feneke pár hete, ez mitől lehet? Nincs hasmenése amúgy.

Legjobb válasz: Szorulása sincs? Néha a szorulásos babák nem bírják a nagy kõsziklát kinyomni, de az erõlködéstõl kijön mellette egy pici a lágyabból.

Szorulása sincs? Néha a szorulásos babák nem bírják a nagy kõsziklát kinyomni, de az erõlködéstõl kijön mellette egy pici a lágyabból.
A kérdező hozzászólása: De sajnos elég nehezen jön ki neki a kaki általában, pedig sokat iszik :( Mit lehet ez ellen tenni? (mármint az eredeti probléma ellen :) )
A "fogós" kajákat lazítósra cserélni. Fogós: csoki, kakaó, répa, banán, tej, sok fehérje: sok husi Lazít: narancs, körte, sütõtök, paradicsom,

Fogamzásgátló tablettát szedek fél éve kb. és most pecsétes vérzésem van mellette.2 napja . Ez mitől lehet? Nincs komolyabb bajom remélem .

Legjobb válasz: Mióta szeded a jelenlegi levelet? Mekkora volt az elõzõ megvonásos vérzésed? (mennyi ideig tartott)

Mióta szeded a jelenlegi levelet? Mekkora volt az elõzõ megvonásos vérzésed? (mennyi ideig tartott)
Nem hagytál ki gyógyszert? Nem volt hányás, hasmenés...stb?
Lehet csak simán nem a te szervezetednek való az a fajta amit szedsz és váltanod kell. Menj el orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Ebböl a levélböl még 4 bogyó van hátra, ergo egy héttel elöbb jött meg mint kellett volna. vagyis elöbb kezdtem el vérezni :S nem volt hasmenésem meg semmi, és mindegyiket bevettem .
A kérdező hozzászólása: és azt hiszem az elözö tabi mentes vérzésem az késett pár napot

30 hetes kismama vagyok. Reggel óta fájdogál az alhasam. Nem görcsöl, nem keményedik, a babám is mocorog. Mitől lehet ez? Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Hát hogy mitöl lehet nemtudom,vagyis nekem azt mondták,hogy amig nem görcsöl nincs baj,csak nyom a baba. Nekem 2 hete mindennap fájdogál,föleg ha nem fekszek eleget. Ugyhogy pihenj,és nem lesz baj. De ha erösödik menj orvoshoz! 35 hetes

Hát hogy mitöl lehet nemtudom, vagyis nekem azt mondták, hogy amig nem görcsöl nincs baj, csak nyom a baba. Nekem 2 hete mindennap fájdogál, föleg ha nem fekszek eleget. Ugyhogy pihenj, és nem lesz baj. De ha erösödik menj orvoshoz! 35 hetes
nem lehet, hogy csak nagyon rövid távokon használod?
Edge 5W-40 Magnatec 10W-40 A3/B4 a te kocsidba elvileg ezek az olajok valóak. Én szerintem vagy nem jó olaj van benne, vagy ha a rövid távon nem tud rendesen bemelegedni a motor akkor a kicsapódó vízgõz nem tud rendesen eltávozni, és az okoz6ja azt a fehéres trutyit.
2. vagyok. Olvasd el újra, amit írtam. Semmi repedés, ha lenne - fogyna a fagyálló. Hideg van - a motorban meleg. Kicsapódik a levegõbõl a pára. Akkor nézd meg, aha félórája üzemel. Nem lesz trutyi.
Valaki ráverte!
A vizet a levegõ páratartalmaként szívja be a motor, és ahogy már írták, az állandó rövid utak miatt nem melegszik be a motor, hogy a kondenzvizet kellõképpen ki tudja "lehelni" magából, ezért is trutymósodhat az egyébként jó minõségû olaj. Azért, a teljes nyugalom kedvéért menjetek vele hosszabb úton, vagy csak körbe-körbe a város mellett, 1-2 órát, aztán ellenõrizzétek a hûtõvizet. Vagy vidd el szerelõhöz, vizsgálja át, és pucolja ki, és ha kell, cseréljen olajat, meg szûrõt.
A kérdező hozzászólása: és akkor ez baj hogy ott van a trutyi ?? amikor megvettem akkor mobil super s 10w40 olaj volt benne most amikor cserélni kellett akkor castrol magnatec 10w40 a3/b4 olaj lett bele öntve ez jó ??? de amikor kicseréltem akkor nem volt ien trutyis csak most télen ha kicserélem az oajat akkor nem lesz olyan ?? honnan tudom hogy a blokk repedt?? a fagyáló nem fogy el annyi van benne amennyi volt de megfigyeltük faterral hogy a kiegyenlítõ tartájba valami van az alján ez nem attól van de a fagyáló az nem olajos
De ha nincs más megoldás vállalj munkát Ongán a Logitech-ben a kocsit meg told le a szakadékba :-)
lehet nem a megfelelõ motorolaj van benne
A kérdező hozzászólása: az lehet én Ongán lakom és miskolcra járok dolgozni az 10km re van és amikor délutánra kell menni dolgozni csak akkor szoktam menni kocsival az az minden második héten és az közrejátszhat hogy mostanába hideg van nagyon mert amikor nyáron kicseréltem az olajat benne akkor nem volt semmi most amikor voltak ezek a hidegek akkor nem e az a baj vagy valmi iesmi ???és akkor most ez baj hogy ien van alatta vagy nem ??
Ha más tünet nincs (erõs gõz a kipufogóból, vagy bugyborékolás a hûtõben) akkor olajcserét kell csinálni. Azért utána is nézegesd, nehogy legyen egy hajszálrepedés a blokkban, vagy a hengerfejtömítés mégis eresszen.
A kérdező hozzászólása: ez egy 94 seat ibiza 1.4clx inyektoros amikor meg vettem akkor mol olaj volt benne most pedig castrol van benne akkor mi baja lehet ?? nem hengerfejes vagy valami ijesmi ?? és az baj ha az a trutyi a szelepdekili alatt van ??mit tudok tenni ellene ??
Olaj és levegõbõl kicsapódó vízpára keverékébõl keletkezik. Az üzemi hõmérséklet elérése után a vízpára eltávozik az olaltérbõl-deknibõl. A légszûrõbe vezették be régebben a "lihegõt"...a párát és az olajgõzt.
A blokkrepedésre akkor gyanakodnék, ha hirtelen jelentkezik a tünet, és fokozódik. Akkor fogy a hûtõfolyadék is elõbb-utóbb.

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném megkérdezni, mitől lehet az, hogy szeretkezés után vérzek? ! Már háromszor fordult elő ez a dolog, de semmilyen fájdalmam nincs, mitől lehet ez? Menjek kivizsgálásra? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Babybaba

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném megkérdezni, mitől lehet az, hogy szeretkezés után vérzek?! Már háromszor fordult elő ez a dolog, de semmilyen fájdalmam nincs, mitől lehet ez? Menjek kivizsgálásra? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Babybaba

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném megkérdezni, mitől lehet az, hogy szeretkezés után vérzek? ! Már háromszor fordult elő ez a dolog, de semmilyen fájdalmam nincs, mitől lehet ez? Menjek kivizsgálásra? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Babybaba

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném megkérdezni, mitől lehet az, hogy szeretkezés után vérzek?! Már háromszor fordult elő ez a dolog, de semmilyen fájdalmam nincs, mitől lehet ez? Menjek kivizsgálásra? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Babybaba

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Mitől lehet lázas, ha nincs semmi jele, úgy értem nem náthás, nem köhög, nem tudom mitől?

Legjobb válasz: Mennyire lázas? Alacsony láz, hõemelkedés lehet fogzástól. De nagyon sok mindentõl, amit ha nem tud beszélni, nem tudja elmondani, megmutatni. Mennyi idõs?

Mennyire lázas? Alacsony láz, hõemelkedés lehet fogzástól. De nagyon sok mindentõl, amit ha nem tud beszélni, nem tudja elmondani, megmutatni. Mennyi idõs?
Tuti, hogy valamilyen gyulladás. Ha a szimpla lázcsillapítás nem segít - szinte bármelyik lázcsillapítóban van már gyulladáscsökkentõ - ne itt várj választ, irány az orvos!
Hello! Ha csak lázas és semmi egyéb látható jel, az nálunk általában mindig torokgyulladás.Üdv!M.
Ha nem kisbaba, és épp nem egy fogacskája bújuk, akkor 100% hogy valami gyulladás okozza, fõleg ha magas láz.
Akármilyen gyulladásos betegség jele is lehet. Tudni kellene milyen a láz, milyen fokú, stb.
Egyéb tünet nélküli lázat okozhat rejtett gyógyszerérzékenység, gyógyszerallergia is!
fogzás vagy oltás. mennyi idõs?
mononukleózisa volt a fiamnak, vérvétellel derült ki, semmi más tünet, de 40 fok masszív, nehezen levihetõ láz 4 napig...
hugyuti fertozese volt a fiamnak mikor estenkent belazasodtt.ezenkivul semmi baja nem volt.
Fogzás??
a gyerkocom is ket ejszaka belazasodott (3 eves) dokineni azt mondta valami virus.. szerintem meg tulsagosan fel lett csavarva a futes, es o olyan, hogy betakarozik, es nem takarozik ki levettem a futest, es azota semmi baja (persze lehet hogy valami virus volt, es meggyogyult)
Siman lehet a fogzastol!
vagy lehet a kakija is, nekünk semmi bajunk nem volt iylen téren, és a multkor nagyon bepirosodott, lekentem neki szépen egyenletesen...el is múlt, azóta jobban odafigyelek, 8hós
A lányom 11 hónapos. Épp fogzik, de a popsi pirosság szerintem nem ettõl függ. Én már tudom elõre, hogy mi fog a pelus alatt várni attól függõen, hogy mit evett aznap vagy elõzõ nap. Ha kicsit fûszeresebb az étel, akkor nagyon piros, ha semmi nincs benne csak egy kevés só, akkor szép a popsija. Ilyenkor, mármint ha piros, akkor sudokrémmel kenem be kb 2x egymás után és már helyre is jött. Tegnap paradicsomos krumplit kapott hallal, ma spenótót fokhagymával husival tojással, mindkettõ kicsípte a popsiját. Elõtte zöldséges rizs volt husival ( inkább sûrû leves formában), attól semmi baja nem lett. Lányom emiatt még nagyon messze van attól, hogy a mi fõztünket egye, ezeket is mind külön neki készítettem enyhén fûszerezve. Nem lehet nálatok is valami hasonló?
A kérdező hozzászólása: tényleg ételtöl?eszembe se jutott, de lehet benne valami, tegnap paprikás krumplit evett, lehet összefüggés.köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!