Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet megint a barnázás (4 db)

Mitől lehet már megint a barnázás?

A 7.és a 9.héten is volt kis barnázásom, most vasárnap újra jelentkezett, most a 12 hétben vagyok. Már szedek rá gyógyszert és hüvelykúpot is kaptam és most mégis. Félek baj lesz a babával.

Legjobb válasz: a 7, 9. hét környékén lett volnaegy mensid, és a 12. héten is. elõfordl néha mensi is. gondolom utrogestant kaptál. az elég jó. Amellet ha elõfordul ésdarabos vagy sûrû lesz minél elõbb menj dokihoz. 12 hetes kismami.

a 7, 9. hét környékén lett volnaegy mensid, és a 12. héten is. elõfordl néha mensi is. gondolom utrogestant kaptál. az elég jó. Amellet ha elõfordul ésdarabos vagy sûrû lesz minél elõbb menj dokihoz. 12 hetes kismami.
Valóban a mensi idõpontjának lehet köze hozzá. Ha kaptál gyógyszert és tájékoztatod az orvost ezekrõl a dolgokról nem lesz baj! Nyugi! Nekem is ugyanez volt, kaptam gyógyszert is, én Duphastont kaptam, és szedtem a 15-16ik hétig. Ez azért lehet mert vérömleny van a méhlepényen, ameddig ez nem tisztul le addig van, de nem lesz baj! Ne aggódj sokat, mert tudod nem használ. Az orvosnak mindenképp említsd meg és megnéz! Ez a legfontosabb, és hogy az õ utasításait részesísd elõnyben ne a mienket! 38 hetes ksiamaa
A kérdező hozzászólása: Én utrogestrant kaptam. Reméltem hogy már rendezõdni fog a dolog. Lehetséges, hogy ez végigkiséri majd az egész terhességemet?

Ez mitöl lehet? Eddig ilyen nem volt. A mensim elott barnaztam majd megjott és csak 3 napig volt msd megint barnázás. Segítség

a ciklusom 32 napos általában 5 napig van meg. most a vérzés 1 nap elég kevés 2. nap sok 3. nap normál axtán meg barnázás

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy terhes vagy?

Nem lehet, hogy terhes vagy?

Ez normális? A menstruációm 13.ik napján járok, de közbe "elmúlt" vagyis ebből 1 hétig csak barnázásom volt, egy tisztasági betét elég volt, mire az is elmúlt lefeküdtem a barátommal, tegnap este megint megjött és most erősen, mitöl lehet?

és elég darabos .ez mit?l lehet ?

Legjobb válasz: Szerintem ha továbbra is adódik bármi hasonló,akkor menj el nõgyógyászhoz(bár lehet,hogy most sem ártana elmondani egy szakembernek)v. addig is kérdezz meg egyet e-mail-ben(rengete "orvos válaszol"-ós rovat van).Nekem akkor volt hasonló,amikor érettségiztem és nagyon ideges voltam.

Szerintem ha továbbra is adódik bármi hasonló, akkor menj el nõgyógyászhoz(bár lehet, hogy most sem ártana elmondani egy szakembernek)v. addig is kérdezz meg egyet e-mail-ben(rengete "orvos válaszol"-ós rovat van).Nekem akkor volt hasonló, amikor érettségiztem és nagyon ideges voltam.

A mensim elmúlt már vasárnap, de tegnap óta észrevettem hogy megint barna pecsételő jellegű folyásom van, a melleim fájnak és a hasam is szúrkál. A mensim teljesen átlagos volt, 4 napig tartott, 2 nap barnázás, 2 nap rendes vér. Mitől lehet ez?

Baba lehet?Vagy megint megjön?

Legjobb válasz: Szerintem vegyél egy tesztet, vagy nézesd meg magad a dokival. Vannak nõk akik az elsõ hónapban még menstruálnak. A mellfájás utalhat terhességre.

Szerintem vegyél egy tesztet, vagy nézesd meg magad a dokival. Vannak nõk akik az elsõ hónapban még menstruálnak. A mellfájás utalhat terhességre.
Szia Nekem az elso terhessegemnel megjott eloszor es nem atlagos volt mert kevesebb, es rovidebb ideig tartott, de hallottam olyan esetket ahol a no eszre sem vette mert rendesen menstrualt, szoval lehet , h nalad is ez a helyzet, szeritnem is csinalj tetsztet. 10 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!