Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet megint a (105 db)

Az mitől lehet hogy a folyásomban barna darabok voltak aztán 2-3 hétig semmi és ma megint volt?

Ezek nem egész nap voltak csak 2-szer megnéztem a bugyimat és csak akkor volt rajt ilyen és megsz?nt !! ??

Legjobb válasz: Menstruálsz már? Hány éves vagy?

Menstruálsz már? Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Még nem menstruálok !! 12 és vél éves vagyok !! :)
A kérdező hozzászólása: Kérlek írjatok !!!!!! :(
A puncid nem csíp?
A kérdező hozzászólása: Nem csíp !! Kélek írjatok !
Szerintem hamarosan fogsz menstruálni. Az elõzõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi !! de akkor ez mi volt ??!

Mitől lehet, hogy a barátnőmnek 2hete jött meg utána 4nap után el múlt és ma megint meg jött neki?

Legjobb válasz: hát ha még 2-3 éve van meg neki csak akkor szerintem ez 'normális'

hát ha még 2-3 éve van meg neki csak akkor szerintem ez 'normális'
A kérdező hozzászólása: és ha már több mint 2-3éve van meg neki??
Szed fogamzásgátlót? Ha megint elõfordul rendellenes vérzés, irány az orvos.
A kérdező hozzászólása: nem szed fogamzásgátlót..viszont él nemi életet..óvszerrel védekeznek

Okt 11. én jött meg.18-án pozitív lett az ovutesztem. Tegnap nagyon sok sűrű kissé rózsaszines folyásom volt, most csináltam egy ovu tesztet, és megint pozítívat mutat. Mitől lehet ez? A 18. i csak az nap volt pozitív.

4 hónapja tesztelek és mindig 2 nap volt pozítiv az ovu tesz.lehet babó? vagy megint megérett még 1 petesejt? Most akkor tényleg nem tudom mikor kell megjönnie.

Legjobb válasz: megjönnie majd csak 7-10 körül kellene. lehet hogy kétszer volt peteérésed. babát nem hinném hogy még kimutatná, ha esetleg 19 körül meg is fogant akkor is még csak most vagy túl a beágyazódáson. azt az ovu teszt is csak jó pár nappal a beágyazódás után mutatja ki.

megjönnie majd csak 7-10 körül kellene. lehet hogy kétszer volt peteérésed. babát nem hinném hogy még kimutatná, ha esetleg 19 körül meg is fogant akkor is még csak most vagy túl a beágyazódáson. azt az ovu teszt is csak jó pár nappal a beágyazódás után mutatja ki.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat!! :) Valakinek esetleg van még tapasztalata amit megosztana velem?

25hetes vagyok. És borzalmas hányingerre ébredtem reggel. Azóta sem múlt el. Mitől lehet? Csak a terhességem elején volt hányingerem. Mit tegyek ellene? Ez mostmár megint heteken keresztül így marad?

Legjobb válasz: Szia!Énis így vagyok vele pár napja.Visszajött a hányinger.tegnapelött hánytam is.Remélem nem marad ez így.Együtt érzek veled!25hetes kismami

Szia!Énis így vagyok vele pár napja.Visszajött a hányinger.tegnapelött hánytam is.Remélem nem marad ez így.Együtt érzek veled!25hetes kismami
Néha vissza-visszatérhet, sajnos. Kitartás. Egyél egy kis kekszet, pirítóst, hátha jobb lesz. Lehet hogy a savad sok, vagy a baba nyomja a gyomrodat és ezért van hányinger.

Mitől lehet megint ilyen a vérzésem?

ez már a 2.hónap,hogy darabos a vérzésem és ahhoz képest amennyi szokott lenni(évek óta)sok van.Újabban pattanásosodom is pár napra pé körül.Mit lehet ilyenkor tenni?!

Legjobb válasz: Nekem is volt egy adott ponton egy ilyen változás a ciklusban, hogy egyik hónapról a másikra megváltozott az egész. Én a korra fogtam, ez 30 fölött történt, és olyankor azért már aránylag könnyebben akad ki a szervezet. De ilyen mellett jött össze az elsõ terhesség is!

Nekem is volt egy adott ponton egy ilyen változás a ciklusban, hogy egyik hónapról a másikra megváltozott az egész. Én a korra fogtam, ez 30 fölött történt, és olyankor azért már aránylag könnyebben akad ki a szervezet. De ilyen mellett jött össze az elsõ terhesség is!
pl. a mastodynon csepp kifejezetten jó ciklusproblémákra.lehet neked is segítene.barátcserje van benne, az köztudottan nagyon jó ilyen bajokra.

10-én volt menszeszem 3 napig. Ma reggel megint megjött. A ciklus.hu mára irta hogy esélyes az együttlét a baba miatt. Reggel kicsit véreztem de délutánra egy cseresznye nagyságú alvattvér is volt. Ez mitől lehet hogy alig 2 hétre megint megjött?

Legjobb válasz: En is voltam hasonlo helyzetben, nekem is volt olyan hogy 2 es fel het utan, pont mikor a p.e-met vartam volna, megint megjott. Nekem azt mondta az orvos hogy kimaradt a p.e elozo honapban, azert jott meg 2x egymas utan. Nezed a hodet, vagy a p.e valamivel? Szerintem menj el te is orvoshoz hogy ez mitol lehet!

En is voltam hasonlo helyzetben, nekem is volt olyan hogy 2 es fel het utan, pont mikor a p.e-met vartam volna, megint megjott. Nekem azt mondta az orvos hogy kimaradt a p.e elozo honapban, azert jott meg 2x egymas utan. Nezed a hodet, vagy a p.e valamivel? Szerintem menj el te is orvoshoz hogy ez mitol lehet!

Szülésem után 6 hétig folyamatosan véreztem elmúlt egy két napra utána megint megjött a dokim akkor megvizsgált azt mondta normális most megint megjött de már 9-ik napja vérzek mitől lehet? El kezdtem a gyógyszert megint lehet attól?

Legjobb válasz: Milyen gyógyszert? Fogamzásgátlót? Annak éppen hogy el kellenne mulasztani a vérzést a kihagyásos napokig. Szerintem nem tisztult ki a méhed rendesen a szülés óta! Menj vissza a nõgyógyászodhoz mert ez nem normális! Ha megint azt mondja hogy minden rendben, keress fel egy másikat is!És feltétlen szedj Maltofer Fol tablettát mert ebbõl vérszegénység is lehet.

Milyen gyógyszert? Fogamzásgátlót? Annak éppen hogy el kellenne mulasztani a vérzést a kihagyásos napokig. Szerintem nem tisztult ki a méhed rendesen a szülés óta! Menj vissza a nõgyógyászodhoz mert ez nem normális! Ha megint azt mondja hogy minden rendben, keress fel egy másikat is!És feltétlen szedj Maltofer Fol tablettát mert ebbõl vérszegénység is lehet.
Igen, lehet a fog. gátló hatása is. Amikor én elkezdtem szedni, nekem is 1-2 hét után megjött(azaz nem normálisan, csak vérezgettem), egyébként az Azalia betegtájékoztatóján rajta is van, hogy vérzést okozhat...Azt hiszem a Cerezettenél is így van..legalábbis már több ilyen kérdés volt az oldalon. Egyébként tényleg normális, ha szülés után a 6 hét vérzés után ismét vérezgetsz..valószínûleg olyankor többet mozogsz, megerõlteted magad..addig, míg nem nagyon erõs a vérzés és nem élénk piros vér ürül, nincs gond.
Én is végig véreztem a 6 hetet, majd felhívtam a dokim, õ erre azt mondta azonnal menjek be!Nem normális ez!Keres másik dokit szerintem is.
Az én dokim szerint normális, akár nyolc hétig is, és az is nagyon gyakori, hogy abba marad a vérzés, aztán néhány nap (akár egy hét) kihagyás után "újra kezdi", de az még nem a menstruáció, hanem azzal lesz "végleg vége" a tisztulásnak. Ez egyénenként lehet gyenge vérzés, vagy menstruáció szerû erõs vérzés is, ami egy hétig tart. Hogy egy fogamzásgátló hogyan kavar ebbe bele, azt nem tudom...
Erre itt nem fogsz választ kapni!Menj orvoshoz!
Nekem is ugyanez. Még mindig vérzek, 7 hete szültem.
nekem most három hónapos a kislányom. kb 4 hétig véreztem a szülés után, utána egy hétig semmi, utána egy hétig véreztem, majd megint kimaradt egy hét és utána ismét egy hétig véreztem. azóta pedig egyáltalán nem. úgy tudom, normális, ha a szoptatás alatt nem rendszeres a vérzés.
A kérdező hozzászólása: Most egy kicsit megnyugodta remélem nekem is hamarosan elmulik és helyre áll minden köszönöm a válaszokat :) És gratulálok a Kislányodhoz sok egészséget nektek. Nekem kisfiam van. További szép napot.
A kérdező hozzászólása: de csak felreertetetek
Mostmár én sem értem, ami a gépeden van zene-videó az is akadozik? Ez még nem jelenti azt, hogy virusod lenne.
A kérdező hozzászólása: lehet h csak a megfázás vagy más miatt...:/
Azért a felfázástól nem kellene menstruációs vérzésnek jelentkeznie. Az igaz, hogy a szüzesség elvesztése megkavarja a hormonrendszert, de ez már sok. Keresd fel a nõgyógyászodat holnap. Ne ijedj meg, nem feltétlenül van bármi baj, de jó lenne, ha látna orvos.
Tényleg el kéne menned dokihoz, és neki is mondd el ezeket..
Menj el a nõgyógyászhoz, meséld el ezeket neki. Dupla haszon: azt is kideríti, hogy milyen betegséget szedtél össze - és azt is, hogy terhes lettél-e. Addig meg keress valami jó nevet neki.
A kérdező hozzászólása: hát amikor írtam a kérdést azt hittem menstruáció de igazából már rájöttem hogy csak véreset pisilok...az pedig lehet egy felfázástól ugye?
Még mindig nem mentél orvoshoz? Te meddõ akarsz lenni? Mert simán lehetsz, ha nem figyelsz ilyen jelekre sem.
A kérdező hozzászólása: holnap megyek barátnõmmel..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!