Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet időben, (219 db)

6 hónapos kisbabám 2 hete éjjel 3-6-ig fent van. Mitől lehet? Idáig gyönyörűen átaludta az éjszakákat.

2 hete kezdtük el a szilárd ételek bevezetését. Ezzel lehet összefüggésben? Nem normális h 3 órát éjjel fent van és miután megszoptattam sem hajlandó elaludni, hanem játszik..aztán meg b?g mert nem tud elaludni..

Legjobb válasz: Szerintem az ételel biztos nincs összefüggésben. Nappal mennyit alszik lehet túl sokat nem? Próbálj meg minden olyan dolgot éjszakára szelektálni tõle ami érdekes ne olts villanyt ha etetde max tévét. Kiságyban alszik vagy melletted? HA melletted öleld át és suttogj neki hogy este van aludj még meg ilyesmi simizd a szemöldökét és így arra "kényszeríted" hogy le-le csukogassa a szemét és egy idõ után elalszik ha pedig kiságyban akkor ha nem sír hadjad hagy "molyoljon" majd elalszik ha rá jön hogy este nem izgi az élet és nappal jobb minden.... Ennyi nem tok mást mondani. Sok sikert!!!

Szerintem az ételel biztos nincs összefüggésben. Nappal mennyit alszik lehet túl sokat nem? Próbálj meg minden olyan dolgot éjszakára szelektálni tõle ami érdekes ne olts villanyt ha etetde max tévét. Kiságyban alszik vagy melletted? HA melletted öleld át és suttogj neki hogy este van aludj még meg ilyesmi simizd a szemöldökét és így arra "kényszeríted" hogy le-le csukogassa a szemét és egy idõ után elalszik ha pedig kiságyban akkor ha nem sír hadjad hagy "molyoljon" majd elalszik ha rá jön hogy este nem izgi az élet és nappal jobb minden.... Ennyi nem tok mást mondani. Sok sikert!!!
Az én lányom 5.5 hónapos õ már 2 hónapja nem szopizik. 2 hete éjjel 2-3-szor is felébred, pedig elõtte már 9-tõl 5-6-ig átaludta az éjjelt. Most felébred éjfél körül ilyenkor teát kap, majd 3-5 között ekkor tápszert adok neki, mert csak így alszik vissza és alszik fél 8-8-ig. Érdekes, mert a fogzásra gondoltunk, de már 2 hete kint van a két alsó foga 3 nap különbséggel bújtak ki s végig aludta azokat az éjjeleket. Õ már 1.5 hónapja eszik rizspépet, gyümit, most fogom elkezdeni neki a fõzelék kóstoltatását. Én még arra is gondoltAM, HOGY A TÁPSZER KALÓTIA ÉRTÉKE KEVÉS NEKI ÍGY ÁTÁLLUNK A 6 HÓNAPOS KORTÓLRA. REMÉLEM BEVÁLIK.

A gépemen mind a Facebook, mind a Gmail 'más időt' mutat, mint a tényleges. Mitől lehet? Pl. Most 19:05-kor 10:05 van az ő 'időszámításukban'. Mi lehet az oka, hogy lehet esetleg átállítani az időt rajtuk?

Legjobb válasz: Érdemben sajnos nem tudok válaszolni a kérdésre, csak jelezni szeretném, hogy nálam is azóta van ez, amióta újra lett rakva a win7. Engem roppantul bosszant, hogy nem a valós idõt jeleníti meg, holott maga a laptop meg a rendes idõt írja ki...

Érdemben sajnos nem tudok válaszolni a kérdésre, csak jelezni szeretném, hogy nálam is azóta van ez, amióta újra lett rakva a win7. Engem roppantul bosszant, hogy nem a valós idõt jeleníti meg, holott maga a laptop meg a rendes idõt írja ki...
...ja még azt hozzátenném, hogy itt a gyakori kérdéseken meg a rendes idõt írja ki.
A Facebook és társai PHP-ban(esetleg más szerveroldali nyelven de ez lényegtelen) vannak írva, ez nagyon leegyszerûsítve egy program, ami generál neked egy weblapot, nah már most ezt a weblapot a saját szerverén, a saját adataiból generálja, megnézi mennyi az idõ nála, majd elkészíti a weblapot, és elküldi neked, mivel ehhez a saját adatait használta fel ezért az õ idejét fogod látni a kész weblapon. Persze ettõl függetlenül meglehetne valósítani, az idõbeállítást, de ez már a fejlesztõkön, és nem rajtad múlik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Eddig amúgy minden oké volt vele, azóta ilyen mióta újratettem a rendszert.

Kettő éves kisfiúnál hólyagos foltok, amik fokozottan nőnek és viszketnek! Orvosok nem birják megállapitani mitől lehet, kapott kúpot egy ideig elmulasztotta neki de már nem. Mitől lehet ez?

Valakinek nincsen valami hasonlo multja vagy valami, nagyon hálás lennék ha valaki irna valami biztatót,

Legjobb válasz: Testszerte vannak ezek a foltok,vagy csak bizonyos területen? Mekkorák?

Testszerte vannak ezek a foltok, vagy csak bizonyos területen? Mekkorák?
Páromnak voltak gyerekkorában, elég nagy foltok, még egyetemista korában is elõjöttek. Koraszülött volt, elég érzékeny mindenre a szervezete. Az anyukája elvittem mindenhová, nem jöttek rá, hogy mitõl van. Azt mondta az anyukája, hogy õ csak fertõtlenítgette neki, érdemi gyógyszert sose kaptak rá. Elmúlt neki, vagy csak tünet, mentes, nem tudni..
Én egyszer úgy hallottam hogy minden börproblémának az oka a candida a vérben. Érdemes lehet ezen a szálon is elindulni ha nincs más.
Kedves utolsó válaszoló! Ha ez igaz lenne, akkor nem lenne ilyen sok bõrbetegség, amit nem tudnak kezelni, gyakran még tünetmentesíteni sem. Akkor mindenkinél alkalmaznák a candida diétát, kezelést és nem lennének bõrbetegek.
Kedves 4-es, ez akkor lenne igaz, ha a mai egészségügyi gépezetnek az érdekében állna a mi egészségünk.
Tudod, úgy gondolom, hogy vannak akik erre esküsznek, vannak akik másra (homeopátia, vegetarianizmus, paleolit diéta és még sorolhatnám), de igazából a pontos okokat és gyógymódot senki nem tudja.
Ez való igaz, hogy még igen keveset tudunk. Azonban annyit már böven, hogy mindenki(!) egészségesen élhessen. Csak még amíg ezek nincsenek köztudatban, addig az van ami. És valóban sokan sokféle alternatív gyógymódot tartanak a "legjobbnak", és tény, hogy a legtöbbnek csak részben van igaza. Az egyik legnagyobb ellenségünk a média. Pl amerikában iszonyatos pénzt ölnek abba, hogy elhitesség a tej az milyen egészséges és jajj de jó. Közben meg ha megnézed (javaslom) a kína tanulmányt, ahol 880 millió embernek több mint 300 változóját figyelték, egyértelmüen kiderül, hogy a túlzott fehérjefogyasztás arányos a modern civilizációs betegségekkel. Ennél persze sokkal mélyebb az üreg ez csak 1 példa.

Múlt hónapban esemény utánit vettem be. Időben meg is jött a vérzésem. Most viszont furcsa, mert fáj a hasam, ahogy szokott s a tamponom is véres, de nem távozik amúgy vér a hüvelyemből. Mitől lehet ez? A múlt havi vérzésem is csak 2-3 napig tartott.

Legjobb válasz: terhes nem vagy az tuti mert megjott... viszont ha most verzel... en a helyedben elmennek orvoshoz!! kitudja mitol lehet ez... szrintem menny el!! sehogy nem jo jel ha a semmibol elkezdtel verezni a menzesz utan!

terhes nem vagy az tuti mert megjott... viszont ha most verzel... en a helyedben elmennek orvoshoz!! kitudja mitol lehet ez... szrintem menny el!! sehogy nem jo jel ha a semmibol elkezdtel verezni a menzesz utan!
A kérdező hozzászólása: Nem a menszesz után kezdtem vérezni, hanem a múlt hónapban rendesen megjött s azóta eltelt egy újabb ciklus és idõben fájni kezdett a hasam, ahogy szokott, de nem véreztem ....próbaként beraktam egy tampont s az véres lett, viszont ha nincs benn tampon, nem távozik vér a hüvelyembõl.2 napja van ez igy.Mintha túl kevés lenne.
ez normális nekem is megjött ujbol 2-3napra a hormontartalma miatt ilyen
lehet hogy terhes vagy. csinálj tesztet.
Szokatlan vérzés lehet a terhesség jele. Tudtad, hogy az esemény utánitól is simán terhes maradhatsz, mert nem véd rendesen, pláne, ha késõn vetted be?

39. hétben vagyok. Eddig kiegyensúlyozott, jókedvű voltam, a szüléstől sem féltem, de 1-2 napja nagyon rossz a hangulatom, és kezdek nagyon izgulni a szülés miatt. Mitől lehet ez? Lehet, hogy csak a rossz idő okozza?

Legjobb válasz: Szia! Megértem ha már izgulsz. Én már egy ideje izgulok a szülés miatt, ráadásúl álmomban is már szoptatok meg ilyenek... Én nekem is elég rossz a hangulatom meg ideges és ingerlékeny vagyok. Azt vettem észre hogy olyan a közérztettem mint anno mielõtt megjött volna. Olyan ramaty, meg valahogy olyan fura, érdekes, mintha nemsokára indulnék szülni, lehet ezt érzem.... nem tudom :D Ti nem ezt érzitek? Õszintén én félek is meg nem is. Várom meg nem is. Szerintem ez így a vége felé eléggé elfogadható. Mert nemsokára szülünk. Tele vagyunk kérdésekkel, amik majd csak erõsödnek és rajtunk múlnak a dolgok. Ettõl is lehet rossz a közérzetünk. De az idõjárás is rátesz, mivel vagy meleg van vagy hideg jön. Most éppen a jóidõ jönn. Az én kisbabám is a pocakomban tegnap meg tegnap elõtt eléggé virgonc volt. Ma meg éppen hogy bejelentkezik egy kis kalimpálással. Nagyon könnyû szülést kívánok nektek!!! 38+4 kismama

Szia! Megértem ha már izgulsz. Én már egy ideje izgulok a szülés miatt, ráadásúl álmomban is már szoptatok meg ilyenek... Én nekem is elég rossz a hangulatom meg ideges és ingerlékeny vagyok. Azt vettem észre hogy olyan a közérztettem mint anno mielõtt megjött volna. Olyan ramaty, meg valahogy olyan fura, érdekes, mintha nemsokára indulnék szülni, lehet ezt érzem.... nem tudom :D Ti nem ezt érzitek? Õszintén én félek is meg nem is. Várom meg nem is. Szerintem ez így a vége felé eléggé elfogadható. Mert nemsokára szülünk. Tele vagyunk kérdésekkel, amik majd csak erõsödnek és rajtunk múlnak a dolgok. Ettõl is lehet rossz a közérzetünk. De az idõjárás is rátesz, mivel vagy meleg van vagy hideg jön. Most éppen a jóidõ jönn. Az én kisbabám is a pocakomban tegnap meg tegnap elõtt eléggé virgonc volt. Ma meg éppen hogy bejelentkezik egy kis kalimpálással. Nagyon könnyû szülést kívánok nektek!!! 38+4 kismama
Szia! Én is depis vagyok. Az idõ is okozza meg az én részemrõl egy nagy adag türelmetlenség és unalom is. Nem tudom, h. neked az utóbbi kettõ megvan-e. Üdv 38 heteske
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is úgy vagyok a szüléssel, hogy várom is meg nem is. És kicsit türelmetlen vagyok, ingerlékeny és nincs kedvem semmihez. Pedig azt mondják pont ilyenkor jön rá az emberre a "fészekrakó" ösztön. Könnyû szülést kívánok!

Telefonom a mai napon már január 1-ét jelez ki. Ha visszaállítom az időt amint a perc változik visszaugrik 1-re! Mitől lehet ez?

Samsung SGH-E250 tipusú a telefonom.Csinált valakinek még ilyet Samsung telefon?Mi lehet a gondja?

Legjobb válasz: A dátum/idõ beállításainál az automata frissítés be van kapcsolva? Ha igen, akkor kapcsold ki! A telefonon a helyi idõzóna helyesen van beállítva? GMT+1 nek kell lennie, téli idõszámításban!

A dátum/idõ beállításainál az automata frissítés be van kapcsolva? Ha igen, akkor kapcsold ki! A telefonon a helyi idõzóna helyesen van beállítva? GMT+1 nek kell lennie, téli idõszámításban!
Nekem is ilyen telóm van, és az is pont ezt csinálta szilveszterkor... :)
nekem is ilyen telóm van, de nálam minden ok...
Én úgy tudom, hogy a telefonok a gsm hálózatról veszik a pontos idõt. Tehát ott van elrontva a beállítás szerintem. http://209.85.129.132/search?q=cache:5ZcpuAQIZoEJ:www.sg.hu/.. (knor)
Nekem is ilyen telóm van. Semmi gond vele. dec. 31 van rajta még mindig. Most néztem meg.
A kérdező hozzászólása: Háát...legalább nem vagyok egyedül :-)Neked is Samsung?Köszönöm a választ!B.U.É.K!
Szia!Nekem is ezt csinálja a telefonom, már állítgattam, de nem jutok vele semmire.Ki is kapcsoltam, de vissza állt magától.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Köszönöm mindenkinek.Mára már helyreállt az idõ.Sziasztok!B.U.É.K!
A kérdező hozzászólása: nincs automatára állítva.mindig kérdezzen rá..ez van beállítva.az idõzóna is jól van beállítva ezért vagyok tanácstalan..:(
biztos már várja az újévet és bulizni akar :D

Még fiatal (19) éves vagyok, de az utóbbi időben igen erősen fáj a hátam (főleg ha hajolni kell, de ha fekszem mostmár akkor is) Mitől lehet?

Nem fáj pokolian, hogy gyógyszert kelljen bevennem, de fáj.

Legjobb válasz: Lehet ferde a gerinced, vagy csak egyszerûen rossz a tartásod, ügyelj arra tudatosan, hogy jól tartsd magadat, lehet idõvel megszûnik a probléma, ha nem akkor orvos.

Lehet ferde a gerinced, vagy csak egyszerûen rossz a tartásod, ügyelj arra tudatosan, hogy jól tartsd magadat, lehet idõvel megszûnik a probléma, ha nem akkor orvos.
Tisztelt kérdezõ!Mi volt az orvosnál, csak gondoltam rákérdezek, van-e valami javulás?!
A kérdező hozzászólása: Rövidtávú megoldásnak tökéletes volt. Ma hajnalban irtózatos hátfájásra keltem.. alig bírok mozogni.. holnap orvos.
A kérdező hozzászólása: Egy ismerõsöm, még nem orvos hivatalosan, de megnézte és adott egy krémet. Eddig kétszer kentük be vele, és már szinte minden panaszom megszûnt: Kovitox, egy sima izomlazító krém. Remélem ez nem okoz bajt a hátamban.. De köszönöm szépen a választ! Ha kiújul egybõl orvoshoz megyek!
Tisztelt kérdezõ, elõször egy orvosi gerincvizsgálat, és ha ott minden rendben akkor ajánlom a további masszázs terápiát, amilyet csak szeretnél, mivel esetleg kezdetleges gerincsérved van, akkor bizony egy masszírozás nagyon komoly egészségügyi károsodást, vagy esetleges azonnali sérv leszakadást eredményez.Nem hiába van hogy gerincsérülteknél kimondottan TILOS hát masszírozása, csak a meghatározott speciális masszázs ajánlott, és használható, amit az erre tanult orvos rendel el. Szóval elõször egy kivizsgálás....és ha ott minden rendben akkor jöhetnek azok a bizonyos kötött izmok, vagy csomók.:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
próbálj akkor 4-5 alkalmas gyógymasszázst, lehet, hogy be vannak keményedve az izmok és nagyon merevek, esetleg csomók is lehetnek amit ki kell dolgozni belõle.elsõ alkalom strapás, de utána egyre könnyebb.
A kérdező hozzászólása: sokáig néptáncoltam és fuvolázom is, ott fontos a szép tartás, egyenes hát, így ez talán nem okozhatja, viszont elkezdek akkor hátizom erõsítést. Köszönöm a válaszokat. :)
és akkor jó volna ha erõsítenéd az izmokat is, mert gyenge a tartásuk
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az érdeklõdést! Nem kerültem még be.."sajnálom, idõpontok vannak." azért megfogdosta a hátam.. így "látatlanba" azt mondta nem hiszi, hogy olyan sürgõs, viszont valami kenõcsöt kaptam, meg egy hátvédõt. Most voltam táborba, egy nap után, újra fájt. Hajolgatnom nem szabad. Augusztus közepére van idõpontom.

Néha előfordul, hogy homályosan látok de csak nagyon rövid ideig tart, ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Lehet ez egy váladék miatt, amit utána a könnyeid kimosnak. Az is lehet, hogy távollátó vagy, és elfárad a szemed, egy idõre meggyengül az alkalmazkodás.

Lehet ez egy váladék miatt, amit utána a könnyeid kimosnak. Az is lehet, hogy távollátó vagy, és elfárad a szemed, egy idõre meggyengül az alkalmazkodás.

Egyik alkalommal orálisan kényeztettem a Barátomat és idö szükében voltunk. Teljesen olyan volt mint amikor orgazmusa van de az ejakulácio elmaradt. Mitöl lehet ez? Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: az ejakulacio es az orgazmus 2 kulon dolog, csak a ferfiaknal az esetek 99%ban egybeesik a ketto, ezert feltetelezik hogy a ketto ugyanaz. meg lehet tanulni szetvalasztani a kettot, ami azert jo, mert sokszor elofordul hogy a lanynak tobb idore lenne szuksege hogy a csucsra jusson, a fiu viszont nem birja addig. ha viszont megtanulja iranyitani es szetvalasztani az ejakulaciot az orgazmustol, tobbszor is elelveznek mind a ketten, mivel ejakulacio nelkuli orgazmus utan viszonylag konnyen lehet folytatni. tovabbi referencia: keress ra a neten "how to become a multiorgasmic man"-re.

az ejakulacio es az orgazmus 2 kulon dolog, csak a ferfiaknal az esetek 99%ban egybeesik a ketto, ezert feltetelezik hogy a ketto ugyanaz. meg lehet tanulni szetvalasztani a kettot, ami azert jo, mert sokszor elofordul hogy a lanynak tobb idore lenne szuksege hogy a csucsra jusson, a fiu viszont nem birja addig. ha viszont megtanulja iranyitani es szetvalasztani az ejakulaciot az orgazmustol, tobbszor is elelveznek mind a ketten, mivel ejakulacio nelkuli orgazmus utan viszonylag konnyen lehet folytatni. tovabbi referencia: keress ra a neten "how to become a multiorgasmic man"-re.
Siettél.
Mondjuk ha nagyon függõleges helyzetben van a farka, úgy, hogy a húgycsõ néz felfelé, és emellé még azelõtt nem rég volt az, hogy csináltátok, tehát nem volt ideje újra "feltöltõdni", akkor még ha akart is volna jönni valami, a gravitáció miatt nem jött. Velem is volt már ilyen.

Mitől lehet hogy a laptopom egy idő után meghülyül? Bővebben.

Van, hogy teljesen váratlanul a laptopom elkezd "szaggatni" ha szól a zene elkezd akadozni az egér mozgatásánál is akadozik (ezt félpercig csinálja) ezután 1 percig megint minden oké.. majd ezután megint elkezd akadozni szintén kb félpercig és ezt addig csinálja amíg újra nem indítom.. ugyanezt csinálja, ha wifire vagyok csatlakozva és elmegy a wifi.. mitől lehet? -köszi előre is-

Legjobb válasz: Több változat is lehetséges: - Túlfõ a processzorod és korlátozza az órajelét - Teljesen betelt a winchester-ed - Fut valami a háttérben (vírus, vírusírtó, vagy bármi nagy proc igényû alkalmazás), ami elveszi az idõt a többi process-tõl Hirtelen ennyi jutott szembe, de biztosan lehet még más oka is.

Több változat is lehetséges: - Túlfõ a processzorod és korlátozza az órajelét - Teljesen betelt a winchester-ed - Fut valami a háttérben (vírus, vírusírtó, vagy bármi nagy proc igényû alkalmazás), ami elveszi az idõt a többi process-tõl Hirtelen ennyi jutott szembe, de biztosan lehet még más oka is.
A kérdező hozzászólása: "- Túlfõ a processzorod és korlátozza az órajelét" valszeg ez lesz a probléma mert a másik 2 opció kilõve és amúgy is eléggé meleg szokott lenni a laptop.. mit tudok tenni ez ellen a probléma ellen? már többször kilett tisztítva, fújatva a ventillátor..
Ez egyszerûen ellenõrizhetõ: mérd meg a processzorok hõmérsékeletét valamilyen programmal (egy csomó van a neten), hogy lásd biztosan errõl van-e szó.
A kérdező hozzászólása: letöltöttem egy ilyen programot.. 85-95C gondolom ez magas.. mit lehet ez ellen tenni?
Na az durva, nem csodálom, hogy azt látod amit látsz. Szerintem ennyinél még a sima kifújatás vagy a laptop megemelése a jobb szellõzés miatt már nem fog segíteni. Vidd el szervízbe, nehogy megfõjjön. Inkább nekik fizess szervízdíjat mint hogy új gépet kelljen venned.
A kérdező hozzászólása: hát igen pedig most is meg van emelve.. pedig nem szar laptopról van szó úgyh nem tudom, hogy .... el így a hûtése. mennyibe fájna kb az efajta szervizelés?
Nem tudom, nem vagyok szervízes. Egy új notebook-nál biztos olcsóbb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!