Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet hogy több mint 2 (4 db)

Mitől lehet az, hogy több mint 2 hete barnázok?

Eddig menzesz el?tt max.5 nappal volt ilyen. Most teljesen kétségbe vagyok esve, hogy mit?l van! Néha szurkál a hasam, mint menzeszkor és fáj a cicim is. Szedem a barátcserje kapszulát lassan 2 hónapja. Az zavarhatott be? Vagy mi más lehet?

Legjobb válasz: A kapszula hatását nem ismerem, de azt mondják, hogy a beágyazódás is produkálhat ilyen tüneteket. Nekem sajna még nincs ilyen tapasztalatom. ))o: A barnázás nálam mindig a menzesz jele, de nálam is csak egy héttel elõtte ...

A kapszula hatását nem ismerem, de azt mondják, hogy a beágyazódás is produkálhat ilyen tüneteket. Nekem sajna még nincs ilyen tapasztalatom. ))o: A barnázás nálam mindig a menzesz jele, de nálam is csak egy héttel elõtte ...
Nem hinném, h a b.cserje, inkább progeszteron-hiány, kérj laborvizsgálatot, az a biztos, és jelöltetsd be a bétaHCG-t is! :)

Mitől lehet, hogy éjjel sokkal többet keményedik a pocim? Egész nap jövök-megyek, pakolok és mégis csak 1-2-szer. Éjszaka meg egy sima átfordulástól, vagy felüléstől meg mindig, kb 5-6-szor.35 hetes vagyok.

Legjobb válasz: szia. szerintem jósló fájások azok ,mert már 35 vagy. ezt olvastam pont tegnap valahol. De jó, te már nemsokára szülni mész! Sok boldogságot! 24 hetes

szia. szerintem jósló fájások azok , mert már 35 vagy. ezt olvastam pont tegnap valahol. De jó, te már nemsokára szülni mész! Sok boldogságot! 24 hetes
A kérdező hozzászólása: Én is ilyesmire gondolok, de miért csak éjszaka??!! A "dejómegyekszülni"-rõl mindig más a véleményem :) ha nem bírok megmozdulni a hasamtól, akkor mennék már szülni, de ha a szülésre gondolok, akkor inkább a nagy has :) :)
Én még csak 22 hetes vagyok, de nekem is inkább este keményedik a hasam nem keveset. Ja és én már 17 hetes krom óta keményedek!

Mitől lehet az, hogy a testvéremnek (2 petéjű ikertestvérem) már másodszor jön össze egyből a baba, nekem meg már több mint egy éve nem sikerül?

Legjobb válasz: Mert nem vagyunk egyformák,nem kell egybõl bajra gondolni,nekem 2 évig nem sikerült,és nincs bajom.Az meg hogy kétpetéjûek vagytok nem jelenmti azt hogy egyformán minden megy nálatok.Ne aggdj,és ne görcsölj rajta,sikerülni fog.Esetleg ha hiszel a gyertyaállásos dologban,próbáld ki,vagy figyeld az ovulációdat.

Mert nem vagyunk egyformák, nem kell egybõl bajra gondolni, nekem 2 évig nem sikerült, és nincs bajom.Az meg hogy kétpetéjûek vagytok nem jelenmti azt hogy egyformán minden megy nálatok.Ne aggdj, és ne görcsölj rajta, sikerülni fog.Esetleg ha hiszel a gyertyaállásos dologban, próbáld ki, vagy figyeld az ovulációdat.


ha sok a savad, vagy refluxod van, az kimarhatja a gyomrod, gégéd, ami súlyos lehet, kell gyógyszer.
A kérdező hozzászólása: ugye nem gyomorrák?
Refluxnál szokott ilyen érzés lenni, nem jól zár a gyomorszáj. Nem jön fel sav?
Sokat idegeskedsz?
Ha fontos, menj orvoshoz, bameg!
menj orvoshoz megnyomkodja gyomrodnál észreveszi egybõl ha gyomorsavad van! nem szabad ezzel játszani fõleg ha már étvágyad sincs.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!