Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet hogy szurkál (17 db)

Mitől lehet, hogy szurkál a hasam középen a köldökömtől egy kicsit jobbra? Lehet bébi?

Legjobb válasz: Az, hogy mitõl lehet, nem tudom, de szerintem nem bébi, azok eleinte nem a köldök környékén laknak, hanem sokkal lejjebb.

Az, hogy mitõl lehet, nem tudom, de szerintem nem bébi, azok eleinte nem a köldök környékén laknak, hanem sokkal lejjebb.
Szia! Hát pontosan nem tudom én sem, hogy ilyenkor hol szokott szurkálni, mert én is az elsõ bébimmel próbálkozom..de..ha gyanakszol és eltelt már 12-14 nap az aktus óta, akkor csinálj egy tesztet! Reggeli vizeletbõl kimutatható ha eltelt ennyi idõ! Szorítok!

Mitől lehet hogy ma szinte egész nap szúró érzés van köldököm körül? Mintha belülről szurkálnák! 36/3hetes vagyok

Legjobb válasz: Komoly? Nekem is :-) Egész nap. Olyan mintha szét akarna szakadni a köldököm, szerintem megint nagy növekedés van odabenn :-) Üdv:36 hetes

Komoly? Nekem is :-) Egész nap. Olyan mintha szét akarna szakadni a köldököm, szerintem megint nagy növekedés van odabenn :-) Üdv:36 hetes
Egy-két nap alat elmúlik. Nekem is volt ilyen ennyi idõsen, ilyenkor hirtelen nõ a baba még egy nagyot és a méhszalagok húzodnak. 6 hós kislány anyukája
Hú ilyen nekem is volt, elég kellemetlen. Fõleg amikor uh.-tak nagyon fájt.Most már nem érzem , de még uh-on mindig elég fájdalmas. 36 hetes kismama

30 hetes kismama vagyok, és ma kezdtem el érezni hogy a bal oldalon a hasam alatt szurkál a hasam. Szerintetek mitől lehet?

A baba mozog Csak félek hogy nehogy baj legyen. Hétf?n kell mennem UH-ra, vérzésem nincs, A szurkálás is csak egy pár pillanatig tart.

Legjobb válasz: Lehet hogy tényleg a baba nyomja és nem valami komoly félek mert már nem akarom elveszíteni. Már Õ a második baba de az elsõt el kellett venni:( Így sokkal többet idegeskedem a terhesség alatt:( Már mindenre gondoltam hogy készül a szervezetem a szülésre és azért szúrkál ahogy nyúlik a bõr meg az izmok... vagy nem tudom.... Köszi a válaszokat...

A kérdező hozzászólása: Lehet hogy tényleg a baba nyomja és nem valami komoly félek mert már nem akarom elveszíteni. Már Õ a második baba de az elsõt el kellett venni:( Így sokkal többet idegeskedem a terhesség alatt:( Már mindenre gondoltam hogy készül a szervezetem a szülésre és azért szúrkál ahogy nyúlik a bõr meg az izmok... vagy nem tudom.... Köszi a válaszokat...
Nálam ugyan reggel óta csak a jobb oldalamon, már majdnem a szeméremcsontomnál. Nem tudom mi lehet. 23 hkm
Nekem is idõnként szokott a bal oldalamon a szeméremcsontom körül, szerintem nyomja a baba. 34hkm
Én is épp 30.hetes (tini)mama vagyok...és nem kell félni azért szúr mert a baba vagy kinyútja a lábát, kezét és olyan helyen nyomja meg ahol az épp szúr..:) További jó babavárást!! :)

Normális, hogy 13 hetesen szurkál, lüktetve szurkál, belenyilal a bal oldalamba? Mitől lehet ez? Mindig megilyedek, hogy valami baj van a babával.

Legjobb válasz: Igen, normális. Ahogy nõ a méhed, meg nyúlnak a szalgok, azt érzed. Minden normális, ami nem görcs, és nem vérzés. nekem ezt mondta a doki.

Igen, normális. Ahogy nõ a méhed, meg nyúlnak a szalgok, azt érzed. Minden normális, ami nem görcs, és nem vérzés. nekem ezt mondta a doki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) Tegnap reggel óta, kicsi kihagyásokkal ez van folyamatosan.
Igen, normális, sok kismamánál elõfordul. Én MagneB6-ot szedtem rá, az használt. Ahogyan az elõzõ hozzászóló is írta, nyúlnak a méhszalagok. Nekem is ezt mondta rá a doki.
Nekem is folyamatosan szurkál meg nyilal már a 12.hét óta, most 15 hetes vagyok, de nem hagyott alább, én is szedek Magne B6-ot, egy kicsit segít, dehát mégsem gyógyszer nincs annyi hatása...
A kérdező hozzászólása: Én is szedem a MagneB6-ot, valamivel elviselhetõbb utána, csak szokatlan. Ezzel gondolom mindenki így van, aki az elsõ babát várja.:)
A kérdező hozzászólása: Mennyi MagneB6-ot szedtek egy nap?
11.26-os vagyok. 2x1 tablettát szedtem, majd ebbõl lett 1x1. Most már nincs ilyen rossz érzésem, de magnéziumra szükség van, ezért most a Magnerot tablettát szedem (orvosi javaslatra.)

18 hetes vagyok, és ma éreztem először, hogy szúrkál a hasam alja baloldalt, és olyan nehéznek érzem magam. Ez mitől lehet? Tágul a méh?

Legjobb válasz: Nagy valószínûséggel arról van szó,hogy nõ a méhed. Ezek a szurkáló, nyilaló érzések valószínûleg végig fogják kísérni a terhességedet, de ez így szokottt lenni. Hogyha elviselhetetlen lenne a fájdalom azért kérdezz rá az orvosodnál. Boldog babavárást!

Nagy valószínûséggel arról van szó, hogy nõ a méhed. Ezek a szurkáló, nyilaló érzések valószínûleg végig fogják kísérni a terhességedet, de ez így szokottt lenni. Hogyha elviselhetetlen lenne a fájdalom azért kérdezz rá az orvosodnál. Boldog babavárást!

Három hete megujjazott a párom és lehet, hogy előváladék került a kezére. Rá egy hétre pontosan, rendesen megjött. De mióta elmúlt, (kb. egy hete) folyton szurkál a hasam, egyfolytában pisilni járok. Mitől lehet? (többi lent)

Tudom, rengeteg ilyen kérdés volt már, de annyira ellentmondásos mindegyik válasz, hogy már összezavarodtam. Lehetséges, hogy csak bebeszélem magamnak, és azért? Vagy esetleg az is lehet, hogy azért vannak ezek a tünetek, mert (mivel rendszeresen járok úszni) elkaptam valamit az uszodában? Vagy felfáztam? Egyébként még szűz vagyok és teljesen tapasztalatlan. Köszönöm előre is a válaszokat! 16/L

Legjobb válasz: kinek az elõváladéka került a kezére? Lehet,hogy megfáztál vagy elkaptál vmit az uszodában,, és ha mindig ezen agyalsz,hogy terhes lehetsz, akkor bebeszéled magadnak a tünetet is.

kinek az elõváladéka került a kezére? Lehet, hogy megfáztál vagy elkaptál vmit az uszodában, , és ha mindig ezen agyalsz, hogy terhes lehetsz, akkor bebeszéled magadnak a tünetet is.
Hát az biztos szerintem, hogy nem vagy terhes. Igaz, hogy írják , hogy az elõváladéktól is lehetsz terhes stb, de azt is nézzük, hogy vannak akik hónapokig próbálkoznak azzal, hogy teherbe essenek. Vagy bebeszéled magadnak, vagy valami más oka van. Szerintem még várjál pár napot, és ha nem múlik el, akkor menjél el orvoshoz. 18/f
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat!:)

Mitöl lehet az hogy már napok ota sokat kemény a hasam és nem tudok ülni sokat mert fáj, nyom, szurkál, minden rendben? A 38 dik héten vagyok, a derekam is fáj, meg a forgoimat érzem folyton, sokat alsok és nehezemre esik fölkeli ez normális?

Ha már egyszer fentvagyok semmi bajom,mindent meg tudok csinálni nem érzek fáradságot.

Legjobb válasz: szia ilyenkor már természetes a keményedés-és vitamint sem lehet szedni rá.sõt "jó "is ha néha keményedik..pihenj,lazits sokat-már nincs sok hátra

szia ilyenkor már természetes a keményedés-és vitamint sem lehet szedni rá.sõt "jó "is ha néha keményedik..pihenj, lazits sokat-már nincs sok hátra
Valószínûleg nyúlnak a méhszalagjaid, mivel most kapcsol rá a picúr. Ha nem görcsöl, nincs gond. Minden jót!
Szia! Nyugi, semmi baj sincsen! A tested alakul át és a méhszalagok nyúlnak. Nekem például csak jobb oldalon fájt egy ideig és ott is csak a hasam alja (kezdetekkor a terhesség 2/3-áig). Ezt követõ idõszakban a derekam bal oldala egészen fel a vesémig (6-7. hónap). Én is megijedtem, hogy felszálló fertõzés vagy vizeletpangás. Szerencsémre semmi ilyesmirõl nem volt szó. Ne aggódj, semmi gond! Boldog babavárást! 35 hetes kismami

Május 12-én volt peteérésem elötte is és akkor is és utána is voltam a párommal. Most iszom a palástfűteát is. Jövöhétre nem várom a menzit de most olyan érzéssem van hogy szurkál a bal oldalam. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is szokott,de mégsem vagyok terhes.Persze lehet baba is. Ne görcsöljetek rajta,és összejön.So sikert.Egy öreg róka

Szia! Nekem is szokott, de mégsem vagyok terhes.Persze lehet baba is. Ne görcsöljetek rajta, és összejön.So sikert.Egy öreg róka
Szia!Nekem 15-én volt peteérésem és 29-re nem várom a menzim. Szerintem a szurkálás lehet a beágyazódástól is, úgyhogy nyugodj meg!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!