Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet hogy minden második (3 db)

nem érvényes
A kérdező hozzászólása: Majd írd meg mit mondott!
Kedves Kérdezõ! Ha már késik egy 10 napja akkor te is elmehetnél orvoshoz. Elõbb ne menj mert nem fog semmit látni a doki (10 napnál is még csak petezskot szerintem). Addig is tesztelhetsz. Elképzelhetõ még az is hogy késõbb volt pé-d. 20 hetes km
09:29-es vagyok. Holnap reggel elmegyek dokihoz, hogy alaposan vizsgáljon meg. Ha nem fog látni semmit, akkor én felfogom úgy, hogy tuti nincs baba. Ennyi. Saját megnyugtatásom miatt megyek.
A kérdező hozzászólása: 4 napja késik! Én még reménykedem....
Ezzel én is így vagyok. Idõn túl megjelenik a 2. csík. Több fajta tesztet csináltam, mindegyiken ott van halványan de egyértelmûen a 2. csík. Én nem reménykedem...
Szia! Mióta késik? Megy a drukk!
Nem érvényes a teszt.Vegyél más fajtát de inkább menj el orvoshoz.Én 2 hetes menses csúszás tán mentem el dokihoz megvizsgált csinált egy hüvelyi ultrahangot és ott volt a biztos eredmény.
És miért csináltál 5 tesztet? Ha késik heti egy bõven elég, de akár kéthetente is, egy hónap késés után meg el kell menni orvoshoz. Annak semmi értelme sztem, hogy százezer tesztet csinál vki. Attól nem lesz hamarabb kismama. Egyébként nem érvényes az eredménye.
Jó, meg fogom írni. Amúgy mondta, hogy még nem biztos hogy látni fogja ha van baba... Nem tudom miért mondta azt, mert szerintem már látnia kéne valamit...

Mitol lehet hogy az ovu tesztemet akár reggel, akár este csinálom az mindig egyformán halvány a második csík?

utolsó két hétben csináltam párszor és mindig ilyen.mitol lehet?

Legjobb válasz: Ha ovuláció után csináltad (gondolom erre értetted az utolsó 2 hetet), akkor azért. Csakis ovuláció elõtt 12-36 órával nõ meg az lh szint, amit az ovu teszt kimutat. Ha a 2 hetet ovu elõttre értetted, akkor azért lehet, mert még nem csak a jövõben várható, tehát akkor tovább kell tesztelni. Mivel az lh szint a nap folyamán növekszik a szervezetben, ezért érdemesebb csak késõ délután tesztelni. Remélem tudtam segíteni.

Ha ovuláció után csináltad (gondolom erre értetted az utolsó 2 hetet), akkor azért. Csakis ovuláció elõtt 12-36 órával nõ meg az lh szint, amit az ovu teszt kimutat. Ha a 2 hetet ovu elõttre értetted, akkor azért lehet, mert még nem csak a jövõben várható, tehát akkor tovább kell tesztelni. Mivel az lh szint a nap folyamán növekszik a szervezetben, ezért érdemesebb csak késõ délután tesztelni. Remélem tudtam segíteni.
javítok: csak a jövõben várható
vagy nincs ovulációd a hónapban... nekem volt így, hogy hiába néztem meg folyton...
A kérdező hozzászólása: Ovulaciom volt ez 100% mert a doki nezett uh-n, a honap elejen. akkor nem neztem meg mit mutat az ovu teszt, mert meg nem jott meg a csomag amit rendeltem.de utana kb ket hettel reggel megprobaltam ugy csinalni mintha josteszt lenne, hogy kimutassa a terhesseget, de csak halvany volt. azota egyparszor csinaltam este es reggel is de mindig egyforma halvany. terh. tesztem negativ. mult heten voltam dokinal, de csak megvastagodott mnyhartyat latott. menzim mindig ossze vissza van meg, nem tudom mikor kellene megjonnie, de gondolom ha vastag a mnyhartya akkor mar lassan megjon. vagy azert ilyen a tesztem mert mindig van bizonyos lh szint az emberben es ezt mutassa mindig a teszt halvanyan???
sajna, akkor passz...(elõzõ)

Mitől lehet az, hogy minden második hónapban pecsételéssel kezdődik a vérzésem? Olyankor a bal petefészkem fáj, vagyis nyom de nagyon!

Elképzelhet?, hogy ott nem m?ködik valami rendesen és ez okozza hogy csak kéthavonta pecsételek és akkor fáj csak?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen problémám van , én is erre tippeltem , hogy az egyik petefészkem nem mûködik tökéletesen , azzal együtt amint kitaláltuk , hogy legyen gyerek 3 hónap alatt összejött (3-szor :)) .

Nekem is ilyen problémám van , én is erre tippeltem , hogy az egyik petefészkem nem mûködik tökéletesen , azzal együtt amint kitaláltuk , hogy legyen gyerek 3 hónap alatt összejött (3-szor :) ) .
A kérdező hozzászólása: És pecsételõs vagy nem pecsételõs hónapban jött össze a baba/babák?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!