Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet hogy mielőtt meg (4 db)

Mitől lehet, hogy mielőtt megjön, már 1 héttel barnázgatok néha, pici pár csepp vér van? Másnak is van ilyen? Nem szedek gyógyszert már több mint fél éve, gyermekem még nincs, de mostanában szeretnénk.

Legjobb válasz: Nekem is szokott. Szerintem sárgatest elégtelenség, ha egyáltalán az, de nem ritka jelenség. Semmi gáz. Vannak hónapok amikor nem jelentkezik, aztán meg igen. Nem hinném, hogy veszélyes, sok helyen olvastam, hogy másoknál is elõfordul. Lehet, hogy emiatt nem az elsõ hónapban fogsz teherbe esni, de ne aggódj. Ha aggaszt, akkor próbálkozz a barátcserje kapszulával.

Nekem is szokott. Szerintem sárgatest elégtelenség, ha egyáltalán az, de nem ritka jelenség. Semmi gáz. Vannak hónapok amikor nem jelentkezik, aztán meg igen. Nem hinném, hogy veszélyes, sok helyen olvastam, hogy másoknál is elõfordul. Lehet, hogy emiatt nem az elsõ hónapban fogsz teherbe esni, de ne aggódj. Ha aggaszt, akkor próbálkozz a barátcserje kapszulával.
Valószínû a belek, felpuffadás. Olyankor ez természetes.
Vagy lehet, hogy izomrángás a méhedben.

Most már 2 hónapja úgy jön meg a menzeszem, hogy elég gyenge, és csak 2-3 napig tart. Mielőtt most beteg lettem volna csináltam tesztet, de az negatív lett. Szerintetek mitől lehet a rövid vérzés?

Legjobb válasz: Hormonzavar,pajzsmirigy,ciszta stb stb!Rengeteg oka lehet a gyenge vérzésnek! Ha terhes lennél már kimutatta volna a teszt! Mindenképp menj el egy orvoshoz!

Hormonzavar, pajzsmirigy, ciszta stb stb!Rengeteg oka lehet a gyenge vérzésnek! Ha terhes lennél már kimutatta volna a teszt! Mindenképp menj el egy orvoshoz!

Hogy lehet legjobban felizgatni egy 17éves fiút mielőtt még hozzáérnék? Mitől gerjedtek be és miután elkezdtem neki hogy a legjobb

az jó ha eleinte csak simogatom?fiúk ti mit?l órültök meg?lányok is írhatnak

Legjobb válasz: riszáld a hátsód, mozogj szexisen, simogasd a nyakát, halántékát..

riszáld a hátsód, mozogj szexisen, simogasd a nyakát, halántékát..
Egy 17 éves fiút nem kell felizgatni. Ha leülsz mellé az ágyra már úgy áll a farka, mint a cövek, jóesetben...
Köpd le, jó messzirõl!
Én azt szeretem amikor ülök a fotelben a barátnõm pedig kicsit kinyomja a fenekét -ami állati dögös egy feszülõs fariban- és háttal elindul felém. A látvány hogy tolatva közeledik és a kerek fenekét a kukimra teszi...Hát az vmi fantasztikus érzés tud lenni :D
látod mindenki mástól....amúgy a nyak simogatás puszilgatás bevált dolog azért szerintem! Azt minden fiú szereti.
Szerintem sem kell õt külön felizgatni. De ha mégis szeretnél valami ilyet, akkor vegyél fel olyan ruhát, amibõl kivillan ez-az... a fiúkra nagyon hat a látvány. És persze mozogj úgy, hogy ki is villanjon, de azért ne legyen teljesen egyértelmû, hogy szándékos volt.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat arra keresnék még választ hogy ha már meztelenül vagyunk és még nem kezdtünk hozzá na akkor mivel lehet egyre késleltetni a dolgokat hogy amég nem érek hozzá ott addig hol és mit csináljak vele hogy már alig várja hogy lejebb menjek :P
csókolgasd jácc vele... meséld el neki mit fogsz vele csinálni. ha már mesztelenek vagytok kapj elö egy sálat és kösd oda valamihez(lehetöleg az ágyhoz) és ugy kezdj vele játszani, nyalakodni:D 5-10 perc után kérdezz rá hogy neki jó e ez igy hogy fel van kötve félig... ha nem akkor persze enged el:D esetleg kézfelkötés után egy kis tejszinhab vagy csokiöntet...oda ahol a legérzékenyebb... :D sok sikert:D 16/L
Suttogd a fülébe hogy: NAPISZAR.COM!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!