Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet hogy már 12 (4 db)

sajna az nemjelent semmit. akkor nincs peteérésed.
Mikor szoktál tesztelni? Délután vagy este a legjobb. Az LH szint napközben változni szokott. A tesztelés elõtt kb. 2 órával már ne igyál sok folyadékot. Lehet, hogy ebben a hónapban nem volt peteérésed, de ez elõfordul. Nézd a köv. hónapban is. Nem irtad, hogy hányadik naptól figyeled a peteérést. Nekem például az egyik hónapban már a 11. napon, mig a köv. hónapban csak a 13. napon volt pozitiv a tesztem.

Már 2 hetet késik a menstruációm, nem tudom, hogy mitől lehet. Normális ez? 12/l

Ez lenne a 3.-ik menstruációm, ilyenkor még normális, hogy ennyit késik? Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Abszolút normális, majd kb 16 éves korodra beáll.

Abszolút normális, majd kb 16 éves korodra beáll.
Persze, hogy normális. Kell akár 2-3 év is, mire beáll a menstruáció. Ha már megjelentek rajtad a másodlagos nemi jellegek, vagyis nõ a melled, és szõrösödik a puncid és a hónaljad, akkor semmi baj. A nemi érés egy hosszú több éves folyamat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Normális, igen. 16 éves korodra fog kb. beállni. Még van idõd. Lehet, hogy ez már kimarad, és a következõ fog csak megjönni.
nem tom, követed-e még a kérdést, mindenesetre leírom a saját tapasztalataimat is. nekem az elsõ 11 évesen jött meg, a második pedig 13 évesen, közte semmi nem volt... és ma sem rendszeres: 30-42 naposak a ciklusaim, a 4-5 napos eltérés nálam megszokott, de kb. félévente elõfordul két hetes késés is. igazából nem tom, valóban normális ez a dolog (az én koromban már nem), az viszont tény, h gyakran elõfordul, fõleg a kezdetekben. 22

Nagyon fáj a fejem már 12 órája. Éjjel nem tudtam tőle aludni. Egy hete beteg vagyok és arra gondolok, hogy feszítheti-e a fejemet a nátha, illetve az orrváladék? MIt csináljak és mitől lehet ez?

Vettem be gyógyszert de nem használt, a vérnyomásom sem magas. És akkor fáj nagyon főleg hátul, ha köhögök, tüsszögök vagy lehajolok. Nem tudom mitől lehet ez. Nagyon erősen lüktet és olyan mintha késsel szurkálnák.

Legjobb válasz: Tarkómerevség?

Tarkómerevség?

Csalánkiütés! Sajnos az orvos nem tudta megállapítani, hogy mitől van, és sajnos én sem. Ha bevettem előtte 12 órával Advilt, ugye attól nem lehet? Mert azt nem most vettem be először. Már több éve szedem, de csak 1-2 darabot havonta, ha fáj a fejem.

És szerintetek lehet olyan tusfürd?t?l,amit régebben már használtam,de el?vettem megint,pont el?tte való este (ez amolyan szemcsés tusfürd?,b?rradíros).

Legjobb válasz: A gyógyszerallergia nem okoz csalánkiütést. Sokkal dúrvább és szinte azonnali tünetei vannak. Csalánkiütés általában ételtõl van. A kozmetikumok is más bõrtünetet csinálnak. Ettél valamit ami nem tetszett a szervezetednek.

A gyógyszerallergia nem okoz csalánkiütést. Sokkal dúrvább és szinte azonnali tünetei vannak. Csalánkiütés általában ételtõl van. A kozmetikumok is más bõrtünetet csinálnak. Ettél valamit ami nem tetszett a szervezetednek.
Ha korábban vettél be Advilt akkor nem hiszem, a tusfürdõknek meg idõnként változtatják az összetételeit, szóval azt még el is tudom képzelni. Biztosnak csak az allergiateszt biztos, addig vegyél inkább mosakodókenõcsöt(Ungentum Hydrophilicum Nonionicum) patikában.
Van a fájdalomcsillapítókban pl. diclofenac, ami okozhat. De ha már szedtél és nem lett kiütés, akkor nem valószínû, h ettõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!