Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet hogy már (448 db)

Szerintetek mitől lehet hogy már 2 hónapja abbahagytam a fogamzásgátlót és még nem vagyok terhes? A párommal már nagyon szeretnénk.

Legjobb válasz: Majd ha 1 év múlva írsz, az már "baj". 2 hónap próbálkozás, ne csináld már, ez SEMMI.

Majd ha 1 év múlva írsz, az már "baj". 2 hónap próbálkozás, ne csináld már, ez SEMMI.
Talán vissza kell rendezõdnie a ciklusodnak...
A kérdező hozzászólása: Vele is minden rendben van már van egy 4éves kisfia is.
Akkor tényleg csak annyit tudsz tenni, hogy türelmesen vársz, de nem görcsölsz. Azt mondják a baba tudja, hogy mikor kell majd jönnie. Figyeld a peteérésed és érezzétek jól magatokat/egymást. Kívánom, hogy mihamarabb 2 csíkos legyen a teszted! :)
A kérdező hozzászólása: De nem könnyû nem erre gondolni. Köszönöm szépen. Én is ugyan ezt kívánom nektek.
érdemlegeset én sem tudok írni, de én például, mikor annó abbahagytam a gyógyszert a 15.hónapban estem teherbe.semmi bajom nem volt, sem nekem, sem a férjemnek.most megint próbálkozunk, ez a 3. ciklusom, elvileg hétfõre nem várom, d nem fûzök hozzá sok reményt, pedig jókor voltunk jó helyen:) , de valahogy úgy érzem hogy ez sem a mi hónapunk. bocs, de szerintem a doki meg tök zizi, ha azt mondja, hogy pedig már terhesnek kéne lenned.lehet hogy épp nem kaptátok el a pé-t eddig.
A kérdező hozzászólása: Nem jött meg most rendesen az utolsó menzim de a teszt mégis negatív.
nyugi.nekem az elsõ 38 a második 26 napra jött meg.most meg a 28.napon vagyok, de eddig még semmi.elvileg hétfõn leszek pé után 14 nappal.ja az elõzõ ciklusban a luteális szakaszom(a pé utáni napok)csak 9 volt, most meg már a 11. napon vagyok pé után.ugyhogy nálam igy bezavart a gyógyszer abbahagyása.
Tényleg semmi okod az elkeseredésre! Én is decemberben hagytam abba az anti baby-t, és elõször 36 napra, most meg 24-re jött meg! A ciklusod még nem állt be a gyógyszer után, lehet ez a baj, és ezért nem jött össze! Amúgy az tök normális, ha egy éven belül jön csak a baba! Nem mindenki olyan szerencsés, hogy elsõre neki! Mi is holnap kezdjük a 3. próbálkozós hónapot, ma van az utolsó mensi napom! :) Ne görcsölj rajra, mert ha ezen idegesíted magad, akkor elmaradhat az idegesség miatt a peteérés! Kitartás, és ne babagyártás miatt szexeljetek, hanem azért, mert szeretitek egymást, és az együttléteket! :)
csacsi44 nekem abban a hónapban lett 2 csíkom, amikor biztosan éreztem, hogy nem az a hónap:) ) Kérdezõ, én nem szedtem gyógyszert, minden rendben van mindkettõnkkel, és mégis a 4. hónapban jött össze - és szerintem ez tök gyors:) A doki nemigen mond olyat, hogy már össze kellett volna jönnie, õ képben van azért, hogy 2 hónap még semmi. Fõleg foggátló után. A doki nem lát bele az agyadba, hogy hogyan reagál a hormon megvonására, ezért nem is mondhatja, hogy már össze kellett volna jönnie. Normális orvos tudja, hogy szervezetfüggõ a reakció, van akinél 6 hónap alatt áll vissza a rend, van akinél meg azonnal. Úgyhogy nyugi, majd összejön az a baba. A magad megnyugtatására használj ovu tesztet, úgy jobban be tudod lõni, melyik napok a jó napok.
tényleg nyugodj meg, én decemberben hagytam abba a gyógyszert és "csak" júniusban jött össze a baba és mi nem is terveztük a párommal tehát azt sem mondhatom hogy rágörcsöltem a dologra.úgyhogy szerintem a fél év teljesen reális a gyógyszer abbahagyása után.
A párod is megvizsgáltatta magát? Bocsi, hogy mindig visszakérdezek, szeretnélem megnyugtatni. Hasonló cipõben járok, csak én 2010 novemberében hagytam abba a gyógyszert 8 év szedés után. Nálam is rendben találtak mindent, görbét vezetek, de eddig semmi. :( Nem adjuk fel! Te meg ne keseredj el! Take it easy! ;)
A kérdező hozzászólása: Az orvos szerint minden rendben van.
És a doki azt mondta, hogy van peteérésed meg minden? Görbét vezetsz?
A kérdező hozzászólása: Csak már nagyon szeretnénk
A kérdező hozzászólása: Re, élem is hogy csak annyi. Nem akarom hogy valami probléma legyen. Szedni akarok valami gyógyszert ami segit csak nem tom hogy mit.
a két hónap az még tényleg semmi! elhiszem, hogy már nagyon szeretnéd azt a kétcsikos tesztet, de ne görcsölj rá ennyire, mert annál nehezebben jön össze.
Sok doki nem is javasolja rögtön elkezdeni a babagyártást a fog.gátló abbahagyása után, mi pl. fél évig gumival védekeztünk még utána. Tehát nyugi, visszarendezõdik minden, aztán össze fog jönni a baba! :) Csak ne görcsöljetek rá.
A kérdező hozzászólása: Nem görcsölök csak az orvos szerint már össze kellett volna jönnie a babának
Orvos létére tudnia kellene, hogy nem megy az olyan gyorsan. Nyilván egyénfüggõ, de ahogy korábban is írta valaki, vissza kell rendezõdni a ciklusnak, nomeg nem árt néhány hónapig más módon védekezni, nehogy valami nemkívánt szövõdmény legyen. Hidd el, sokan vagyunk, akik nagyon nagyon örülnénk, ha 2 hónap alatt összejött volna.
A kérdező hozzászólása: Csak attól félek hogy valami még sincs rendben hiába mondja az orvos hogy minden jól van.
Ha minden rendben van nálad és a párodnál is, akkor ne aggódj, jönni fog. Nekem is mindenki ezt mondja, bár a férjem most fog menni vizsgálatra a jövõhéten. Könnyû mondani, hogy ne görcsöljön az ember lánya, tudatalatt úgyis ott van a baba utáni vágy. De tényleg ne parázz, 2 hónap rövid idõ. Sokáig szedted a gyógyszert?
A kérdező hozzászólása: kb. 1évig szedtem.
1 év után jött össze a baba, amikor már mindkettõnknek volt idõpontja: a páromnak andrológiára, nekem pedig PV laparoszkópiára. A mûtét elõtt 4 nappal lett 2 csíkos....amikor már nem görcsöltem rá a dologra a fenti vizsgálatok miatt, mondván, zárjuk ki a szervi problémákat, babás maradtam. Nagyon jó orvosom van, de Õ is azt mondta, hogy 10-12 hónapot türelemmel kell lenni, aztán jöhetnek a vizsgálatok. Addig is egészséges életmód, vitaminok és no stressz :)

Mitől lehet, hogy már több, mint egy hete késik a menzeszem?

Terhesség kizárva, és fert?zésr?l sem tudok. És amúgy általában max. 2-3 nap eltéréssel mindig rendszeresen jön. Köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Nekem is már egy hete késik. Volt már olyan, hogy kimaradt egy hónap. :) De azért engem is aggaszt(ott) a dolog. De a válaszoktól megnyugodtam. :D

Nekem is már egy hete késik. Volt már olyan, hogy kimaradt egy hónap. :) De azért engem is aggaszt(ott) a dolog. De a válaszoktól megnyugodtam. :D
Szia! Ha valami stressz ért, lehet hogy attól, de az is elõfordulhat, hogy ez ki fog maradni. Nekem is volt már olyan, hogy március eleje után május végén jött meg, és azóta is van. Van ilyen. De az is lehet, mire elolvasod, már meg is lesz.
nem volt peteérésed ha elöregszik a nyálkahártya, akkor válik le az is lehet, hogy 1 kimarad ez nem baj, de ha ismétlõdik, pedig eddig rendszeres volt, akkor doki, mert a változás intõ jel

Mitől lehet hogy már nem akarja ennia tápszert? Bővebben lent

Kislányom már csak reggel meg este eszik tápszert de egy pár napja csak alig iszik bel?le.Eddig 200-240 ml-t megevett most meg csak 140-et de ma reggel csak 60 ml-t. gondoltam rá hogy esetleg veszek ízesítettet, vagy rakok bele kakaóport, de igazából nem szeretném hogy erre rászokjon, viszont mindenhol azt olvasni hogy 1 éves korig azért kell a 400-500 ml tápszer.

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, h olyan sok egyéb ételt kap napközben, hogy már nem szükséges neki annyi tápszer reggel és este. Nem írtad, h mennyi idõs a babád. Nálunk, a lányom 6 hónapos, 2*130 ml a tápszeres adag, de már kap tejpépet is. Ha a babád szépen fejlõdik, akkor ne aggódj.

Elképzelhetõ, h olyan sok egyéb ételt kap napközben, hogy már nem szükséges neki annyi tápszer reggel és este. Nem írtad, h mennyi idõs a babád. Nálunk, a lányom 6 hónapos, 2*130 ml a tápszeres adag, de már kap tejpépet is. Ha a babád szépen fejlõdik, akkor ne aggódj.
Az én lányom 8 hónapos. Napjában kétszer kap még tápszert. Azóta eszik kevesebbet, mióta 3 étkezést kiváltottunk, és rájött, hogy minden más finomabb. Én úgy okoskodok, hogy meglegyen az 500 tejalapú, hogy a tízórai gyümölcsébe teszek 2 kanál tápszert, uzsonnára pedig babajoghurtot, babapudingot, vagy tejpépet kap. Ezen kívül Beba 2 + vanília tápszert vettem, ezt szívesebben fogyasztja, mint a simát. Legtöbbször akkor fogy el a 200-230 kész tápszer, ha reggel nagyon éhes, vagy este félálomban etetem. Sajnos rájönnek, hogy az ízetlen/kesernyés táp egyáltalán nem finom. Képzeld el, ha a gyümölcs, zöldség változatos ízvilága helyett vki ezt a [email protected] tálalná eléd! Na ugye! Én megértem a babádat (meg az enyémet). Nem is tudom, hogy ki volt az a [email protected]@, aki kitalálta, hogy a kicsiknek meg KELL enni ebbõl napi 500 ml-t! A kakaó nem igazán jó ötlet amúgy. Szerintem.
az én fiam kb 8 honaposan kezdett fanyalogni a tápszerre, egyre kevesebbeket ivott és persze éhes maradt. ekkor az esti tápszert kihagytuk, és tejpépre váltottunk, azota is az a vacsi. ha ébren van, kanállal lehet csak etetni... amiota ehet joghurtot, pudingot, sajtot....stb, jut tejtermék napkozben is. éjszaka és hajnalban viszont sajnos kéri a tápszert, félálomban rogton lecsap az uvegre...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, valószínûleg nálunk is az lehet a probléma hogy mást enne már. 9 hónapos és õ is már eszik majdnem mindent.

Mitől lehet hogy már 2 hete nem jött meg a havim? A párommal mindig gumival védekezünk és eddig semmi baj nem volt! Vajon lehetek terhes? Eddig még soha nem késett ennyit!

Legjobb válasz: Vegyél terhességi tesztet, azzal már kimutatható. Ha negatív és továbbra is késik, akkor kérj idõpontot nõgyógyászhoz. Ha pozitív, akkor is. Sajnos 100 %-os védekezés nincs, mindig van 1 % esély a teherbeesésre, így arra is lehet gondolni.

Vegyél terhességi tesztet, azzal már kimutatható. Ha negatív és továbbra is késik, akkor kérj idõpontot nõgyógyászhoz. Ha pozitív, akkor is. Sajnos 100 %-os védekezés nincs, mindig van 1 % esély a teherbeesésre, így arra is lehet gondolni.
Terhességi teszt és doki.

Mitől lehet, hogy már kora délután erős fáradtság jött rám, a szemeim is olyan fáradtak és egyfolytában szomjas vagyok?

Legjobb válasz: A fáradtság lehet, hogy attól van, hogy korán sötétedik és még nem állt erre rá a szervezeted. A szomjúság lehet pl. a száraz levegõtõl, erre megoldás lehet, ha beüzemelsz egy párologtatót :)

A fáradtság lehet, hogy attól van, hogy korán sötétedik és még nem állt erre rá a szervezeted. A szomjúság lehet pl. a száraz levegõtõl, erre megoldás lehet, ha beüzemelsz egy párologtatót :)
Levegohianytol is lehet. Naponta 1 orat probalj levegon lenni!
A kérdező hozzászólása: Hétfõn voltam megnézettem a cukrom, éhgyomorra jó volt, még holnap megnézetem az evés utánit is. Köszönöm a Te kommentedet is!
A kérdező hozzászólása: Már keresem is meg a hidegpárásitót, remélem használ...már szinte "fáj" ébren maradnom, de a gyermekeim még nem álmosak...Tényleg kb.akkor kezdödött amikor besötétedett...csak olyan rossz, hiába iszom, mindig szomjasnak érzem magam.:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommentet, ez lemaradt...:) a fáradtság-figyelemzavar...:-/
A kérdező hozzászólása: Köszi! Sajnos most is ugyanugy érzem magam...:( Holnap nézetek vércukrot, ez nem normális...:(
Szerintem hamar menj el es nezesd meg a cukrodat.A fateromnak hasonlo tunetei voltak es masnap kiderult, hogy 24 (!!!!!) volt a cukra.NEm ijesztgetni akarlak, de jobb felni mint megijedni! Remelem egeszseges vagy!!!! :)
szia nekem ugyanez a problémám mitõl van légyszi válaszolj! :S

Mitől lehet, hogy már 3-4 napja fáj a hasam és már több mint egy hete késik a menzeszem?

Legjobb válasz: Mi lenne, ha internetes kérdezõsködés helyett elhúznál a nõgyógyászodhoz?

Mi lenne, ha internetes kérdezõsködés helyett elhúznál a nõgyógyászodhoz?
Szerintem meg fog jönni, de én is nõgyógyászt javasolnék.
Sajnos sokan azt hiszik, hogy azt itt kapott válaszok helyettesítik az orvosi vizsgálatot. Ha baj van, mindenképpen orvoshoz kell menni, mert még ha lenne is köztünk orvos, látatlanban akkor sem lehet semmit mondani.

Mitol lehet, hogy mar a menzesz elott is nagyon fajt a mellem, aztan mikor megjott meg mindig fajt? Majd kb 2-3 napra elmult es mar az ovulacio elott megint elkezdett fajni, de nagyon. Ez valami hormonproblemara utalhat?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül probléma. Egyszerûen a tested így reagél a hormonváltozásokra. Ezt a jelenséget pms-nek, premenstruális szindrómának hívják. Néha ovuláció környékén is vannak fájdalmas tünetek. Barátcserje-kapszula vagy Premens tabletta segíthet ezen is, meg a babában is.

Nem feltétlenül probléma. Egyszerûen a tested így reagél a hormonváltozásokra. Ezt a jelenséget pms-nek, premenstruális szindrómának hívják. Néha ovuláció környékén is vannak fájdalmas tünetek. Barátcserje-kapszula vagy Premens tabletta segíthet ezen is, meg a babában is.

Ez nem jelenti ugye azt, hogy terhes vagyok? Mitöl lehet, hogy már második hónapja közepes mennyiségben barnázok? Nagyon meg vagyok ijedve.

8 és fél hós a kislányom.Múlt hónapban kezdödött,hogy barnáztam közepesen,azt hittem,hogy majd ebben a hónapban megjön rendesen,de nem,mert megint ugyan az van.A kislányom még szopik elég sokat(nsp közben legalább 3x,meg éjjel is min.2x)Mult hónapban a barnázás elött volt pár nap,hogy nem kérte a cicit.Ez nem jeleni ugye azt,hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: tök egyszerü holnap reggel írány a patika és a teszt már válaszol is.

tök egyszerü holnap reggel írány a patika és a teszt már válaszol is.
szerintem csak visszaáll a hormonháztartásod, de a teszt tényleg megmondja...

Mitől lehet hogy már nem kivánom a páromat szexuálisan?

3 éve vagyunk együtt, szeretem őt, de valahogy elmúlt az a bizsergés,amit régen éreztem amikor együtt voltunk. Már csak muszájból szeretkezek, csókolózok...stb vele. Pedig semmi nem változott. Szerintetek mitől lehet ez? És miveljavíthatnánk? 22l

Legjobb válasz: én is lány vagyok és korántsem kívánom a pasim annyra mint eleinte,,,,egyszerûen mikor az ember jobban megismer vkit akkor a kapcsolat elmélyül az illúziók eltûnnek de ettõl még a szeretet még lehet nagyon erõs...párom tudtával néha más férfiakkal is lefekszem és így nagyon kiegyensúlyozott minden újra...

én is lány vagyok és korántsem kívánom a pasim annyra mint eleinte, , , , egyszerûen mikor az ember jobban megismer vkit akkor a kapcsolat elmélyül az illúziók eltûnnek de ettõl még a szeretet még lehet nagyon erõs...párom tudtával néha más férfiakkal is lefekszem és így nagyon kiegyensúlyozott minden újra...
7-es, jó szuka lehetsz:) . Sunáználak :)
i dont want to live on this planet anymore.
7 es vagyok....igen vagyunk egy páran ilyenek...sok csajt ismerek aki csalja a pasiját mert kell az az izgalom ami egy régi kapcsolatban többnyire nincs meg...van aki brvallja van aki nem...
7:es mekkora egy ....va vagy te. jó isten. vannak ilyen nõk?
RI.BANC
Mikor vesztetted el a szüzeséged? ha tul korán vesztik el a nõk akkor meg unják idõ után, vagy csak szimplán nincs kedved szeretkezdni? hogy érzed más fiuval lenne?
tedd szét a lábad asszony és kussolj!!!!
amúgy valószínûleg elmúlt a varázs köztetek, és mint tudjuk felmelegítve még a lecsó sem annyira jó....
Izgalmasabb szex+extra dolgok, kölcsönös bizalom, kompromisszumok...Kicsit fel kell találnod magad, csinálj több programot a szexen kívül...az is segít...
2-es neee :D .. sírok xDD
tegnap megláttál engem elsétálni elõtted, ez az oka. írj rám, hogy tisztázzuk, emlékszel-e.
A kérdező hozzászólása: Sikerült rájönnöm a probléma okéra és remélhetõleg hamarosan minden rendezõdni fog:) köszönöm a válaszokat:)

Az mitől lehet, hogy már 2 napja folyamatosan fáj a hasam? Ha kakilok, akkor nagyon rövid időre elmúlik, aztán újra fájni kezd. Enni is rendesen szoktam, akkor miért lehet? 13 éves fiú vagyok.

Legjobb válasz: Azonnal szólj a szüleidnek, és menjetek el vele orvoshoz, nehogy valami vakbélgyulladás, vagy valami egyéb bajod van...

Azonnal szólj a szüleidnek, és menjetek el vele orvoshoz, nehogy valami vakbélgyulladás, vagy valami egyéb bajod van...
A kérdező hozzászólása: A hasam csak kicsit fáj, de folyamatosan. A vakbélgyulladás szerintem jobban fájna, és nem a belemet, hanem inkább a gyomromat érzem fájni. Nem lehet, hogy gyomorrákom van?
a rák nagyrészt nem fáj, pont ezért alattomos ellenben ha a gyomrod fáj, simán elképzelhetõ egy gyomorfekély .... szal meg kellene nézetni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!