Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet hogy körülbelül (7 db)

Hány éves vagy? Volt már menstruációd?
szia én 33 éves vagyok és van 2 fiam a kissebik most 8 éves lessz de az lenne a kérdésem hogy mi lehet az oka annak hogy amikor megjön a menszeszem tart 1 2 napig elmulik és visszajön de van ugy is hogy csak egy 20 percet van és este visszajön jellelag most is van de ojan mintha nem is lenne annyira kevés
A kérdező hozzászólása: Ma megjött nem tudjuk miért volt ez, kaptam idõpontot már nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Hát még mi hogy örülünk.. És köszönjük a segítséget! -a lány barátja.
Helyes! Védekezzetek mindenképp! És örülök, hogy nincs baba, így hogy nem akartátok!
A kérdező hozzászólása: na, vett barátnõm tesztet, sajnos nem reggel csinálta meg, hanem most, mivel elég nagy feszültség van mindkettõnkben, holnap suli, részemrõl alapba vannak alvás problémáim, nem tudtam volna egy percet sem aludni. NEGATÍV lett, hála istennek, de megbeszéltük, hogy ameddig nem megy el nõgyógyászhoz és nem lesz meg a fogamzásgátló, addig óvszerrel csináljuk.
A kérdező hozzászólása: Negatív lett, szerencsére!
A kérdező hozzászólása: Most vettem tesztet, és nagyon izgulunk mi lehet és nemtudunk reggelig várni, ha most megcsinálnám a tesztet az nagyon rossz lenne?
Hát végülis megesik, hogy kimarad egy hónap, fõleg a te korodban. Viszont azt tudni kell, hogy a megszakítás nem védekezés!!! Bármikor terhes lehetsz, fõleg, hogy ilyen fiatalon lehet spontán peteérésed is, tehát bármikor teherbeeshetsz. Lehetséges, hogy a stressz miatt is elmarad, de én a helyedbe csinálnék egy tesztet. Rossmannnan vagy dmben 4-500ft-ért már lehet venni. Már biztosan kimutatná ha lenne valami. Reggeli pisibõl csináld, az a biztos! Várom az eredményt!!!
A kérdező hozzászólása: még mindíg nem jött meg és idegeskedek miatta elég sokat. alapból mostanában sok a stressz, szüleim válnak és nem vagyok biztos benne, hogy mi is volt a múltkori. általában ha megjön felduzzad a mellem és fáj is, most viszont nem nagyon volt ez. lehet az, hogy a sok idegeskedés miatt kimarad egy hónap? ésha igen akkor az normális?
A kérdező hozzászólása: de hasfájás, hányinger, semmi hasonlót nem tapasztaltam, ha a következõ hónapban gond lenne, mindenképpen orvoshoz megyünk, így is már fogamzásgátló miatt is szeretnénk, mert mégis biztosabb azzal.
A kérdező hozzászólása: hát általában hónap vége fele - eleje fele szokott megjönni, múlt hónapban a végén jött meg, így akörül lehetett. a kívánságokat köszönöm! terhességet valószínûleg kizárnánk a barátommal, megszakítással csináljuk egy éve, de mindketten odafigyelünk mindenre.
Ne tudom, hogy mikor volt az utolsó mensesed, lehetséges, hogy csak 1 napos ebben a hónapban, ha kb. akkor kellett volna megjönnie, ebben az életkorban még elõfordul, hogy csúszik ide-oda és a mennyiség sem állandó. az is lehet, hogy a peteérésed így mutatta magát. Mindenesetre ha a következõ hónapban sem jön meg rendesen vagy ez többször is elõfordul keress fel egy nõdokit, fõ az elõvigyázatosság! És boldog szülinapot! Esetleg terhesség nem lehetséges?
Nagyon boldog születésnapot kívánok elõre is! :) A legutóbbi menstruációd mikor jött meg?
A kérdező hozzászólása: 17 leszek vasárnap, volt már!
Szia! Valószinûleg valamilyen hormonzavar. Keress egy endokrinológust, mert szerintem ez nem normális. A kevés, pecsételõ vérzés progezteronhiányra utalhat, de lehet akár inzulinrezisztencia, petefészek ciszta vagy akár pajzsmirígy alulmûködés is a háttérben! De mindenkéép endokrinológushoz menj ne nõdokihoz, mert õ nem ért hozzá. Egy sima vérvételbõl, ahol a hormonjaidat vizsgálják és a ciklusaidból meg fogja tudni mondani, hogy mi a baj. De ne hagyd annyiba, mert ez a ciklus így nem jó!

Mitől lehet hogy körülbelül két hete elkezdett fájni a fog ínyem?

Először bevolt gyulladva az elmúlt szerencsére, most meg érzékeny lett az alsó fogsorom..

Legjobb válasz: Lehet, hogy összeszedtél valami szájfertõzést, menj el dokihoz, vagy fogorvoshoz.

Lehet, hogy összeszedtél valami szájfertõzést, menj el dokihoz, vagy fogorvoshoz.
Joggal tarthatsz tõle, hogy a ínygyulladás nem elmúlt, hanem továbbterjedt a fogágyra. Sürgõsen menj fogdokihoz, mert ha hanyagolod végzetes kimenetelû lehet mármint a fogaidra nézve. Ha a fogágy betegszik meg, idõvel sorvadásnak indul, és az ennek következtében elvesztett fogak pótlása is problémásabb.

Mitől lehet az hogy szedtem körülbelül egy évig a fogamzásgátlót. Most abbahagytam körülbelül 1 hónapja. és a homlokom tele van pöttyökkel. De nem pattanás hanem pöttyök. és elég ronda. Valaki valami tippet hogy mivel mulna el vagy mitől van?

Sose voltam hajlamos pattanásokra, pöttyökre.Nem akarom ujbol elkezdeni a gyogyszert csak azért hogy ne legyenek pöttyeim. Mert kicsit drága mulatság lenne azért.

Legjobb válasz: Elmúlik magától.A fogamzásgátló elhagyása okozza.De a szervezeted visszaáll és elmúlnak.

Elmúlik magától.A fogamzásgátló elhagyása okozza.De a szervezeted visszaáll és elmúlnak.
1. válaszolóval egyetértek, ha nem múlik el menj el orvoshoz!

Mitől lehet az hogy körülbelül 2-3hete (de lehet kcisit több) folyamatosan csak hasmenésem van? !

Legjobb válasz: Sok minden okozhat hasmenést.Lehet hogy a szervezeted nem bírja a nagy meleget, vagy esetleg több a stressz mostanában az életedben, de úgy gondolom, hogy ezeket az érveket, csak akkor lehetne elfogadni, ha max. csak 1 hete lenne híg székleted!Mindenképpen orvoshoz kell fordulni vele, mert 2-3 hétig tartó hasmenés már nem csak egy ártatlan baci mûve!De erre pontos választ csak orvos tud adni.Szerintem sürgõsen keress fel egy orvost, mielõtt kiszáradnál!

Sok minden okozhat hasmenést.Lehet hogy a szervezeted nem bírja a nagy meleget, vagy esetleg több a stressz mostanában az életedben, de úgy gondolom, hogy ezeket az érveket, csak akkor lehetne elfogadni, ha max. csak 1 hete lenne híg székleted!Mindenképpen orvoshoz kell fordulni vele, mert 2-3 hétig tartó hasmenés már nem csak egy ártatlan baci mûve!De erre pontos választ csak orvos tud adni.Szerintem sürgõsen keress fel egy orvost, mielõtt kiszáradnál!
-Baktériumfertõzés -Vírusfertõzés -Bélféreg -Daganat -Valamilyen autoimmun betegség (IBS, Crohn) -Étel-allergia -Laktóz érzékenység -Stressz Inkább el kellene menned egy orvoshoz, õ némi vizsgálat után többet tud mondani.

Sony Ericsson Xperia Ray telefonom van. Körülbelül két napja automatikusan bekapcsol mindig a kijelzője úgy, hogy hozzá sem nyúlok. Mitől lehet ez?

Pár másodpercig világít, majd újra kikapcsol. Nem fut a telefonon semmi. Minden alkalmazás, wifi stb ki van kapcsolva. Nem lehet, hogy a szoftverét kell frissíteni? Vagy esetleg hardver gond lehet?

Legjobb válasz: Ha arra gondolsz, hogy csak úgy felvillan a képernyõ, azt az én x10 mini-m is szokta, töltés közben, bár sztm már anélkül is volt. Okot viszont én sem találtam rá.:-/

Ha arra gondolsz, hogy csak úgy felvillan a képernyõ, azt az én x10 mini-m is szokta, töltés közben, bár sztm már anélkül is volt. Okot viszont én sem találtam rá.:-/
Nekem Lg Optimus L3 van és szintén bekapcsol a képerny egy-kt másodpercre. Van úgy hogy 5 másodpercenként is. Most azt csináltam, hogya képernyõ kikapcsolási idõt áttettem egy másik idõintervallumra, hátha ez segít....
Sziasztok! Nekem kb. 2 hetes a sony ray és ugyanez a gondom vele!A kijelzõ folyton felvillan, és nagyon sokszor!Ráadásul az aksi regggel leveszem és estére lemerül! :( Mi a gond? Mit csináljak vele? Semmilyen más fülhallgatót, semmit nem dugtam bele ami nem sony-s! Segítsetek! :) Elõre is köszi :)
A kérdező hozzászólása: Próbáltad már a gyári beállítások visszaállítását? Nekem az megoldotta a problémám. Amúgy én sem találok olyat, hogy automatikus fényerõ kikapcsolása. De lehet, hogy én vok a bamba. Le tudná írni az elõzõ válaszadó, hogy pontosan hol találta meg?
Nekem Sony Ericsson Arc S-em van, ugyanezt csinálja. Erre a típusra valami gyógyír? Mert ezen nincs olyan, hogy automatikus fényerõ kikapcsolás....Segítsetek légyszi, elég idegesítõ.
Nekem is ugyan ez volt a problémám, pedig nekem MiniCM7 2.2.0 rom 2.3.7 android verzió, 2.6.29.6-nAa-11 kernel van fönt a Sony x8 telefonon, ami fényévekkel jobb mint a gyári rendszer. Legalább egy hete csinálja a képernyõ véletlenszerû bekapcsolását, volt már olyan, hogy 1 perc alatt háromszor bekapcsolt. A megoldás: KAPCSOLD KI AZ AUTOMATIKUS FÉNYERÕT.(Mivel ezek szerint nem szoftveres hiba, valószínû a fényérzékelõ hibája okozza a problémát.) Mióta kikapcsoltam az automatikus fényérzékelést, "megjavult" az x8.
A kérdező hozzászólása: Ja, és csak eredeti Sony Ericssonos tartozékokat használjatok!
A kérdező hozzászólása: Közben rájöttem, hogy miért csinálja. Akkor kezdõdtek a gondok, amikor egy idegen fülhallgatót dugtam bele zenehallgatás közben, nem pedig a Sony Ericssonosat, amit gyárilag adtak. A szervízben azt mondták, hogy ez okozta a bajt. Hiába frissítették a szoftvert nekem sem mûködött. Majd otthon visszaállítottam a gyári beállításokat és hirtelen megszûnt a probléma. Ajánlom mindenkinek a gyári beállítások vissza állítását, nekem bevált:)
Szia, xperia8-am van, kb egy hónapja csinálja u.ezt. Eddig 4x voltam a szervízben-garanciális- mindig csak firssítették, ill. az sd kártyát formázták, de kb.2-3 nap után minden kezdõdik elõlrõl.
A kérdező hozzászólása: Töltés nélkül csinálja, az utóbbi két napban egyre többet. Az imént frissítettem a szoftverét és ugyan úgy felvillan:( Elég zavaró.
...nem segít... nincs fényérzekelõje, hogy onnan jöhessen a hiba....
Általában azért rángatózik az izom mert nagyon megerõltetted .
A kérdező hozzászólása: nem tartanám valószínünek , ugyanis nem erõltettem az utóbbi egy két hónapban... kezdek aggódni mert egyre idegesítõbb és állandóan mozgásban van miatta a fejem... valakinek esetleg más ötlete ?

Acer aspire 4920G mitől fagy le? Egyik pillanatról a másikra elkezdte csinálni. Elindítás után körülbelül 3-5 perccel elkezdi és nem is lehet továbblépni mert csak kiírja hogy "nem válaszol"

Viszont most csökkentett módban indítottam el és simán működik fél órája le sem fagy. Windows 7 professional van rajta 32 bites. Megjegyzés: Körülbelül 2 hete tettem rajta újra a windows 7-t. A telepítés körülbelül az 5. újrakezdés után sikerült.(ultimate) Amikor sikerült felraknom a professionalt, első indításnál rögtön hosszasan lefagyott az internet expoler megnyitása után, de azóta kiválóan működött fagyás nélkül. Mi lehet a probléma? Mégegyszer..csökkentett módban semmi baja nincs!

Legjobb válasz: Acerrõl lévén szó valszeg túlmelegszik, egy portisztítás semmiképpen nem fog neki ártani.

Acerrõl lévén szó valszeg túlmelegszik, egy portisztítás semmiképpen nem fog neki ártani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!