Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet hogy ha háton fekszem, (4 db)

Mitől lehet az, hogy ha háton fekszem, szinte mindig bekeményedik a hasam?

15hetes kismama

Legjobb válasz: Saját tapasztalatból annyi tudnék mondani, hogy nekem is így van, és akkor aktívabb a baba is. Szerintem húzódik a pocak, és kevesebb helye van így. Késõbb a 20 hét körülre mondják is, hogy nem jó hanyatt feküdni, mert elszorul a hasi artéria. Ha nem kényelmes, ne feküdj így, oldalt jobb:-) 19 hetes kismami

Saját tapasztalatból annyi tudnék mondani, hogy nekem is így van, és akkor aktívabb a baba is. Szerintem húzódik a pocak, és kevesebb helye van így. Késõbb a 20 hét körülre mondják is, hogy nem jó hanyatt feküdni, mert elszorul a hasi artéria. Ha nem kényelmes, ne feküdj így, oldalt jobb:-) 19 hetes kismami

Mitől lehet, hogy 2 hónapos kisfiam, ha háton fekszik és kacag, meg gügyög szinte mindig elkezd csuklani?

Legjobb válasz: A kis csecsemõk igen gyakran csuklanak. Ezt valószínûleg az idegrendszer éretlensége okozza, aminek következtében sírás böfizés, nevetés, fázás stb. hatására a rekeszizom fokozott ingerlékenysége folytán ritmusosan összehúzódik. Ez percekig, akár ¼ - ½ óráig is tarthat.

A kis csecsemõk igen gyakran csuklanak. Ezt valószínûleg az idegrendszer éretlensége okozza, aminek következtében sírás böfizés, nevetés, fázás stb. hatására a rekeszizom fokozott ingerlékenysége folytán ritmusosan összehúzódik. Ez percekig, akár ¼ - ½ óráig is tarthat.
Valószínûleg rosszul veszi a levegõt.

14 hetes terhes vagyok. Ha háton fekszem, úgy érzem, hogy a bal oldalnál kenényebb a hasam. Ez mitől lehet?

ha esetleg elkapok valamilyen fertözést vagy gyulladást és azt gyógyszerrel kezelik attól nem lehet baja a babának? vagy ettöl is elvetélhetek?

Legjobb válasz: Betegségnél a doki tudja mit szabad szedned,ezen ne aggódj! Gondolom a bal oldalon van a babád hanyatt fekvéskor(odahúzódik),ezért érzed ott keményebbnek.

Betegségnél a doki tudja mit szabad szedned, ezen ne aggódj! Gondolom a bal oldalon van a babád hanyatt fekvéskor(odahúzódik), ezért érzed ott keményebbnek.
Ez nem valami betegség hanem ott van a babád azon az oldalon és azt érzed. Majd ha jobban elkezd mozgolódni akkor már te is rájössz hogy õ volt az a kis keménység a pocidban.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!