Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet hogy ha háton (9 db)

A kérdező hozzászólása: 16
Nekem sem húzódik hátra, ezzel semmi baj nincs. Megfogod, hátrahúzod, aztán annyi.
Ha kézzel háta tudod húzni, akkor semmi gond, ha viszont nem megy le teljesen kézzel sem, akkor szûkület.
Van akinek ilyen, van akinek olyan, nyugi természetes :)
biztos, h sok bõr van a péniszeden
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Rendben , köszönöm a válaszokat : )

Mitől lehet, hogy a lány macskám bőre "rángatózik"? Mindig a hátán a szőrt húzogatja mint ha rázná a hideg vagy ha viszketne a bőre. ! Azóta van ez mióta ivartalanításon volt, lehet, hogy ezzel van kapcsolatban?

Legjobb válasz: A mi macskánk mindig is csinálta ezt, ivartalanítás elõtt, és után is. Leginkább akkor amikor ideges, vagy nagyon vadászik valamire. Nem hiszem, hogy a mûtét miatt lenne. Ha egyébként nincs más baja, nem kell vele foglalkozni.

A mi macskánk mindig is csinálta ezt, ivartalanítás elõtt, és után is. Leginkább akkor amikor ideges, vagy nagyon vadászik valamire. Nem hiszem, hogy a mûtét miatt lenne. Ha egyébként nincs más baja, nem kell vele foglalkozni.
az enyéim is szokták pl : ha ráesik egy vízcsepp vagy ha egy cérnaszál ez természetes de valamikor semmi sincs ott akkor is csinálják
A mieink is csinálják...nem tudom szerintem csak azt akarják hogy simogassuk õket...emrt utána bbahagyják...
Az enyémnek ilyenkor meg kell vakarni a hátát, a farka tövében és azt naggggyon élvezi.:D
Az én nagyobbik macsekom is gyakran szokott ilyet csinálni, viszont õ kimondottan nem szereti, ha a hátát vakargatom.
Az én cicám is szokta csinálni, és semmi baja nincs.

Mitől lehet az, hogy ha háton fekszem, szinte mindig bekeményedik a hasam?

15hetes kismama

Legjobb válasz: Saját tapasztalatból annyi tudnék mondani, hogy nekem is így van, és akkor aktívabb a baba is. Szerintem húzódik a pocak, és kevesebb helye van így. Késõbb a 20 hét körülre mondják is, hogy nem jó hanyatt feküdni, mert elszorul a hasi artéria. Ha nem kényelmes, ne feküdj így, oldalt jobb:-) 19 hetes kismami

Saját tapasztalatból annyi tudnék mondani, hogy nekem is így van, és akkor aktívabb a baba is. Szerintem húzódik a pocak, és kevesebb helye van így. Késõbb a 20 hét körülre mondják is, hogy nem jó hanyatt feküdni, mert elszorul a hasi artéria. Ha nem kényelmes, ne feküdj így, oldalt jobb:-) 19 hetes kismami

Mitől lehet, hogy 2 hónapos kisfiam, ha háton fekszik és kacag, meg gügyög szinte mindig elkezd csuklani?

Legjobb válasz: A kis csecsemõk igen gyakran csuklanak. Ezt valószínûleg az idegrendszer éretlensége okozza, aminek következtében sírás böfizés, nevetés, fázás stb. hatására a rekeszizom fokozott ingerlékenysége folytán ritmusosan összehúzódik. Ez percekig, akár ¼ - ½ óráig is tarthat.

A kis csecsemõk igen gyakran csuklanak. Ezt valószínûleg az idegrendszer éretlensége okozza, aminek következtében sírás böfizés, nevetés, fázás stb. hatására a rekeszizom fokozott ingerlékenysége folytán ritmusosan összehúzódik. Ez percekig, akár ¼ - ½ óráig is tarthat.
Valószínûleg rosszul veszi a levegõt.

Mitől lehet az, hogy mióta felkeltem fáj az egész hátam ha mozgok akkor is picit?

Mikor nagyobb leveg?t veszek akkor nagyon szúr. Iszok - eszek semmi baj. Lehet, hogy beszorult a leveg?? Vagy meghúzhattam mert esténként szoktam edzeni itthol egy kicsit.

Legjobb válasz: Az edzéstõl lehet! Lehet ideg becsípõdés, levegõ beszorulás, meghúzás is! Ha úgy érzed hogy a tüdõdben, vagy a szívednél szûr, akkor beszorult a levegõ, ha a hátad szúr akkor izületgyulladás, ideg becsípõdés stb.-lehet!! Menny orvoshoz, nehogy sérv legyen vagy ilyesmi!!

Az edzéstõl lehet! Lehet ideg becsípõdés, levegõ beszorulás, meghúzás is! Ha úgy érzed hogy a tüdõdben, vagy a szívednél szûr, akkor beszorult a levegõ, ha a hátad szúr akkor izületgyulladás, ideg becsípõdés stb.-lehet!! Menny orvoshoz, nehogy sérv legyen vagy ilyesmi!!

Folyton begorcsol a hatam. Mit tudok csinalni? Illetve mitol lehet? Ha szep lassan rendbejon, akkor 1-2 napon belul megint arra kelek, hogy begorcsolt. Ugyanazt a parnat hasznalom 1000 eve.

Legjobb válasz: Mivel nõttél gondolom 1000 év alatt és távolabb vannak a csigolyáid egymástól mint régebben, mondjuk 500 éve, lehet, hogy mégis cserélni kellene,de nem csak a párnára gondolj, hanem az ágyadra is, mert azt is kifeküdhetted..talán egy jó matrac megoldja a bajt, ha pedig az sem akkor menj a dokihoz, mert ortopédus tud választ adni. Nekem is 25 évesen kezdõdtek ezek a bajaim, többekközt a munkám miatt, most terhes vagyok, azért fáj mindenem,de a csere segített valamennyit...ja igen és ne sajnáld a pénzt egy jó párnára,mert megtérül azára..én sok szart vettem, mire befektettem a pént és most jó... a matraccal ugyanígy, abból már a minõségre törekedtem.

Mivel nõttél gondolom 1000 év alatt és távolabb vannak a csigolyáid egymástól mint régebben, mondjuk 500 éve, lehet, hogy mégis cserélni kellene, de nem csak a párnára gondolj, hanem az ágyadra is, mert azt is kifeküdhetted..talán egy jó matrac megoldja a bajt, ha pedig az sem akkor menj a dokihoz, mert ortopédus tud választ adni. Nekem is 25 évesen kezdõdtek ezek a bajaim, többekközt a munkám miatt, most terhes vagyok, azért fáj mindenem, de a csere segített valamennyit...ja igen és ne sajnáld a pénzt egy jó párnára, mert megtérül azára..én sok szart vettem, mire befektettem a pént és most jó... a matraccal ugyanígy, abból már a minõségre törekedtem.
A kérdező hozzászólása: Jo a parnam es a matracom is. Terhes vagyok de meg csak 6-7 hetes. Lehet koze hozza? Koszi a valaszt

Van egy Samsung LED tévénk és ha kikapcsolom akkor hátul felvillan egy fény kb.5 másodpercig. A tv nem régi november közepén vettük. Valakinek van valami ötlete, hogy mitől lehet? Gy.

Legjobb válasz: Úgy látom, senkinek sincs ötlete.Sajnos a választ én sem tudom, de esetleg próbáld meg itt: http://www.samsung.com/hu/support/troubleshootingguides/supp.. Akár úgy is, hogy e-mailt írsz nekik.

Úgy látom, senkinek sincs ötlete.Sajnos a választ én sem tudom, de esetleg próbáld meg itt: http://www.samsung.com/hu/support/troubleshootingguides/supp.. Akár úgy is, hogy e-mailt írsz nekik.

14 hetes terhes vagyok. Ha háton fekszem, úgy érzem, hogy a bal oldalnál kenényebb a hasam. Ez mitől lehet?

ha esetleg elkapok valamilyen fertözést vagy gyulladást és azt gyógyszerrel kezelik attól nem lehet baja a babának? vagy ettöl is elvetélhetek?

Legjobb válasz: Betegségnél a doki tudja mit szabad szedned,ezen ne aggódj! Gondolom a bal oldalon van a babád hanyatt fekvéskor(odahúzódik),ezért érzed ott keményebbnek.

Betegségnél a doki tudja mit szabad szedned, ezen ne aggódj! Gondolom a bal oldalon van a babád hanyatt fekvéskor(odahúzódik), ezért érzed ott keményebbnek.
Ez nem valami betegség hanem ott van a babád azon az oldalon és azt érzed. Majd ha jobban elkezd mozgolódni akkor már te is rájössz hogy õ volt az a kis keménység a pocidban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!