Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet hogy gyakran kell (3 db)

Mitől lehet hogy gyakran kell hugyoznom?

Legjobb válasz: felfázás , vese ,sokat iszol, meg vagy 10 más még

felfázás , vese , sokat iszol, meg vagy 10 más még
A biztonság kedvéért menj el egy vércukorszint ellenõrzésre!
Hány éves vagy? Mennyi folyadékot iszol? Vodka, kávé, bizonyos ételek-italok, gyógyszerek, ezek mind lehetnek vízhajtók, ettõl sokat pisilhetsz.
Nekem is gyakran kellet a múltkor. Lehet hogy a 12 üveg sör volt az oka.
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok, és nem szoktam hétköznapokon szeszes italt inni, és naponta olyan 5-6l-t iszok.
5-6 liter? Nem sok az egy kicsit? Az orvosok azt mondják, hogy 1-2 liter minimum kell, maximumot nem adnak meg soha. Elsõre nekem soknak hangzik az 5-6 liter, lehet, hogy te igényelsz ennyit, mindenkinek más a szervezete. De az tuti, hogy ha megiszol 5 litert, akkor az dolgoztatja a veséket, szóval normális, hogy sokszor mész ki.
Igen, az 5-6 l tényleg túlzás. De ha szomjasnak érzed magad állandóan, akkor menj dokihoz, nézess cukrot!

Mitől lehet az, hogy gyakran kell feltölteni a Junkers ZW 24-es kombi kazánt?

Legjobb válasz: Valahol el kell csöpögnie a víznek.Szerintem nem lehet normális,igaz nekem nem Junkers van,de 3 éve nem kellett rátölteni.Szinte minden héten ránézek hogy hogy áll,de stabilan tartja magát.Nézz utána amikor felfût,hátha meghallod a csöpögést,esetleg nyáron kérj egy karbantartást.

Valahol el kell csöpögnie a víznek.Szerintem nem lehet normális, igaz nekem nem Junkers van, de 3 éve nem kellett rátölteni.Szinte minden héten ránézek hogy hogy áll, de stabilan tartja magát.Nézz utána amikor felfût, hátha meghallod a csöpögést, esetleg nyáron kérj egy karbantartást.
A helyzet a következõ! Ennyibõl nem lehet megmondani. Tudni kellene milyen fûtési rendszerre van kötve. Fõleg a fûtésrendszer anyaga a fontos. Padló fûtés ha nem, oxigéndiffuzió mentes csõvel, illetve anyagokkal van szerelve már adja is a jelenséget. Aztán az automata légtelenítõk némelyike is tud csudát tenni! Tehát látni kellen.

Mitől lehet az, hogy egy 25 éves nőnek gyakran kell kijárkálnia (napközben is, de főleg éjszaka)?

Ennyi idős korban azt hiszem, ez még korai ...

Legjobb válasz: Vércukrod mennyi? Pajzsmirigy mûködésed nézték már?

Vércukrod mennyi? Pajzsmirigy mûködésed nézték már?
Nekem kicsi korom óta kell gyakran kijárkálni... Szerintem ez egyéni.
Lehet pl. hiperaktív hólyag szindróma, cukorbetegség.
Napközben 2-3 óránként az normális, éjszaka 2x, 3x ?
Mekkora a mennyisége? Nálam volt olyan, hogy hormon+étel/ital+front olyan hatást váltott ki, mintha egy marék vízhajtót bevettem volna. Illetve létezik ún. fordított cukorbetegség, amikor nem a kevés inzulin a gond, hanem hogy nem csökken le a mennyisége. Másik ilyen pisiltetõs betegség, hogy ha jól emlékszem, az agyalapi-mirigy nem termeli a megfelelõ mennyiségû vízvisszatartó hormont.
A kérdező hozzászólása: Amirõl írtam, kb. 20 éves korom óta áll fenn. Bár lehet, hogy érdemes lenne kivizsgáltatnom magam, a szüleim szerint csak rossz szokás. Éjszaka viszonylag gyakran felébredek (tehát nagyon ritka az, hogy végigalszom egy éjszakát), és olyankor mindig ki kell mennem, majd mivel szomjas leszek, innom kell egy pohár vizet is, így újra és újra ki kell mennem. Bár tudom magamról azt, hogy ha huzamosabb ideig fekvõ pozícióban vagyok, akkor valahogy ennek hatására mindig ki kell mennem. Ami pedig a nappalokat illeti, ha itthon vagyok, gyakran elmegyek, de nem csak akkor megyek, ha már nagyon kell, hanem akkor is, ha csak kicsit. Viszont ha nem vagyok otthon és nincs alkalmam folyamatosan járkálni, akkor tovább bírom, bár akkor sem túl sokáig.
Elsõ vagyok. A biztonság kedvéért egy vérkép nem ártana.
Szerintem is egyszerûen rosz szokás.
Ha éjszaka iszogatsz vizet, akkor nem csoda, hogy mindig ki kell menned éjjel is, persze akkor is ha sokszor felébredsz, ha nyugodtan aludnál és este már nem innál vizet, akkor talán nem kellene éjjel is annyit menned. Persze egy kivizsgálás nem árt, háziorvos, urológus.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!