Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet hogy egy 17 (7 db)

Mitől lehet az, hogy egy 17 éves lány nem mer "nagylányosan", a korosztályához hasonlóan öltözni mint a többi lány? (miniszoknya, kivágott felső, magassarkú) Helyette kislányosan/fiúsan öltözik, mert nem mer nőiesen öltözni.

Legjobb válasz: talán szégyenlõs? vagy a nevelésból fakadóan is lehet egyébként ez. Attól ember az ember, hoyg nem egyforma a többivel! mindenki más:)

talán szégyenlõs? vagy a nevelésból fakadóan is lehet egyébként ez. Attól ember az ember, hoyg nem egyforma a többivel! mindenki más:)
Ez vicc? gy 17 éves lánynak még nem kell miniszoknyában magassarkúban járnia...aaztán anyuci meg apuci csodálkozik hogy a kislányomat megtámadják, 30 éves korára kiég, és nem lesz képes egy norm. pasit találni. egy Nõ nem a ruhától nõ, hanem fejben dõl el egy 17 éves lány még GYEREK!! 28/FFI
Figyi, én még 23 évesen se mertem ilyeneket felvenni, farmerban meg pólóban meg sportcipõben, tornacipõben jártam. Egy nagy lelki átalakulás kellett ahhoz, hogy megjöjjön a kedvem ezekhez a cuccokhoz (nõiesebbekhez). Szerintem idõvel neked is meg fog, de amíg nem érzed úgy, hogy fel mernél venni ilyen cuccokat, ne vegyél, mert nem lenne hiteles, és sz*rul éreznéd magad bennük.
hány barátod volt eddig?
én is ilyen vagyok csak én 15 éves
inkább nem akar
te fix hogy pasi vagy :( :D nem mindenkinem áll jól, az a pasi aki meg ezt nézi, nem az egyéniséget hanem a külsõt az ki...... :D
:) Attól, hogy valaki igazán szép nõ legyen nem kell feltétlenül úgy öltözködnie mint a mai magukat átlagon felülinek képzelõ lányoknak, akik ízléstelenül öltözködnek. Sztem majd kialakul az egyénisége és eljön az az idõ is mikor megtalálja a saját maga nõiességének forrását:D!
Nem attól "nagylányos valaki", hogy úgy öltözik, amit leírtál: miniszoknya, kivágott felsõ, magassarkú-ez inkább közönségesnek hat szerintem. Én arra használnám a "nagylányos" jelzõt, akinek már van annyira kifinomult ízlése, hogy el tudja dönteni, hogy mi áll jól neki és mi nem. A lényeg a stílusos öltözködés és az érett gondolkodás amit a stílusával fejez ki az ember. Ha ez megvan, akkor lesz valaki "nagylány" :)
sztem 17 évesen nem kellene magassarkút hordani és kivágozz felsöt:) az egy dolog h vki ezt szereti mert ebben érzi jol magát.te meg nem:) és ez egyáltalán nem baj.sõt ha egyedi a stílusod lehet sokkal jobban bejössz a kiszemeltnek mint mondjuk egy miniszoknyás lány :)
Arra nem gondoltál, hogy esetleg van valami takargatnivalója? Én is 17 vagyok és hát tele cellulitisszal, csomó szemölcs, kis mell, kicsit duci alkat. Nem mindenki szereti mutogatni magát.
Nem mindenki öltözik így, ilyen kihívóan, van akinek nem ez a stílusa van akihez nem is illik ez az öltözködés. Én is 17 vagyok és nem veszek fel miniszoknyát se magassarkút, mert nem az én stílusom
Mindenkinek más a stílusa. Ha egy lány például sportos öltözetben érzi jól magát, miért ne tegye? Ezzel jelzi is a fiúk felé, hogy milyen a stílusa és nagyobb eséllyel talál magához illõ párt. Fiú vagyok és számomra is sokkal vonzóbb, ha egy lány sportosan öltözködik, mint "plázacicásan".

Mitol lehet hogy mar masodjara egy par honap utan megint szarad a bore a pocijan a 17 hos kislanyomnak?

Meg mar regen nem voltak piros apro pottyok a pocijan de most elojottek megint.Nyar ota nem voltak.Az egesz pocikajan megszarad a bor,de mikor vizes ahogy torolom vagy kremezem lejon.

Mitől lehet az hogy az elmúlt napokban nagyon kívánom a citromot? Ma is megettem egy felet csak úgy magában és nagyon jól esett. (17/L) vmint ennek lehet vmi káros hatása?

Legjobb válasz: Biztosan C vitamin hiányod van. Káros hatása csak annyi lehet, hogy felmarhatja a fog zománcodat a citrom sav, és túl sok gyomorsavat is csinálhat.

Biztosan C vitamin hiányod van. Káros hatása csak annyi lehet, hogy felmarhatja a fog zománcodat a citrom sav, és túl sok gyomorsavat is csinálhat.
Nagyon hasznos. A fogzománcot tényleg támadja, de ha bõven iszunk vizet mellé, akkor az nagyrészt semlegesíti. Egyébként én is a C vitamain hiányra tippelek, illetve általában arra, hogy egészségtelen a táplálkozásod. A citrom a magas vitamintartalma mellett jó lúgosító is. Minden nap kéne enni egy egészet.
A kérdező hozzászólása: mindennap szedek béres cseppet és mellé c vitamint 2szer
Természetes úton kell a vitaminokat és az ásványi anyagokat fogyasztani. Vitamint és táplálékkiegészítõt csak rendkívüli, válságos helyzetben lehet indokolt szedni. A vitaminhiányon kívül talán szóba jöhet még az elsavasodás is, mert a citrom azt is ellensúlyozza a lúgosító hatásával. (Bár a citrom maga sav, de a végterméke lúg.) Más ötletem nincs. Illetve még az, hogy a C vitamain tablettádban nincs C vitamin, vagy nem elegendõ. Ezeket a tablettákat nem tudja a fogyasztó ellenõrizni, lehet, hogy nem is teszik bele azt, amit ígérnek. (Olvastam errõl még régebben egy tanulmányt, hogy ez nagyon elterjedt még Amerikában is.)
Ja, és pont találtam egy cikket, miszerint a vitamin- és táplálékkiegészítõ-szedés nem is olyan tuti. http://hvg.hu/egeszseg/20120322_ido_elotti_halal_vitaminok#rss
Folyamatosan görcsölsz a menzeszed óta? Egyébként a ciklust a menzesz elsõ napjától számoljuk.
Attól, hogy van egy 17 hónapos lányod, még lehetsz terhes, viszont ez valószínûleg nem az. Senki nem lát beléd, fordulj orvoshoz.

Át akartam menni a barátomhoz erre kipofoz a nevelőapám, hogy nem mehetek. Anyám meg egyet ért vele. Mitől lehet ez? 17/L

Nincs rám rossz hatással.Õ is 17 és azóta csak telefonon tudtunk beszélni mert engem nem engedtek át ?t meg nem engedték be.De most mi bajuk van???

Legjobb válasz: Talán egyszerûbb lenne megkérdezni a szüleidtõl, hogy miért csinálják ezt és akkor megtudnád a választ a kérdésedre! :)

Talán egyszerûbb lenne megkérdezni a szüleidtõl, hogy miért csinálják ezt és akkor megtudnád a választ a kérdésedre! :)
Ezt talán tõlük kellene megkérdezni, hogy miért nem engednek.
-Anya, leugrok a boltba, mindjárt jövök! -Anya, megyek suliba, majd jövök! -Anya, megyek barátnõimmel xy helyre, majd jövök! Válaszd ki valamelyiket és menj a fiúdhoz. Probléma megoldva.
Tegnap is írtál ki kérdést, akkor sem tudtunk segíteni, legalábbis nem hallgattad meg a válaszainkat. 17 vagy, nemsoká betöltöd a 18-at, akkor azt csinálsz amit akarsz, addig meg érd be annyival, hogy suliban/suli után találkoztok.
Te vagy az, akinek sok az igazolatlanja és az igazgató mutogatta a szülõknek a részeges-bulizós-kivágottdekoltázsos képedet? Mert akkor azért tudjuk, mi a baj.
1, 2 Ilyen barbároktól?Már bocsi.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy én vagyok az, mert nekem nemigen van igazolatlanom a mély dekoltázsos pólóim meg fel se veszem.Nem tudom ki az a r*banc de nem is érdekel!! :D
A kérdező hozzászólása: Én még nem irtam ki eddig és am meg ez ma volt szóval tegnap még nem is tudtam, hogy ez lesz szóval légyszi ne hasonlítgassatok máshoz, sok 17 éves lány van.
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem de még csak nem is válaszoltak.Nem tudom mi bajuk eddig sose csináltak ilyet!!
mondd meg a nevelõapádnak, h ne üssön, mert nem az apád. ha menni akarsz, és nem hagyják, akkor így jártál. próbálj valamit felajánlani cserébe, h elengedjenek. biztosan oka van a tiltásnak.
Vagy mond hogy bent kell maradni a suliba az igazi apáddal mi van? õ nem segít a nevelõ apád meg szálljon le a magaslóról semmi köze hozzád
A kérdező hozzászólása: Igazi apám leszar ugyhogy õ nem segit!! Köszönöm a válaszokat!! :D
méhnövekedés
Lehet, hogy már magzatmozgás? Vagy haskeményedés? Akkor szedni kell Magne B6-ot. Nekem azt javasolta az orvos.
Nõ a méh, ez természetes. Rám 2hetente jön és 3napig szenvedek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!