Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet hogy együttlét után (5 db)

Mitől lehet minden együttlét után kb, 1-2 nap múlna bűzös folyás? Kb 4 napig tart. Lassan 6 hónapja van Megfigyeltem hogy mindig együtt lét után. Minden védekezési módot kipróbáltunk, és ugyan az a probléma.

Speciel orvost keresek,mert akinél szültem 23 éve,megbízhatlan,és csalódtam benne.

Legjobb válasz: csak szex után,és gumival is ez van,néha érzékeny,vagy fáj a méhszájam aktus közben.

A kérdező hozzászólása: csak szex után, és gumival is ez van, néha érzékeny, vagy fáj a méhszájam aktus közben.
Nem írtad, hogy hová valósi vagy, de ha esetleg Pest környéki, akkor szívbõl ajánlom a SOTE I-es Nõgyógy. Klinikáját, azon belül is Dr. Patkós Pétert. A többi orvosról is ódákat zengtek a váróban a betegek, engem személy szerint õ hozott helyre. Hasonló problémáim voltak, mint Neked és semmitõl nem szûnt meg a panaszom, õ két tenyéstést csinált és megállapította, hogy olyan gombafertõzésem van, amire nem hat a Canesten. Egyszerû bórsavas hüvelygolyót írt fel és a két éve tartó, folyamatosan félrekezelt problémám megszûnt - ennek már 3. éve.
mindketten irány a bõr- és nemibeteg gondozóba, ott megmondják, milyen fertõzésetek van
Aktus után használj hüvelyflóra-visszaállítására Gyntima hüvelykúpot.
A kérdező hozzászólása: Bp-i vagyok, nagyon köszönöm az orvos ajánlást, felkeresm.

Mitől lehet, hogy elégé bevéreztem együttlét után? Nem sokáig tartott csak 10 percig kb.

Fogamzásgátlót szedek.És még nem kell megjönnie??Már kétszer el?fordult.És most meg elkezdtem szédülni is.

Legjobb válasz: Szerintem nincs összefüggés. Ha a tablettától véreznél, az nem együttlét után jönne elõ, hanem attól függetlenül. Ez a tünet sajnos súlyos bajt is jelezhet, el kell menned orvoshoz. A szédülés lehet a tablettától, ha csak pár napja szeded. Ha régebb óta, akkor nem, mert akkor korábban is szédültél volna. De ez majdnem mindegy, mert a szédülés önmagában is orvost igényel. Úgyhogy még ma házidoki, és amilyen gyorsan csak lehet, nõdoki is.

Szerintem nincs összefüggés. Ha a tablettától véreznél, az nem együttlét után jönne elõ, hanem attól függetlenül. Ez a tünet sajnos súlyos bajt is jelezhet, el kell menned orvoshoz. A szédülés lehet a tablettától, ha csak pár napja szeded. Ha régebb óta, akkor nem, mert akkor korábban is szédültél volna. De ez majdnem mindegy, mert a szédülés önmagában is orvost igényel. Úgyhogy még ma házidoki, és amilyen gyorsan csak lehet, nõdoki is.
magas vérnyomás...

Ez már a 3. alkalom, hogy együttlét után 1-2csepp vér is távozik. Mitől lehet?

Az els? peteéréskor fordult el?, a 2. rá egy hétre, a 3. meg most (mensi el?tt 2-3nappal). Meg fog jönni, vagy baba miatt is lehet?

Legjobb válasz: Szia! Nekem ez akkor volt amikor babás voltam csak még nem tudtam róla..., de a teszt kimutatta! Nem tudom, hogy nálad is e miatt van ez csak a saját tapasztalatom, de elképzelhetõ!Minden jót és sok sikert!

Szia! Nekem ez akkor volt amikor babás voltam csak még nem tudtam róla..., de a teszt kimutatta! Nem tudom, hogy nálad is e miatt van ez csak a saját tapasztalatom, de elképzelhetõ!Minden jót és sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Méhszájsebem biztos nincs, 2hete voltam dokinál, uh-val nézte a pé-t. Semmi elváltozást nem talált, minden rendben volt. Már egy éve próbálkozunk.
Nekem ez akkor volt, amikor mészájsebem volt. Én azt javasolom, hogy menj el orvoshoz.
Sajnos el kell keserítselek, ugyanis nálam is volt egy-két csepp vér az együttlétek után, de sajnos nem vagyok babás..:( Remélem Neked ez az oka!
Nekem ez a terhesség elején volt azt hiszem kb a 10-12. hétig és minden együttlét után volt egy két csepp! Nagyon drukkolok neked hogy baba legyen a dologban! 32 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: S kiderült az oka? Mert gondolom, ha nincs baba, akkor nem természetes dolog, hogy 1-2csepp vér is távozzon. Azóta neked elmúlt már?
A kérdező hozzászólása: S milyen gyakran tapasztaltad ezt? Vagy csak a terhesség legelején? Félek, hogy meg fog jönni. Még van 2napom.
Bocsi, de csak most vagyok gép elõtt.Én írtam, hogy volt pár csepp vér, de nem baba miatt.Voltam orvosnál, megvizsgált, és nincs semmi bajom.Se méhszájseb, se semmi.
A kérdező hozzászólása: S ez hányszor fordult elõ veled? Több hónapon keresztül, vagy összesen csak 1-2x?
össz. háromszor.De nekem is voltak elõzmények, amik miatt babára gondoltam.4 és fél hetet késett, nõttek a melleim, stb..meg ez a vérzés is, amirõl azelõtt azt gondoltam, hogy a terheseknél fordul csak elõ.Sajnos nem..

Mitől lehet az hogy együttlét után vérzek?

Nem szeretkezünk durván.

Legjobb válasz: Remélem, hogy nem ez van veled, de méhszájseb esetén elõfordulhat. Nem a méhszájseb a probléma (hisz az viszonylag sok nõnek kialakul), viszont ha már vérzik, nem jó. Menj el orvoshoz, ahogy tudsz!!

Remélem, hogy nem ez van veled, de méhszájseb esetén elõfordulhat. Nem a méhszájseb a probléma (hisz az viszonylag sok nõnek kialakul), viszont ha már vérzik, nem jó. Menj el orvoshoz, ahogy tudsz!!
Ha nem csináljátok túl durván, akkor csak arra tudok gondolni, hogy meg van gyengülve a hüvelyed fala. Érdemes lenne elmenni nõdokihoz, õ biztos tud rá valamilyen megoldást, amitõl elmúlik a vérzés.
Szia!Lehet, hogy a szex nem volt durva, de nem voltál rendesen felizgulva, vagy a párodnak volt túl száraz, amin lehet segíteni.Nálunk is elõfordult már ilyesmi, és én éreztem , hogy nem is esik olyan jól.Szerintem Nálad is kell, hogy legyen valami jele.Én voltam orvosnál, mert terhes vagyok és azt mondta, hogy ne szexeljünk egy darabig, hanem oldjuk meg másképp a dolgot.Menj el Te is nõdokihoz és biztos vagyok, hogy megnyugtat, hogy semmi baj és ad vmi vitamint is.Én a Rutascorbint szedem ami vény nélkül kapható.Ez segíti a hajszálerek falának erõsítését, rugalmasságát javítja, ezáltal segíti elõ a vérzések csillapítását.Szóval mindenféleképp menj orvoshoz, mert ez nem normális dolog és nem szabad vele játszani.
Én is ugyanebben a cipõben járok. Szerdán kellett volna, hogy megjöjjön, de még semmi. Szombati együttlétkor véreztem, gondoltam, most megjött, de semmi. Tegnap újra ez a szitu. Azt gondoltam, hogy majd a szeretkezés elõidézi a menzeszt, de semmi. Kb. 1-2percig tart, aztán rögtön el is múlik. Nekem már volt méhszájsebem, amit lézerrel mûtöttek, nagyon szép lett a seb, és azóta semmi probléma. Ha vki tudna, nekem is adhatna egyidejûleg választ:)

Mitől lehet hogy egy kis rózsaszínes darabka távozott belőlem együttlét után?

Rózsaszínes folyásom volt, aztán amikor kimentem a wc-re egy kis rózsaszínes darabka távozott bel?lem. Azért írom, hogy rózsaszínes, mert nem t?nt véresnek. Fogalmam sincs mi volt az. Akkor voltam kb. Most vagyok 7 hetes terhes. Holnap megyek dokihoz. Mi lehetett ez? Egyszer meg barnás folyásom volt...

Legjobb válasz: 7 hetes vagy? meg egyelore pihentessetek a sexet!

7 hetes vagy? meg egyelore pihentessetek a sexet!
A kérdező hozzászólása: jah, igen most vagyok hét hetes , csak rosszul írtam, mert azt akartam írni , hogy akkor voltam , jól belekuszálódtam :D
Ilyenkor sérülékenyebb a hüvelyfal, méhszáj stb.Nekem folyamatosan van egy kevés barnázásom.Hol abbamarad, hol elõjön.De én tudom hogy csak a méhszájtól jön, így a baba jól van.Pihenj le, ja és a szexet hanyagoljátok egy kicsit.Nekem még sárgatesthormont is kellett szednem a 11. hétig. 13 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!