Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet hogy az ovulációs (4 db)

Mitől lehet az, hogy az ovulációs mikroszkópom több mint 1 héttel a peteérés után is páfrányt mutat?

Korábban még soha nem csinált ilyet, mindig úgy m?ködött, "ahogy a nagykönyvben meg van írva", 2-3 nappal a peteérés után elkezdtek elt?nni a páfrányok, most meg teli van az egész lencse óriási páfrányokkal.

Legjobb válasz: Én is úgy tudom,hogy akkor párfányos ha terhes vagy! Gratula! Vegyél egy tesztet! Írd meg hogy mi lett az eredmény!

Én is úgy tudom, hogy akkor párfányos ha terhes vagy! Gratula! Vegyél egy tesztet! Írd meg hogy mi lett az eredmény!

Lányok, létezik, hogy az ovulációs tesztem 1 pozitív nap után negatív legyen utána megint pozitív? Másnak is volt már ilyen? Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szió, nem ismerem az ovu teszteket, azt tudom ajánlani, amit én is használtam már - Romed terhességi gyorsteszt. Gyors, pontos, teljesen higiénikus és megbízható, szerintem egy jó teszt ami már többször bevált a barátnõimnél is. Szerintem próbáld ki azt! (patika, webáruház - mindig elérhetõ)

Szió, nem ismerem az ovu teszteket, azt tudom ajánlani, amit én is használtam már - Romed terhességi gyorsteszt. Gyors, pontos, teljesen higiénikus és megbízható, szerintem egy jó teszt ami már többször bevált a barátnõimnél is. Szerintem próbáld ki azt! (patika, webáruház - mindig elérhetõ)
nekem végig így volt, kiderült magas az LH szintem és ez Pco-ra utalt nálam
A kérdező hozzászólása: PCO-m van, akkor ez is attól lehet...pedig így próbálom belõni mikor lehet peteérésem.
felesleges pénzkidobás az LH teszt ilyen esetben. Próbáltad már a hõmérõzést? Nekem az segített:)
A kérdező hozzászólása: Próbálom azt is, de nem fix idõben ébredek és van, hogy éjjel fel kell kelnem a kisfiamhoz.

Létezik hogy nincs peteérés? öt napja halvány csíkos az ovulációs tesztem de sosem pozitív! Mitől lehet?

Legjobb válasz: 1.majdnem 2 egyforma van? mert akkor lehet, hogy az akar + lenni. 2. rosszkor (túl korán teszteltél) 3. valóban nincs peteérés ha nagyon egyformák a tesztek, akkor azt javaslom, hogy csinálj végig egy egész hónapot. (este 7-8 körül minden nap)hátha kiderül a turpisság és ne a dm-es teszteket vegyed, egy vagyon! vaterán teszveszen 75-80 ftért már vannak.

1.majdnem 2 egyforma van? mert akkor lehet, hogy az akar + lenni. 2. rosszkor (túl korán teszteltél) 3. valóban nincs peteérés ha nagyon egyformák a tesztek, akkor azt javaslom, hogy csinálj végig egy egész hónapot. (este 7-8 körül minden nap)hátha kiderül a turpisság és ne a dm-es teszteket vegyed, egy vagyon! vaterán teszveszen 75-80 ftért már vannak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kifogástalan választ! ez a 3. hónap hogy használtam és eddig nem volt gond de most szinte mindig egyforma a teszt (vaterás) ezért nem is értem pedig napi 3 at elsütöttem kiváncsiságból azért még ma is csinálok egyet este majd megírom mi lett n.


valószínû, hogy változáson megy át e szervezeted. tudod az ember szervezete napról napra változik nekem is szokott illyet csinálni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!