Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet hogy a peteérésemet követő (2 db)

Mitől lehet az, hogy a peteérésemet követő kb 4. -5. napon fájt a hasam?

Olyan érzés volt, mintha ki akartak volna szakadni a petefészkeim. Picit feküdtem és elmúlt. Az egész kb 24 óráig tartott. Lehet ez már a teherbeesés jele? Nagyon szeretnék babát!

Legjobb válasz: A teherbeesést nem lehet érezni! Mellesleg én a petefészkeimet sem érzem, se a méhemet. Pedig már 16. hetes terhes vagyok, de se elõtte, se most nem érzem ezeket a szerveimet. Csodállak, hogy ilyen anatómiai ismeretekkel rendelkezel, hogy meg tudod állapítani, hogy a petefészked fáj!

A teherbeesést nem lehet érezni! Mellesleg én a petefészkeimet sem érzem, se a méhemet. Pedig már 16. hetes terhes vagyok, de se elõtte, se most nem érzem ezeket a szerveimet. Csodállak, hogy ilyen anatómiai ismeretekkel rendelkezel, hogy meg tudod állapítani, hogy a petefészked fáj!
Hát...velem is szokott ilyen lenni, de még nem vagyok terhes!Ez annélkül is meglehet ha nem sikerült a baba!Ne görcsölj...fõ a nyugalom meg a szex és hidd el öszze fog jönni.....csak tényleg ne akard görcsösen!!!!Nagyon szorítok neked-nektek!

Mitöl van az hogy peteérést követöen nagyon fáj a derekam? Semmi egyébb tünetem nincs hogy megjönne.16-ára nem várom. Lehet baba a dologban?

Legjobb válasz: Ha egybõl a peteérést követõen kezdõdött, akkor nem baba miatt van, mivel a szervezet nem tudja egybõl, hogy történt megtermékenyülés, csak miután elkezd beágyazódni.

Ha egybõl a peteérést követõen kezdõdött, akkor nem baba miatt van, mivel a szervezet nem tudja egybõl, hogy történt megtermékenyülés, csak miután elkezd beágyazódni.
A kérdező hozzászólása: 4-én volt ovum.kb 2 napja fáj.
Napra pontosan így vagyok én is. Fáj a derekam. De a peteféskem is, szerintem megint ciszta lett. Én is 16ra nem várom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!