Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet hogy a peteérésemet (24 db)

Mitől lehet hogy a peteérés 8. napján 7tizedet emelkedjen a hőm, ami a ciklus második felébe eddig 36.9 volt? Mára meg 37.6 lett

Legjobb válasz: esteleg egy betegség vagy hormonzavar nemtudom sajnálom ezek is csak tippek!!!:(((

esteleg egy betegség vagy hormonzavar nemtudom sajnálom ezek is csak tippek!!!:(((
A kérdező hozzászólása: a peteérés utáni 8.nap, így helyes.
A kérdező hozzászólása: beteg nem vagyok , nem szoktam hál istennek beteg lenni.
Ez lehet akár baba is. Van akinél így megugrik a beágyazodáskor a hõ. Drukkolok !

Létezik, hogy peteérés környékén pecsételő vérzés legyen? Mitől lehet? Ezt a peteérés válthatja ki?

Legjobb válasz: Igen,létezik.Görccsel is járhat akár,ha babát akartok ideje akcióba lépni. Sok sikert.

Igen, létezik.Görccsel is járhat akár, ha babát akartok ideje akcióba lépni. Sok sikert.

Tegnap óta fáj az alhasam, két oldalt a petefészkemnél, és középen a méhem környékén is. Mitől lehet ez? 2 hete menstruáltam utoljára, lehet, hogy a peteérésem miatt van most ez?

Legjobb válasz: Éppen 2 héttel a menzeszed után (feltéve, hogy kb.28 naposak a ciklusaid) tényleg ez a legvalószínûbb ok. Akkor viszont nagyjából holnapra el is kellene múlnia. Ha nem enyhül, érdemes elnézni az orvoshoz.

Éppen 2 héttel a menzeszed után (feltéve, hogy kb.28 naposak a ciklusaid) tényleg ez a legvalószínûbb ok. Akkor viszont nagyjából holnapra el is kellene múlnia. Ha nem enyhül, érdemes elnézni az orvoshoz.
Ovulálsz.

Mitől lehet hogy csak minden 2. hónapban van peteérésem (ovulációs teszt és a hőmérős módszer valamint a hüvelyi nyálka szerint is)?

Legjobb válasz: Orvoshoz kéne fordulni, mert lehet, hogy csak az egyik oldalon van peteérés. Okozhatja ciszta vagy más, ki kellene vizsgáltatni.

Orvoshoz kéne fordulni, mert lehet, hogy csak az egyik oldalon van peteérés. Okozhatja ciszta vagy más, ki kellene vizsgáltatni.
Elõzõ válasz igaz, de normál esetben is elõfordul hogy nincs minden hónapban peteérés, még akkor is ha mindkét petefészek rendesen mûködik!

Az mitol lehet, hogy ha valaki ugyan pont peteereskor van egyutt a parjaval, de megsem esik teherbe?

Legjobb válasz: A peteérés szükséges de nem elégséges feltétele a teherbe esésnek. Sok mindennek kell szerencsésen együtt alakulni ahhoz, hogy egy terhesség létre jöjjön.

A peteérés szükséges de nem elégséges feltétele a teherbe esésnek. Sok mindennek kell szerencsésen együtt alakulni ahhoz, hogy egy terhesség létre jöjjön.

Tegnap volt érzésem+hő szerint a peteérésem. Nem is szalasztottuk el az alkalmat. Mitől lehet, hogy ma reggelre barnás foltokat vettem észre?

Csak pár halvány foltocska volt. Szerintetek ez mit?l lehet? Ilyen még nem volt.

Legjobb válasz: Enyhe vérzést válthatott ki a peteérés maga. Sok sikert!

Enyhe vérzést válthatott ki a peteérés maga. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Legalább tudom, hogy tényleg peteérésem volt.:)
Szerintem is peteérés miatt volt.

Mitől lehet, hogy ebben a hónapban nem volt peteérésem? Görbe lent

http://ciklus.hu/images/diagramok/89a68ccf3b0cc5d02dac03c661.. Tavaly szeptemberben hagytam abba a gyógyszert, azóta minden hónapban időben megjött, 3. hónapja hőmérőzök, szépen mutatta a peteérést, de most semmi jele.. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Néha elõfordul, egészséges nõben is, hogy nincs PÉ. Pihen a szervezet. Vagy lehet, hogy csak kései PÉ-d lesz, és a menzesz is késni fog. Egy ilyen miatt még nem kell aggódni, de ha többször elõfordul érdemes egy nõgyógyászati vizsgálatot kérni, illetve hormonpanelt. Ciszta is okozhat késést, stressz, bármi.

Néha elõfordul, egészséges nõben is, hogy nincs PÉ. Pihen a szervezet. Vagy lehet, hogy csak kései PÉ-d lesz, és a menzesz is késni fog. Egy ilyen miatt még nem kell aggódni, de ha többször elõfordul érdemes egy nõgyógyászati vizsgálatot kérni, illetve hormonpanelt. Ciszta is okozhat késést, stressz, bármi.

Mitől lehet az, hogy a peteérésemet követő kb 4. -5. napon fájt a hasam?

Olyan érzés volt, mintha ki akartak volna szakadni a petefészkeim. Picit feküdtem és elmúlt. Az egész kb 24 óráig tartott. Lehet ez már a teherbeesés jele? Nagyon szeretnék babát!

Legjobb válasz: A teherbeesést nem lehet érezni! Mellesleg én a petefészkeimet sem érzem, se a méhemet. Pedig már 16. hetes terhes vagyok, de se elõtte, se most nem érzem ezeket a szerveimet. Csodállak, hogy ilyen anatómiai ismeretekkel rendelkezel, hogy meg tudod állapítani, hogy a petefészked fáj!

A teherbeesést nem lehet érezni! Mellesleg én a petefészkeimet sem érzem, se a méhemet. Pedig már 16. hetes terhes vagyok, de se elõtte, se most nem érzem ezeket a szerveimet. Csodállak, hogy ilyen anatómiai ismeretekkel rendelkezel, hogy meg tudod állapítani, hogy a petefészked fáj!
Hát...velem is szokott ilyen lenni, de még nem vagyok terhes!Ez annélkül is meglehet ha nem sikerült a baba!Ne görcsölj...fõ a nyugalom meg a szex és hidd el öszze fog jönni.....csak tényleg ne akard görcsösen!!!!Nagyon szorítok neked-nektek!

Mitől lehet, hogy ebben a ciklusban nem volt peteérésem?

Már 5 hónapja figyelem a ciklusaimat, és mindig kb 18-20. napon van peteérésem és a ciklus hossza 30-35 nap körül alakul. Most a 25. napon tartok, már több napja van tojásfehérje szer? nyákom, és már 1 hete fáj minden nap a hasam. Mit?l van ha nem peteérés? A h?m sem ment fel. Valami baj lehet?

Legjobb válasz: Ha megvan több napja a tojásfehérjeszerû nyák, akkor valószínû most lesz pé. Nekem is csúszott 6napot ebben a ciklusban, ezt onnan tudom, hogy dokihoz jártam uh-ra. Mi már egy éve próbálkozunk. Nem használsz ovu-tesztet? Egyébként elõfordulhatnak olyan hónapok is, amikor elmarad az ovuláció. Viszont, ha megvan a nyák, az jó jel, szerintem mostanában akciózzatok! De biztosat az LH-teszttõl tudhatsz! :)

Ha megvan több napja a tojásfehérjeszerû nyák, akkor valószínû most lesz pé. Nekem is csúszott 6napot ebben a ciklusban, ezt onnan tudom, hogy dokihoz jártam uh-ra. Mi már egy éve próbálkozunk. Nem használsz ovu-tesztet? Egyébként elõfordulhatnak olyan hónapok is, amikor elmarad az ovuláció. Viszont, ha megvan a nyák, az jó jel, szerintem mostanában akciózzatok! De biztosat az LH-teszttõl tudhatsz! :)
Egyáltalán nem biztos, hogy nincs péd! Nem szabad így hozzáállni! Ne akard olyan görcsösen, egyébként abszolút tudom, mit érzel, én is ugyanilyen voltam. Aztán a 10.hónap után elfogadtam azt, hogy majd jön, ha akar, döntsön õ, már nem erõltetem. A munkámra koncentrálok, élem az életem, szeretem a páromat, aztán majd egyszer a baba is remélem, hogy útnak indul. Fel a fejjel, úgyis úgy lesz, ahogy lennie kell! :)
A kérdező hozzászólása: Idáig minden hónapban használtam ovu tesztet, mértem a hõmet, most elhatároztam, hogy kicsit szüneteltetem ezeket a dolgokat, hátha emiatt nem jön össze. Erre most meg már peteérésem sincs.

32 napos a ciklusom. Ez mitől lehet? Ilyenkor tolódik a peteérés is? Mert azt mindig a 14 és a 15 napon érzem. Van így esély a babára, hogy ennyire hosszú?

Legjobb válasz: Nekem mindig 32-33 napos ciklusai vannak.Elvileg ilyenkor a 17-18.napon van peteérés.Babára van esély ha minden más rendben van(hormonok stb..)én most várom a harmadikat.De elvileg hõmérõzéssel meg tudod állapítani,hogy mikor van peteérésed.(nekem ugyan nem sikerült de sok nõnek igen). Elvileg a 14.15.napon akkor van peteérés ha 28 napos a ciklusod!

Nekem mindig 32-33 napos ciklusai vannak.Elvileg ilyenkor a 17-18.napon van peteérés.Babára van esély ha minden más rendben van(hormonok stb..)én most várom a harmadikat.De elvileg hõmérõzéssel meg tudod állapítani, hogy mikor van peteérésed.(nekem ugyan nem sikerült de sok nõnek igen). Elvileg a 14.15.napon akkor van peteérés ha 28 napos a ciklusod!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!