Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet hogy a nemi (887 db)

Mitől lehet hogy a német juhász kutyám szemei különböző színű?

A kutyám egyik szeme bal a másik meg teljesen fekete. A másik kérdésem még az lenne, hogy a kutyám nem egyenesen megy, a hátsó lábai nem ugyan ott megy ahol az els? lábai. Mit lehet vele kezdeni?

Legjobb válasz: Milyen az egyik szeme? Mert azt írod, hogy az egyik fekete. Nem mindig volt felemás? Könnyen lehet, hogy hályog van a szemén.

Milyen az egyik szeme? Mert azt írod, hogy az egyik fekete. Nem mindig volt felemás? Könnyen lehet, hogy hályog van a szemén.
Talán el kellene vinni állatorvoshoz, ha nem egyenesen megy, majd õ megmondja.
xD ezen jót nevettem: " A kutyám egyik szeme bal, a másik meg teljesen fekete" Milyen egy bal szem?? :D amúgy lehet hályog van rajta, vagy genetikailag két személyiségû a kutyád. :D a nem jó járásról a doki majd beszél, de lehet diszpláziája van. Nem tudom volt e szûrve valamikor?
Mennyi idõs a kutyád? Szoktak oldalazva menni némely kutyák. Persze, nem túlzottan.
A kérdező hozzászólása: Bocsi elírtam barna az egyik szeme. 4 hónapos a kutya.

Mitől lehet, hogy a nem várt előtti naptól, a reggeli ovutesztek pozitívat mutatnak, már 6. napja?

A h?mérsékletem azóta 36,8-36,5 között mozog. Az alaph?m 36,2.

Legjobb válasz: és akkor elvileg 5 napja késik? mert akkor baba is lehet elég könnyen :-)

és akkor elvileg 5 napja késik? mert akkor baba is lehet elég könnyen :-)
Nem elkeseríteni akarlak, de a sógornõmnek szinte ugyanez volt. Neki két Closty-s hónapja volt, utána az elsõ gyógyszermentesben még megjött rendesen, a másodikban nem akart. Teszttel õ is egy párszor, aztán elkezdett barnázni. Már megörült, hogy ha nem is terhes, akkor legalább megjön, de nem. Rá másfél hétre jött meg. Elment dokihoz, most csinálnak nála egy csomó vizsgálatot! Ettõl még lehet, hogy nálad baba van! Tesztelj két nap múlva még egyet!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. #8-as : Elég régóta már 1, 5 éve próbálkozunk. Voltunk dokinál, megcsinálták az ilyenkor szükséges vizsgálatokat, nem találtak semmit. Kaptam clostilbegitet(peteérést elõsegítõ), mert nem mindig van spontán peteérésem, ezért van, hogy rendszertelen a ciklusom. 3 hónapig szedtem, a ciklus 3. napjától 5x1 szemet és folsavat mellé. Jól is reagálta szervezetem rá, volt érett tüszõm, még sem lett belõle baba. Most ez az elsõ gyógyszer mentes hónapom és a szervezetem szórakozik velem. :( Az utolsó ciklusom dec. 20-án volt és az ovum pedig a 34. napon, most már az 51-en vagyok, mensi sehol. #9 : Reggelre a hõmérsékletem emelkedett 1 tized fokot, megszûnt a 3 napja tartó barnázgatás, teszteltem is, de az eredmény negatív! :( Tanácstalan lettem....:(
Rendes terhességi tesztet nem csináltál?
írd majd meg mi a helyzet:-) mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Anyukám annak idején végig vérzett a bátyámmal és 7 hónapra meg is szülte, de szerencsére teljesen egészséges lett a tesóm. Nagyon nehezen esett teherbe, lehet ez nálunk öröklött dolog.
A kérdező hozzászólása: Néha barnás valami, néha vér, bent van 1 tisztasági betét, azon éppen hogy van valami. Ha ennyi marad a mennyisége reggelig, akkor tesztelek.
azóta mi a helyzet ??? vérzel ? vagy nem ?
A kérdező hozzászólása: Megmutatom : http://kepfeltoltes.hu/view/130202/f_nyk_p0619_www.kepfeltol.. Kicsit homályos, de szerintem azért jól látható. Sajna azonban a nem várt napján elkezdtem barnázni és ma meg már olyan mintha megjött volna.:( Szerintem tévesen mutatta a pozitívat a teszt. :(
De mennyire pozitív? Halvány vagy erõs? Mert nekem bevált jósztesztként, viszont nagyon erõs volt! Barátnõm is kipróbálta, neki halvány volt és nem is volt babás!
A kérdező hozzászólása: Kicsit elírtam, a nem várt elõtt 3 nappal kezdtem a tesztet csinálni(5-re nem vártam) kíváncsiságból és azóta folyamatosan pozitív. Szerinted mitõl lehet, az nem csak a peteérést mutatja ki? Azt tudom, hogy jóstesztként is lehet használni, azért próbáltam ki Én is, de meglepõdtem, hogy azóta is pozit mutat. Mitõl lehet ez?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál, nekem ugye ez a elsõ mentes hónapom és már nem jön meg!!! Egy picit sem reménykedem már abban, hogy baba lenne a pocakomban....:( Elmegyek majd egy normális dokihoz, talán mond majd valami okosat! :)

Fej, vagy írás? Az mitől lehet, hogy a pincénkben nem működik az 50%? Ott 80%-ban fej-ez mitől lehet?

Legjobb válasz: kevésszer dobtatok csak ez lehet a megoldás vagy nem elég magasra

kevésszer dobtatok csak ez lehet a megoldás vagy nem elég magasra
ez nem ezoteria hanem fizika -.-
másik érmével próbáltad? és fönn? Fönn más jön ki?
A fej-írás nem 50-50% A pénzérmék egyik fele nehezebb, így az gyakrabban jön ki. Nem mindig nagy a különbség, de pl a 10 forintosál elég látványos az eltérés az eredményekben.
XD olvass el egy valószínûségszámítással foglalkozó könyvet, és választ kapsz a kérdésedre :D
Ja és nézd meg a "Rosenkratz és Guldenstein halott" c. filmet
Miért a nappaliban müködik?
Így van, rövid a sorozat. Csinálj 10.000 próbát, akkor már kezdenek eltûnni ezek a pontatlanságok.
Biztos, megint a r.hadék lidércek...
Ez azért van mert a pincéd nem kompatibilis a pénzérmével, pathheld fel 2.0-ás verzióra.
1554 jav. patcheld
a vicc az egészben az, hogy habár a matek jól leírja az esélyeket és folyamatot, a való életben általában eltérnek az eredmények ettõl, még ha nagyon sok kísérlettel is dolgozol :) (Ki látott már olyat, hogy a lottón kihúzzák az 1-est?:) ) Ha azt szugerálod, hogy fej lesz, akkor az esetek többségében azt fogsz dobni :)


Mitöl lehet hogy a 2, 5honapos fiam nem akar enni? Ma reggel ugy ahogy evett de aludt 3 orát és felkelt de nem akr cicizni, sir bekapja kiköpi és nem eszik mitöl?

Van tejem tehát nem lehet attol és nem is jön nagyon belöle mert kicsit fejtem ki belöle de mégsem,leraktam játszani de nyüglödik most mitöl lehet ez,nálatok is volt ilyen?

Legjobb válasz: Több ok is lehet: a picinek fáj a hasa (szél, széklet), vagy betegség kerülgeti, de lehet egyszerûen csak te ettél valamit ami neki nem tetszik és ezért utasítja el a tejet pl. hal, fasírt stb. Vízet, vagy köményteát is probáltad azt sem fogadta el.

Több ok is lehet: a picinek fáj a hasa (szél, széklet), vagy betegség kerülgeti, de lehet egyszerûen csak te ettél valamit ami neki nem tetszik és ezért utasítja el a tejet pl. hal, fasírt stb. Vízet, vagy köményteát is probáltad azt sem fogadta el.

Mitől lehet, hogy a 17 hónapos lányom orra hallhatóan nagyon el van dugulva, de semmi nem jön az orrából? Jó pár napja tart, amúgy semmi baja, nem lázas, nem köhög, nem tüsszög, nem is folyik az orra.

Hiába próbáljuk sós vizes spray-vel lazítani, csak nagyon ritkán jön pici cucc az orrából. Gyerekorvost ma hívom, addig is érdekelnének tapasztalatok.

Legjobb válasz: Lehet, h az orrmandulája van megduzzadva.

Lehet, h az orrmandulája van megduzzadva.
A fiam volt ilyen, orrmandulája volt nagy, meg is kellett mûteni, mert a végén "megsüketült".....

Mitől lehet, hogy a barátomnak tegnap este nem állt fel rendesen?

Az nap 2 szer szexeltünk. lehet ez miatt?

Legjobb válasz: Meg lehet.

Meg lehet.
Nekem ilyen lány kéne, aki kívánja a napi 2-3 menetet is!
korotok?
nem volt részeg véletlenül??
Hagyd ott, ha már fiatalon sem bírja a napi 2-t.
Hogyan próbáltad felállítani? :)
"hat nem imadnivalo az a lany aki naponta haromszor nedvesedik be toled?! :) " :D)) De! De azt nem írta, hogy tõle, csak, hogy kellett volna az akció... Igazságtalan volt a mindenható, hogy ilyen gyenge libidóval áldotta meg a férfiakat...
Ne parázz, a lényeg, hogy nem miattad van. Ilyen elõfordul néha fiataloknál is, és több oka is lehet pl. nem igazán akarta újból, fáradt volt, vagy bármi zavaró körülmény, vagy a két szex közt nem telet el elég idõ.
hat nem imadnivalo az a lany aki naponta haromszor nedvesedik be toled?! :)
sztem 2. szex után normális, h nem áll fel, hiszen kielégült. a fáradtságtól is lehet.
Az ilyen lehet fizikai vagy szellemi kimerültségtõl is. Leírásod alapján az "A" verzió esete állt fenn...;)
11 max 1 hónapig aztán azt sem tudnád, hogy hova menekülj!

Mitől lehet, hogy a peteérésnél most nem volt fehér folyás, és teljesen száraz vagyok? Mindig szokott lenni? Lehet baba a dologban?

Legjobb válasz: Nekem soha nem volt fehér folyásom pete érésnél,pedig 3 fiam van,de gombás fertözésnél már tapasztaltam. A hüvely szárazság,elöfordul ha nem vagy elég izgalmi állapotban,de lehet kapni vazelint. ha nem védekeztél,akkor lehet baba.de nem ilyen tünetekkel jár. Nemi életet élsz,internetet ismered,olvass már egy kis fel vílágositó oldalakat is!!!!!!

Nekem soha nem volt fehér folyásom pete érésnél, pedig 3 fiam van, de gombás fertözésnél már tapasztaltam. A hüvely szárazság, elöfordul ha nem vagy elég izgalmi állapotban, de lehet kapni vazelint. ha nem védekeztél, akkor lehet baba.de nem ilyen tünetekkel jár. Nemi életet élsz, internetet ismered, olvass már egy kis fel vílágositó oldalakat is!!!!!!
Nekem is mindig szokott lenni peteérésnél krémes fehér folyás, én is meglepõdtem, mikor nem volt! Aztán pozit teszteltem! Persze itt még semmi nem biztos, de nálam ez történt! 18 hkm
Tápegységed típusa? VGA típusa?
A kérdező hozzászólása: Vga nvidia geforce 8400 gs Táp 300 W os

Mitől lehet, hogy valaki nem fizeti a TB-t, mégis ingyenes egészségügyi ellátást kap? Ha orvoshoz megy sem mutatja a számítógép, hogy nincs TB-je.

Munkanélküli, gyermekvédelmi támogatásban részesül a gyermeke, ? lakásfenntartásit és gyógyszerutalványt szokott kapni. Nem fizeti magának a TB-t, de nincs munkahelye sem, aki fizethetné. Mégis kaphat TB támogatott gyógyszert és ha elmegy orvoshoz azt mutatja a számítógép (amin a taj számot ellen?rzik), hogy van tb-je.

Legjobb válasz: Lehet, hogy igényelte, hogy az önkormányzat szociális alapon rendezze a tb-jét.

Lehet, hogy igényelte, hogy az önkormányzat szociális alapon rendezze a tb-jét.
Lehet olyan anyagilag hátrányos helyzetû, hogy támogatás jelleggel fizetik helyette a TB-t. Iskolát elvégzett, munkát keresõ, még soha nem dolgozott fiatal is kérheti TB-je "rendezését". Tehát õ nem fizet, de rendezett a TB-je.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ha jól tudom igényelte, de visszautasították, mert "túl sok" a bevétele.. :( Sajnos svájci frank alapú lakáshitellel távfûtéses panellakásban nincs olyan, hogy túl sok bevétel. Lehet, hogy nem biztosított, de valamiért nem állították át?? Vagy ha biztosítottnak jelzi a rendszer akkor mindenképpen az?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!