Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet hogy a hőm (22 db)

Mitől lehet, hogy a hőm nem változik?

Szerintetek az mit?l lehet, hogy érzem a peteérés napját, ami ma van, mert fájdogál a hasam alja, de a h?m semmi?! Már pár napja mérem a h?met, és mindig 36,5, affelé nem megy. lehet valami bajom? Vagy túl kevés ideig mérem?

Legjobb válasz: Ha ma van a peteérésed akkor csak holnap emelkedik meg a hõd.

Ha ma van a peteérésed akkor csak holnap emelkedik meg a hõd.
A kérdező hozzászólása: de már öt napja ennyi egyfolytában. ez normális? mindig ágyban egybõl ébredés után csinálom, és szájüregben.
Szia! A hõmérõzést a ciklus elsõ napjától kell kezdeni. A tüszörepedést megelõzõ kb 14 napon az alaphõmérséklet alacsony, ált. 37 C alatti, a tüszörepedést követõen az alaphõmérséklet 37 C-ra v. annál magasabbra emelkedik. A tüszörepedés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon, tehát a hõmérséklet görbéjének közvetlenül az emelkedés elõtti napján szokott bekövetkezni. Szerintem mérd tovább a hõmérsékletedet, lehet hogy még nem történt meg a tüszörepedés azért alacsony a hõd.

Mitől lehet hogy a peteérés 8. napján 7tizedet emelkedjen a hőm, ami a ciklus második felébe eddig 36.9 volt? Mára meg 37.6 lett

Legjobb válasz: esteleg egy betegség vagy hormonzavar nemtudom sajnálom ezek is csak tippek!!!:(((

esteleg egy betegség vagy hormonzavar nemtudom sajnálom ezek is csak tippek!!!:(((
A kérdező hozzászólása: a peteérés utáni 8.nap, így helyes.
A kérdező hozzászólása: beteg nem vagyok , nem szoktam hál istennek beteg lenni.
Ez lehet akár baba is. Van akinél így megugrik a beágyazodáskor a hõ. Drukkolok !

Mitől lehet, hogy a ciklus 18. napján a reggeli hőm "felugrott" 36, 9- re (szájban)? Utána 36, 6-36, 7 volt. Ma van a 23. nap, 36, 6.

Legjobb válasz: A felugrás a peteérés vagy utáni jel. Ha most leesett, nagy valószínûséggel meg fog jönni.

A felugrás a peteérés vagy utáni jel. Ha most leesett, nagy valószínûséggel meg fog jönni.
http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml Ezen nagyon sok infot kaphatsz. De nem lényeges hogy most leesett. A lényeg hogy visszamenjen és ha babás szeretnél lenni, akkor maradjon is jó jó sokáig.
Az elsõ válaszoló nem mondott jót. Ha 18-án felment a hõje akkor 17 cn-en volt a péje valószínûleg, ami azt jelenti, hogy még jócskán messze van mensitõl, így ez a hõesés nem utal a mensire.
Az elsõ válaszoló vagyok. Ma van a 23. napja, azt ugyan nem tudjuk, hány napos a ciklusa, de nem lehet messze. Saját tapasztalatból mondtam ill. az tény, h. a menzesz elõtt pár nappaltól a menzesz elsõ 1-2 napján leesik a hõ.
Igen, igazad van, de ha 18-án ment fel a hõje, kb. ez a ciklusa 31-32 napos lesz. Így ez a hõleesés nem jelenthet mensit. De erre a kérdezõ tudna választ adni, hogy korábban mért-e.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egy kis plusz infó: a ciklusom 14. napján pozitív ovu-tesztet produkáltam. Az alaphõm 36, 2-36, 3 körüli. A ciklus hossza általában 28 napos, egyszer-egyszer 30-32 napos. 9. napon együtt voltam a párommal.
A ciklus 2. felében lehetsz, vagy lehet beteg vagy.
A kérdező hozzászólása: nem az elsõ felébe vagyok peteérés elött még sajnos
Ha nem méred rendszeresen nem tudsz megállapítani semmit. A ciklus elsõ felében ugrálhat a hõd.

Mitől lehet, hogy csak 2 napig tartott a mensesem, a harmadik napon meg éppenhogy volt valami? A hőm 37, 1 ma a harmadik napon.

30 napra szokott megjönni, ahogy most is, de 4-5 napig tart. Most két napig tartott és a harmadik nap alig valami.

Legjobb válasz: Innen a monitor mellõl csak jósolni lehet, hogy vagy igen vagy nem. Az alapvetõ kérdést egy teszttel el lehet dönteni.

Innen a monitor mellõl csak jósolni lehet, hogy vagy igen vagy nem. Az alapvetõ kérdést egy teszttel el lehet dönteni.
Tesztelj egyet!

Az mitől lehet, hogy mensi alatt 36.8 a hőm (szájban mérve)? Hányingerem van, savas a gyomrom és viszket a mellbimbóm.

Legjobb válasz: Jó lenne tudni mennyi az alaphõd. De sokaknak a mensi 2-3. napján kezd el esni. A többi tünetet sajnos be is lehet képzelni, ill. gyomorsav bármikor jelentkezhet. Ha vérzésed ugyanolyan, szerintem nem vagy terhes!

Jó lenne tudni mennyi az alaphõd. De sokaknak a mensi 2-3. napján kezd el esni. A többi tünetet sajnos be is lehet képzelni, ill. gyomorsav bármikor jelentkezhet. Ha vérzésed ugyanolyan, szerintem nem vagy terhes!
A kérdező hozzászólása: délben tesztelek.
Nekem mensi alatt szokott leesni a hõm. A savam mindig sok elõtte meg pláne és a ciciviszketés is szokott lenni. Ha rendes vérzésed van akkor nem hinném, hogy terhes vagy, de csinálj egy tesztet és megnyugszol.
Kiváncsi vagyok a tesztedre, hogy milyen eredménnyel jár. Remélem azt fogod látni, amit szeretnél! Várjuk az eredményt:) !
Várjuk az eredményt:)
A kérdező hozzászólása: menszesz elõtt teszteltem egy halvány pozitívat, de azóta nem mert megjött és gondoltam, hogy akkor rossz volt a teszt. holnap reggel tesztelek.
A kérdező hozzászólása: negatív. egy új hónap kezdõdik tele reményekkel, megint :)
sajnálom:(

Tegnap feltettem egy kérdést, hogy a görbém babás lehet e? Mára mitől mehetett lejjebb a hőm? Többi lent.

Hát mára így alakult, és reggel barna folyásom volt. Olyan állagú mint a tejföl, de barna. Nem sötét, hanem közép barna. Ebben tudnátok segíteni? Mit?l lehet? Vagy nem baba van a dologban ezek szerint?

Legjobb válasz: :( lehet meg fog jönni...nekem 28 naposak a ciklusaim és a 26.nál kezd lejjebb menni...és mikor megjön az már az alaphõ, tehát a vonal alatti tartományba esik...DE...ne legyen igazam, hiszen ez csak 1 tized! amíg nem jön meg, van remény;) én drukkolok

:( lehet meg fog jönni...nekem 28 naposak a ciklusaim és a 26.nál kezd lejjebb menni...és mikor megjön az már az alaphõ, tehát a vonal alatti tartományba esik...DE...ne legyen igazam, hiszen ez csak 1 tized! amíg nem jön meg, van remény;) én drukkolok
Lehet, hogy meg fog jönni. De ha megugrik a hõd, akkor ez most lehett akár beágyazódás is.
Integrált VGA miatt.
A kérdező hozzászólása: De amikor elõször vettem a gépet akkor még normálisan mutatta a rendszer fülnél az értékét a teljes 4 gigát, mióta meg újratelepítettem azóta 3, 78-nak:S
Ha dec.31-én jött meg utoljára akkor most a 39. napnál jársz szerintem!!!!!! TESZT?
Ha dec 31.-én kezdõdött a mensid, akkor nem a 31. napnál tartasz, annál már több és ennyi késésnél már a teszt kimutatja ha baba van a dologban! Szerintem holnap tesztelj egyet. Ha csak 28 napos ciklusokat számolunk már akkor is késik több mint 1 hete!
csinaj tesztet szurkolok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nem teszteltem még félek a sok negatív után az eredménytõl!Amugy az utolsó elõtti menszeszem pedig dec 4.-én múlt el.Elképzelhetõ a baba?
ugrál a ciklusod, de sztem is baba lehet a dologban
A kérdező hozzászólása: Remélem! Jelentkezek ha sikerült! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!