Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet hogy a 4 (94 db)

Mitől lehet, hogy a 4-5. alkalomnál fájdalmat érzek?

Legjobb válasz: Úgy értem egy napon belül.

A kérdező hozzászólása: Úgy értem egy napon belül.
Gondolom lány vagy... A fiú biztos durvább lett, vagy nem élvezted annyira, nem kívántad eléggé.Akkor szokott fájni.
Lehet h már nem nedvesettél be annyira. Akkor szokott dörzsölni.
A kérdező hozzászólása: De nedves vagyok és élvezem. És általában én vagyok aki újra akarja...

Mitől lehet hogy a 4 hónapos babám vigasztalhatatlanul sír ha a nagyszülőknél vagyunk?

Beérünk a lakásba,körbenéz és vége mindennek, nem lehet megvígasztalni.Ha beszélünk hozzá ránk se néz.Ha a nagyszül?k jönnek hozzánk akkor semmi baja, nevetgél és játszik.

Legjobb válasz: nálunk is volt a családban egy ilyen rokon gyerek:) Meglátta, hogy nem az otthoni csillár lóg a plafonon, és bömbölt máris. Sehova nem lehetett vinni:) Zavarja az idegen környezet. Ha megnyugtat, egy éves korára kinõtte:)

nálunk is volt a családban egy ilyen rokon gyerek:) Meglátta, hogy nem az otthoni csillár lóg a plafonon, és bömbölt máris. Sehova nem lehetett vinni:) Zavarja az idegen környezet. Ha megnyugtat, egy éves korára kinõtte:)
valszeg zavarja valami abban a lakásban. Hány olyat lehet hallanio, hogy ha anyuka befesti a haját, akkor a kicsi megijed tõle és elkezd bömbölni! Nála is valami hasonló lehet. Valami nem tetszik neki abban a környezetben. De hogy mi, azt nehéz lenne megállapítani
Sajnos segíteni nem tudok, nálunk is ez van, szintén 4 hónapos.:( Remélem elnövi, addig meg vigasztalgatjuk... Kész rémálom a vasárnapi ebéd, persze, ha nem mennénk sértõdés lenne.

Mitöl lehet hogy a babám eddig elvolt egyedül játszott, nézelödött de mostanában ha nem vagyok vele, nem lát sir nyüglödik? Eddig ha felkelt elvolt az ágyába fél orát mig én elkészültem hogy együnk de most csak akkor jo ha ott vagyok (4, 5honapos)?

Legjobb válasz: az én fiam 4 hónapos és ugyanez van! pedig azt mondták még ez elég korai. hát igen... :) a pihenõszékében elvan pár percet, közben meg hangosan énekelek neki és igyekszem neki szemben lenni. ha ez nem megy, jön a sírás.

az én fiam 4 hónapos és ugyanez van! pedig azt mondták még ez elég korai. hát igen... :) a pihenõszékében elvan pár percet, közben meg hangosan énekelek neki és igyekszem neki szemben lenni. ha ez nem megy, jön a sírás.
Lehet, már az anyás korszak elõjelei. Sokat nem tudsz vele tenni. Vagy viszed magaddal, hogy lásson, hordozóban, vagy kendõben, vagy sír kicsit, amíg nem lát...
Nézz utána, ha érdekel bõvebben: szeparációs félelem. Azt hiszem azt is írják, hogy a baba csak akkor nyugszik meg, ha az édesanyja a közelében van és látja õt.
Bevérzett a körömágy / beütötted? becsípted?/
A kérdező hozzászólása: nem vérzett be és nem is ütöttem be!
Akkor riogatásként, minél elõbb orvos, nehogy érelhalás legyen.
A kérdező hozzászólása: okés köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: jajj még annyit h milyen fajta orvoshoz menjek vele? bõrgyógyász?

4 es fel honapos länyom kb egy hete torokhangon kiabäl! Nem sir csak kiabäl! Eddig olyan edesen gügyögött! Neha mär fäj töle a fejem! Mäsnak is volt/van ilyen? Mitöl lehet? Hogy vegyem rä hogy abbahagyja?

Legjobb válasz: Szia! Semmi baja nincsen, próbálgatja a hangját. Az én 4,5 hónapos fiam is nagyon sokat "kiabál". Nem tudod rávenni, hogy hagyja abba, mert ez a fejlõdésének a része. Majd idõvel elmúlik, megszokja, hogy ezt is tudja.

Szia! Semmi baja nincsen, próbálgatja a hangját. Az én 4, 5 hónapos fiam is nagyon sokat "kiabál". Nem tudod rávenni, hogy hagyja abba, mert ez a fejlõdésének a része. Majd idõvel elmúlik, megszokja, hogy ezt is tudja.
A kérdező hozzászólása: En is erre gondoltam de mär "megörit"!Pedig zabälnivalo közben mert minnel jobb a kedve annäl hangosabb es eleg jo kedelyü baba!
Az én kislányom most 4 hónapos és pár napja õ is kiabál.Közbe nevet.
Az elsõ "miért" korszaknak is betudhatod:) Majd talál más izgit. Pl nyálzós berregést egész nap, amikor rendesen tud fogni, akkor kalapálni fog/dobolni és közben kiabálni:D Szerinted amikor a 9hónaposom egész nap csacsog és dammog, a 28hónaposom meg miértezik mennyire fáj a fejem?:D Kitartást:)
A kérdező hozzászólása: köszi a välaszokat!akkor kitartäs minanyiunknak! persze mindennek ellenere imädnivaloak! :-)

Mitől lehet, hogy kimaradt a havim, ha nem vagyok terhes? Lehet ebből baj? (mostanság sokat voltam ideges, de már 4 hete késik)

Legjobb válasz: Én speciel 2olyan lányt ismerek,akinek nyáron szinte nincs is meg!!Nem tudom mitõl!! Volt már ilyened??

Én speciel 2olyan lányt ismerek, akinek nyáron szinte nincs is meg!!Nem tudom mitõl!! Volt már ilyened??
A kérdező hozzászólása: nem volt még ilyenem, nekem nyáron is rendesen meg szokott jönni. volt hogy késett, de ennyit még sosem.
Ha még nemrég kezdtél em menstruálni, akkor akár féléves szünet is elõfordulhat. Valamint stressz, jelentõsebb hízás/fogyás, felfázás, fertõzés miatt is lehet. Valamint nyáron a meleg miatt is. Ha nincs panaszod, sem kellemetlen folyás, akkor szerintem ne aggódj. Én már 4 éve menstruálok, viszont 3 hónap után most jött meg. Nyugi.:)

Mitől lehet az a szúrás? Köze lehet a szexhez? 5 hetes és 4 napos terhes vagyok. Ma reggel együtt voltam a párommal, és az orgazmus után a méhösszehúzódásoknak köszönhetően 1-2 percig olyan érzésem volt, hogy megjön.

Gondolom, ez természetes. Aztán eltelt egy 10 perc, és elkezdett szúrni lent a hasamnál, a méhszájtól közvetlenül jobbra, egy pontban, néha még a hüvelyembe is kisugárzott. Összehúztam magam, akkor elmúlt. Pihentem negyed órát, és el is múlt teljesen. Mintha a leveg? szorult volna be...

Legjobb válasz: Mi is igy voltunk ezzel,aztan a 7. heten volt 1 kis barnas pecsetelesem es minket letiltott a doki a szexrol,es az uh-n tisztan latszott h mit es hol sertettunk meg. Vigyazz magadra es a babodra....Es a szexel csak ovatosabban. Gratulalok! 4 hetes kisfiu anyukaja

Mi is igy voltunk ezzel, aztan a 7. heten volt 1 kis barnas pecsetelesem es minket letiltott a doki a szexrol, es az uh-n tisztan latszott h mit es hol sertettunk meg. Vigyazz magadra es a babodra....Es a szexel csak ovatosabban. Gratulalok! 4 hetes kisfiu anyukaja
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Azt hiszem, más megoldást fogunk keresni... Nagyon féltem õt, úgy érzem, ha kell, akár 2 évet is kibírok szex nélkül, csak ne legyen semmi baja. :) Azóta egyébként semmi gond, pecsételés sincs.

Mitől lehet, hogy 4 hónapos babám egyik éjszakát átaludja és reggel 8-kor ébred, a másik éjszaka meg 3-kor, 6-kor is ébred és cicizik?

Legjobb válasz: Mindig ugyan abban az idõben kapja meg az utolsó vacsit? Mert ha nem az is elképzelhetõ, hogy túl korán kapta meg és nem bírta ki és megéhezett! Mondjuk nekem pont ma hajnalba csinálta meg a lányom azt, hogy este fél órával késõbb kapta a vacsit és 4:30-kor riadóztatott, hogy éhes, pedig a szokásos adagját kapta meg. Amúgy meg 2 hete van hogy kilenc óra körül vacsi és reggel hatkor a reggeli! 3 hónapos kislány anyukája

Mindig ugyan abban az idõben kapja meg az utolsó vacsit? Mert ha nem az is elképzelhetõ, hogy túl korán kapta meg és nem bírta ki és megéhezett! Mondjuk nekem pont ma hajnalba csinálta meg a lányom azt, hogy este fél órával késõbb kapta a vacsit és 4:30-kor riadóztatott, hogy éhes, pedig a szokásos adagját kapta meg. Amúgy meg 2 hete van hogy kilenc óra körül vacsi és reggel hatkor a reggeli! 3 hónapos kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Igen általában egy idõben kapja fél 10 körül.
Elsõ válaszoló vagyok akkor nem tudom miért van, ez! Nem tudok segíteni! Bocsi
Szia.Mi 15 hetesek vagyunk, és nem ilyen korán, de elõfordul, h felébred.este 9és fél 10 között fekszik, és van, h fél 5-kor, vagy fél 6-kor megébred, a szokott 6.45 helyett.Sztem vagy a pocak miatt, esetleg az idõjárás változás.
A 2.válaszoló vagyok.Cumizik?Mert az én kisfiam még nem éhes ilyenkor, a szájába teszem a cumit, kicsit megsimogatom és pár perc múlva már alszik is.
Az én lányom 14 hetes és sokszor csinálja ugyanezt. Én arra gondolok, hogy nem minden nap ugyanolyan fáradt, ha jobban kidõlt napközben, akkor elalszik fél5-5-ig is, ha nem annyira fáradt, mert mondjuk napközben is többet aludt, akkor korábban kel, hiába este ugyanakkor kapott enni. Ezen kívül a frontok is befolyásolják. Mi is szenvedünk sajna ezektõl... :(
Az én lányom is 4 hónapos, este 9-tõl általában reggel 5-6-7ig alszik. Õ is frontérzékeny, s ha éjszaka felébred, nem veszem ki a kiságyból, hanem cumit adok a szájába. Rögtön visszaalszik.
Az én kislányom is 4 hónapos múlt pár napja, ritkán ébred éjszaka, és cumival alszik vissza õ is ilyen esetekben. Egyébként 8-9 között fekszik le és 5-6kor ébred. Akkor eszik, szinte fel sem ébred és tovább alszik 8-9ig. Ha nem vagy cumiellenes, akkor próbáld meg. Nem hiszem, hogy éhes lenne. Ha nem tetszik neki a cumi, kiköpi és tovább sír, hát akkor éhes... vagy fáj valamije.. Á.

Mitől lehet az hogy a 4 hetes babám nagyon nehezen szedi a levegőt? Olyan mindha tele van az orrocskája, de nem láttok benne neki semmit.

Legjobb válasz: Ha állandóan csinálja, nézesd meg dokival. De ha csak néha, akkor szerintem nem gond. Az én 4 hetes lányom is ilyen. Néha olyan csöndben van , és alszik is, hogy megnézem, él-e, máskor meg úgy zihál, mint aki halálán van. És így is alszik, ezért is nehezen alszok mellette. De mi is szivattuk az orrát, de semmi nincs benne. Szóval még nem veszik egyenletesen a levegõt, így nem hiszem hogy gond lenne:-))

Ha állandóan csinálja, nézesd meg dokival. De ha csak néha, akkor szerintem nem gond. Az én 4 hetes lányom is ilyen. Néha olyan csöndben van , és alszik is, hogy megnézem, él-e, máskor meg úgy zihál, mint aki halálán van. És így is alszik, ezért is nehezen alszok mellette. De mi is szivattuk az orrát, de semmi nincs benne. Szóval még nem veszik egyenletesen a levegõt, így nem hiszem hogy gond lenne:-))
Mindenképpen próbáld meg kiszívni, hogy biztosan tudd, van-e benne valami. (sterimar orrspray után orrszívó porszívó jó páros) Utána ha úgy érzed vidd el orvoshoz, de õ is azt fogja elõször megkérdezni, hogy van-e válladék.
növekedési ugrás! több szopizás többször ébred
Növekedési ugrás, kevés a tejed (?), beindult a fogzás, betegség bújkál benne, ezek lehetnek.
Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de én is így jártam: 6 hetes korától négy hós koráig szépen átaludta az éjszakát , azóta 2-3-szor kel (ha jön a foga, többször is!), szopizik és alszik tovább. Nappal már szinte mindent eszik, éjjel meg csak a cici kell neki. És mindjárt 11 hónapos. nem tudom, miért kel, nem hiszem, hogy éhes, mert este bõségesen vacsizik, foga most nem nagyon zavarja, lehet, hogy csak anyahiány (három-négy óránként, mint a csecsemõknél:D).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!