Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet hasszurkálás (3 db)

Peteérés után 3 nappal hasszúrkálás, és már három napja tart, mitől lehet? Alul középen vagy van, hogy jobb oldalt fáj, szúr. Enyhe folyás van.

Legjobb válasz: Nem tudom, nekem se volt ilyen sose, de a múlt hónapban én is így jártam, azt hittem lehet baba, de sajnos megjött. Egész a menstruációig éreztem ezt a szúrkálást hol az egyik, hol a másik oldalon. De ez lehet baba jele is, de azért ne éld bele magad.

Nem tudom, nekem se volt ilyen sose, de a múlt hónapban én is így jártam, azt hittem lehet baba, de sajnos megjött. Egész a menstruációig éreztem ezt a szúrkálást hol az egyik, hol a másik oldalon. De ez lehet baba jele is, de azért ne éld bele magad.

Mitől lehet a hasszurkálás és mellfájdalom?

a "menszeszem",amit nem neveznék annak 8-11-ig tartott. tojásfehérje szer? folyásom nincs, a mikroszkóp sem mutat páfrányosat,nem hinném hogy peteérési tüneteim lennének.lehet hogy valami bajom van?

Legjobb válasz: lehet hogy babát vársz.azért volt más a mensid,és ezért ezek a tünetek.a peteérésre nem jellemzõ a tünet.ha az elõzõ pé-kor megtermékenyültél,az meg már beágyzódott.tehát ez itt most nem ezért van.de elképzelhetõ hogy most így reagál a szervezeted a közelgõ pé-re.szerintem azért csinálj egy tesztet.írd meg majd hogy mi volt az eredmény.

lehet hogy babát vársz.azért volt más a mensid, és ezért ezek a tünetek.a peteérésre nem jellemzõ a tünet.ha az elõzõ pé-kor megtermékenyültél, az meg már beágyzódott.tehát ez itt most nem ezért van.de elképzelhetõ hogy most így reagál a szervezeted a közelgõ pé-re.szerintem azért csinálj egy tesztet.írd meg majd hogy mi volt az eredmény.
Igen.Ezek terhességi tünetek, nálam is megvoltak.Szerintem csinálj tesztet!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Csináltam két tesztet, az egyik érvénytelen lett, a másik pedig negatív, úgyhogy nem vagyok babás, sajnos, viszont akkor nem értem mi van velem. Azért köszi

Hasszurkálás mitől lehet 6 hetesen?

Olyan, mintha t?vel szurkálnák, mikor bevettem Magne B6-ot, akkor elmúlt egy id?re. Nálatok is volt ilyen?

Legjobb válasz: Attól van, hogy terhes vagy.

Attól van, hogy terhes vagy.
Az idegszálak miatt érzed a szurkálódást, ez természetes. Csak vérzés és görcs esetén lehet gond. a szurka rendben van.
7hetes vagyok és nyugi nekem is szurkál a hasam, szedjed a magneb6-ot és ennyi..Nem jelent gondot ne aggódj.
A has szurkálás teljesen normális dolog ilyen fiatal terhességnél.Nekem is szurkált.Attól van, hogy változik a tested, a szöveteid, a méh nagysága, és ezt érzed.Késõbb majd fogod jobban is.Pl nekem amikor idõváltozás van, feszül, húzódik, néha bele-bele hasít a fájdalom.Szedd a B6-ot, vagy a magnerotot.Bár most még neked a B6-ot ajánlanám, mert az enyhíti a hányingert is, a magnerotot majd késõbb szedd.Boldog Babavárást!! :) 15+2 hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!