Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet ha valakinek (61 db)

Az mitől lehet, ha valakinek orális kényeztetés után kemény, de pár másodperc múlva mire sikerül felvenni a pózt, már puha és egy kicsit megint kényeztetni kell, hogy kemény legyen?

attól is lehet,hogy nyugtalan az ember?

Legjobb válasz: hogyha a szobában 1° kevesebb lesz akkor szokott az elõfordulni ;) :D

hogyha a szobában 1° kevesebb lesz akkor szokott az elõfordulni ;) :D
béna pasas lehet
Igen, a stressz abszolút okozhatja.
Fogalmazz egy kicsit pontosabban! 1: Mit nevezel orális kényeztetésnek? ( Elélvezésig szopod, vagy csak keményre szopod?) 2: Olyan nehezen izgathato, hogy csak szopással lehet neki felállitani? (Alapesetben gond van vele.)
Ha 1x elõfordul még beszélhetünk stresszrõl, ha többször akkor már tapasztalatlanságról

Az mitől lehet ha valakinek (néha) nagyon sűrű, darabos a spermája?

Szóval olyan, mint valami zselé, nagyon sz?r?, szinte nem folyik!

Legjobb válasz: Szerintem mert ritkán ürited ki. Van ideje bekocsonyásodni . heti 2 min,nem ártana .Egyéb eü . okból is fontos lenne. Ne legyél lusta rá,má bocs .

Szerintem mert ritkán ürited ki. Van ideje bekocsonyásodni . heti 2 min, nem ártana .Egyéb eü . okból is fontos lenne. Ne legyél lusta rá, má bocs .
kevés folyadékot iszol
A "darabos" sperma oka a kevés cink, illetve szelén tartalmú táplálék fogyasztásának tudható be. Ajánlatos a sok folyadék mellett a tojássárgája, lencse, napraforgómag, marhahús, tökmag, zabpehely, borjúmáj, Edami sajt, búzaõrlemény, kagyló (ezek cinket tartalmaznak), illetve lilahagyma, spárga, búzacsíra, búzakorpa, paradicsom, brokkoli, õszibarack (szelén tartalma miatt) -fogyasztása . A szelén emellett a különbözõ rákbetegségek kialakulását gátolja, különösen jó hatású a tüdõ-, prosztata-, vastagbél-, végbélrákok esetében.

Mitől lehet, ha egérgörgővel nyomok rá egy linkre, akkor át is vált arra a lapra és csak nagyon néha nem vált át?

Hivatkozás új lapon való megnyitásakor átváltás rá azonnal

Legjobb válasz: sõt bocs, nem is arra a lapra vált át...:S

A kérdező hozzászólása: sõt bocs, nem is arra a lapra vált át...:S

Mitől lehet, hogy valaki nem fizeti a TB-t, mégis ingyenes egészségügyi ellátást kap? Ha orvoshoz megy sem mutatja a számítógép, hogy nincs TB-je.

Munkanélküli, gyermekvédelmi támogatásban részesül a gyermeke, ? lakásfenntartásit és gyógyszerutalványt szokott kapni. Nem fizeti magának a TB-t, de nincs munkahelye sem, aki fizethetné. Mégis kaphat TB támogatott gyógyszert és ha elmegy orvoshoz azt mutatja a számítógép (amin a taj számot ellen?rzik), hogy van tb-je.

Legjobb válasz: Lehet, hogy igényelte, hogy az önkormányzat szociális alapon rendezze a tb-jét.

Lehet, hogy igényelte, hogy az önkormányzat szociális alapon rendezze a tb-jét.
Lehet olyan anyagilag hátrányos helyzetû, hogy támogatás jelleggel fizetik helyette a TB-t. Iskolát elvégzett, munkát keresõ, még soha nem dolgozott fiatal is kérheti TB-je "rendezését". Tehát õ nem fizet, de rendezett a TB-je.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ha jól tudom igényelte, de visszautasították, mert "túl sok" a bevétele.. :( Sajnos svájci frank alapú lakáshitellel távfûtéses panellakásban nincs olyan, hogy túl sok bevétel. Lehet, hogy nem biztosított, de valamiért nem állították át?? Vagy ha biztosítottnak jelzi a rendszer akkor mindenképpen az?

A férjemnek foltokban hullik a haja és egész nap folyik az orra. Mitől lehet? Tapasztalt valaki ilyet? Minden vizsgálaton túl vagyunk, nem találtak semmit!

(arcüreg röntgen és CT, fogászat (panoráma röntgen is), EKG, tüdőszűrés, bőrgyógyász, allergia vizsgálat, fül-orr-gégészet, természetgyógyász, vérvétel)

Legjobb válasz: ez veszettség

ez veszettség
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves elsõ! Hol lehet kapni Biotint? Gyógyszertár? Gyógynövény bolt? Nem találtam az interneten! Amit írtál vizsgálat, az az, hogy ilyen rézcsõ félét kell fogni és ráállni valamire? Mert olyan vizsgálaton is volt, de nem tudta pontosabban elmondani! Akkor teákat kellett innia, egy kicsit javult a helyzet, de most megint rosszabb lett! Ja, meg akkor kapott akupunktúrás kezelést is.
Kedves kérdezõ. Ha itt válaszolok a 11:49-es kérdéseidre, azzal könnyen lehet, hogy megsértek valamit az oldal szabályzatából. Ha komolyan érdekelnek a részletek, írj privit, és akkor szivesen válaszolok.

Mitől van ha valaki több napon keresztül nem tud vizelni? Illetve, katétert lehet kapni valahol? Pl. Gyógyszertárban?

Az egyik ismer?söm kb 3 naponta tud pisilni, és azt mondja van hogy csak katéterrel sikerül. Egyáltalán azt föl lehet rakni egyedül? Kínos lenne megkérdezni t?le...

Legjobb válasz: Talán orvoshoz kéne menni !

Talán orvoshoz kéne menni !
A kérdező hozzászólása: Nem tudom hogy azóta volt-e orvosnál, rég beszéltünk, de érdekelne h mitõl lehet. Egyébként õ is rovos, illetve neurológus és psziuchiáter, õ azt mondja vmiért nem tud ellazulni a hólyagfala.
A kérdező hozzászólása: *orvos
Ha õ is orvos, akkor ismernie kellene a 3 naponta katéterrel való vizelés szövõdményeit. Nem ártana neki egy urológushoz elmenni, mielõtt hazavágja az egész szervezetét a gyûjtögetett salak és méreganyagokkal telített és ki nem ûrített vizelettõl.
A kérdező hozzászólása: Nem 3 naponta használ katétert, csak általában 3 naponta tud vizelni. A katétert álalában olyankor használja amikor már nagyon nem bírja.
eszem megáll, egy dokinak ennyi esze legyen!!! már régen el kellett volna mennie egy urologoshoz, ez nem természetes...
A kérdező hozzászólása: Ja, szerintem is. Azt mondja nincs ideje (szerintem inákbb fél), aztán meg állandóan panaszkodik hogy mennyit szenved, meg hogy alig mer inni, mert még jobban fáj, eléggé idegesítõ. De engem az okai érdekelnének, hogy mitõl lehet az ha valakinek nem tud ellazulni a hólyagfala, eléggé érdekes, még nem halottam ilyenrõl.

Volt már valakinek olyan barnás folyása terhessge alatt, amiben vékony barna szálak voltak? Ha igen mitől volt? Vagy mitől lehet?

Legjobb válasz: normális jelenség is lehet,de koa terhességnél jelenthet vetélést,késõbb a méhszáj tágulását is jelentheti

normális jelenség is lehet, de koa terhességnél jelenthet vetélést, késõbb a méhszáj tágulását is jelentheti
A kérdező hozzászólása: Köszi. Még csak 9 hetes múltam és szerdán volt egy kisebb vérzém, amit meg is nézett a doki, de minden ok volt. Gondolom ez a barnázás mg mindig amiatt van, csak most néztem, hogy vékony szálak is vannak benne.
Szia! Nekem az elejétõl kezdve volt barna folyásom, voltak benne valamik, mintha hajszál vékony szövet darabok lettek volna, nem tudom mik voltak, de nekem is minden uh-n mindent rendben találtak.Napi 3x2 utrogestant kaptam rá és a 9-10. hétben múlt el.Késõbb látták, amikor már a placenta megjelent, hogy valószínûlegaz elején a méhszájon tapadt meg és az okozhatta a vérzést, késõbb már csak azt látták, hogy megy feljebb, végül mellsõ fali lepény lett belõle, dehát ezt még a 12. hétig nem láthatták. Lehet, hogy nálad is ez van.Lényeg, hogy feküdj sokat, ne hajolj, ne guggolj, ne emelj és óvatos mozdulatokat tegyél!
Ez egy kellemetlen emlék súly, amit kilehet futtatni, feloldani megfelelõ szakember segítségével .Dr Sári Erzsébet http://www.napfenyhaza.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen !

Ha ápolom az ekcémámat, akkor rosszabbodik. Ez mitől lehet? Érti ezt valaki?

A térdhajlatom és egész vádlim (is) ekcémás, egész nyáron tombolt az ekcémám, minden este bekentem shea vajjal.

Legjobb válasz: Oké- nem tartalak fel, és nekem is van más dolgom- erre még reagálok, de nem akarom megoldani az egész életed. Sok mindent írtam, ahhoz képest, hogy ekcémám sincs, de innen onnan összeszedegettem. Nyugodtan használd a google keresõt és hatalmas információ áradat fog ellepni, ha valóban érdekel. Rövidnadágra reagálok utoljára. Ekcémás bõrfelület egy túlérzékeny felület. Lehet irritálja a por, vagy kipufogógázok. Nem tudok okosabbat, ki kell tapasztalnod mit bír, mit nem. Mire reagál érzékenyeben, mier nem. Vannak általánosabb tünetek és kezelések, és vannak olyanok, amelyek csak és kizárólag rád érvényesek, senki másra és ezt az ösvényt egyedül te tudod magadnak kitaposni. Üdv-és végeztem. Több felvetésedre nem reagálok.

Oké- nem tartalak fel, és nekem is van más dolgom- erre még reagálok, de nem akarom megoldani az egész életed. Sok mindent írtam, ahhoz képest, hogy ekcémám sincs, de innen onnan összeszedegettem. Nyugodtan használd a google keresõt és hatalmas információ áradat fog ellepni, ha valóban érdekel. Rövidnadágra reagálok utoljára. Ekcémás bõrfelület egy túlérzékeny felület. Lehet irritálja a por, vagy kipufogógázok. Nem tudok okosabbat, ki kell tapasztalnod mit bír, mit nem. Mire reagál érzékenyeben, mier nem. Vannak általánosabb tünetek és kezelések, és vannak olyanok, amelyek csak és kizárólag rád érvényesek, senki másra és ezt az ösvényt egyedül te tudod magadnak kitaposni. Üdv-és végeztem. Több felvetésedre nem reagálok.
Nem olyan bonyolult pedig. Feltételezem, a shea vajat te kerested magadnak, vagy ismerõs ajánlotta. Félre ne értsd, nem vitatom a shea vaj jótékony hatását, de ez sem csodaszer és nem is mindenre jó. Ekcéma is sokféle van. Érdemes bõrgyógyásszal konzultálni, de sokszor õk is javasolnak valamit, -nem használ, kipróbálod pár hétig, majd mutatnak újabbat..stb- addig, amig rá nem találsz a megfelelõre. Egyénenként más és más a jó szer. Persze lehetséges, hogy elsõre eltalálják, akkor szerencséd van- ezt kívánom! Ekcéma egyébként ha jól tudom, nem csak a szerektõl függ, hanem front ill. idõjárás változástól is... s még sokminden befolyásolja... milyen anyagú ruházatot hordasz-pl. utálja a mûszálas cuccokat.
A kérdező hozzászólása: Nekem folyamatosan lángol az ekcémám, a kézfejemen csak télen jön elõ. Viszont az a poén, hogy a shea vaj tökéletes az arcomra, minden nap kenem vele és tünetmentes. Sõt, a kezemen is használ, csak a lábamon nem.
A kérdező hozzászólása: A bõrgyógyász kiskoromtól kezdve ajánlott krémeket, és semmi sem használt. Csak a szteroidos krém, attól pedig gyönyörû ráncos lett a kézfejem. A kézfejem alapján 50 éves lehetek.. :(
A kérdező hozzászólása: De hát nyáron rövidnadrágokat hordtam, semmi sem ért a lábamhoz, még buszon sem ültem le soha, nehogy irritálja...
Szia ! Próbáltad már , hogy mire vagy allergiás? (ételféleség..., idegi eredet?) 2-3 éve hallottam a rádióban, hogy a bõrgyógyásznõ azért hagyta ott az állását(na ez is ritka), mert nem tudott megfelelõen segíteni a pácienseken. Ha a beteg abbahagyta a kenõcsöt vagy tablettát, 1-2 hét múlva kiújult a betegség, vagyis csak tünetileg kezelte. És minden betegségnek van OKA , na ezt kell kezelni és gyógyítani ! Szteroid - MÉREG a szervezetnek, nagyon hamar felszívódik !! Különben a lányom ugyan így van, rettentõ száraz a bõre és szétvakarja, még álmában is, de rájöttem, rendkívül akaratos, makacs, sokat rágódik dolgokon, sokat negatív. Most pszcihológushoz viszem, mert még zárkózott is. A shea vaj neki sem a legjobb, de láttam olyan receptet, amibe csalánt kevertek. http://lukreciakencei.hu/kategoria/recept/gyogykencek/ekcemara Talán segítettem egy kicsit :) üdv Barbara

10 honapos kislányom szájfertözést kapot, mitöl lehet ez? nagyon nyügös persze mert ez nagyon fáj de ha valaki tud segiteni mit tegyek hogx neki könnyebb legyen segitsen.

Legjobb válasz: Egy pici babának is mindig ki kell törölni a száját.Lehet sokminden.V.mi amit a szájába vett pl.játék,a kezét...mindent mosni,fertõtleníteni.Lehet v.ki megfogta az õ kezét,olyan akinek nem volt tiszta.... Kamillateás gézzel min.reggel -este kitörölni a száját,ha itatod vele az is segít(langyosan) Nem tudom adtak-e rá v.mit,de rózsamézzel is lehet ecsetelgetni,mert fertõtlenít.

Egy pici babának is mindig ki kell törölni a száját.Lehet sokminden.V.mi amit a szájába vett pl.játék, a kezét...mindent mosni, fertõtleníteni.Lehet v.ki megfogta az õ kezét, olyan akinek nem volt tiszta.... Kamillateás gézzel min.reggel -este kitörölni a száját, ha itatod vele az is segít(langyosan) Nem tudom adtak-e rá v.mit, de rózsamézzel is lehet ecsetelgetni, mert fertõtlenít.
Vegyél a gyógyszertárban boraxot / rózsaméz /, tedd steril gézlapra és azzal törölgesd ki a szájüregét naponta 5*, étkezések után.
Nekünk a boraxos popsikrém nagyon csípett amit az utólsó hozzászóló írt az nem csíp?
Nem csip, edes mint a mez, az en babamnak is volt szajfertozese, az orvos irt fel egy kevereket amivel kellett ecsetelni a szajat, nekunk ilyenkor mar nem volt eleg a borax.
Nekünk glykoseptet meg panadol szirupot mondott a doki.1.5 hét alatt meggyóyult Az orvosnál szedte össze.2 hétig alig evett.6 hós volt akkor.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a segitséget mindenkinek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!