Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet ha (1304 db)

Mitől lehet, ha egy tök normális, nem csúnya csajnak 7 évig nincs barátja, úgy hogy közben szeretne?

Nem rólam van szó, hanem egy barátn?m barátn?jér?l... Most dumáltunk pont err?l, hogy milyen furcsa. Amúgy olyan 30 lehet a csaj.

Legjobb válasz: Mennyire társasági a csaj? Lehet, hogy keveset jár olyan helyen, ahol pasizni tudna. Ha mégis van ilyen helyeken, akkor lehet, hogy szimplán csak szerencsétlen. De egyébként ez tényleg furcsa. Van még olyan lehetõség is, hogy csak mondja, hogy szeretne, közbe meg húzódik tõlük, kerüli a kontaktust. Menjen bulizni vmi jó helyre, biztosan kapnak rá! B.P.

Mennyire társasági a csaj? Lehet, hogy keveset jár olyan helyen, ahol pasizni tudna. Ha mégis van ilyen helyeken, akkor lehet, hogy szimplán csak szerencsétlen. De egyébként ez tényleg furcsa. Van még olyan lehetõség is, hogy csak mondja, hogy szeretne, közbe meg húzódik tõlük, kerüli a kontaktust. Menjen bulizni vmi jó helyre, biztosan kapnak rá! B.P.
nekem is volt ilyen ismerõsõm, több is... az egyik leszbikus és jól titkolta sokáig, a másik meg szimplán csak válogatos volt és hiába került a közelébe minden évben 3-4 pasi, valahogy neki pont azok nem jöttek be
Nem lehet, h pont azért lett leszbikus, mert ráunt a dologra? Sztem részben azért van, mert a korban hozzáillõ pasik már fiatalabb sütiket keresnek. Bocs, ha valakit sértek, de a 30 éves nõk ritkán kelnek el. Persze ebben az is benne van, hogy addigra már kétségbe is esnek, és esetenként besavanyodnak...
A szepseg nem minden. Az sem hogy "normalis". Merthat kozelebbrol megismerve lehet hogy elviselhetetlen.
Mert nem ismer engem:D

Gyakori vizelési inger mitől lehet, ha a vizeletvizsgálat teljesen negatív és a vizeletürítés nem fájdalmas?

A problémám már 2,5 hónapja fennáll és nem tudom mi lehet a baj. Amikor pisilek az egyáltalán nem fáj, de valahogy az inger az szinte folyton megvan. Néha jobb és néhány órára elmúlik, aztán megint kezdi és hiába pisilek, akkor sem múlik. Kétszer is csináltattam vizeletvizsgálatot, de tök negatív volt mindkett? és voltam hasi UH-on is, ahol szintén nem találtak semmit.

Legjobb válasz: pl. lehet cukorbetegség, fõleg, ha sok folyadékkal társul (sok folyadék, mégtöbb pisi). a nõgyogyó gondolom, kivizsgálta, nincs-e a méhed elõre esve, más szerved sem nyomja. ha nincs vizelettartási problémád, lehet, hogy esetleg vmi kõ irritálja. háziorvost fel kéne keresned! az a baj a szakorvosokkal, hogy õk mindig csak a maguk területét nézik, a többivel nem foglalkoznak. háziorvos kivizsgáltat.

pl. lehet cukorbetegség, fõleg, ha sok folyadékkal társul (sok folyadék, mégtöbb pisi). a nõgyogyó gondolom, kivizsgálta, nincs-e a méhed elõre esve, más szerved sem nyomja. ha nincs vizelettartási problémád, lehet, hogy esetleg vmi kõ irritálja. háziorvost fel kéne keresned! az a baj a szakorvosokkal, hogy õk mindig csak a maguk területét nézik, a többivel nem foglalkoznak. háziorvos kivizsgáltat.
elsõ voltam: urológián jártál már?
cukorbetegség, bár szerintem az a vizeletmintából látszódott volna, de azért meg kéne nézni vagy valami nyomja a hólyagot, de azt meg az UH mutatta volna ki esetleg próbálkozz intimtornával, ha tényleg minden negatív
A kérdező hozzászólása: Urulógián még nem voltam, mert félek, hogy meg akarnak tükrözni. Azt a végére hagynám, ha már semmi más nem segít. A nõgyógyász szerint van egy kis gyulladásom, ezért írt fel hüvelytablettát. Most még reménykedem benne, hogy a hüvelygyulladás miatt van és ha az meggyógyul, akkor elmúlik a vizelési ingerem is. 6 napig kell használni és ma fogom a 2. tabit felhasználni este.

Az mitől lehet, ha szédeleg a macska?

Szédelegve jár, rengeteget iszik, de enni nem akar. Pár órája még jól volt, de most kezdte ezt. Plusz észrevettem, hogy a szemén az a hártya, ami alvásnál a szemükre húzódik, az folyamatosan félig a szemére van húzódva. Minek lehetnek ezek a tünetei? Holnap délután az állatorvost áthívjuk, de jó lenne addig is valami tippeket hallani legalább.

Legjobb válasz: Lehet, hogy epilepsziás. Az én cicám is volt 1x így, akkor 1 nap alatt jobban lett. Mire állatorvoshoz vittem teljesen jól volt. A doki azt mondta ha még 1x elõfordul, akkor ki kell vizsgálni rendesen, kell csinálni CT, meg gyógyszert kell neki adni. Szerencsére azóta nem volt ilyen tünete, mert a cica CT kb 50.000 ft.

Lehet, hogy epilepsziás. Az én cicám is volt 1x így, akkor 1 nap alatt jobban lett. Mire állatorvoshoz vittem teljesen jól volt. A doki azt mondta ha még 1x elõfordul, akkor ki kell vizsgálni rendesen, kell csinálni CT, meg gyógyszert kell neki adni. Szerencsére azóta nem volt ilyen tünete, mert a cica CT kb 50.000 ft.
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy nem, mert másiknak is volt ez a baja pár hete... talán valami betegség :S
Szerintem agyvérzés... vagy valamilyen idegrendszeri gond... Jó lenne minnél hamarabb orvoshoz vinni, ne rosszabboödjon holnapig...
Vagy esetleg megettek mondjuk egy mérgezett egeret. Szerencsére nem jutott a szervezetébe sok, így ez "csak" szédülést eredményez.
Nem, tuti nem mérgezett egér, a mi cicánkkal volt már ilyen (másnapra amikor dokihoz vittük volna meggyógyult), és mi is azt hittük, hogy mérgezett egeret evett, de mondta a doki, hogy abból rengeteget kell ennie, hogy rosszul legyen. Ha kinti cica, akkor lehet, hogy azért nem eszik, mert bogarakon él. A miénk is mostanában sok bogarat eszik, és feleannyi macskakaját mint egyébként.
Jó, de akkor sem hinném, hogy a bogarak miatt szédeleg :S
A kérdező hozzászólása: Szerencsére még él a cica. Az állatorvos megvizsgálta... arra gyanakszik, hogy mérgezés. Én is ezt gyanítottam, mert az egyik szomszéd évekkel ezelõtt is többször megmérgezte állatainkat :S

Felnőtt kutyám 1-2 hónapja csipked de erősen. Ez mitől lehet? Ha elkezdem simogatni megnyugszik és abba hagyja. Amint abba hagyom újra pörög hiper aktiv lesz.

Legjobb válasz: Ha már eljutott odáig, hogy így csipkedjen, hidd el, akár agyon is verheted, le se fogja tojni. Nem agresszió útján kell tekintélyt szerezni (nem is lehet) - inkább rá kéne jönnöd, miért gondolja úgy a kutyád, hogy õ irányíthat téged. Egy évesen még talán kamasz, de semmiképpen sem felnõtt. Sok mozgás, agymunka, tanulás, te pedig nézz utána a falkavezérségnek, ajánlani tudom még Jan Fennel Kutyapszichológia címû könyvét (megtalálod a neten is pdf formátumban)

Ha már eljutott odáig, hogy így csipkedjen, hidd el, akár agyon is verheted, le se fogja tojni. Nem agresszió útján kell tekintélyt szerezni (nem is lehet) - inkább rá kéne jönnöd, miért gondolja úgy a kutyád, hogy õ irányíthat téged. Egy évesen még talán kamasz, de semmiképpen sem felnõtt. Sok mozgás, agymunka, tanulás, te pedig nézz utána a falkavezérségnek, ajánlani tudom még Jan Fennel Kutyapszichológia címû könyvét (megtalálod a neten is pdf formátumban)
Mennyi idõs? Maga a jelenség egyértelmû. Õ azt akarja, hogy simogasd, addig agresszorkodik, amíg megkapja. Ha nem csinálod rendesen a dolgodat, akkor újra rendre utasít. Ez a falkavezér dolga.
A kérdező hozzászólása: 1 éves.Hiába szólok rá erélyesen vagy ráütök semmit ne ér tovább csinálja.
A kérdező hozzászólása: Köszi.És kutya iskolában ebben tudnak segíteni?
Több foglalkozásra lenne igénye. nemcsak fizikaira, hanem szellemre fõként.

Ez mitől lehet? Ha pisilek fájt az alhasamnál.

http://kepfeltoltes.hu/view/091225/1521_latin-csaj-sexy-biki..

Legjobb válasz: Lehet símán csak felfáztál...vagy ha megvan a vakbeled akkor az is...

Lehet símán csak felfáztál...vagy ha megvan a vakbeled akkor az is...
Nyugi, szerintem felfáztál. Kétlem, hogy vakbélgyulladásod lenne, nekem volt, és az nem csak pisilésnél, hanem egyfolytában fáj, és nem jellemzõ, hogy hátul is fáj. Szóval felfázás szerintem...vastag zokni, réteges öltözködés, pólót betûrni! :) aztán jobbulást!

Mitől lehet ha már 3 napja szurkál felváltva a petefészkem, ma vagyok a 23. napon?

Babát szeretnénk, volt pém a 13. napon, jobb oldalon 22 mm-es és bal oldalon 17 mm-es dom.foll-t állapítottak meg.

Legjobb válasz: Semmi baj! Ma sajnos reggel már eléggé mensis érzésem volt:-(szeritem megfog jönni, bár nem értem miért érzem azt hogy most sikerült!Eddig nem éreztem ilyen erõsen, csak ebben a hónapban, és nem beszélem be magamnak, mert ha jön akkor jön ha nem akkor nem, nem görcsölök rajta. Lehet ezt lelkileg érezni? A teszteléssel még várok, mert akárhányszor teszteltem elõbb, mindig negatív volt, és csalódtam. Várok a mensi napjáig.. Te hogy állsz ehhez a kérdéshez?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is! Igen, mikor az ember nem tervezi, nem is foglalkozik az apró jelekkel, ilyenkor meg mindenre pattanunk.
Kedves 9:02-es kiakadt válaszoló, én vagyok a 'tippelõs', és egyáltalán nem szívtelen ember. Tudod, szívbõl kívánom a kérdezõnek, hogy pozitív legyen a tesztje, de ha tetszik neked, ha nem, én is ilyen cipõben járok, mint õ, az elmúlt félévben már harmadszor, és pont ezért gondolom úgy, hogy az elmaradt menstruációig lehet, reménykedni, de utána csalódni sokkal rosszabb. Ebbõl elvileg lehet terhesség, de szerintem akkor is meg kell várni azt a napot, amíg tesztelhetsz, mert elõtte itt szerintem senki nem olyan okos (még a 9:02-es válaszoló sem), hogy látatlanban egy tippnél többet tudjon mondani.
A kérdező hozzászólása: Semmi baj! Ma sajnos reggel már eléggé mensis érzésem volt:-(szeritem megfog jönni, bár nem értem miért érzem azt hogy most sikerült!Eddig nem éreztem ilyen erõsen, csak ebben a hónapban, és nem beszélem be magamnak, mert ha jön akkor jön ha nem akkor nem, nem görcsölök rajta. Lehet ezt lelkileg érezni? A teszteléssel még várok, mert akárhányszor teszteltem elõbb, mindig negatív volt, és csalódtam. Várok a mensi napjáig.. Te hogy állsz ehhez a kérdéshez?
Szia! mi újság? Teszteltél? Nagyon szorítottam, remélem, sikerült. Utolsó voltam.
A kérdező hozzászólása: neked eddig miért nem jött össze a baba? Nekem nem volt pém, de mostmár 2 hónapja van, 3. hónapja szedem a clostyt és még nem vagyok babás, pedig egy csodaszernek hívják, és nagyon sok mindenkinek segített már legalább a 3. hónapban, nekem nem, vagyis nem tudom, de szerintem megjön ebben a hónapban is:-(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó kívánságot, mielõbbi babázást kívánok Én is Neked!!!
A kérdező hozzászólása: mikorra nem várod???
A kérdező hozzászólása: és sûrven járok vécére, fél óránként pisilni kell, nem vagyok felvázva.
Szia! Hát ezzel én is pont így vagyok! rögtön pé után elkezd hol az egyik hol a másik petefészkem szurkálni a mensimig és még a derekem is fáj nagyon. persze amíg nem akartunk babát addig ilyen tüneteim nem voltak! bezzeg most! és erre azt szokták itt fent is mondani hogy terhességi- tünet. de hátha most nekem is én neked is sikerült! sok sikert!!!!!!
Egyáltalán nem arról van szó, hogy "tippelni". Nem tudom miért bukkan fel mindenhol egy SZÍVTELEN ember ?!?! Ha nem tudtok megnyugtató, kielégítõ választ adni, vagy biztosítani a kérdezõ az együttérzésetekrõl, akkor mi a fenének jöttök ide válaszoni?!?! Szerintetek ERRE van szüksége??? Elárulom: NEM... (bocsáss meg kedves kérdezõ, de már tele a puttonyom az ilyen és még ennél kegyetlenebb beszólásokkal is) (én vagyok az "ugyanabban cipõs":)
Remélem, baba, de ezt csak a teszt után tudod meg. Én már 6. hónapja érzem ezeket a tüneteket peteérés után, mert nagyon szeretnék kistesót a fiamnak. Más szóval: bebeszélem magamnak a tüneteket. Remélem, nálad nem ez a helyzet. Csak a teszt után tudsz majd biztosat, szerintem addig felesleges tippelgetni.
Én ugyanebben a cipõben járok, mint te. Én is a 10.dpo-n vagyok és kb 4 napja felváltva szúrkálnak a p-fészkeim és nagyon szeretném tudni, vajon mit jelenthet. Emellett 2 napja leszakad a derekam, illetve egy-egy ponton szúúúúr a hasam alja. Idõnként nagyon erõs mensis görcseimm vannak. Nagyon szeretnénk ezt a kisbabát... Te akarsz valamikor tesztelni? Nekem megfordult a fejemben, hogy holnap reggel megnézem... Sokaknak kimutatja már a mensi elõtt. Nem tudom jó ötlet-e, félek a csalódástól :(((
A kérdező hozzászólása: olyan megjön érzésem van:-(
A kérdező hozzászólása: Szió:-) Sajnos megjött vasárnap:-(olyan szomorú vagyok:-(

Mitől lehet ha vizes a testem? Van rá valami gyógymód, vagy inkább orvos? Midenem bedagad munka végére és olyan rossz.

Ül? munát végzek, most híztam 15 kg-ot mióta nem szedek fogamzásgátlót mert azóta nem jön meg, vagy is 1-szer volt meg 7 hónap alatt. Lehet ez a gond vagy valami más?

Legjobb válasz: Lehet hormonálisan , vagy vese funkció zavar , szerintem menj el vérvételre. Vizhajtó teát megpróbálhatod , de ha gyógyszer kell azt legjobb lesz orvossal megbeszélni.

Lehet hormonálisan , vagy vese funkció zavar , szerintem menj el vérvételre. Vizhajtó teát megpróbálhatod , de ha gyógyszer kell azt legjobb lesz orvossal megbeszélni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, voltam nõgyógyásznál, elküldött vérvételre csütörtökön tudom meg az eredményt :)

Folyton begorcsol a hatam. Mit tudok csinalni? Illetve mitol lehet? Ha szep lassan rendbejon, akkor 1-2 napon belul megint arra kelek, hogy begorcsolt. Ugyanazt a parnat hasznalom 1000 eve.

Legjobb válasz: Mivel nõttél gondolom 1000 év alatt és távolabb vannak a csigolyáid egymástól mint régebben, mondjuk 500 éve, lehet, hogy mégis cserélni kellene,de nem csak a párnára gondolj, hanem az ágyadra is, mert azt is kifeküdhetted..talán egy jó matrac megoldja a bajt, ha pedig az sem akkor menj a dokihoz, mert ortopédus tud választ adni. Nekem is 25 évesen kezdõdtek ezek a bajaim, többekközt a munkám miatt, most terhes vagyok, azért fáj mindenem,de a csere segített valamennyit...ja igen és ne sajnáld a pénzt egy jó párnára,mert megtérül azára..én sok szart vettem, mire befektettem a pént és most jó... a matraccal ugyanígy, abból már a minõségre törekedtem.

Mivel nõttél gondolom 1000 év alatt és távolabb vannak a csigolyáid egymástól mint régebben, mondjuk 500 éve, lehet, hogy mégis cserélni kellene, de nem csak a párnára gondolj, hanem az ágyadra is, mert azt is kifeküdhetted..talán egy jó matrac megoldja a bajt, ha pedig az sem akkor menj a dokihoz, mert ortopédus tud választ adni. Nekem is 25 évesen kezdõdtek ezek a bajaim, többekközt a munkám miatt, most terhes vagyok, azért fáj mindenem, de a csere segített valamennyit...ja igen és ne sajnáld a pénzt egy jó párnára, mert megtérül azára..én sok szart vettem, mire befektettem a pént és most jó... a matraccal ugyanígy, abból már a minõségre törekedtem.
A kérdező hozzászólása: Jo a parnam es a matracom is. Terhes vagyok de meg csak 6-7 hetes. Lehet koze hozza? Koszi a valaszt

Az mitől lehet, ha egy 18 éves fiú senkinek se szimpatikus?

Miket ronthat el az emberekkel kapcsolatban?

Legjobb válasz: esetleg lehet, hogy tul beképzeltnek adod magadelõ, azt hiszed hogy több vagy mint masok, esetleg többet gondolsz magadról mint kellene vagy unszimpatikus a megjelenésed..

esetleg lehet, hogy tul beképzeltnek adod magadelõ, azt hiszed hogy több vagy mint masok, esetleg többet gondolsz magadról mint kellene vagy unszimpatikus a megjelenésed..
Az is lehet, hogy állati gyökér vagy, úgy öltözködsz, mint egy nyomi és ez irritálja az embereket. Ne vedd fel ha ilyen vagy és bocsánat, csak van egy ismerõsöm, aki ilyen és hát mindeni utálja, mert egy nyomorék :D

Az mitől lehet, ha egy babának mintha be lenne esve a 2 melle közötti rész?

Legjobb válasz: Ha nem csak légzéskor ilyen, hanem állandóan- akkor mellkasdeformitás. Bõvebb leírást itt (is) találsz róla: http://www.webbeteg.hu/cikkek/mozgasszervi_betegseg/1502/tol..

Ha nem csak légzéskor ilyen, hanem állandóan- akkor mellkasdeformitás. Bõvebb leírást itt (is) találsz róla: http://www.webbeteg.hu/cikkek/mozgasszervi_betegseg/1502/tol..
Utolsó vagyok! A tyúkmell kifelé áll, a tölcsérmellkas befelé.....
Tölcsér mellkas-pectus excavatum, megint utolsó voltam!
Ugy erted legzeskor? Mert az nem sok jot!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, az utolsóra gondoltam, csak nem tudtam miként keressek rá.
Pectus excavatum Nekem anyu vette észre pár hónapos koromban, légzés közben, mûtöttek is! Ha kérdésed van írj privit, segítek!
Vagy semmit. A lányomnak is egészen befelé volt húzódva a cicik között, aggódtam is, hogy lánynak ja nem lesz tõle boldog ha felnõ.. :) Igazság szerint az apjának is van ott mélyedés, eléggé mély, de nem orvosi eset, alkati. Aztán mire a lányom 2 éves lett szépen kiemelkedett most majdnem 3 és ha nagyon akarom látni picit beljebb van, de igazából nem látszik, szépen kiemelkedett. Mutasd meg a háziorvosnak, ha nagyon aggódsz, õ fogja tudni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!