Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet hímvesszőn, a makk (3 db)

Mitől lehet a hímvesszőn, a makk előtt egy szemölcs szerű vmi?

Legjobb válasz: Valami fertõzés esetleg. Nézesd meg orvossal.

Valami fertõzés esetleg. Nézesd meg orvossal.
Igen, meg kell nézetni bõr és nemibeteggondózóban. De nem biztos, hogy kóros, volt páromnak is van több is, de nem jutottak vele sokra, hiába kezelték neki... Azóta is ott van. De nézesd meg!!
Leheta faggyúmirigy túltermelése miatt is. felgyülemlett a váladék.
úgy tudom, hpv! nézesd meg orvossal, mert nõk esetén az ilyen pl méhnyakrákot is okozhat, nem tudom férfiaknál okozhat-e valami prosztata gondot... Érdemes kerülnöd a közösülést, amíg ott van! Jah és ne vakard, mert akkor csak több lesz... De sztem mindenképp nézesd meg orvossal..

Merev állapotban a hímvesszőmön a fityma lecsúszik, utána viszont nem tudom visszahúzni, hogy ismét betakarja a makkot, és kicsit fáj is. Mitől lehet ez?

Mivel a fityma lecsúszik, ezért szerintem nem fitymaszűkület áll a dolog hátterében.

Legjobb válasz: A fitymád hátra csúszik,és azért nem nagyon akar visszamenni,mert van egy enyhe szûkületed.Némi kis babaolaj rácseppentésével már ez egész könnyen megy. Több gyakorlással ,már annyit tágul is ,hogy az olajat is el lehet hagyni.Ez nem 1-2 nap alatt oldódik meg . Ilyenre még a doki ezt ajánlja ,és nem valami mûtétet

A fitymád hátra csúszik, és azért nem nagyon akar visszamenni, mert van egy enyhe szûkületed.Némi kis babaolaj rácseppentésével már ez egész könnyen megy. Több gyakorlással , már annyit tágul is , hogy az olajat is el lehet hagyni.Ez nem 1-2 nap alatt oldódik meg . Ilyenre még a doki ezt ajánlja , és nem valami mûtétet
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszod, feltétlen kipróbálom!
Szia! A kicsit fáj, az mit jelent? mármint miért fáj, szorítja a péniszt a bõr, vagy csak az fáj, hogy fedetlen az érzékeny makk? Az is lehet, hogy csak annyi a baj, hogy a fitymád nem pödrõdik ki hátrahúzáskor és így amikor megpróbálod elõretolni, beakad a makk peremébe. Ha kicsit tovább húzod hátra akkor ki fog fordulni és jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Szorítja a bõr a péniszt, meg a makk is érzékeny érintésre.
Akkor egy enyhe fitymaszûkületrõl van mégis szó, kicsit edzened kéne a bõrt és akkor jobb lesz. Leírhatom részletesebben ha érdekel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a hozzászólásokat, pénteken lesz a mûtétem... részleges körülmetélés lesz. Írok majd, hogy sikerült, ha érdekel! :)
Ja hogy te ugyanaz vagy, mint amaz. Hát ez alapján a leírás alapján valószínûleg tényleg hót felesleges bármennyire is körülmetélni, mert tényleg csak egy igazán enyhe szûkületrõl van szó, de ha ennyire biztos vagy a dologban, akkor hajrá.

Olyannal találkozott már valaki, hogy a hímvessző tövétől (jobb) a makk-ig megvastagszik és keményszik egy ér? Megduzzad! Mitől van ez? Lehet vmi komoly?

A jobb oldalon egész a tövénél egy vastag ér ami a makkk-ig fut,megduzzadt megkeményedett.

Legjobb válasz: Túl sokat maszturbálsz és túl durván.

Túl sokat maszturbálsz és túl durván.
Nekem is van ott egy vastagabb ér. Na és, a felnõtt f*sz eresebb ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!