Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet hímvesszőn, a (12 db)

Mitől lehet, hogy a férfi nemi szerven hólyagok jönnek ki majd azok lehámlanak, fájás van és sötét piros a hímvessző?

Legjobb válasz: az a lány akivel kb 3 hete együtt voltál meg tudja egész pontosan mondani

az a lány akivel kb 3 hete együtt voltál meg tudja egész pontosan mondani
Hát bocs de nem vagytok normálisak ha ezzel még nem mentetek el orvoshoz!
Orvos...
Pikkelysömör..
A kérdező hozzászólása: 3 éve vagyunk 1ütt, és csak most történt ilyen.
Lehet h õ mással is van rajtad kívül. MenjETEK orvoshoz
Neten olvastam.. ez igen komoly nemi baj.. menj orvoshoz
Fogalmam sincs, mi lehet ez, de én a helyedben elõbb mennék orvoshoz, minthogy leszáradjon a tököm... Ja és a csajt is küldd el orvoshoz. Aztán gondolkodjatok el a monogámián, ha olyan fajta betegség.

Az mitől van, hogy a hímvesszőmön ilyen pattanáshoz hasonló de picit kissebb dolgok jöttek elő? És ezt hogy lehet házilag orvosolni?

Normális válaszokat légyszi

Legjobb válasz: Valószinû ,hogy faggyú mirigyek jelentek meg Ez normális dolog .Ez nem kell orvosolni,nem is szokták .

Valószinû , hogy faggyú mirigyek jelentek meg Ez normális dolog .Ez nem kell orvosolni, nem is szokták .
ez azért van mert fiú vagy...
nekem is van, fõleg a tövénél, faggyúmirigyek.
Pisi után megszokták rázni.... Az ágynemü nem lehet foltos éjjeli magömléstöl??? Az írásodból kifolyólag 12-13 éves lehetsz.....
Minden férfinél így van. Én meg szoktam törölni WC-papírral vagy papírzsebkendõvel is.
Így van, PZS-vel legjobb megtörölni, felitatni, és én még egy puha papírkéztörlõt is berakok az alsónadrágomba, mert hiába a rok rázogatás, ha eyg-két perc múlva leülök, akkor bizony 1-2 csepp becsorog.
Ez egy általános férfi "probléma", bizony rázogatni kell :D
Én letörlöm és "kicsavarom".A rázogatástól nem lesz száraz csak A wc tiszta pisa.
jah a rázogatás egy kalapszar, kell a törölgetés, de néha még a szerszámból utólag is kijön egy kevés...na azt rühellem!!

Merev állapotban a hímvesszőmön a fityma lecsúszik, utána viszont nem tudom visszahúzni, hogy ismét betakarja a makkot, és kicsit fáj is. Mitől lehet ez?

Mivel a fityma lecsúszik, ezért szerintem nem fitymaszűkület áll a dolog hátterében.

Legjobb válasz: A fitymád hátra csúszik,és azért nem nagyon akar visszamenni,mert van egy enyhe szûkületed.Némi kis babaolaj rácseppentésével már ez egész könnyen megy. Több gyakorlással ,már annyit tágul is ,hogy az olajat is el lehet hagyni.Ez nem 1-2 nap alatt oldódik meg . Ilyenre még a doki ezt ajánlja ,és nem valami mûtétet

A fitymád hátra csúszik, és azért nem nagyon akar visszamenni, mert van egy enyhe szûkületed.Némi kis babaolaj rácseppentésével már ez egész könnyen megy. Több gyakorlással , már annyit tágul is , hogy az olajat is el lehet hagyni.Ez nem 1-2 nap alatt oldódik meg . Ilyenre még a doki ezt ajánlja , és nem valami mûtétet
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszod, feltétlen kipróbálom!
Szia! A kicsit fáj, az mit jelent? mármint miért fáj, szorítja a péniszt a bõr, vagy csak az fáj, hogy fedetlen az érzékeny makk? Az is lehet, hogy csak annyi a baj, hogy a fitymád nem pödrõdik ki hátrahúzáskor és így amikor megpróbálod elõretolni, beakad a makk peremébe. Ha kicsit tovább húzod hátra akkor ki fog fordulni és jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Szorítja a bõr a péniszt, meg a makk is érzékeny érintésre.
Akkor egy enyhe fitymaszûkületrõl van mégis szó, kicsit edzened kéne a bõrt és akkor jobb lesz. Leírhatom részletesebben ha érdekel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a hozzászólásokat, pénteken lesz a mûtétem... részleges körülmetélés lesz. Írok majd, hogy sikerült, ha érdekel! :)
Ja hogy te ugyanaz vagy, mint amaz. Hát ez alapján a leírás alapján valószínûleg tényleg hót felesleges bármennyire is körülmetélni, mert tényleg csak egy igazán enyhe szûkületrõl van szó, de ha ennyire biztos vagy a dologban, akkor hajrá.

Mitől lehet a hímvesszőn, a makk előtt egy szemölcs szerű vmi?

Legjobb válasz: Valami fertõzés esetleg. Nézesd meg orvossal.

Valami fertõzés esetleg. Nézesd meg orvossal.
Igen, meg kell nézetni bõr és nemibeteggondózóban. De nem biztos, hogy kóros, volt páromnak is van több is, de nem jutottak vele sokra, hiába kezelték neki... Azóta is ott van. De nézesd meg!!
Leheta faggyúmirigy túltermelése miatt is. felgyülemlett a váladék.
úgy tudom, hpv! nézesd meg orvossal, mert nõk esetén az ilyen pl méhnyakrákot is okozhat, nem tudom férfiaknál okozhat-e valami prosztata gondot... Érdemes kerülnöd a közösülést, amíg ott van! Jah és ne vakard, mert akkor csak több lesz... De sztem mindenképp nézesd meg orvossal..
hamar kirúgott a csaj!
A heje sírástól van.
"Tegnap vesztettem el a szûzesésem az ex emel" Ezt a mondatot is ritkán hallani! :D
kegel-gátizomtornáról nem hallottál még? A lányok belsõ fegyvere ;) amúgy ma ez a gyk jobb mint egy viccoldal!:D
Az a te hibád hogy nem izgattad fel. Hogy lehet úgy berakni egy csajba? azzal nem is foglalkozol hogy neki hogy fájhatott? Te tapló :DDD
Aki felizgatás nélkül tolja a csajt, az egy bunkó szerintem. Önzõ dög, nem foglalkozik vele, hogy a nõnek jó-e a dolog. Vegyél guminõt vagy verd ki, neked ezek szerint mindegy úgy is jó...
A kérdező hozzászólása: képzeld el most volt elõször és nem tudtam mit, hogy kell! Kocsog -.-" mit kell mindjárt le [email protected] a népet?
Ha viszont jót akartál volna neki is, nem csak magadnak, itt az internet, elõtte olvasgass a nõkrõl, az izgatásukról stb. Nem kell védened magad, durr-bele-bumm csináltad és kész, nem érdekelt neki jó-e vagy sem, hiába hárítasz!
Nem lehet, hogy az óvszer miatt van ? (Mert feltételezem, hogy használtatok...)Ha igen, legközelebb nagyobb méretû gumival próbálkozz :) !
Kankó
Here Rák
A kérdező hozzászólása: Nem kankó mert a kankó az ilyen sárgás váladék nekem átlátszó olyan mint a vizelet

Fiús anyukák! Kisfiam 5.5 hónapos. A hímvessző tövénél megrepedt a bőre és vérzik. Nem sír, észre sem veszi. Mitől lehet? A gyerekorvosunk nincs ma. Nem lesz baj ha a popsikrém hozzáér?

Legjobb válasz: Nekünk is volt ilyen, bactroban krémet kaptunk rá, azzal kellett kenni. a doki azt mondta bármikor van ilyen probléma, akkor nyugodtan használhatom. Telefonon sem tudod elérni?

Nekünk is volt ilyen, bactroban krémet kaptunk rá, azzal kellett kenni. a doki azt mondta bármikor van ilyen probléma, akkor nyugodtan használhatom. Telefonon sem tudod elérni?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a gyors választ. Nem tudom elérni ki van kapcsolva. Mit mondott Nektek a doki mitõl van?
Nekünk most múlt el, nekünk piros volt a fütyije, mi is Bactroban kenõcsöt vettünk és kamilláztam neki.

Mitől van pattanás a hímvesszőmön és hogyan lehet eltüntetni?

kinyomni nem tudom mert nagyon fáj...

Legjobb válasz: Pattanás vagy pattanás-szerû? Mert a pattanás elmúlik magától, inkább ne piszkáld, viszont ilyesmi helyen nem szokott pattanás lenni. Ha kicsi sárgás közepû, de nem túl duzzadt fot, akkor azt tudod kezelni úgy, hogy alkoholos kézfertõtlenítõvel sûrûn takarítod. Egy idõ után elmúlik, csak légy türelmes. Ha herpesz-szerû, akkor mindenképp menj dokihoz, az a kenõcs nem jó rá, ami a szájherpeszre.

Pattanás vagy pattanás-szerû? Mert a pattanás elmúlik magától, inkább ne piszkáld, viszont ilyesmi helyen nem szokott pattanás lenni. Ha kicsi sárgás közepû, de nem túl duzzadt fot, akkor azt tudod kezelni úgy, hogy alkoholos kézfertõtlenítõvel sûrûn takarítod. Egy idõ után elmúlik, csak légy türelmes. Ha herpesz-szerû, akkor mindenképp menj dokihoz, az a kenõcs nem jó rá, ami a szájherpeszre.

Az baj ha a hímvessző túlságosan a hasfalhoz símúl amikor merev? Mitől lehet? Zavarni fog szex közben?

Legjobb válasz: Figyu, ha kicsit lehajlítod, kb 15 fokos szögben, akkor az nem fáj neked? Mert ha nem: szex közben úgyis a hüvelyben lesz, nem fog a hasfaladhoz tapadni :))) Nem fog zavarni egyébként :) Engem nem zavarna :)

Figyu, ha kicsit lehajlítod, kb 15 fokos szögben, akkor az nem fáj neked? Mert ha nem: szex közben úgyis a hüvelyben lesz, nem fog a hasfaladhoz tapadni :) )) Nem fog zavarni egyébként :) Engem nem zavarna :)
A férjemnek is ilyen. Jól áll neki. :-) És jól is használja. Nemhogy nem zavaró szex közben, hanem egyenesen jó érzés. Minden férfinak más és más szögben áll a pénisze, nincs két egyforma, ezen ne görcsölj. És ne is nagyon feszegesd lefelé merev állapotában. Sokan nem tudják, de a merev pénisz el is törhet, és az nagyon fájdalmas.
a barátomnak is olyan remekül hasznlja sõõõt:) ne aggódj:) ::) :) :)
Szerintem ok. Derékszögig nem kell elmozduljon sosem.
Nem kell derékszög. 30 fok megy? Akkor semmi baj nem lesz.
elsõ vagyok... lehet, hogy nem elég a 15 fok :) Próbálgasd meddig megy, de ne szadizd magad.
A kérdező hozzászólása: Hát 15fok az nem, de mondjuk derékszögben már nem birom! :s:( de köszi a választ :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszaitokat! Nagyon hasznosak voltak! ;) :) :)
hát gyerekek. szerintem el kéne menni orvoshoz, mert ha továbbra is felfele áll, akkor elnyomja az ereket, és elrohad, aztán le kell vágni. : S ez volt rokonommal. és elég szívás :S a lány sírt. meert a hvelyt szétszaggatta.
Örülj haver hogy neked annyire fel tud állni! Bezzeg nekem nem megy csak derékszögig és mé lefelé görbe is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!