Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet folyás, ha az orvosom (2 db)

Mitől lehet folyásom ha az orvos nem talált semmit?

elmentem ma a 3 . orvoshoz és egyik sem lát problémát.de engem mégis zavar mert nem kevés mint amennyi szülés el?tt volt....fogamzás gátlótól is lehet azt mondta a doki viszont abba hagyni nem akarom...... mit javasoltok

Legjobb válasz: Amennyiben fogamzásgátlótól van nem ártott volna másikra térni. Dehát én nem vagyok orvos, viszont igen kellemetlen lehet a problémád. Nem tudom mikor szültél, az is lehetséges hogy a hormonjaid azóta másként mûködnek.

Amennyiben fogamzásgátlótól van nem ártott volna másikra térni. Dehát én nem vagyok orvos, viszont igen kellemetlen lehet a problémád. Nem tudom mikor szültél, az is lehetséges hogy a hormonjaid azóta másként mûködnek.

Mitől lehet krémszínű folyás, ha az orvosom szerint minden a lehető legnagyobb rendben van velem és a babával egyaránt?

Legjobb válasz: Jó kérdés, de nekem is az. És nincs semmi bajom, elvileg. Szinte végig így volt. Most 37 hetesek vagyunk! ,) Ne aggódj, vesznek kenetet idõnként, és akkor kiderül ha van vmi!

Jó kérdés, de nekem is az. És nincs semmi bajom, elvileg. Szinte végig így volt. Most 37 hetesek vagyunk! , ) Ne aggódj, vesznek kenetet idõnként, és akkor kiderül ha van vmi!
Szia! A folyás bizonyos fajtái teljesen normális jelenségek, a hüvelynek öntisztító képessége van. Ha az orvosod mindent rendben talált, aggodalomra semmi okod. Évekkel ezlõtt egy normál nõorvosi vizsgálatnál rákérdeztem, hogy nekem miért van. Kenetett vett az orvosom, majd mondta, hogy a ph értéke teljsen normális. Most terhesen is van egy kicsi nekem is: nem viszketek, nincs gyulladás, nincs szaga sem és minden rendben van. Akkor van gáz, ha megváltozik a színe, szaga, vagy csíp - ilyesmi. Úgyhogy szerintem nyugodtan higgy az orvosodnak!
Szia! krémszinû alatt mit értesz? az egy kicsit barnás? én 6 hetes kismami vagyok és ilyen kicsit barnás idõnként sárgás folyásom van már két hete. több kivizsgálás miatt több doki is látott de egyik sem! mondott erre semmit. én is csak reménykedek hogy minden rendben lesz a babóval. mindenhol azt olvastam, hogy ennyi esetleg belefér, de akár baj elõjele is lehet... boldog babavárást kívánok neked!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!