Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet ez (6637 db)

Mitől lehet az hogy már lassan 1-2 hete fáj a gyomrom de nem minden nap pl 2-3 naponta!? Ha elkezd fájni a gyomrom össze görnyedek és nehezen kapok levegőt + hányingerem van . Mitől lehet ez? 14/L

Legjobb válasz: a, szerintem menj el orvoshoz, egyszerû vírustól vakbélen át bármi lehet (ezzel nem ijesztegetni akarlak!) b, ez mit keres a Magyar iskolák kategóriánál?

a, szerintem menj el orvoshoz, egyszerû vírustól vakbélen át bármi lehet (ezzel nem ijesztegetni akarlak!) b, ez mit keres a Magyar iskolák kategóriánál?
helló ez lehet monitor hiba is, elõször is tisztísd ki a géped(portalanítsd)komplett az egészet.de lehet alaplap hiba is
A kérdező hozzászólása: Tisztítás megvolt akkor is olyen
A kérdező hozzászólása: amugy köszi a választ
tarós lenne biztos a vidkari a hibás, de így is valószínûsítem
Illetve még annyit megpróbálhatsz, hogy régebbi veriójú drivert használsz, nem a karidhoz tartozó legújabbat.
monitornak ehhez semmi köze. Vagy driver probléma (frissítsd) vagy ha ezek után se jó akkor videókártya memória adhatta meg magát ->kuka

Mitöl lehet ez? A mult honapban megjött 20-án, most meg 13napra jött meg a menszeszem mitöl lehet ez, 26 éves vagyok

Legjobb válasz: Teljesen megjött, õgy, ahogy kell? Ha csak nagyon pici jött, akor lehet, hogy csak ovulációs vérzés. ha teljesen megjött, akkor lehet, hogy ebben a ciklusban nagyon korán volt ovulációd, még a vérzésed alatt, és rá 13 napra megint megjött, mahogy kell. ha még egy ilyen elõfordul, mindenképpen menj el orvoshoz. Ha lehet, addig vezess hõgörbét, az sokat elárul a számára.

Teljesen megjött, õgy, ahogy kell? Ha csak nagyon pici jött, akor lehet, hogy csak ovulációs vérzés. ha teljesen megjött, akkor lehet, hogy ebben a ciklusban nagyon korán volt ovulációd, még a vérzésed alatt, és rá 13 napra megint megjött, mahogy kell. ha még egy ilyen elõfordul, mindenképpen menj el orvoshoz. Ha lehet, addig vezess hõgörbét, az sokat elárul a számára.
nem lehet, hogy csak nagyon rövid távokon használod?
Edge 5W-40 Magnatec 10W-40 A3/B4 a te kocsidba elvileg ezek az olajok valóak. Én szerintem vagy nem jó olaj van benne, vagy ha a rövid távon nem tud rendesen bemelegedni a motor akkor a kicsapódó vízgõz nem tud rendesen eltávozni, és az okoz6ja azt a fehéres trutyit.
2. vagyok. Olvasd el újra, amit írtam. Semmi repedés, ha lenne - fogyna a fagyálló. Hideg van - a motorban meleg. Kicsapódik a levegõbõl a pára. Akkor nézd meg, aha félórája üzemel. Nem lesz trutyi.
Valaki ráverte!
A vizet a levegõ páratartalmaként szívja be a motor, és ahogy már írták, az állandó rövid utak miatt nem melegszik be a motor, hogy a kondenzvizet kellõképpen ki tudja "lehelni" magából, ezért is trutymósodhat az egyébként jó minõségû olaj. Azért, a teljes nyugalom kedvéért menjetek vele hosszabb úton, vagy csak körbe-körbe a város mellett, 1-2 órát, aztán ellenõrizzétek a hûtõvizet. Vagy vidd el szerelõhöz, vizsgálja át, és pucolja ki, és ha kell, cseréljen olajat, meg szûrõt.
A kérdező hozzászólása: és akkor ez baj hogy ott van a trutyi ?? amikor megvettem akkor mobil super s 10w40 olaj volt benne most amikor cserélni kellett akkor castrol magnatec 10w40 a3/b4 olaj lett bele öntve ez jó ??? de amikor kicseréltem akkor nem volt ien trutyis csak most télen ha kicserélem az oajat akkor nem lesz olyan ?? honnan tudom hogy a blokk repedt?? a fagyáló nem fogy el annyi van benne amennyi volt de megfigyeltük faterral hogy a kiegyenlítõ tartájba valami van az alján ez nem attól van de a fagyáló az nem olajos
De ha nincs más megoldás vállalj munkát Ongán a Logitech-ben a kocsit meg told le a szakadékba :-)
lehet nem a megfelelõ motorolaj van benne
A kérdező hozzászólása: az lehet én Ongán lakom és miskolcra járok dolgozni az 10km re van és amikor délutánra kell menni dolgozni csak akkor szoktam menni kocsival az az minden második héten és az közrejátszhat hogy mostanába hideg van nagyon mert amikor nyáron kicseréltem az olajat benne akkor nem volt semmi most amikor voltak ezek a hidegek akkor nem e az a baj vagy valmi iesmi ???és akkor most ez baj hogy ien van alatta vagy nem ??
Ha más tünet nincs (erõs gõz a kipufogóból, vagy bugyborékolás a hûtõben) akkor olajcserét kell csinálni. Azért utána is nézegesd, nehogy legyen egy hajszálrepedés a blokkban, vagy a hengerfejtömítés mégis eresszen.
A kérdező hozzászólása: ez egy 94 seat ibiza 1.4clx inyektoros amikor meg vettem akkor mol olaj volt benne most pedig castrol van benne akkor mi baja lehet ?? nem hengerfejes vagy valami ijesmi ?? és az baj ha az a trutyi a szelepdekili alatt van ??mit tudok tenni ellene ??
Olaj és levegõbõl kicsapódó vízpára keverékébõl keletkezik. Az üzemi hõmérséklet elérése után a vízpára eltávozik az olaltérbõl-deknibõl. A légszûrõbe vezették be régebben a "lihegõt"...a párát és az olajgõzt.
A blokkrepedésre akkor gyanakodnék, ha hirtelen jelentkezik a tünet, és fokozódik. Akkor fogy a hûtõfolyadék is elõbb-utóbb.

Napok óta nyűgös a kislányom. Mitől lehet? Főleg esténként. Másfél óra mire sikerül elaltatnom, és éjfél mire elalszik. Közbe hisztizik miközbe altatom. Mitől lehet ez vele? 4 hós.

Legjobb válasz: Jön a foga, fáj a hasa, szar az idõ...stb. Nagyon sok minden lehet. Az én kisfiam is elég sokszor csinálja ezt, pl. tegnap este...De csak hiszti vagy fájdalmasan sír? Nem mindegy...Ha az enyém hisztizik elalváskor, akkor bent szoktam hagyni a kiságyban egy 5-10 percre, kifárad és utána sikerül elaltatni.

Jön a foga, fáj a hasa, szar az idõ...stb. Nagyon sok minden lehet. Az én kisfiam is elég sokszor csinálja ezt, pl. tegnap este...De csak hiszti vagy fájdalmasan sír? Nem mindegy...Ha az enyém hisztizik elalváskor, akkor bent szoktam hagyni a kiságyban egy 5-10 percre, kifárad és utána sikerül elaltatni.
A kérdező hozzászólása: inkább hiszti.mert ha rendesen sír, fájdalmában akkor a könnye is folyik.de ilyenkor nem.ha hasa fáj azt megismerem.és napközben is elég nyügi szegénykém.én is a fogára gondoltam, mert már egy hónapja nyálzik is elég rendesen, és állandóan eszi az öklét.4 hós lesz 17.-én.

Kettő éves kisfiúnál hólyagos foltok, amik fokozottan nőnek és viszketnek! Orvosok nem birják megállapitani mitől lehet, kapott kúpot egy ideig elmulasztotta neki de már nem. Mitől lehet ez?

Valakinek nincsen valami hasonlo multja vagy valami, nagyon hálás lennék ha valaki irna valami biztatót,

Legjobb válasz: Testszerte vannak ezek a foltok,vagy csak bizonyos területen? Mekkorák?

Testszerte vannak ezek a foltok, vagy csak bizonyos területen? Mekkorák?
Páromnak voltak gyerekkorában, elég nagy foltok, még egyetemista korában is elõjöttek. Koraszülött volt, elég érzékeny mindenre a szervezete. Az anyukája elvittem mindenhová, nem jöttek rá, hogy mitõl van. Azt mondta az anyukája, hogy õ csak fertõtlenítgette neki, érdemi gyógyszert sose kaptak rá. Elmúlt neki, vagy csak tünet, mentes, nem tudni..
Én egyszer úgy hallottam hogy minden börproblémának az oka a candida a vérben. Érdemes lehet ezen a szálon is elindulni ha nincs más.
Kedves utolsó válaszoló! Ha ez igaz lenne, akkor nem lenne ilyen sok bõrbetegség, amit nem tudnak kezelni, gyakran még tünetmentesíteni sem. Akkor mindenkinél alkalmaznák a candida diétát, kezelést és nem lennének bõrbetegek.
Kedves 4-es, ez akkor lenne igaz, ha a mai egészségügyi gépezetnek az érdekében állna a mi egészségünk.
Tudod, úgy gondolom, hogy vannak akik erre esküsznek, vannak akik másra (homeopátia, vegetarianizmus, paleolit diéta és még sorolhatnám), de igazából a pontos okokat és gyógymódot senki nem tudja.
Ez való igaz, hogy még igen keveset tudunk. Azonban annyit már böven, hogy mindenki(!) egészségesen élhessen. Csak még amíg ezek nincsenek köztudatban, addig az van ami. És valóban sokan sokféle alternatív gyógymódot tartanak a "legjobbnak", és tény, hogy a legtöbbnek csak részben van igaza. Az egyik legnagyobb ellenségünk a média. Pl amerikában iszonyatos pénzt ölnek abba, hogy elhitesség a tej az milyen egészséges és jajj de jó. Közben meg ha megnézed (javaslom) a kína tanulmányt, ahol 880 millió embernek több mint 300 változóját figyelték, egyértelmüen kiderül, hogy a túlzott fehérjefogyasztás arányos a modern civilizációs betegségekkel. Ennél persze sokkal mélyebb az üreg ez csak 1 példa.

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném megkérdezni, mitől lehet az, hogy szeretkezés után vérzek? ! Már háromszor fordult elő ez a dolog, de semmilyen fájdalmam nincs, mitől lehet ez? Menjek kivizsgálásra? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Babybaba

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném megkérdezni, mitől lehet az, hogy szeretkezés után vérzek?! Már háromszor fordult elő ez a dolog, de semmilyen fájdalmam nincs, mitől lehet ez? Menjek kivizsgálásra? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Babybaba

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném megkérdezni, mitől lehet az, hogy szeretkezés után vérzek? ! Már háromszor fordult elő ez a dolog, de semmilyen fájdalmam nincs, mitől lehet ez? Menjek kivizsgálásra? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Babybaba

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném megkérdezni, mitől lehet az, hogy szeretkezés után vérzek?! Már háromszor fordult elő ez a dolog, de semmilyen fájdalmam nincs, mitől lehet ez? Menjek kivizsgálásra? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Babybaba

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Kész vagy.... Kihûlés fenyegeti a jövõ nemzedékedet.
A kérdező hozzászólása: 35 öt fokba értem (nemtudom mennyinek kellene lennie ez csak egy példa)
a herék a here zacskóban találhatóak. ezt biztosan tudod te is. azért vannak a herezacskóban- a testen kivül- mert a spermiumoknak alacsonyabb hõmérsékletre van szükség a túléléshez, magasabb hõfokon már elpusztulnának/gyengülnének
A kérdező hozzászólása: de eddig langyosvolt mostmeg hideg vagy nemgond?
Csak egy kérdést engedj meg légyszíves. Te hogy a francba méregeted a spermád hõfokát? :D
remélem utána ugyanazt a hõmérõt dugdossa az egész család a szájába..
Valami érintõs hõmérõd lehet.Ha valóban mérni tudod én nem tarom elképzelhetetlennek ezt sem .Pl az zacsi hosszasan hideg környezetben van, Ekkor már nem tudja optimális hõfokot biztositani .Pl uszodai 25 fokos viznél .Itt képes lejjebb menni a hõmérséklete.De a spermiumok a hidegben nem károsodnak, jobban elviselik , mint a meleget .A melegben pusztulnak el, nem lesz kihalás . A mûtéted befolyásolja a hõmérsékletet, hisz jó lett a vér áramlása, persze nem hideg vér folyik oda .
A kérdező hozzászólása: Nem.homerovel mertem.mert tapintásra lehet érezni hogy hideg. Utolsò válaszoló válaszát köszönöm!
hát lehet valóban fel vagy fázva
Fel vagy fázva.
A kérdező hozzászólása: de ez csak este fele szokot rám jönni hogy ugy érzem..napközbe meg nem..:/ ezért nem értem..és félek mert kis babt szeretnék
Így kezdõdik a felfázás. Majd egyre rosszabb lesz, jobb még az elején kikezelni, és akkor simán jöhet a baba.
A kérdező hozzászólása: már kb 4-5 napja csak igy van...szoval bizonytalan vagyok...a terhesség jele nem lehetne?
nekem mikor ilyen folyásom volt cisztám volt
A kérdező hozzászólása: de nekem nem folyásom van....hanem ugy éreztem mintha fellennék fázv de csak este napközbe nem..
nekem sem volt állandóan csak délután
menj el orvoshoz vizeletvizsgálatra ott választ kapsz mindkettõre, arra is hogy terhes vagy-e és arra is hogy baktérium van-e a vizeletedbe ami a felfázás jele..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!