Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet csepp vér (16 db)

Szia!Szerintem a hüvelykúptól lehetett!
menstruáció, majd jön a többi vér is...hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: köszi a választ

Mitől lehet egy csepp vér a 2 hónapos kutyám székletén?

2 napja hoztam haza a menhelyről.Oltva még nem volt az utcáról hozták be ,én meg befogadtam.Mert a menhelyen önkéntes vagyok és beleszerettem.A székletével semmi baj nem volt a menhelyen.1 hétig volt ott és normális volt a széklete. 1hét múlva haza hozztam,és a menhelyi silány minőségű táp helyett most átváltottam royal canine starter-re Hirtelen váltottam tápot.Esetleg ez okozhatta a kis vért a székleten,mert eddig csak konzerveset kapott a menhelyen és lehet,hogy a szilárd kemény kaja kicsit megviselte? Az állatorvos hétvégén fogja beoltani.mert még egy oltása sincs.:S az utcán született szegény.Egyébként teljesen vidám kutya,eszik,iszik rendesen.Azt mondta az orvos h nem parvós.Tehát hirtelen tápváltástól lehet ilyen?nem a székletben van a vér hanem kicsöppen a végén.remélem csak hajszálér pattant el.

Legjobb válasz: Lehet csak megrepedt aa végbele, nem komoly, de célszerûbb lenne fokozatosan átszokatni a tápra, kapjon kicsit levesesebb kajákat

Lehet csak megrepedt aa végbele, nem komoly, de célszerûbb lenne fokozatosan átszokatni a tápra, kapjon kicsit levesesebb kajákat
Szerintem csak megpattant valami.A starter tápot én már puppyra cserélném és nem royalra, hanem vmi normális tápra.Pl brit, vagy bit care.Viszont valóban jobb lenne, ha fokozatosan szoktatnád :)
Nem szabad nagyon jó minõségû kajával azonnal váltani az ilyen kiskutyánál.Akár az alatt az egy hét alatt, amíg a menhelyen volt, összeszedhetett valami fertõzést is. Figyeld és amikor viszed oltásra, okvetlen említsd meg az orvosnak. Csak egészséges kutyát olt be úgyis gondos orvos.
A kérdező hozzászólása: mondtam neki hogy menhelyi kutyus azért is mondta h várjak pár napot az oltással ha valami lappang benne az kiderüljön, mert ha most ráolt abba belehalhat.:Súgy fáj a szívem érte.eleget szenvednek a ilyen kis kuyták remélem tényleg csak hajszálér.erre csak abból következtetek, hogy a menhelyen teljesen jó széklete volt.csak nem bírtam magammal és ahogy haza hozztam finomat akartam neki adni:S de lehet túl gyors volt
Hétvégéig úgyis kiderül, lesz-e folytatása annak a kis vérnek, vagy csak egyszeri jelenség volt. Legyen sok-sok évetek együtt azzal a kis szerencséssel!
írd meg mi lett!!!
A kérdező hozzászólása: Azt mondta az állatorvos, hogy valami bakteriális fertõzés, de be sem fejeztem, hogy mi a baja a kutyának már nyomta is bele a 3 szurit ..... és nem múlt el a kutya baja. egyébként a vér csak az erõlködéstõl volt. Most szója mentes tápra váltottam AZP-re ami kölyökkutyának való.úgy néz ki kezd javulni, de hol megy a hasa hol nem. 9szurinál tartunk szóval ebbõl állatorvos váltás lesz

Mitől lehet, hogy mielőtt megjön, már 1 héttel barnázgatok néha, pici pár csepp vér van? Másnak is van ilyen? Nem szedek gyógyszert már több mint fél éve, gyermekem még nincs, de mostanában szeretnénk.

Legjobb válasz: Nekem is szokott. Szerintem sárgatest elégtelenség, ha egyáltalán az, de nem ritka jelenség. Semmi gáz. Vannak hónapok amikor nem jelentkezik, aztán meg igen. Nem hinném, hogy veszélyes, sok helyen olvastam, hogy másoknál is elõfordul. Lehet, hogy emiatt nem az elsõ hónapban fogsz teherbe esni, de ne aggódj. Ha aggaszt, akkor próbálkozz a barátcserje kapszulával.

Nekem is szokott. Szerintem sárgatest elégtelenség, ha egyáltalán az, de nem ritka jelenség. Semmi gáz. Vannak hónapok amikor nem jelentkezik, aztán meg igen. Nem hinném, hogy veszélyes, sok helyen olvastam, hogy másoknál is elõfordul. Lehet, hogy emiatt nem az elsõ hónapban fogsz teherbe esni, de ne aggódj. Ha aggaszt, akkor próbálkozz a barátcserje kapszulával.
mikor volt ovud? akár lehet beágyazódás is
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mikor volt mert sosem mérem a hõmet és ovu tesztet sem használok. Gondolom a ciklus közepén, mert mindig 28 naposak.
A kérdező hozzászólása: 28 napos ciklusnál nem hinném hogy a 20.-on ovu van mert akkor nem jönne meg pontosan 28napra. Vagy tévedek?
Lehetséges, hogy beágyazódás volt inkább!
Biztos, hogy most ágyazódott be a babócád! Nemsokára pozitívat tesztelhetsz :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Én úgy tudtam hogy a beágyazódásos vérzés az nem egy csepp szokott lenni, hanem inkább barnázás és eltart egy-két napig is. Tévedek?

Tegnap amikor pisilni voltam egy csepp élénk piros vér távozott, ma kétszer vettem észre, hogy pici piros véres darab távozott belőlem. Mitől lehet aggódjak? A 20 hetes UH-n mondták a placentám kicsit ráhajlik a méhszájra, az óta nem vizsgáltak.

Félek most sem történne semmi, még nem értül el a véd?n?t. Itt mindenre azt mondják normális, nem foglalkoznak semmivel.:( Ez Anglia.:( Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: Nem lehet hogy nyílt egy kicsit a méhszájad és ezért pattanhatott el valami?

Nem lehet hogy nyílt egy kicsit a méhszájad és ezért pattanhatott el valami?
Ott nem tudsz ügyeletre menni? Én azért megnézetném egy orvossal. Van saját orvosod? Nem tudom, hogy mûködik külföldön, de a vérzés ott sem játék, én úgy gondolom.
En is itt szultem. Verzessel nyugodtan bemehetsz az ugyeletre es megneznek, megnyugtatnak. Valoszinuleg az okozza, hogy a placenta erini a mehszajat, legalabbis azt olvastam, hogy akkor pecsetelo verzes elofordulhat es ovatosabbnak kell lenni, tobbet pihenni, stb. Ettol fuggetlenul nem art, ha megneznek. A verzessel itt is foglalkozni kell. Anno en is vereztem, nem pecsetelo volt, hanem nagyon eros, gorcsos, bementunk a surgossegire es szinte azonnal megvizsgaltak, uh is volt.
Keress egy dokit mindenképp nézzenek meg!
jól nyomjákzangol én is itt vagyok, hidd el hogy ha azt mondják ok, akkor ok
nyilvan te is olyan hulye vagy, mint a tobbiek akik kikoltoztek es mar evek ota laknak, de azt se tudjak mi hogy mukodik, en angliaban elek sajat orvosom van, es szerintem te valamit rosszul csinalsz. ha ekkora problema az orvos, akkor mindenkeppen csereld le a gp-det, es irj egy panaszlevelet.
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is. Lehet az lesz, bemegyünk megint az ügyeletre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nagyon keményedtem két hete akkor zárt volt a méhszájam mert bementünk az ügyeletre és addig nem jöttünk el amig meg nem néztek. Saját orvos itt? Sajnos orvos sincs nem hogy saját. Csak a "védõnõ" akivel max. találkozni lehet normál esetben a szülés is nála van. Ja és még nem taliztam kétszer ugyanazzal:( Jobb ha tényleg nem is ismered ezt a rendszert.
A kérdező hozzászólása: Nyilván...! Te meg azon hülyék közé tartozol akik a helyett, hogy elmondanák, hogyan lehet nem £3000 Fontért privát orvost találni csak okoskodni tudnak.
A kérdező hozzászólása: Hoppá, úgy látom törölték azt a választ amiben egy nem épp megfelelõ hangnemben történõ választ volt. Szóval az elõzõ kommentem, nem a kedvesen válaszolóknak szól.
Nem törölték teljesen a választ, csak fent ki kell pipálni, hogy a nem hasznos válaszokat is szeretnéd látni! Viszont alapból törölniük kellene az ilyen hangnemben válaszolókat! Minek ír ide, ha nem tud normálisan beszélni! Amúgy ne foglalkozz vele!
15.41-es válaszomat szeretnék javítani. Úgy értem, hogy a méhszájra hajlik, nem a méhre!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én még pozitív oldalát nem ismerem az ellátásnak! Sikerült az óta felhívni a "védõnõt" akitõl a sejthetõ választ kaptam: Ez normális elõfordulhat felesleges most bemenni a kórházba. Pff, persze ez nem nyugtat meg, még el tudok menni ügyeletre ahol ki lehet "erõszakolni" némi vizsgálatot.
Egy korábbi válaszoló vagyok, én írtam, hogy szintén az Egyesült Királyságban szültem. Azért én egy kicsit védeni szeretném az itteni terhesgondozást. Lehet, hogy itt is szerencse kérdése, hogy ki milyen midwife-ot, kórházat, gp-t fog ki, elhiszem, hogy vannak rossz tapasztalatok, mert azok mindenhol vannak függetlenül attól, hogy magyar, vagy angol, vagy mondjuk szomáliai rendszerrõl beszélünk (bár Szomáliában nincs is rendszer, de mindegy). Nekem nem volt problémamentes a terhességem, mint írtam is nekem is volt bevérzésem, majdnem elveszítettem a babát, késõbb is volt még kisebb probléma, de szerencsére foglalkoztak így is velem. Nem jöttek elém, én mentem utánuk, de a vége pozitív volt, mert ellenõrzés alatt tartottak, ha szükségét éreztem és egészséges babát szültem. Ráadásul a szülés épp a másabb rendszernek köszönhetõen álomszerû volt, hihetetlen pozitív élmény maradt, mindenféle felesleges túlkomplikálás nélkül segítettek megszülni a babámat, szóval én meg épp az itteni mentalitás miatt döntöttem úgy, hogy inkább itt maradunk még néhány évet és itt szülöm meg a második babámat. Egyébként tényleg annyira furcsa, pontosabban a magyartól eltérõ itt az ellátás és a dolgokhoz való hozzáállás, hogy elõször én sem tudtam túl pozitívan gondolkodni róla, de ahogy teltek a hónapok megbizonyosodtam arról, hogy mindennek megvan a miértje, mûködik a dolog és (nekem) tökéletes volt. Remélem, hogy a kérdezõnek is megoldódik a problémája, sikerül segítõ kezek közé kerülnie és ha most nem is, de késõbb õ is megtapasztalhatja az angliai gyermekvállalás pozitív oldalát is. (Egyébként nem magánúton szültem, hanem egyszerû NHS-en belül.)
A kérdező hozzászólása: Én eddig bármilyen problémával mentem elutasították a vizsgálatot sõt azt vágták a fejemhez hogy minek??? (pl erõs gyulladásnál) A legtöbb válasz, a mitõl van ez kérdésemre az volt, hogy azt nem tudjuk de szerintünk nincs baj. Ja? Nem tudjuk és szerintünk? Érdekes azért ezeket a válaszokat hallani. Én a Chelsea & Westminsterbe járok. Az egyik legjobb állítólag. :( Ettõl függetlenül örülök, hogy neked jól sikerült a terhesgondozásod! Én már döntöttem otthon szülök.

Tegnap voltam a 20-adik napon, és egy kis"pasztell rózsaszines"színű v.mi volt, és utána egy csepp kis vér.Mitől lehet ez? Talán beágyazódás?

Gyermeket szeretnénk régóta.A ciklusaim rendre 28 naposak.Ebben a ciklusban a 15-odik napon egy kis barnás pötyizés volt(épphogy).Tegnap voltam a 20-adik napon, és egy kis"pasztell rózsaszines"szín? v.mi volt, és utána egy csepp kis vér.Olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, de hát még csak a 21-edik napomon vagyok.A mellem sem fáj, pedig jó 1 héttel menszesz el?tt már majd leszakad.

Legjobb válasz: Nem lehet beágyazódásos vérzés, vagy az még nagyon korai? Remélem ír vki neked, akinek volt ilyen tünete! ;)

Nem lehet beágyazódásos vérzés, vagy az még nagyon korai? Remélem ír vki neked, akinek volt ilyen tünete! ;)
mert ingyen van
Nem stresszelsz mostanában? Velem 1x fordult elõ ilyen pecsételõ vérzés...de sztem az a stressztõl volt, meg a nagy melegtõl...

Augusztus 21-én jött meg a menzeszem, szeptember 7-én volt pár csepp vér, utána 2 napig enyhe, de szinte folyamatos barnás folyás. Tegnap délután óta semmi. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Azt tudod, hogy mikor volt a peteérésed? Vagy a peteérés vagy a beágyazódás miatt lehetett. Mikor kellene megjönnie?

Szia! Azt tudod, hogy mikor volt a peteérésed? Vagy a peteérés vagy a beágyazódás miatt lehetett. Mikor kellene megjönnie?
A kérdező hozzászólása: Általában 30 naposak a ciklusaim, nagyjából középidõben szokott lenni a peteérésem.

Mitől lehet, hogy a 7 hónapos kisfiamnak az utóbbi 2 hétben napi 2x kb.2-3 csepp vért találok a pelusában a kukinál?

Elvittem dokihoz a véres pelussal együtt 1 hete. Adtunk le vizeletet is, de vért nem találtak benne a laborvizsgálatnál. Gondoltam lehet attól van vér a pelusban, mert 2-3 hete fürdetésnél próbáltam visszahúzni a b?rt a kukiján, ami nehezem ment. A doki mikor mrgnézte, sokkal jobban vissza húzta neki a b?rt, mint én, másnapra be is pirosodott neki a vége. A lényeg az, hogy nem tudom mit?l lehet neki vér, a mai napig is a pelusában. Segítsetek! Valaki járt már így a babájával?

Legjobb válasz: Ha pirosas a vizelet maga, akkor az folyadékhiány.

Ha pirosas a vizelet maga, akkor az folyadékhiány.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!