Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet csepp (49 db)

Szia!Szerintem a hüvelykúptól lehetett!

12. napon látott a doki egy 24mm-es tüszőt.20. napon volt egy csepp pirosas valamim, ma meg a 21. napon belenyilal/beleszúr a hasamba alul, de elég sokat. Lehet beágyazódás? Vagy mitől lehet?

Legjobb válasz: Szió! Nekem is ugyanez a problémám, nekem a 13. napon volt 22 mm-es, és azóta 1 csepp vér 1 hét múlva, azóta meg feszít ls szúr a petefészkem, mensi érzésem nincs, 2 napot késett.

Szió! Nekem is ugyanez a problémám, nekem a 13. napon volt 22 mm-es, és azóta 1 csepp vér 1 hét múlva, azóta meg feszít ls szúr a petefészkem, mensi érzésem nincs, 2 napot késett.

Mitől lehet? Ma vagyok a 15. napon, már két-három napja volt tojásfehérjés a folyásom, és a hasam is szurkált. Viszont ma reggel egy csepp véres foltot találtam a bugyimon! Nagyon megijedtem, mi lehet ez?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat! Már több hónapja próbálkozunk, de ilyen még egyszer sem volt, igaz egy pár csepp vér volt csupán. Bízom benne, h. ez jó jel!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már több hónapja próbálkozunk, de ilyen még egyszer sem volt, igaz egy pár csepp vér volt csupán. Bízom benne, h. ez jó jel!
Szia! A tojásfehérjés folyás elõjele a peteérésnek. Vannak akiknél peteéréskor elõfordul vérzés. Lehet, hogy Nálad is ez történt. Szerintem nyugodj meg és ha kisbabát szeretnétek akkor most kell probálkozni.
Ne ilyedj meg, ma van a peteérésed!Örülj neki, hogy jelentkezett, nekem a dokim azt mondta, hogy ez jó, mivel így szinte biztos, hogy nincs elzáródva a petevezetõ! :-)
a 2. válaszolótól kérdezném - bocsi- hogy mire mondta pontosan a dokid hogy azt jelenti, nincs elzáródva? Ha érzed a peteérést mint fájdalom vmelyik oldalon vagy a folyás állagából ítélve? Köszönöm a választ!

Egy nappal elöbb jött meg a mensim. Ez volt az elsö a gyogyszer abbahagyása óta. Eléggé élénk piros volt ma viszont már csak egy két csepp van. Mitől lehet ez? Igy már baba nem lehet? Gondolom.

Legjobb válasz: nem lehet baba, ha vér volt. szerintem wz simán belefér abba, hogy még nem állt be 100%-ig a mensid, lehet, hogy a következõ hónapban megint egy kicsit más lesz, de ne aggódj, ez belefér abba, hogy újdonság a hormonháztartásodnak, hogy nincs gyógyszer. egy-két hónapot várjatok és utána indulhat a babaprojekt!

nem lehet baba, ha vér volt. szerintem wz simán belefér abba, hogy még nem állt be 100%-ig a mensid, lehet, hogy a következõ hónapban megint egy kicsit más lesz, de ne aggódj, ez belefér abba, hogy újdonság a hormonháztartásodnak, hogy nincs gyógyszer. egy-két hónapot várjatok és utána indulhat a babaprojekt!
Az egy napos vérzés, utalhat terhességre attól függetlenül nem hiszem. Lehet hogy csak köztes vérzés olt. Kérdezd meg a nõgyógyászod!
Lehet hogy a gyógyszer abbahagyása miatt reagál igy a szervezeted, fõleg hogy azóta ez az elsõ menzeszed! ha meg úgy gondolod baba van a dologban akkor csinálj reggel egy tesztet, igy hamar megtudod majd hogy mi a helyzet. sok sikert!

Pár csepp rózsaszínes barnás folyás mitől lehet?

A menstruációmnak 16-án kéne megjönnie, de tegnap reggel a wc papíron volt egy kis rózsaszínes pecsételés de el is múlt. Lehet beágyazódás? Volt már valakinek ilyen?

Legjobb válasz: lehet több dolog is.Lehet a beágyazódástól is meg bármilyen más dologtól is.Nekem terhesség elõtt volt ilyen párszor.Hormonális okai is lehetnek.2 hét múlva csinálj egy tesztet.Üdv!

lehet több dolog is.Lehet a beágyazódástól is meg bármilyen más dologtól is.Nekem terhesség elõtt volt ilyen párszor.Hormonális okai is lehetnek.2 hét múlva csinálj egy tesztet.Üdv!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod. Hát remélem babóca bár nem nagyon akarom beleélni magam mert már sokat csalódtam. Azért érdekelt a dolog mert sose volt még velem ilyen.
Nem biztatni akarlak, mert ez bármi más is lehet, de igen, nekem volt, igaz 5-6 nappal elõtte, és párszor erõs szúrkálások is voltak az oldalamban hirtelen mozdulatokkor, például mikor fel akartam ülni.
A kérdező hozzászólása: Nem nem is élem bele magam. De pl nekem tegnap egész nap szurkált a hasam már hirtelen azt hittem hogy hamarabb meg is jön, de mára már semmi.Szóval tényleg nem tudom mi lehet velem.
Akkor még gyanúsabb, már nem vagyunk egyformák! :-) Mindenesetre én drukkolok neked! :-)
A kérdező hozzászólása: Azért köszönöm szépen a válaszokat meg a drukkot. :)
Lehet, hogy éjszakai magömlésed van!
Hali! ÿ _ Hány éves vagy? _ Mióta van ez? _ Mennyi idõnként (milyen rendszeresen) fordul elõ a hasi fájdalom? Csinálsz/Eszel vmi olyat, ami kivált6ja ezt a fájdalmat? Nem vagy esetleg akkortájt a szokásosnál stresszesebb, ingerültebb? ___ Milyen intenzitású fájdalomról beszélünk? (Erõsségileg 1-10-ig) ___ Milyen JELLEGÛ fájdalomról beszélünk? (Szúró, égetõ, zsibbadó, elnehezedõ, lüktetõ, szakító/hasogató, tompa, éles, ... stb.) _ Amikor nagyon fáj a hasad, ... ___ A hasad nyomásérzékeny? ______ Görcsöl is? ___ Van székleted? ______ Ha igen, milyen a színe, a szaga, és az állaga? _ Hol van ilyen zselés anyag? ___ Milyen színû/szagú? ___ Vél7õen honnan jön ki? A végbélbõl vagy a péniszedbõl? ___ Mekkora mennyiségrõl van szó? _ Orvosnál voltál már vele? Mit mondott rá? ÿ Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok. Az egészségemmel nincs semmi probléma. Egyszer csak jelentkezik ez a fájdalom, mondjuk délután 5 felé, fáj a hasam, görcsöl. Pl. ha megyek az utcán, meg kell állnom, mert nagyon fáj. Aztán elmúlik, aztán késõbb megint rájön. És másnap reggelre ez a cucc van a gatyámban. De volt már olyan is, hogy több napig fájt elõtte a hasam. Éjszaka is és felébredtem rá.
Oké, akkor kezdjük elölrõl. Fentebb írtam kérdéseket, szépen széttagolva. Uígy széttagolva légy szíves egyenként válaszold meg, mert most megint leírtad ugyanazt, amit nagyjából eddig is tudtunk, így azonban nem jutunk egyrõl a kettõre, ha te a választ ennyire összecsapod. Részletes választ szerettem volna, ezért a széttagolás! Kezdd elölrõl! Ha neked úgy egyszerûbb számozd meg a különbözõ sorokba írt kérdéseket, és úgy töltsd ki a kérdõívet. (Nyilván én sem véletlenül írtam ezt így! :-T) Üdv: EE
>... és légy szíves az ÖSSZES kérdésre válaszolni szíveskedjél. Köszönöm. (Igaz, ezt 19 évesen neked már magadtól tudnod ill. csinálnod kéne...) EE

Mitől lehet egy csepp vér a 2 hónapos kutyám székletén?

2 napja hoztam haza a menhelyről.Oltva még nem volt az utcáról hozták be ,én meg befogadtam.Mert a menhelyen önkéntes vagyok és beleszerettem.A székletével semmi baj nem volt a menhelyen.1 hétig volt ott és normális volt a széklete. 1hét múlva haza hozztam,és a menhelyi silány minőségű táp helyett most átváltottam royal canine starter-re Hirtelen váltottam tápot.Esetleg ez okozhatta a kis vért a székleten,mert eddig csak konzerveset kapott a menhelyen és lehet,hogy a szilárd kemény kaja kicsit megviselte? Az állatorvos hétvégén fogja beoltani.mert még egy oltása sincs.:S az utcán született szegény.Egyébként teljesen vidám kutya,eszik,iszik rendesen.Azt mondta az orvos h nem parvós.Tehát hirtelen tápváltástól lehet ilyen?nem a székletben van a vér hanem kicsöppen a végén.remélem csak hajszálér pattant el.

Legjobb válasz: Lehet csak megrepedt aa végbele, nem komoly, de célszerûbb lenne fokozatosan átszokatni a tápra, kapjon kicsit levesesebb kajákat

Lehet csak megrepedt aa végbele, nem komoly, de célszerûbb lenne fokozatosan átszokatni a tápra, kapjon kicsit levesesebb kajákat
Szerintem csak megpattant valami.A starter tápot én már puppyra cserélném és nem royalra, hanem vmi normális tápra.Pl brit, vagy bit care.Viszont valóban jobb lenne, ha fokozatosan szoktatnád :)
Nem szabad nagyon jó minõségû kajával azonnal váltani az ilyen kiskutyánál.Akár az alatt az egy hét alatt, amíg a menhelyen volt, összeszedhetett valami fertõzést is. Figyeld és amikor viszed oltásra, okvetlen említsd meg az orvosnak. Csak egészséges kutyát olt be úgyis gondos orvos.
A kérdező hozzászólása: mondtam neki hogy menhelyi kutyus azért is mondta h várjak pár napot az oltással ha valami lappang benne az kiderüljön, mert ha most ráolt abba belehalhat.:Súgy fáj a szívem érte.eleget szenvednek a ilyen kis kuyták remélem tényleg csak hajszálér.erre csak abból következtetek, hogy a menhelyen teljesen jó széklete volt.csak nem bírtam magammal és ahogy haza hozztam finomat akartam neki adni:S de lehet túl gyors volt
Hétvégéig úgyis kiderül, lesz-e folytatása annak a kis vérnek, vagy csak egyszeri jelenség volt. Legyen sok-sok évetek együtt azzal a kis szerencséssel!
írd meg mi lett!!!
A kérdező hozzászólása: Azt mondta az állatorvos, hogy valami bakteriális fertõzés, de be sem fejeztem, hogy mi a baja a kutyának már nyomta is bele a 3 szurit ..... és nem múlt el a kutya baja. egyébként a vér csak az erõlködéstõl volt. Most szója mentes tápra váltottam AZP-re ami kölyökkutyának való.úgy néz ki kezd javulni, de hol megy a hasa hol nem. 9szurinál tartunk szóval ebbõl állatorvos váltás lesz

Mitől lehet, hogy mielőtt megjön, már 1 héttel barnázgatok néha, pici pár csepp vér van? Másnak is van ilyen? Nem szedek gyógyszert már több mint fél éve, gyermekem még nincs, de mostanában szeretnénk.

Legjobb válasz: Nekem is szokott. Szerintem sárgatest elégtelenség, ha egyáltalán az, de nem ritka jelenség. Semmi gáz. Vannak hónapok amikor nem jelentkezik, aztán meg igen. Nem hinném, hogy veszélyes, sok helyen olvastam, hogy másoknál is elõfordul. Lehet, hogy emiatt nem az elsõ hónapban fogsz teherbe esni, de ne aggódj. Ha aggaszt, akkor próbálkozz a barátcserje kapszulával.

Nekem is szokott. Szerintem sárgatest elégtelenség, ha egyáltalán az, de nem ritka jelenség. Semmi gáz. Vannak hónapok amikor nem jelentkezik, aztán meg igen. Nem hinném, hogy veszélyes, sok helyen olvastam, hogy másoknál is elõfordul. Lehet, hogy emiatt nem az elsõ hónapban fogsz teherbe esni, de ne aggódj. Ha aggaszt, akkor próbálkozz a barátcserje kapszulával.

Kb 2 napos vol a mensim azis gyenge a harmadik nap csak barnázás és a negyedik nap is 2 csepp barna! Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia szinte hasonlóan vagyok mint Te! 7 napig szokott meglenni a mensim, most a 11dpo-n jött meg és az elsõ nap alig, a második nap erõsebben, és 2 napja barna vmi folyás szerû dolog van, az is csak ha törlöm , a tisztasági -mert már elég az is- szinte tiszta marad. Nem tudom mi lehet, ma volt hasfájásom, és hányingerem is, a melleim most kezdetek fájni kb 3napja, holott a mensi elõtt kb 1héttel már nagyon fájnak. Én remélem,hogy nem vmi hormon dolog. Megvárom a következõt és ha hasonló lesz, akkor dokihoz megyek.

Szia szinte hasonlóan vagyok mint Te! 7 napig szokott meglenni a mensim, most a 11dpo-n jött meg és az elsõ nap alig, a második nap erõsebben, és 2 napja barna vmi folyás szerû dolog van, az is csak ha törlöm , a tisztasági -mert már elég az is- szinte tiszta marad. Nem tudom mi lehet, ma volt hasfájásom, és hányingerem is, a melleim most kezdetek fájni kb 3napja, holott a mensi elõtt kb 1héttel már nagyon fájnak. Én remélem, hogy nem vmi hormon dolog. Megvárom a következõt és ha hasonló lesz, akkor dokihoz megyek.
Terhességi teszt??
Én gondoltam a tesztre, de a 2.napon rendes erõs vérzésem volt. Ha továbbra is lesz pl hányingerem, akkor igen csinálok tesztet. És ha csak a barna dolog marad.
A kérdező hozzászólása: gondoltam a tesztre de nem akarok megint úgymond koppanni!!de nagyon reménykedem mert már nagyon szeretnénk babát!
Szia, Akkor most egy cipõben járunk, csak én már pár nappal késõbb vagyok. Általában 5-6 napos a menzim, de most csak 2-3 nap volt a tényleges, abból az elsõn alig valami, a második erõsebb volt, a 3. és 4. napon csak enyhe barnázás. Ez múlt hét csütörtöktõl volt, azóta is rosszul vagyok, néha émelygek és remegek, de sajnos szerintem ez csak az idõjárástól van. Mivel a hõm a 3. napig 37 fok volt, teszteltem, de semmi. Aztán leesett a hõm, de még mindig 36, 8 körül mozgott, a tesztem szintén negatív. Azóta nem mérem a hõmet, mert nem akarom idegesíteni magam és folyton ezt figyelni, majd jön, ha jönni akar, pedig már nagyon várjuk. Nálam ez a történet, de nagyon remélem, hogy neked szerencséd lesz. Írd meg, ha teszteltél! Drukk!!!
A kérdező hozzászólása: megcsináltam a tesztet!!negatív!!!!:(:(:( nagyon rossz érzés!!de hát fel a fejjel!!!
elsõ válaszadó vagyok. én nem teszteltem, merthogy még a 10dpo-n teszteltem, negát. most nem csináltam tuti nem vagyok az, csak furcsa volt a dolog!
Kérj vizeletvizsgálatra beutalót.
Nem szedsz pl vm multivitamint? Nekem az színezi el, nem mindegyik fajta, de van amelyik igen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!